Antrenorul de transformare și autorul bershan shaw îi inspiră pe daters să-și depășească temerile și să-și găsească dragostea

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Cand Bershan Shaw a supravietuit cancerului de san stadiul IV, ea a găsit o nouă viață purposein. Din acel moment înainte, vorbitorul motivațional dedicat energia ei de a răspândirea bucurie și dragoste pentru oameni din întreaga lume. În ultimul deceniu, ea a dat discursuri, realizat webinare și a oferit viața în schimbare guidanceto imputernici oameni și womenacross globul. Mesajul ei de inspiratie a rezonat cu sute de mii de oameni care se confruntă cu provocări în viața lor. Astăzi, Bershan este o forță de zincare în lume dating, coaching - ul femei singure pentru a găsi războinic lor interioară și să atragă o relație corectă trăind cu sinceritate, în mod conștient, și courageously.With salvie datând sfaturi, Bershan conduce simplu de unde acestea sunt acolo unde doresc a fi.

Uneori provocările noastre cele mai mari devin mai mari punctele noastre forte. E o lecție Bershan Shaw ar fi descoperit în bătălia vieții ei, o luptă pentru life.She ei a fost diagnosticat cu cancer la stadiul IV de san si a avut o sansa de 2% din viață dincolo de trei luni. „Crezi în miracole?“ medicul lui Bershan au cerut - o.

load...

Bershan uitat medicul său în ochi și a spus, „La naiba, da, eu fac.“

În ultimii 10 ani, Bershan Shaw a inspirat oameni cu povestea ei de viață remarcabilă.

Asta a fost în urmă cu peste 10 ani. Astăzi, ea este în viață, înfloritoare, și complet liber de cancer. Ea a făcut tot ce a putut să bată cote și am constatat scopul vieții ei în ceasul ei cel mai disperat. „Îmi amintesc doar de gândire,„Dacă-mi dai o șansă de a trăi, voi ajuta oamenii trăiesc cel mai bine viața lor“, își amintește ea. „Acea experiență ma ajutat să dau seama că am avut pentru a obține de viață ocupat, nu pe moarte.“

load...

Cele două-timp cancer de sân supraviețuitor dedică viața ei pentru mentorat și sprijinirea pe alții în călătoria pentru a găsi bucurie, iubire și împlinire. Ea este theFounder și CEO al URAWarrior, o resursa motivațional pentru iubitorii și lideri din întreaga lume, și travelsaround lumea să vorbească public despre valorificarea puterea ta interioara.

Spiritul necucerit Bershan a inspirat multe femei singure tobelieve în sine și pentru a atinge autorul lor de viață, de carieră, și relația goals.The cel mai bine vandut are o prezenta tot mai mare pe social media cu 49,100 adepți Instagram , 60.000 de fani pe Facebook , și adepți 112,000Twitter. Ea folosește aceste canale pentru a partaja călătoria ei cu alții și în legătură directă cu oameni din întreaga lume.

load...

„Am ajuta oamenii din toată lumea să înțeleagă cine sunt și se iubesc“, a spus ea. „Tu găsi doar dragostea adevărată, atunci când începe să te iubesc.“

Life, cariera & Dating Coaching UPLIFT bărbați și femei în toată lumea

Bershan conduce unu-la-unu sesiuni de coaching în persoană și pe Skype cu clienții din întreaga lume. Motivationala vorbitor oferă impactful life coaching , coaching - ul de carieră și de formare de incluziune diversitate , dar ceea ce atrage cel mai mult este simplu sprijinul ei ca un antrenor de întâlnire. Inintimate sesiuni de coaching relație , sheemphasizes importanța pe iubirea de sine în călătoria spre iubire adevărată. Bershan abordează subiecte profunde , care pot împiedica succesul unui dater lui; sheguides clienții ei să se confrunte cu demonii și să lucreze pentru a deveni un războinic încrezător și curajos în toate aspectele vieții.

