Antrenorul de viață amy schoen își pregătește clienții să vizualizeze și să dezvolte căsnicile de durată

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Amy Schoen este un antrenor profesionist de viață, relații și întâlnire care oferă sfaturi înțelepte pentru a pregăti clienții ei pentru căsătorie. Ea a trecut printr - un divorț și recăsătorit la 42 de ani, așa că înțelege cât de important este de a alege partenerul potrivit și de a construi o relație sănătoasă. Prin motivat să Marry programele ei, Amy ajută la simplu si cupluri claritatea de care au nevoie pentru a merge mai departe și de a crea parteneriate durabile și care îndeplinesc.

Dupa divortul, Amy Schoen a pornit pe o cale de auto-descoperire și reflecție. Ea a fost în mijlocul ei 30 de ani și a fost confruntat cu sarcina dificila de a găsi un soț. Ea nu știa de unde să înceapă, așa că tocmai a început intalniri. Amy a devenit în curând un dater în serie, trecând de la o prima dată la alta fără a obține oriunde substanțială.

load...

„Am fost modelul de la Marry motivaþi“, a declarat Amy a programului ei de coaching. „Am fost foarte inconștient, a făcut toate greșelile posibile de datare. Am fost dating în cercuri.“

Amy Schoen a devenit antrenor după depășirea provocărilor personale.

Cand a implinit 40 de ani, Amy știa ceva trebuia să se schimbe, așa că a angajat un antrenor de viață pentru a ajuta la lucrurile ei dau seama. Acest antrenor a ajutat Amy identificarea punctelor ei oarbe, re-examina așteptările ei, și, în termen de doi ani, se întâlnesc și se căsătorească cu soțul ei. Experiența lui Amy a deschis ochii și a inspirat-o să dea exemplu în lume dating.

load...

Amy a vrut să ajute alte single-căsătorie minte găsi succes în dragoste, astfel încât ea a ajuns la antrenorilor Institutul de Formare în San Rafael, California, și a început să învețe tot ce putea despre cum să construiască relații sănătoase, iubitoare. În 2005, ea a câștigat certificarea ei ca un antrenor de viață.

Astăzi, Amy este o viață profesională, întâlnire, și antrenor relație plină de dragoste sfaturi pentru single și cupluri care se luptă să se conecteze. Ea a creat Motivat să Casatoreste să fie o resursă cuprinzătoare pentru persoanele orientate spre angajament de toate vârstele. Ea conduce atât sesiuni individuale de coaching si de grup pentru a obține oameni de pe calea de a iubi.

„Treaba mea este de a ajuta oamenii se gândească la căsătorie - și modul în care gândesc la căsătorie este modul în care acestea dată pentru căsătorie“, a spus Amy. „Am întâlni clienții mei în cazul în care acestea sunt. Ca un antrenor de viață profesională, mă uit la modul în care se potrivește întâlnire cu toate obiectivele lor de viață. Sunt acolo pentru clienții mei și să le sprijine tot ce pot „.

load...

Un sistem de sprijin pentru cupluri în ea pentru termen lung

Ca un antrenor de viață personală, Amy se bazează pe modelul de coaching tradițional pentru a ajuta clienții săi găsi dragostea și fericirea. În timpul sesiunilor de coaching privat, ea ascultă clienții ei ca ei vorbesc despre ei înșiși și dating experiențele lor, și ea reflecta asupra a ceea ce au nevoie pentru a obține rezultate mai bune. Întrebările ei bine gândite și perspective în cunoștință pot inspira clienții să ia măsuri pozitive în dating scena.

Amy foloseste intuitia pentru a vedea ce au nevoie clienții ei, și ea le mentori prin tot felul de provocări emoționale, inclusiv despărțiri, reflexii, și teama de angajament.

Amy creează produse instructive pentru a motiva simplu pentru a-și atinge obiectivele.

