Aplauzele pot testa aplicațiile dvs. de dating, site-uri web și idei cu consumatori reali în lumea reală

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Într - un mediu controlat, un datingapp poate lucra perfect, dar totul se schimbă odată ce este în mâinile unei persoane reale. Pentru a identifica problemele și de a crește loialitatea clienților, companiile trebuie să știe cum produsele lor efectuează în lumea reală. Ajutarea în acest efort, Aplauze gestionează o comunitate de peste 250.000 de testeri software toprovide feedback cu privire la produse digitale utilizate pe o gamă largă de dispozitive în locații din întreaga lume. Ei evaluează gradul de utilizare și accesibilitatea pentru a oferi servicii populare, cum ar fi Grindr, o imagine exactă a modului în care publicul lor utilizează software - ul produsului. Expertcrowdtesting Aplauze încurajează inovatorilor să rămână în contact cu angajamentul lor de creștere usersand on - line. Aplauze oferă soluții de testare pentru a afla cât de repede o aplicație de sarcini pe sol străin sau modul în care un site web arata pe mai mult de 2,4 milioane de dispozitive reale la nivel mondial.

Când executați o aplicație întâlnire, problemele sunt obligate să se ivi. Nu contează cât de ultimă oră este, atunci când software-ul devine în domeniu, în mod inevitabil, se comportă anormal - dar de ce constatare poate fi dificil.

Uneori, eroarea este de locație specifică sau numai se întâmplă pe un anumit dispozitiv. De exemplu, serviciul pentru clienți pot fi inundate de rapoarte unei integrări defectuoase cu Facebook într-o anumită zonă, dar, cu excepția cazului în echipa tehnică, intră în teren, ei nu vor vedea același glitch la sfârșitul lor. Dacă nu dau seama ce se întâmplă greșit repede, utilizatorii vor sări în curând nava la o altă întâlnire app.So, ce faci?

load...

Ai putea înrola ajutorul unui serviciu crowdtesting ca Applause. Aceasta companie va elibera imediat o armată de oameni în sute de testare locationsto dating app și asigurați - vă că funcționează corect - sau să identifice în cazul în care nu funcționează corect. În acest fel, puteți rula un user-friendly app mai multe intalniri sau singleseverywhere websitefor și de fiecare dată.

Fondată în 2007 și lansat în 2008, Aplauze a venit cu privire la dreptul whenmobile a fost explodează și a crescut, oferindu-tech o înțelegere mai deplină a punctului de vedere al utilizatorului - în primul rând prin testarea funcționalitate de top-notch si de cercetare de piață.

load...

Testere Applause oferi companiilor o perspectivă lumea reală despre cum funcționează produsele digitale.

De-a lungul anilor, Aplauze a ajutat mai mult de 3.000 de mărci, inclusiv numele de lider în industria de dating, devin mai receptivi la nevoile utilizatorilor. Testarea lor profesionale in-the-wild ofera o perspectiva asupra experienței produsului consumatorului și ajută companiesstrive spre funcționalitate optimă pentru toți utilizatorii - indiferent unde sunt.

„Dacă vă puteți gândi la un brand sau de pornire, probabil, le-am lucrat cu ei“, a declarat Pete Blair, Vice-Președinte Marketing Aplauze. „Nu este un secret faptul că software-ul nu funcționează întotdeauna modul în care dezvoltatorii intenționat. Suntem pur și simplu, ajutând companiile să identifice modul în care oamenii folosesc de fapt, aplicațiile și site-uri web prin testare lumea reală „.

load...

Real Feedback produs de la peste 250.000 de testeri în toată lumea

La conectarea vieți digitale și viața socială, servicii matrimoniale trebuie să fie adaptabile pentru a obține tracțiune internationally.Applause are oameni staționate în întreaga lume - mai mult de 250.000 de testeri de software profesionale, în mai mult de 200 de țări și teritorii - astfel încât produsul poate fi pus prin itspaces în cât mai multe locații doriți. Vrei să știi cum tarifele aplicației în America de Sud? Nu este o problemă pentru această rețea globală. Ei vă pot spune cât de bine produsul se traduce în diferite culturi și cât de repede se conecteaza în locații de la distanță.

Se promoveaza drept „compania de calitate app 360В °,“ Aplauze a lucrat cu mii de aplicatii extrem de apreciate.

Aplauze willtarget audiența prin utilizarea testere în datele demografice cheie pentru produsul dvs., oferindu-datarea aplicații posibilitatea de a ajunge mai eficient o piață de nișă. Sondaje tester riguroase ale companiei oferă informații relevante cu privire la accesibilitatea și posibilitatea utilizării unui produs digital.

Ghidat de standarde atent lucrate, testere evaluateif app clientului sau site-ul este intuitiv, ușor de utilizat, și traductibile în diferite limbi.

White Hat Hackerii de testare a unei aplicații de securitate si identifica punctele vulnerabile

În plus față de testarea lumea reală, Applause oferă confidențiale evaluări de securitate care utilizează pălărie albă hacking - ul pentru a descoperi probleme potential costisitoare pentru branduri digitale.

