Aplicația jaumo dating ajuta peste 30 de milioane de membri din întreaga lume să găsească distracție, dragoste și dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Jaumo este o aplicație de întâlnire construit pe ideea că activarea conexiuni rapide, personale pot aduce simplu împreună în moduri memorabile. Aplicația a fost una dintre primele din Europa de a introduce de streaming video live, și în timp real de chat și siguranță caracteristicile sale menține utilizatorii pe drumul cel bun pentru a găsi prietenie și dragoste. De la fondarea sa în 2011, Jaumo a crescut la mai mult de 30 de milioane de membri - cu 150.000 mai înscriere în fiecare zi. Single la nivel mondial se bazează pe Jaumo pentru a le ajuta să se conecteze precum și a le menține informat cu privire la tendințele de intalniri prin intermediul blog - ul său.

Dating online , a crescut dramatic de-a lungul anilor - atât în popularitate și numărul de site - uri și aplicații. Atunci când dating online , a început în urmă cu mai mult de 20 de ani, puțini au văzut ca ceva ce ar schimba dramatic modul în care ne conecta. Cu toate acestea, acest aviz sa schimbat definitiv.

load...

Astăzi, 59% dintre americani cred că dating online este o modalitate bună de a întâlni oameni , și 1 din 5 relații începe on - line.

Jaumo ajută datere conectați unul cu celălalt prin intermediul streaming video live.

Dar nu toate site-urile matrimoniale și aplicațiile sunt create egale. Unii transporta o taxa de membru voinic, în timp ce altele sunt liberi să se alăture, dar includ atât de multe profiluri pe care utilizatorii se pot pierde în shuffle. Pe de cealaltă parte, în cazul în care un site sau aplicație are un număr limitat de membri, poate fi greu pentru a se conecta cu cineva care vă găsi atractiv și care împărtășește multe dintre interesele dumneavoastră.

load...

Jaumo aduce echilibru în lume dating online. Mai mult de 30 de milioane de oameni constituie baza de utilizatori Jaumo, care este umplut cu single care sunt în căutarea pentru orice , de la prietenie la dragoste.

„Pentru noi, distracția și oamenii sunt întotdeauna în prim-plan. Multe aplicații existente sunt fie prea scumpe sau prea complicate. Jaumo nu este nici: Versiunea de bază este gratuit și ușor de utilizat“, a declarat Jaumo lui Beatrix Weinrich.

Jaumo Numele este aramaic pentru „o nouă zi“ sau „răsărit de soare“, care este ceea ce fondatorii stabilit pentru a oferi daters on-line.

Fondatorii au văzut o creștere constantă Din 2011

Jaumo a fost fondată în 2011 de către Jens Kammerer și Benjamin Roth, care sa întâlnit în timp ce studia informatica de afaceri în colegiu. Jens a fondat prima sa companie, o rețea socială locală în Germania, în 1999, și Beniamin i sa alăturat la compania un an mai târziu. În cazul în care compania a fost achiziționată în 2011, au îndreptat atenția spre lansarea Jaumo.

load...

„Compania lor anterioară, Kwick, a fost una dintre cele mai mari retele sociale din Germania, la momentul respectiv, și a fost, de asemenea, o agenție de eveniment cu peste 230 de evenimente într-un an în sudul Germaniei“, a spus Beatrix.

Jens și Beniamin a alergat Jaumo ei înșiși pentru primii șase ani, și totul, dintr-o perspectivă de dezvoltare a aplicației, a fost creat in-house. În ultimul an, compania a înregistrat o creștere rapidă. Jaumo are acum 20 de persoane, 75% dintre ei sunt ingineri.

Fondatorii Jens Kammerer și Benjamin Roth au crescut Jaumo într-o platformă înfloritoare întâlnire.

„Compania este unic în procesul de bootstrap spațiul datarea și unul dintre ultimii jucători mai mari independente. De asemenea, unic este faptul că Jaumo nu are birouri și este o companie de la distanță de 100%“, a spus Beatrix.

Deși a început cu o echipă mică, nu a durat mult timp înainte compania a decolat. Până în 2014, Jaumo a avut mai mult de 1 milion de utilizatori. Până în 2016, a avut 10 de ori acel număr. Astăzi, aplicația este acasa, la mai mult de 30 de milioane de utilizatori, cu sectoarele cele mai importante de creștere fiind Brazilia, Turcia, Germania și Statele Unite ale Americii. La nivel mondial, 150.000 de noi membri înregistrați-vă în fiecare zi.