„Când îmi consult, sunt simple și practice“, a spus ea. „Eu împărtășesc poveștile din experiența mea vastă ca antrenor și ca o fostă căsătorie-minded singur.“

În timp ce lucrează cu single din toate categoriile de viață, Amy caută tendințele dating scena și oferă aceste perspective clienților săi pentru ai ajuta să vadă imaginea de ansamblu. Ea ne-a spus că dating online, a devenit un factor major în lume dating, și ea a adaptat-o ​​strategie proprie de coaching pentru a include sfaturi de dating online. Ea a spus 80% dintre clienții săi au întâlnit pe alții lor semnificative online după următorul ei proces pas-cu-pas.

Amy poate revizui profilurile de datare, interpreta mesaje, și să dea sfaturi cu experiență pe zbor. Ea are un talent pentru lustruirea profile de datare până când strălucesc, și ea acționează ca un sistem de sprijin pentru single care poate nu au încercat online dating înainte.

„Eu dau mereu sugestii și lăsați-l la client sa ia acest sfat sau nu“, ea ne-a spus. „În modelul meu de coaching, clientul știe ce este cel mai bine pentru ei înșiși - așa că am lăsa până la ei.“

Motivat de a Casatoreste descrie modul în care să fie fericit într-o relație.

Amy lucrează cu bărbați și femei, care tind să fie profesioniști-angajament minte in 30 de ani, 40 de ani, sau 5os. Ea a lucrat chiar și cu oameni care sunt 60 de ani și peste. Unii dintre clientii ei au fost căsătoriți înainte și doresc oa doua șansă de dragoste, în timp ce altele nu au fost niciodată căsătoriți și doresc să aibă această experiență. Unele dintre acestea sunt în căutarea de a începe o familie, în timp ce altele ar fi conținut cu un companion pe termen lung. Amy se poate lucra, de asemenea, cu cupluri care se confruntă cu un plasture dur în relația lor.

„Am ajuta clienții mei naviga prin unele glitches.It relația lui timpurie despre aprofundarea conexiunii și crearea unei mai mari de conștientizare în rândul cuplului“, a spus Amy. „Și apoi alinierea obiectivelor lor, astfel încât acestea merg în aceeași direcție.“

Coaching Programe Ponderea Secretele Happy Casatorii

Cursuri de coaching Amy provoacă single și cupluri să sape adânc și de a dezvolta abilități relație solidă. Ea are un sistem foarte simplu de manevrat pentru a consolida dragoste, și ea aduce claritate la scena intalniri de fapt care ia determinat clienții ei să vizualizeze relația pe care o doresc, iar ei merg acolo și să-l.

Motivatia de a Marry Secretele Dating program de coaching compilează 15 ani de întâlnire și de experiență de coaching într - un sistem pas-cu-pas pentru a găsi dragostea adevărată. Acest program a lucrat minuni pentru sute de single, iar Amy este încrezător în puterea sa de a inspira și să lumineze.

Primul pas este de a ajuta clienții să identifice cine este potrivit pentru ei pe baza valorilor lor relație de bază și viziune de viață. Uneori, cele mai mari obstacole pentru single sunt propriile lor așteptări, astfel încât obtinerea capetele în joc este numărul de locuri de muncă unu.

„Valorile devin ca un dispozitiv de localizare pentru a atrage oamenii potriviți și să recunoască persoana potrivită atunci când el sau ea apare“, a spus Amy.

Pe tot parcursul programului de coaching, Amy brainstorming strategii pentru a conecta clienții cu tipul de persoană pe care ar trebui să se căsătorească. Ea poate recomanda locuri pentru a merge sau cluburile să se alăture și să ofere îndrumare la fiecare pas de-a lungul drum în procesul de întâlnire. Amy, de asemenea, rămâne în contact cu clienții ei în fazele de început ale relațiilor lor, astfel încât ea poate asigura că este potrivi dreapta și a condus în direcția corectă.

