Aplicația wooftrax a însoțit single-uri, cupluri și câini pe peste 30 de milioane de plimbări pentru caritate

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Nu e nimic ca a lua o plimbare în aer curat pentru a reîncărca bateriile cuiva, și merge cu un om special sau canin poate face călătoria cu atât mai plăcută. Acum câțiva ani, o companie de tehnologie numita WoofTrax stabilit pentru a extinde ceea ce un bun excursie câine de mers pe jos se poate face prin crearea unei aplicații de strângere de fonduri în cazul în care pietoni câine câștiga bani pentru adăposturi de animale locale. Până în prezent, Walk pentru o aplicație de câine a urmărit peste 30 de milioane de plimbări și sprijină peste 9.000 de adăposturi în SUA Puteți descărca aplicația gratuit de pe iTunes și Google Play.

Sunt suficient de norocos pentru a avea cel mai bun prieten care ma sprijina prin UPS vieții și coborâșuri. Cineva care păstrează toate secretele mele. Cineva care nu reușește să transforme lacrimile în râs. Cineva care e mereu over-the-top bucuros să mă vezi când ajung acasă. Câinele meu de salvare, Molly, este cu adevărat cel mai bun prieten pe care l-am putut spera vreodată.

load...

Ea e acolo pentru mine când prietenii mei sub formă de fulgi sau din datele mele sunt dezamăgitoare. Ea nu-mi cere să mă explic cu ea, și ea nu-i pasă cum mă îmbrac sau câți bani fac. Ea va fi întotdeauna meu numărul unu fan, indiferent de ce.

WoofTrax Inc a dezvoltat o aplicație în cazul în care pietoni câine poate ridica bani pentru adăposturi de animale din SUA

Nu știu cum pot plăti vreodată un astfel de loialitate, dar eu fac tot posibilul pentru a vă asigura că știe că o iubesc. În mare parte, care implica o multime da ei de joaca, plimbări, și atenție. Plimbările noastre au devenit o tradition.She de zi cu zi deosebit de important abia poate sta încă o dată am apuca lesa ei, și am învățat să ascultăm unii pe alții ca vom naviga un traseu plin de veverițe, vecinii și alte distracții interesante.

load...

Molly și eu urmăresc să meargă aproximativ cinci mile pe zi, dar voi recunosc că , uneori , atunci când este frig sau cald afara, sunt tentat să taie plimbările noastre scurt, și este greu să rămână motivați după o zi lungă la locul de muncă. Cu toate acestea, recent am aflat despre o aplicație gratuită numită Walk pentru un câine de WoofTrax care oferă proprietarilor de câini un alt motiv bun să pună deoparte timp pentru cel mai bun prieten al omului.

WoofTrax Inc donează bani pentru adăposturi de animale și organizații de caritate bazate pe cât de multe conecta la Walk pentru o zi după zi app câine pietoni activă.

Aplicația oferă proprietarilor de câini o cale simplă pentru a da înapoi la puii lor, da înapoi la comunitate, și să rămână sănătoși toate în același timp. Puteți îmbunătăți, de asemenea, relațiile de planificare plimbări cu persoanele pe care le iubesc. Cuplurile pot folosi această aplicație pentru a petrece timp de calitate unii cu alții și de câine (e) lor în aer liber. Este un all-în jurul valorii de a câștiga pentru iubitorii de câini, ca mine, care doresc să arate loialitatea lor față de creaturi mai fideli de pe pământ.

load...

Faceți primul pas pentru susținerea 9,000+ Adăposturi de animale

WoofTrax a aruncat sprijinul său în spatele peste 9.000 de adăposturi de animale și salvări în toate cele 50 de state și a împuternicit mii de iubitori de câini pentru a arăta care le pasă. Walk pentru o aplicație de câine a creat o rețea de îngrijire de oameni din toate categoriile de viață. Aceste persoane vin împreună pentru a face o diferenta si de a ajuta organizațiile non-profit ridica fondurile de care au nevoie pentru a avea grijă de câini vagabonzi, pisici si alte animale.

Principiul fondator din spatele WoofTrax este că oamenii doresc să facă dreapta de către animalele lor și să facă o diferență în lume - au nevoie doar de o cale de a face acest lucru.

Utilizatorii WoofTrax Theresa și Chase a mers pe o plimbare câștigătoare și a câștigat o donație pentru Salvarea Paws de salvare din Arizona.

„Milioane de oameni sunt de mers pe jos câinii lor în fiecare zi“, a declarat Doug Hexter, Chief Executive Officer al WoofTrax. „Și vrem să facem asta cu impact mai puternic.“

Mers pe jos pentru o utilizatorii de aplicații de câini poate fi la fel de tineri ca 20 și la fel de vechi ca 70. Ei trăiesc în țări din întreaga lume și au un angajament comun pentru câinii din viața lor. Aplicația de fitness măsoară timpul și lungimea de mers pe jos și intră Walker într-o tombola, unde pot castiga bani pentru adăposturile lor preferate sau grupurile de salvare.

Unii oameni merg cu soții sau familiile lor, în timp ce alții merg pe cont propriu în memoria unui pet.The Walk pierdut pentru o aplicație de câine nu are nevoie ca utilizatorii să dețină un câine - ei pot adăuga un fost animal de companie sau de câine virtuale pentru profilurile lor - și oameni care merg pe jos timp de 10 minute câștiga aceeași șansă de a câștiga ca și cei care au mers pe jos o oră sau mai mult. Nu trebuie să fii un atlet de a lua parte la Walk pentru misiunea unui câine.

