Ar trebui să îți faci profilul atrăgător universal?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Tocmai am citit printr-un articol fascinant care pieptanat prin tone de date online dating peste Match.com, OkCupid, Grindr și Tinder.

Se cutreierat tot felul de datere on-line și, datând de comportamentul online pentru a defini care au fost cele mai de succes Stampe on-line, ceea ce au făcut și ceea ce se poate lua de la ei în termeni de a ajuta propria dvs. De dating online de succes.

De exemplu, ar trebui să utilizați cuvinte ca „surf“ și „yoga“ - cele mai populare daters la ambele sexe fac.

load...

Datele, de asemenea, sa rupt în jos diferențele de gen care au aplicat la mai mult succes (aparent de pensionare este un cuvânt bun pentru bărbați în vârstă de a utiliza, dar nu femei.)

De asemenea, duminica este o zi mare universal, atunci când cei mai mulți oameni merg pe site-urile de dating online.

Cantitatea de informații pe care le au este mintea-amorteala, iar daca esti un tocilar întâlnire online, ca eu sunt, pot să vă spun că ar fi plăcut să fi căzut jos, în gaura de iepure de date. Oftat. O fată poate visa.

Curios, există unele lucruri numerele și statisticile nu pot releu despre dating online de succes. Puteți urmări toate regulile propuse pentru tine cele mai populare dater on-line bestest vreodată face. Dar aceasta nu poate fi cel mai bun pariu.

load...

De ce aș face asta?

Ce fel de dating online, antrenor ar antrena asta?

Există două filosofii I se aplică modul de abordare on-line dating.The întrebare pentru a te întrebi vrei să arunce o plasă largă și face apel la cât mai multe Datere cu putință? Sau vrei să arunce o plasă îngustă?

Ideea este dacă ai aruncat o rețea largă și de a face toate lucrurile cele mai populare Stampe on-line făcut, puteți obține mai multe puncte de vedere și datele. Aceasta poate fi minunat si exact lucrul pentru tine.

Am susținut întotdeauna vă că obținerea în fața cât mai mulți oameni posibil și de a folosi online dating ca un catalizator pentru a întâlni pe cineva.

„Există un subset de datere care stiu

exact ceea ce caută.“

Cine ar trebui să arunce o plasă largă?

Cine ar trebui să arunce o plasă îngustă?

Puteți în continuare să fie o dater online de succes și a aruncat o plasă îngustă.

Există un anumit subgrup de datere care stiu exact cine sunt și ceea ce caută și profilul lor reprezintă asta.

load...

Recent, am fost de lucru cu un dater care a făcut o mulțime de dating online, și o cantitate semnificativă de dating în general.She a fost la o vârstă gata și a avut o listă clară de afacere Întreruptoarele și trebuie să-haves.

Nu este neobișnuit pentru un dater să vină la mine cu lista lor, dar ceea ce era neobișnuit a fost că, în timp unic pentru ea, lista ei nu a fost nerezonabilă.

Multe liste văd sunt la limita ridicol ( „Nu pot data de un om care nu purta un ceas.“) Ei trebuie să-haves a vorbit cu valorile și personalitatea ei. Tranzacția spărgătorii au nimic superficiale.

Am construit profilul ei neapologetic la adevărurile ei și saturate în sensul ei al umorului. Scopul acestui profil nu a fost acela de a face apel la toată lumea.

Ea nu a vorbit despre modul în care ea ar putea obține dichisit și du-te în oraș în timp ce îi place, de asemenea, să se așeze pe canapea pentru o noapte în.

Nu, nici ea nu era de vânzare ca o femeie care a fost totul pentru toată lumea. Profilul ei a fost de fapt menit să transforme pe mulți oameni.

De ce? Deoarece oamenii care nu au ca ceea ce a avut de spus nu au fost tipul de persoana ar fi interesat. Nu avea nevoie de o mulțime de e-mailuri în inbox-ul ei.

Ea nu a primit o mulțime de e-mailuri în inbox-ul ei.

Ea a fost încă cel mai de succes dater on-line, totuși.

În prima lună on-line, unul dintre primele e-mailuri a făcut primi a fost de la un tip care a crezut că umorul ei a fost hilar, mintea ei strălucitoare și corespund cu valorile ei.

Îi plăcea că ea nu suna ca toți ceilalți și că ea a îmbrățișat defectele și punctele forte ei. Chimia a fost instantanee, iar după câteva luni, ele sunt într - o relație exclusivă.

V-ați gândit dacă este sau nu încercați să apeleze la prea mulți oameni în online dating?

Sursa foto: letsgo-mag.com