Aplicația kinsa ajută la stoparea răspândirii bolilor oferind singurelor, cuplurilor și familiilor o modalitate de a-și urmări simptomele

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiunea: Aplicația Kinsa și termometru inteligent poate ajuta la persoane, cupluri și familii fileze îndeaproape sănătatea lor și sănătatea copiilor lor. Aplicația permite utilizatorilor să înregistreze date privind febra si alte simptome, și oferă recomandări în funcție de vârstă în timp ce urmărind modul în care boala progreseaza -a lungul timpului. Kinsa agregă apoi aceste date pentru a actualiza o hartă în timp real a sănătății umane în SUA

În momentul în care mama suspectat unul dintre cei trei copii ar putea fi bolnav, ea ar intra în modul de mare de alertă și de a face tot posibilul pentru a menține germenii de la infectarea întreaga familie. Tot ceea ce copilul bolnav atins ar fi dezinfectate cu atenție înainte de oricine altcineva atins, și „acoperă gura, te rog“, a fost un refren constant în casa noastră.

load...

Kinsa permite oamenilor să urmărească răspândirea bolilor în comunitățile lor.

De asemenea, copilul bolnav ar bewrapped într-o pătură și amestecate pe la „scaunul bolnav“ în fața televizorului. Scaunul bolnav a fost un tratament special - în mod normal, numai tata stătea în fotoliu - dar a fost, de asemenea, o măsură de precauție împotriva răspândirii germs.Mom ar avertiza pe toți să nu se apropie de scaunul bolnav, sau ai ajunge ședinței în ea te destul de repede.

Dacă doriți să opriți o boala in piesele sale, trebuie să știi atunci când cineva este bolnav și de a evita contactul cu acea persoană. Asta e destul de ușor între o familie de cinci - o tuse profundă ar obține trimis direct la scaunul bolnav în familia mea - dar extrem de dificil atunci când vorbim despre o școală, o comunitate sau o țară.

load...

Kinsa este o aplicație și termometru inteligent proiectat pentru a ajuta la urmărirea simptomelor individuale , precum și agregate în cazul în care oamenii sunt bolnavi , astfel încât părinții și familiile să ia decizii informate cu privire la sănătatea lor.

Lauren Davis, Vice-Președinte Marketing Kinsa, a declarat că aplicația a salvat vieți de fapt, prin păstrarea copiilor imunodeprimați din școală, când bug-uri merg în jurul valorii. Cuplurile pot utiliza acest instrument high-tech pentru a monitoriza nivelurile de sănătate în zona lor și apoi să decidă ce este mai bine pentru familiile lor.

„Având ca orientare și că pacea sufletească într-un moment de nevoie este foarte util pentru parinti“, a spus Lauren. „Pediatri si medicii place, de asemenea, deoarece aceasta înseamnă că pot uita la informații exacte cu privire la simptomele pacientului lor.“

Peste 1 milion de gospodării au înscris în comunitatea online

Scopul Kinsa este de a informa părinții și persoanele cu privire la ce să facă atunci când apare boala. Aplicația nu numai permite utilizatorilor să înregistreze simptome de sănătate - este, de asemenea, urmărește cu informații importante și specifice legate de sănătate.

load...

Când un copil cade bolnav, părinții pot avea încredere în Kinsa pentru a identifica ceea ce este greșit și ce să facă în continuare.

Ce să faceți în secțiunea următoare este plină de sugestii pentru căi de atac la domiciliu și semne serioase pentru a privi afară pentru. Aceasta poate ajuta părinții discerne atunci când este timpul pentru a merge la medic, și ce să se aștepte ca boala progreseaza.

Aplicația Kinsa agregă informații anonime despre nasul oamenilor care curge, oboseala, dureri de cap, și alte simptome. Aplicația utilizează aceste date pentru a actualiza o hartă în direct de sănătate care urmărește progresia bolii pe tot parcursul SUA Harta interactivă cumulează datele individuale pentru a oferi o perspectivă județ-de-județ asupra sănătății comunității.

„Am știut că datele din familii, în casele lor, momentul în care un copil acționează bolnav, ar crea cea mai timpurie semnal de boală“, a spus Lauren. „Copiii sunt distribuitoarele primare de boală, iar primii părinți lucru și fac - aproape peste tot în lume - atunci când un copil este bolnav este să ia temperatura lor.“

Kinsa a dezvoltat un termometru inteligent pentru a încărca în mod automat informații către aplicația Kinsa și poate oferi feedback personalizat chiar mai rapid și perfect.