Un alb pălărie hacker este de fapt un hacker care lucrează pentru băieții buni. Această persoană folosește sau cunoștințele sale de a sparge în aplicații, site-uri și alte proprietăți tehnologice - cu permisiunea proprietarului - si indica in cazul in care produsul este vulnerabil la atac. „Ei încearcă să dau seama cum să strice lucrurile“, a spus Pete, „și se duc la el ca un hacker adevărat ar fi, dar într-un mediu controlat și sigur.“

Acest lucru este important mai ales pentru aplicații și site-uri matrimoniale, care stochează datele personale și detalii intime pentru mii de oameni. Puteți proteja utilizatorii de nominalizeze experți în securitate Applause, pentru a găsi fisuri înainte de un hacker real poate submina baza de date.

După un test de securitate în profunzime, Aplauze produce un raport cuprinzător cu recomandări pentru remedieri la orice vulnerabilități.

„Aplicațiile mobile sunt sălbatice vest“, ne-a spus. „Infrastructura de securitate nu este cu adevărat acolo, deoarece oricine poate publica o aplicație, astfel încât hackerii noștri găsesc adesea probleme de securitate în mobil pe care nu le veți găsi pe un site web.“

Cu soluții proactive, Aplauze ajută datare mărci să mențină un serviciu în condiții de siguranță, reputație, și de încredere pentru comunitatea online dating.

Pentru o mai mare Receptivitatea: Clienții lansează actualizări 30% mai rapid

Cu ajutorul testării reale de oameni reali, Aplauze devine rezultate. Investigațiile amănunțite permit innovatorsto tehnologice reacționa la problemele de consum mai rapid și în deplină cunoștință. În medie, clienții Applause sunt mai receptive la nevoile pieței lor, deoarece acestea sunt mai informați despre modul în care se utilizează produsul de zi cu zi.

„Aplauze a fost o potrivire perfectă, deoarece ne - ar da lumea reală de testare cum ar fi comunitatea noastră beta, dar s - ar raporta bug - uri într - o platformă dedicată, ceea ce face mai ușor pentru noi pentru a sorta și analiza.“ - Aaron Judd, VP de Tehnologie la Blendr

Conform datelor interne ale companiei, clienții Applause a actualiza produsele lor cu 30% mai repede decât concurenții lor fac. Acest lucru ține utilizatorii fericit și revină. „Dacă te gândești la cursele de arme de a sta în sincronizare cu ceea ce doresc clienții, o bucată mare de care este actualizat permanent“, a spus Pete. Echipa Aplauze susține greaterfunctionality în proprietăți digitale, deoarece, pentru ei, este vorba despre perfecționarea experienței digitale.

„Ne ajuta furnizorii dau seama ce caracteristici utilizatorii lor doresc de fapt și de utilizare,“ heexplained. „Mulți dezvoltatori doresc să adăugați mai mult și mai mult la aplicație, dar există un punct critic whereit devine prea aglomerat pentru oameni.“

O Echipa energetica Ajutarea Inovatorilor Big & Mici

Aplauze ii pasa de a ajuta companiile sa fie cele mai bune pot fi. Serviciile lor de testare arată branduri modul de îmbunătățire a software-ul lor, în conformitate cu ceea ce experienta utilizatorilor cu privire la peste 2,4 milioane de dispozitive desktop și mobile.

Echipa cunoaște activitatea lor poate avea un impact de durată asupra succesului companiei, mai ales pentru start - up. În multe studii de caz , clientssee lor o uptick în implicarea clienților și satisfacția metrici din cauza feedback - ului și a soluțiilor bazate pe realitate.

De la întreprinderile stabilite, cum ar fi eBay, pentru dezvoltatorii în creștere, cum ar fi Sochat, Aplauze funcționează cu tot felul de servicii digitale care fac viața mai ușoară pentru utilizatorii de peste granițe. „Pentru că noi lucrăm cu atât de mulți oameni inovatoare, în fiecare zi este diferită“, a spus Pete. „Și îmi place asta.“

Peste 3.000 de Brands Utilizați Aplauze pentru a îmbunătăți experiența digitală

Servicii de dating nu au nici o lipsă de concurență acolo, cu o nouă aplicație, datând de trunchiere tot timpul. Deci, dacă ai o aplicație sau site-ul pentru single, va trebui să vă asigurați că funcționează superb pentru a satisface un public pretentios si exigente.

Aplauze testează metodic securitatea și gradul de utilizare a proprietăților digitale pentru a ajuta dezvoltatorii de software satisface cererea utilizatorilor într-o piață în continuă schimbare. Mii de softwaretesters furniza rapoarte complete care haveinformed mai mult de 3.000 de întreprinderi cu privire la modul în care anumite site-uri și appsperform în lumea reală.

Aplauze oferă un feedback în timp real, rapoarte de erori, precum și informații de marketing pentru clienții lor.

„Digital este firul care leagă experiențe de relații cu clienții,“ Peteemphasized la noi. „Ceea ce facem este da lumea reală în perspectivă a furnizorilor de soluții, astfel încât acestea pot face ca noua mare idee în ceva care chiar funcționează pentru clienții lor.“

Dacă managea datând aplicație sau site-ul și doriți să crească angajarea la baza de utilizatori, Aplauze vă poate arăta modul în consiliere actionabile pe baza experienței ofreal oameni în sute de locații din întreaga lume.