„Fiecare plimbare de peste un sfert de milă contează la fel de pe app“, a explicat Doug. „Vrem ca oamenii să meargă cât mai mult posibil. Nu este o cursă. Dacă tot ce se poate face este plimbare în jurul blocului în fiecare zi, puteți avea în continuare același impact ca cineva de mers pe jos de cinci mile pe zi.“

Un efort de strângere de fonduri de vacanță Își propune să Donează 200,000+ mese

WoofTrax este mai mult decât doar de urmărire pașii - este vorba despre pietoni plină de satisfacții pentru câini și dând înapoi la adăposturi, și organizațiile non-profit, rescues care aduc bucurie atât de multe persoane și familii. Compania a proiectat un sistem inovator pentru a răspândi iubirea și îmbogăți viețile multor oameni, și este de a face o strângere de fonduri decembrie impuls special pentru a asigura tuturor o vacanta fericita.

Doug ne-a spus că WoofTrax a început o unitate de strângere de fonduri pentru a dona peste 200.000 de mese pentru adăposturi de animale în acest sezon de vacanță. În prima săptămână a acestui colector de fonduri, aplicația a ridicat suficient pentru 30.000 de mese (sau 300 de saci de mâncare pentru câini), care au trecut deja la trei adăposturi pentru câini în Ohio.

Dacă da un cadou de la această cauză , WoofTrax va trimite 100 de mese la un câine care are nevoie.

Partenerii WoofTrax cu adăposturi locale și le oferă resursele de care au nevoie pentru a strânge bani și pentru a obține un sprijin semnificativ de strângere de fonduri community.These eforturile se bazează pe sprijinul oamenilor obișnuiți pentru a face ceva minunat se întâmple. Tu și alte dvs. Semnificative pot reuni eforturile pentru a face o diferență în comunitate în timpul petrecut împreună.

„Am excitat despre a face ceva ce nu a mai fost facut inainte“, a spus Doug. „Nimeni nu este de a face ceea ce facem în sănătatea și spațiul mobil.“

Aducerea unei comunități de câini Lovers Împreună

Utilizatorii WoofTrax au luat peste 30 de milioane de plimbări cu câinii lor de până acum, și Walk pentru o aplicație de câine este abia la început. Ea are unele planuri interesante doar în jurul valorii de colț pentru a se angaja interes și de a face mersul pe jos mai mult de o activitate de grup sau de familie.

Walk pentru un câine încurajează utilizatorii săi să aibă un impact pozitiv asupra lumii de mers pe jos câinii lor.

Echipa WoofTrax intenționează să aducă o mentalitate pachet la aplicația prin adăugarea de mai multe caracteristici bazate pe comunitate, inclusiv un clasament care va arăta cât de departe și cât de des prietenii și membrii familiei au mers. Acest Leaderboard va recompensa pietoni activi și motiva oamenii mai puțin active pentru a face mai mult de un efort de a lua o plimbare cu cele pe care le interesează cel mai mult.

Walk pentru o aplicație de câine a luat măsuri pentru a sprijini pietoni de câini și iubitori de câini din întreaga lume, iar baza sa de utilizare este în creștere rapidă ca oamenii răspândi cuvântul cu privire la impactul pozitiv asupra oamenilor și animalelor deopotrivă.

"Multumesc, multumesc, multumesc!!! Ai făcut ziua mea“, a declarat Lynn într-un e-mail echipei WoofTrax. „Sunt atât de fericit că un astfel de lucru simplu ca mersul pe jos cainii mei vor ajuta la alte animale. Voi continua să meargă câinii mei și de a încuraja pe alții să participe !!“

Mulți dintre utilizatorii WoofTrax au lăudat efortul de caritate aplicației și sa alăturat misiunea sa de a imbunatati calitatea vietii pentru pui si peste tot.

„Acest lucru este uimitor. Vreau doar să vă mulțumesc pentru a face acest lucru!“, A spus Jack din California. „Lumea are nevoie de mai multe companii ca tine.“

WoofTrax face diferenta O plimbare la un moment dat

Nu știu ce aș face dacă nu am avea câinele meu în spatele meu la fiecare pas din drum. Ea e motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineață (literalmente, ea se ridică și smiorcaituri la fisura de zori), și ea inspiră în mod constant să fiu mai activ, pacient, și oferindu-persoană, astfel că pot fi mai demn de devotamentul ei.

Sunt încântat să utilizeze aplicația WoofTrax ca să mă ajute să prioritizeze plimbările mele cu numarul meu de o fată și a strange bani pentru alte puii în același timp. Cu siguranta am aprecia cu acel timp unu-la-unu cu Molly, dar știu multe cupluri care văd câinele merge ca timpul lor speciale împreună.

Fie că vă capul afară pe cont propriu sau cu alte dvs. Semnificative, vă poate sprijini dragoste și de companie prin înregistrarea plimbărilor pe Walk pentru o aplicație de câine proiectat de WoofTrax.

„Oamenii iubesc ceea ce facem, pentru că îi ajută să sănătos, ajută animalele lor pierde în greutate, și ajută organizațiile nonprofit obține donații“, a spus Doug. „Este incurajator pentru a vedea cât de mulți oameni sunt incantati de acest lucru.“