„Clienții mei recunosc pe cel potrivit, mai devreme decât mai târziu“, a spus Amy. „Ei primesc mult mai mult decât un antrenor datând! Și eu mai ales dragoste pentru a ajuta proprietarii de afaceri care au nevoie de o persoană să învețe cum să echilibreze afacerile cu viata lor romantica.“

Amy ne-a spus procesul ei de coaching duce simplu să se recunoască diferența dintre ceea ce au nevoie și de ceea ce doresc. Uneori, clientii ei aleg partenerii greșit sau valorificarea calităților personale greșite, și tot ce este nevoie de o schimbare în perspectivă, pentru a le obține în relație corectă.

„Am ajuta clienții mei să fie de sine lor cea mai de încredere și pentru a vedea cine sunt ei și ce le oferă într-o relație“, a spus Amy. „Valorile mele de lucru a fost un joc de schimb pentru cele mai multe dintre clienții mei.“

Clientii Claritatea Câștig-si atinge obiectivele

Amy a avut un impact asupra persoanelor care doresc minunat de dragoste pe termen lung. Ea are multe povești de succes postate pe site - ul ei, și mulți dintre ei laudă stilul ei plin de compasiune și savvy de coaching.

„Lucrul cu antrenorul Amy a schimbat meu întâlnire mentalitate“, a declarat Karen, un fost client care sa căsătorit în 2017. „M-am întâlnit atât de mulți Mr. Right-nows că am fost obtinerea ei confuz când eram gata să-mi găsesc dl rotatie dreapta Pentru totdeauna. Antrenorul Amy ma ajutat să caute lucrurile pe care am valoare în relația în loc de lucruri am fost plafonezi într-o relație „.

„Întrebările lui Amy schimbat de impact dramatic perspectiva mea asupra căsătorie și tipul de om care ar face cu adevărat fericit“, a declarat Robin, un fost client care sa căsătorit în 2007. „Acest proces mi-a deschis până la întâlnirea soțul meu.“

„Acest proces mi -a deschis până la întâlnirea soțul meu.“ - Robin, unul dintre foștii clienți Amy

Jack era văduv în vârstă de 69 de ani, dar el nu a fost gata să renunțe la dragoste. El sa alăturat programului de coaching lui Amy pentru a primi sfaturi cu privire la modul de a merge mai departe. Amy la ajutat să dezvolte o strategie solidă întâlnire și să identifice femeile care ar fi o alegere bună pentru stilul său de viață.

Jack este acum fericit căsătorit cu femeia visurilor sale. „Antrenorul Amy ma ajutat cu adevărat trage lucruri, împreună cu procesul meu întâlnire și apoi să mă miște în direcția corectă“, a spus Jack.

Fie ca ea coaching-ul simplu pentru a obține serios despre dragoste sau asistarea cuplurilor de pre-căsătorie la o mai mare conectivitate, Amy oferă clienților săi mult să se gândească peste ei ca dau seama ce vor și cum să ajungă acolo.

Amy Schoen iluminează calea de a iubi

Amy nu a început ca un expert în dragoste, dar ea a găsit chemarea ei după ce a trecut prin suișuri și coborâșuri de dragoste. Acum, ca o viață profesională, întâlnire, și antrenor relație, Amy poate consilia clientii ei folosind propria intuiție și experiență. Ea a inspirat multe single și cupluri să se angajeze să iubească și să consolideze relațiile lor personale, și ea continuă ajungand la daters peste tot în lume, prin podcast-urile ei, social media, și YouTube.

Amy este în prezent lucrează la un program de certificare numit motivat să Casatoreste antrenori pentru a ajuta alți antrenori viața profesională. Ea intenționează să-și asume primii studenți în această vară. Amy a început, de asemenea gândire despre subiecte potențiale pentru o carte de auto-ajutorare plin de perspective ei de căsătorie și, datând de orientări.

Datorită eforturilor lui Amy, single și cupluri din întreaga lume pot beneficia de experiența ei în dating scena. „Amândoi au experiența de viață, în a doua căsătorie mea, și experiența de coaching“, a spus ea, „și recordul meu de cale vorbește de la în sine.“