O pornire misiunii conduse în San Francisco

Echipa Kinsa monitorizează răspândirea bolii în timp real , prin crowdsourcing date de la utilizatorii individuali. Este o sarcină mare pentru echipa mica. Dar Lauren au spus că sunt pe obtinerea app, termometru, și alte instrumente de pe sol-concentrat cu laser. Fiecare poveste de succes din familii care spun Kinsa ajutat să rămână sănătoși motivează echipa pentru a merge mai departe.

Cu sediul în San Francisco, Kinsa ține pasul cu industria de schimbare rapidă tech și industria de asistență medicală de a fi flexibil la noua pornire developments.The are o echipă diversă de tineri profesioniști care savura oportunitatea de a avea un impact semnificativ asupra vieții oamenilor.

„Un lucru pe care toți avem în comun este o pasiune comuna pentru oprirea boli de la raspandirea“, a spus Lauren. „Suntem cu toții facem tot ce este nevoie pentru a face misiunea companiei reuși. Este o cultură bazată pe misiune.“

Kinsa are o echipă mică dar dedicată de profesioniști tech, experți de sănătate, precum și punerea în funcțiune consultants.The mass-media are unele avantaje excelente - ore fericite, prânzuri catering, etc - dar este nevoie, de asemenea, angajații să gândească în afara cutiei și să lucreze ore pentru a porni o mare idee într-un produs de mare.

Zi de zi, echipa provocare Kinsa în sine pentru a dezvolta un sistem de sanatate mai-o urmărire mai sofisticate, ușor de utilizat și mai popular. Spiritul lor inovator a condus la funcții unice în aplicație, inclusiv un joc bubble-popping pentru copii obtinerea temperaturii lor luate.

„Angajații noștri sunt inteligente și greu de lucru“, a spus Lauren „, dar sunt, de asemenea, doar oameni buni la inimă. Misiunea lui Kinsa acționează ca un far pentru unii oameni cu adevărat minunat.“

Programul școli vă oferă Out Mii de termometre

In fiecare an, Kinsa dă departe zeci de mii de termometre inteligente pentru școli. Eforturile de program școlile aplicației pentru a păstra părinții responsabili informat și pregătit pentru atunci când hit-uri gripa sezon. Părinții pot folosi Kinsa pentru a monitoriza nu numai sănătatea copilului lor, dar, de asemenea, pentru a păstra un ochi pe starea generala de sanatate a cartierului.

Aplicația Kinsa și munca termometru inteligent împreună pentru a monitoriza sănătatea.

Termometrul Kinsa se conectează la aplicația și oferă părinților cu informații utile despre cum să abordeze în mod corespunzător o boală. Acesta oferă recomandări rapide, pe bază de vârstă bazate pe temperatura înregistrată. Caracteristicile sale interactive pot ușura mintea părinților îngrijorați care doresc să știe dacă boala unui copil este o preocupare serioasă, sau ceva care poate fi rezolvată prin consumul de lichide și de odihnă.

Părinții pot cumpăra termometre Kinsa de la peste 8.000 de comercianți cu amănuntul , inclusiv CVS, Walmart și Target. „I - am cumpărat acest termometru anul trecut , când soțul meu și am avut gripă,“ a scris Granniebliz într - un comentariu de cinci stele pe Google Play. „Dispozitiv de temperatură și telefon mare app.“

Kinsa a încheiat un parteneriat recent cu „Sesame Street“ pentru a crea angajarea de produse de sanatate si avatare care rezonează cu copii Elmo-tematice, iar interfața sa de distracție face ca procesul de a lua o temperatură ușor pe copii și pe părinți ușor.

În anii următori, Lauren a spus Kinsa are planuri de a extinde dincolo de piața din SUA și pentru a ajuta comunitățile internaționale stopa raspandirea bolii.

Kinsa: un expert de la Crowdsourcing Info Sanatate

Măsurile de izolare germophobic mamei mele au fost un hassle, dar acestea au fost, de asemenea, eficiente și ne-a ținut de la trecerea răceli înainte și înapoi ca un cartof fierbinte.

Odata ce stii o boala se întâmplă în jur, puteți lua măsuri pentru a tine si familia ta, fie de contractare sau de a răspândi boala proteja. Kinsa poate ajuta prin furnizarea de până la informații actualizate cu privire la sănătatea și starea de sănătate a comunității mai mari. High-tech instrumente de urmărire a sănătății permite familiilor să stea departe de zonele extrem de infectioase si sa monitorizeze propria lor sănătate personală cu mai multă precizie decât oricând înainte.

„Kinsa îi ajută părinții să-copiii lor mai sănătoase, ceea ce înseamnă că întreaga comunitate este mai sanatoasa“, a spus Lauren. „Kinsa nu a fost fondat ca o companie termometru. Am fost infiintata ca o companie de sanatate publica. Am fost determinat pentru a opri boli contagioase de la raspandirea, iar singura modalitate de a face acest lucru a fost să știe unde și când începea.“