Sesiuni de coaching ei sunt o tabără de boot, care pregătește single pentru a atrage un partener implinita si o viata implinita. Ea se adresează ce să poarte, cum să flirteze și alte modalități de a le gata pentru o relație de lungă durată. Ce-i filozofie de Bershan pentru auto-îmbunătățire? Practica face perfect. „Trebuie să obțineți în obiceiul de întâlnire“, a spus ea. „Trebuie să pună efort în ea, dacă doriți să găsiți pe cineva.“

Bershan oferă clienților săi exerciții de zi cu zi pentru a le ajuta să dezvolte abilitățile lor de conversație și de a obține într-o stare de spirit poate-face. Programul ei provoacă simplu pentru a obține activi și pentru a obține rezultatele dorite într-o perioadă scurtă de timp. „Oamenii care lucrează cu mine trebuie până în prezent în fiecare zi“, a spus ea. „E ca un loc de muncă - trebuie să te duci acolo și să rămână în afaceri de dating.“

De inspiratie datând antrenor este împingând întotdeauna plicului pentru a arăta daters ce sunt posibile bucuriile whenonekeeps un dialog deschis mind.In unele cazuri, Bershan trebuie să se confrunte și să se confrunte cu noțiunile ei clients'preconceived despre ce tip de persoana pe care doresc până în prezent. Prin limitându-se la profesie sau o etnie, simplu se închide ușa pentru mulți oameni minunați, și Bershan nu va lăsa trecătorii. Ea a convinge clienții ei să se scape de o idee set de ceea ce doresc într-o partner.In punctul ei de vedere, simplu nu ar trebui să caute o perfecțiune personbecause perfectă nu există, atunci când se ocupă cu ființele umane viața reală.

Deseori, Bershan dă claritate și perspectiva de a datere blocat în propria lor femeie fears.One simțit rușinat pentru că ea a vorbit cu bâlbâiala și datare situații evitate. Viața ei sa schimbat când a semnat pentru sesiuni de coaching personale cu Bershan. Datarea antrenor ajutat la mutarea ei din trecut temerile și să realizeze oportunitățile de datare ea ar fost lipsesc pe.

Bershan a subliniat că toată lumea are imperfecțiuni și că a fi iubit nu are nimic de-a face cu a fi perfectă. „E în regulă. Suntem umane“, a spus femeia. „Nu te învinovăți. Cu toții avem defecte, și suntem îngeri toți rupt.“Femeia balbismul a luat acest sfat la inima, a mers după visele ei, iar acum este fericit căsătorit.

Comerț Up & Ia rezultate cu Hands-On Matchmaking Servicii

Nevoie de un wingwoman? Bershan oferă servicii de matchmaking antrenante pentru a ajuta persoanele singure se arunca cu capul în lume dating și de a găsi persoana potrivită , în cel mai scurt timp. Ea perechi up cupluri din Miami, Los Angeles, New York, Washington DC, și în alte orașe mari din SUA. Intuiție fața locului privind profesional pețitor a condus la mai multe relații fericite și mai mult de câteva invitații de nuntă în cutia poștală ei.

De afaceri Bershan lui matchmaking high-end, să satisfacă profesioniști ocupat (de obicei, cu un venit anual de peste 100.000 $), care stiu ce vor, dar au probleme în a găsi-l. Pețitor nu-prostii evaluează situația și oferă soluții practice de datare, care dau rezultate rapide.

„M - ai împins într - un mod pozitiv și a schimbat modul în care m - am gândit. Sunt angajat acum „. - Krista M., unul dintre clienții lui Bershan

Procesul de trei etape implică un proces în profunzime de admisie, un Flirtul try-out, și hands-on coaching-ul, precum și de potrivire. Bershan are nevoie de timp pentru a cunoaște clienții ei - hobby-urile lor, experiențele, vise, și psihologie - astfel încât ea le poate properlypair cu date compatibile. Ce este neobișnuit despre stilul ei de matchmaking este ii place să însoțească clienții ei în nopțile afară astfel încât ea să le poată vedea în acțiune. „Eu merg de fapt afară și te uiți flirt“, a spus ea. „În acest fel, eu știu cum esti si poti antrena pentru a fi cel mai bun poti fi.“

Scopul Bershan ca un pețitor este de a oferi clienților săi o șansă de a explora limitele lor, să crească abilitățile lor interpersonale, și să devină confortabil în toate tipurile de scenarii de datare.

