Aplicația zilnică de 1 secundă încurajează cuplurile să creeze un jurnal video al vieții împreună

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurt Versiunea: Inspirație pentru 1 a doua aplicație de zi cu zi a venit în timp ce Cesar Kuriyama se bucură de un an de vârtej de vânt la locul de muncă. La ziua lui 30, Cesar a început să înregistreze zilnic video-o secundă experiențele sale de călătorie, de lectură, bar hopping, și timpul petrecut cu familia și prietenii. În 2013, el a creat o aplicație inovatoare pentru a ajuta persoanele singure, cupluri și familii pentru a documenta propriile lor vieți și incapsuleaza bucuriile experiențelor de zi cu zi.

La 28 de ani, Cesar Kuriyama a lucrat 100 de ore pe săptămână , în medie , pentru locul de muncă de publicitate. Dar el nu a fost de lucru acele ore pentru că el a iubit ceea ce a făcut. Slujba sa consumat timpul său și nu - l lase cu un sentiment de implinire.

load...

În 2011, Cesar Kuriyama a părăsit locul de muncă de publicitate pentru a putea petrece timpul făcând ceea ce el a iubit, și el nu a privit niciodată înapoi.

El a fost în căutarea pentru o strategie de ieșire atunci când avideo numit „ Puterea timpului Off “ a schimbat viața. „Dupa ce a vazut, am dat seama că nu am fost de gând să dau seama scopul meu în timp ce tot timpul și energia mea a fost axat pe munca“ , a spus el. „Am nevoie să - mi cumpăr ceva timp liber.“

Deci, Cesar crunched numerele și a început economisind destui bani pentru a lua un an liber începând de ziua lui 30. Doi ani de viață frugal de plătit, și februarie 2011 Cesar a reușit să părăsească locul de muncă și să urmărească pasiunile sale.

load...

Cesar a vrut să documenteze în acel an incredibil, astfel încât el va aminti mereu de ea, dar el știa că nu avea disciplina de a păstra un jurnal tradițional (el a încercat și nu a reușit să facă acest lucru înainte) - așa că a păstrat un film non-tradiționale diary.Every zi, Cesar ar înregistra rapid o secundă de râs, produse alimentare, prietenie, frumusețe, sau oricare ar fi lovit fantezie lui.

Final de sase minute video de compilare condensat an său în momentele în valoare de economisire și i - au dat posibilitatea de a reflecta asupra cum a petrecut zilele sale și ceea ce a contat pentru el.

Cesar a schimbat viața luând timp să se bucure de fiecare zi, cu oamenii pe care îi iubește.

În ceea ce soarta ar avea, TED a lansat primul-vreodată TED talk audiții în cursul anului său de schimbare a vieții, iar Cesar a profitat de moment și aplicat. El a prezentat videoclipul lui auditie doar câteva minute înainte de termenul limită. Mesajul său original și inspirat ia adus un loc râvnit printre vorbitorii TED de la 2012 în Long Beach, California.

load...

Următoarea etapă a călătoriei sale a fost cu privire la schimbul de ceea ce a învățat și împuternicirea pe alții să meargă pe urmele lui. În 2013, Cesargathered o echipă de dezvoltatori imaginative pentru a transforma viziunea într - o aplicație. Ei au inceput sa lucreze la 1 a doua zi cu zi App pentru a sprijini jurnale video realizate de oameni din întreaga lume.

Ei au creat o campanie Kickstarter pentru a finanța proiectul, și a transformat capete prin obținerea celor mai sustinatori vreodată pentru o aplicație. Peste 11.000 de persoane au sprijinit campania și a făcut o a doua zi cu zi o realitate.

Video-clipuri Arată relațiile tale, Familii & Experiențe

Cesar a revenit la un loc de muncă de publicitate corporative pentru o zi înainte de ambalare și de a decide să trăiască o viață mai adventurously și ambitiously. El și-a petrecut aproape opt ani de viata înregistrarea unui videoclip în fiecare zi, și a spus că experiența a schimbat modul în care el vede viața sa și ia decizii pentru viitor.

Când vezi viața ambalate în mici momente, îți dai seama de importanța de a face în fiecare moment să conteze. Și asta e scopul final al lui Cesar atât personal cât și profesional.

1 A doua zi cu zi aplicația sprijină această viziune prin a face mai ușor pentru a înregistra, stoca, ceas, și rewatch video-o secundă din viața ta. Aplicația organizează clipuri video pe un calendar și în mod automat le compilează într-un film an-in-review pentru utilizatori.

Aplicația face apel la utilizatorii de toate vârstele - de la adolescenți la bunici - și poate salva sute de experiențe memorabile într-un convenabil, mod high-tech.