Fondatorii au afirmat că scopul este de a ajuta persoanele singure legătură între ele, la fel de des - și cu cât mai mulți oameni - așa cum le-ar dori.

Live Video Curente Adauga Experience

În 2016, a fost numit Jaumo numit Cele mai apreciate Dating App de aplauze de studiu. Una dintre caracteristicile care au făcut să iasă în evidență din restul este fluxurile sale video live , care sunt disponibile înainte și după potrivire. Jaumo a fost una dintre primele aplicații dating în Europa pentru a oferi caracteristica.

„Cu video live, noi oferim utilizatorilor noștri un mediu cu totul nou pentru a satisface și chat. Un film de obicei oferă single o idee mai bună decât o fotografie a ceea ce o altă persoană este ca, iar videoclipurile nu au limite de timp“, a spus Beatrix. „De îndată ce un utilizator începe un videoclip, utilizatorii le pot viziona live și chat cu ei printr-un câmp de text de pe ecran. Toți utilizatorii care urmăresc live video chat-ul poate vedea fiecare în videoclip.“

Dincolo de caracteristica video live, utilizatorii apreciază , de asemenea , procesul de înscriere-o singură atingere, ceea ce le permite să înceapă identificarea utilizatorilor din apropiere imediat. Calitatea de membru de bază este liberă, iar Jaumo oferă o versiune premium cu caracteristici adăugate și filtre de căutare. Acest nivel de membru este liber să încerce timp de șapte zile.

Utilizatorii Jaumo pot transmite în flux video live de ei înșiși pentru a se conecta cu prietenii sau alte single-uri.

Jaumo este proiectat cu siguranță și securitate în minte, care include date criptate, monitorizare 24/7, care reacționează rapid la activități suspecte, și metode simple de a raporta un abuz. În cazul în care un membru fals trimite mesaje către mulți membri, sistemul Jaumo poate detecta instantaneu și opriți-l cont.

„Este important ca utilizatorii se bucură de app. Avem stricte politici de spam, înșelătorie și fraudă care stabilesc standarde în întreaga industrie“, a spus Beatrix. „În afară de securitate din spatele scenei, Jaumo este o întâlnire aplicație intuitivă. Atunci când un profil pare interesant pentru tine, glisați spre dreapta, iar în cazul în care persoana se simte la fel despre tine, ai un chibrit și poate începe chat.“

Jaumo se concentreze asupra siguranței și satisfacția în legătură cu un blog de sfaturi Dating

Ca dating online, a apărut ca nu doar o opțiune viabilă, ci, de asemenea, ca o metodă preferată de conectare, cu discernământ Stampe acum petrec adesea timpul căutând platforma potrivită. Dincolo de aplicația de dating, site-ul Jaumo oferă simplu o multime de sfaturi care pot face intalniri, dragoste, relații și distractiv și interesant.

Blog - ul său conține articole informative , inclusiv unul cu privire la modul de a avea o relație de lungă distanță de succes. Cel mai bun mod de a păstra partenerul fericit, se arată în articol, este de a comunica.

„Comunicarea este rațiunea de a fi și de-end toate, chiar dacă partenerul trăiește pe cealaltă parte a lumii. În vremuri de WhatsApp, FaceTime, și Skype, poți vorbi cu partenerul tau despre tot pe inima ta, în orice moment“, se arată în articol. „Este important să faceți programări pentru apeluri, astfel încât voi doi puteți concentra pe deplin asupra conversației și să nu fie distras de alte lucruri.“

În plus, site - ul are informații utile despre cum să fața locului conturi false, escroci, și spam. În cazul în care meciul dvs. Folosește un limbaj ciudat, spune că este imposibil să se întâlnească offline sau te regales cu povești de dragoste incredibile, poate doriți să stați precaut.

La sfârșitul zilei, Jaumo este o aplicatie datând construit pentru a conecta rapid - de la procesul de înscriere ușor de fluxuri sale video live, care pot aduce instantaneu oameni din întreaga lume, împreună pe un singur ecran.

„Video live permite utilizatorilor să se difuzeze, viziona alte emisiuni, invita alte persoane să se alăture fluxurile lor, și chat cu utilizatorii în timp real“, a spus Beatrix. „Ei pot trimite, de asemenea cadouri virtuale pentru stațiile de emisie preferate. Ne-ar dori să păstreze Jaumo aduce oamenii împreună și să păstreze pe creștere. Satisfacție a utilizatorilor noștri este cel mai mare scopul nostru.“