În plus față de matchmaking, Bershan oferă un do-it-yourself on - line , desigur , că sfătuiește femeile pe unde să găsească un băiat bun și ce să facă pentru a pune mâna pe el.
Tranzactionarea pentru a găsi un om mai bun este ca sfaturi și tehnici accesibile pentru oricine dorește să învețe Matchmaking withuniversal datare cu discount.

Bershan motivează simplu pentru a face munca care duce la o schimbare de durată. „Eu te împinge singur cu temerile tale“, a spus ea. „Viața începe la sfârșitul zonei de confort.“

Cărți și Podcast-uri Apăsați Into the Warrior Within

Eu Sunt un războinic Touris o retragere holistică, oferind un week-end de dezvoltare personala. Programul de transformare implică cursuri de yoga, ateliere de grup, activități de team-building, și de tone de lipire. O sisterhood de războinici vine împreună din dorința de a se întineri într-un paradis frumos. Dacă vă simțiți rundown, vacanța aceasta este remediul perfect pentru a lua-te înapoi într-un cadru de spirit pozitivă.

Best-seller-Bershan oferă un memento zilnic pentru a trăi cu bucurie și scop.

Cartea ei „ URAWARRIOR 365 de moduri de a te provoc la o viață mai bună “ oferă cititorilor o nouă oportunitate de creștere în fiecare zi , timp de un an. Fiecare pagină oferă o idee proaspătă despre cum să te deblochezi de la o viață de rutină și de atac cu o carte pozitivă mindset.The se adresează celor patru piloni ai vieții unei persoane - relații, sănătate, muncă și familie - și oferă un plan cuprinzător pentru a deveni dvs. Cele mai bune self.Singles care doresc să se vindece pot folosi acest introspectivă resurse de auto-ajutor ca un ghid pentru o viață nouă.

„O carte foarte înălțător încărcată cu afirmații pozitive, idei de inspirație, mare sfat, și citate provocatoare“, a scris Lisa J. Într-un comentariu pe Amazon. „Această carte vă va ajuta să fortifice și să vă dea puterea de a face cu multe provocări ale vieții, oricare ar fi ele.“

De asemenea , Bershan doles oferă recomandări în podcast - uri inspirational proeminent. Warrior Cercul ofera un mesaj pentru abilitarea femeilor , astfel încât acestea vin departe simt gata pentru a atinge obiectivele lor de viață, de carieră, și relația. Ascultătorii învață să cultive o mai mare încredere de zi cu zi și să devină un războinic pasionat și un scop în datarea arena.

„Îmi place să ajute femeile găsesc dragoste“, ne-a spus Bershan. „Este o binecuvântare de a lucra cu atât de mulți oameni. Mă simt ca am fost pus aici pentru a face acest lucru.“

Bershan Shaw Motivează să descopere măreției lor

Când Bershan a ajuns la ei cel mai scăzut scăzut, ea a găsit puterea de a urca pana la inaltimi uimitoare. Călătoria ei de transformare este inspirat pentru a sute de mii de oameni care se confruntă cu propriile lor provocări și care au nevoie de un spirit razboinic pentru a le ghida. De la sesiuni de coaching personalizate pentru a re-energizarea ateliere de weekend, Bershan oferă o multitudine de resurse pentru femei serioase cu privire la auto-îmbunătățire.

„Eu vă va ajuta să manifesta visul și atinge în spiritul războinic. Gândiți -vă că, creați - l, scrie el, o vorbesc, o fac!“ - Bershan Shaw

Sprijinul constant Bershan și cuvinte influente ale înțelepciunii imputernici daters pentru a deveni cea mai bună versiune de ei înșiși și de a atrage persoana potrivita. Indiferent de obstacolele cu care vă confruntați, odată ce vă schimbați mentalitatea, puteți schimba viața.

„Nu vă mulțumiți cu mai puțin decât meriți“, a spus ea cu sentiment. „Am pushpeople pentru a realiza măreția lor și a obține ceea ce doresc. Asta e scopul meu de viață.“

Pentru mai multe informații, accesați Bershan.com.