Ar trebui să încerc dating online? - (7 lucruri de știut înainte de aderare)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

„Ar trebui să încercați Online Dating?“ - (7 lucruri de știut înainte de aderarea)

Pe o bază lunară, EliteSingles vede 165000 noi și 2.500 de membri ai abonări găsi dragostea. Trebuie să recunoști aceste cote suna destul de bine.

3. Cele mai multe oferă Free Trials și conturi, astfel încât nu trebuie să plătească

Plata este un lucru comun în mintea oamenilor în cazul în care acestea sunt în considerare dating online, precum și cu unele site - uri de încărcare la fel de mult ca una dintre facturile lunare ar costa, este de înțeles. Cu toate acestea, nu trebuie să plătească pentru dating online , pentru a lua parte la ea. Cele mai multe site - uri sunt 100% gratuite și va oferi acces la toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a găsi un meci - cum ar fi crearea de profil, navigare și comunicare. De exemplu, Potrivirea are un proces all-inclusive de trei zile , care nu va costa nimic, în timp ce Zoosk are un abonament gratuit care nu expiră niciodată.

load...

4. Caracteristici avansate va face toate lucrările pentru tine

Ceva ne-a placut intotdeauna despre dating online, este că poți avea tot controlul, dacă doriți, puteți lăsa experții preia controlul, sau puteți găsi un mediu fericit cu ambele. Aproape fiecare serviciu de dating online, vă permite să căutați pentru meciurile pe cont propriu, pe baza criteriilor dvs. (de exemplu, aspectul, obiceiurile și stilul de viață, religie), dar ele vor sugera, de asemenea, meciuri extrem de compatibile bazat pe același criterii. Alte modalități de a întâlni oameni să se uite la membrii care le-ați adăugat la lista lor favorite, vizualizat profilul sau v-a trimis un cadou virtual și decide dacă doriți să arate interes înapoi.

load...

Caracteristici suplimentare ar trebui să profite de pe pagina a site-ului de ajutor, posturi pe blog și conturile de social media, care de obicei au sfaturi importante despre subiecte cum ar fi modul de a face un profil care iese în evidență, care fotografiile sunt cele mai bune și mai rău, ce să spun în mesajul inițial, și cum să ceară o primă dată.

5. Informațiile dvs. Personale sunt păstrate în siguranță și privat

Este adevărat că au existat unele povești de groază în știri despre experiențele de dating online care au trecut oribil greșit, așa că trebuie să știi ce să se uite pentru a tine si proteja informațiile importante. Siguranță membru este întotdeauna preocuparea numărul unu pentru site-uri matrimoniale, care este motivul pentru care au adesea un număr de moduri de a se asigura nimeni nu este în pericol. Aceasta include lucruri ca niciodată nu arată numele tau sau adresa de e-mail în profilul dvs., oferind butoane astfel încât să puteți bloca și raporta membri abuzive, ceea ce face suport pentru clienți disponibil 24/7 și folosind tehnologia de criptare SSL pentru a păstra escroci departe și asigurați-vă că fiecare utilizator este de fapt, o persoană reală.

6. Milioane de Single au avut succes pe site-uri Dating

Pew Research Center a realizat recent un studiu care a constatat că mai mult de 66% dintre oameni au plecat la o întâlnire cu cineva s- au întâlnit pe un site de matrimoniale sau o aplicație. De asemenea, aceeași cercetare statistică Brain am menționat mai devreme , spune -o cincime din relațiile actuale a început on - line. Ne - ar spune majoritatea dintre noi cunosc pe cineva, sau cel puțin știu pe cineva care cunoaște pe cineva, care se încadrează în una dintre aceste statistici. Ai putea fi următorul dacă da dating online , un try.

load...

7. Celebrități chiar și iubirea It!

Celebrități care au încercat online dating includ Halle Berry, Jenny McCarthy, și Martha Stewart.

Online dating nu este doar pentru oameni ca tine, eu și prietenul meu - mai multe celebritati au bălăcit chiar și în ea.

Un articol în US Weekly raportează că site-uri, cum ar fi meci și o mulțime de pește au fost înfrumusețat de către place de Mariah Carey, Martha Stewart, Halle Berry, Eric Stonestreet, Jenny McCarthy, Lily Allen, Carrie Ann Inaba, Joan Rivers, și Adele.

„Am fost întotdeauna un mare credincios că tehnologia, dacă este folosit bine, poate îmbunătăți viața. Deci , aici eu sunt, în căutarea de a îmbunătăți viața mea întâlnire“ , Martha Stewart a declarat revistei.

Ne-am dat Facts - acum până la tine

După unele convingătoare, prietenul meu a decis să dea întâlnire online împușcat. Ea a încercat trei site-uri, a plecat de tone de date, și, cel mai important, este un pas mai aproape de a găsi persoana potrivită pentru ea. Deci, data viitoare când, sau cineva cunoscut, se întreabă „Ar trebui să se alăture un site de dating online?“ Cred despre intuiții tocmai v-am dat. Ce ai de pierdut?

Surse Foto: usmagazine.com