Puteți savura acele momente mici care înseamnă cel mai mult prin înregistrarea și vizionarea clipurilor video scurte pe 1 a doua zi cu zi. Este o șansă de a face un pas înapoi din haosul vieții de familie, cererile de muncă și stresul general, care poate nor punctul nostru de vedere imaginea de ansamblu.

Acele secunde de reflecție permit cuplurilor să aprecieze relația lor și toată fericirea care vine cu ea. Mulți părinți folosi pentru a ține evidența copiilor lor în continuă creștere și obiectivele de etapă. Puteți utiliza aplicația pentru a salva acele momente prețioase cu alte dvs. Semnificative și de a crea un video care va însemna ceva pentru amândoi.

Dacă nimic altceva, aplicația vă oferă un motiv pentru a lua un moment cel puțin o dată în fiecare zi pentru a aprecia lumea și oamenii din jurul tău.

„Am echivala întotdeauna folosind 1 a doua zi cu zi pentru a merge la sala de sport“, a declarat Cesar. „Este posibil să nu vedeți rezultate devreme. Trebuie să se angajeze la obiceiul, dar odată ce te uiți la câteva luni de viata ta reda în câteva minute, se schimbă modul în care vedeți viața.“

Efectuarea de timp pentru a aprecia & Amintiți-vă ce contează

Calendarul de videoclipuri personale ale prompte 1 a doua zi cu zi a lui să se gândească la modul în care își petrec minutele, ore și zile. Aplicația oferă o oportunitate rară de reflecție în mijlocul unei vieți agitate, fără a fi prea deranjante sau consumatoare de timp. Este nevoie de doar o secundă de o zi pentru a face videoclipuri, precum și elaborarea finală a unui an, va rula un pic mai mult de șase minute (365 secunde) lungi.

Rezultatul final poate fi foarte puternic. Ai un aspect primordial al vieții tale, și puteți retrăi mari și mici momente care au modelat experiența. Puteți viziona un copil să crească în fața ochilor sau de a lua în valoare de apusuri de soare pe an, într-o chestiune de minute. Puteți face video în tot ce vrei, tot ce contează pentru tine, iar videoclipul final este unic personal din cauza asta.

„Numai tu poți înțelege pe deplin ce înseamnă fiecare lovitură pentru tine“, a spus Cesar. „Uneori, cea mai plictisitoare, zi de aspect nimic nu poate însemna cel mai mult pentru tine, deoarece îți aduce aminte de o conversație mare sau un moment pe care nu a vrut să uite.“

1 În al doilea rând de zi cu zi permite oamenilor să se înregistreze și să reamintească momentele importante din viata.

Indiferent dacă înregistrați o vedere uluitoare, o reuniune de familie, sau un petic de tapet, puteți captura emotiile din spatele tau experiencesin un video și să le păstreze într-o capsulă a timpului numit 1 a doua zi cu zi.

Aplicația are un impresionant rating de 4.9-stele pe iTunes. Editori App Store numit app „fermecând“ și a lăudat sale „ de design superb.“ Zeci de mii de utilizatori au luat timp pentru a scrie un comentariu pozitiv de 1 a doua zi cu zi și mulțumesc echipei pentru a crea un instrument unic și ușor de utilizat.

„Îmi place această aplicație“ , a declarat Thomas într - un comentariu de patru stele pe Google Play. „Am folosit - o în fiecare zi , pentru primul an de viață fiicele mele și într - adevăr se bucure de ea.“

1 secundă de zi cu zi Records povestea ta?

Cesar nu a stabilit pentru a crea o aplicație sau pentru a schimba lumea. El a vrut doar o evadare din mediul de afaceri de publicitate, dar experiența sa a devenit mult mai mult decât obtinerea departe de work.Creating un jurnal video la ajutat să reflecteze asupra alegerilor sale, să consolideze relațiile sale personale, și de a face în fiecare zi mai memorabile.

După un an de schimbare a vieții, Cesar realizat un astfel de proiect ar putea face o lume de bun pentru alții, așa că a început să se răspândească cuvântul, în primul său TED Talk și astăzi prin intermediul unei aplicații cu creștere rapidă.

1 a doua zi cu zi permite oamenilor de a capta momentele ordinare și extraordinare care alcătuiesc o viață plină. Cuplurile pot folosi acest instrument pentru a ține pe gesturile romantice si glume mici, care fac relația lor mare. Puteți salva memento-uri din lucrurile care sunt importante pentru tine prin ținerea unui jurnal video de pe telefon sau tabletă.

„Este într-adevăr vă ajută să obțineți perspectivă asupra dvs. De zi cu zi de viață“, a spus Cesar. „Mă bucur să văd oameni folosesc 1 a doua zi cu zi și iubitoare, dar eu doresc să continue să se dezvolte aplicația să o facă chiar mai bine și să ofere valoare pentru oameni să reflecteze semnificativ asupra vietii lor.“