Ar trebui să-i spui prietenului tău că ai inselat?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Noi toți vrem să credem că onestitatea este cea mai bună politică - și, într - o lume perfectă, este. Dar poate fi , de asemenea , a susținut că adevărul a distrus mai multe relații mare decât minciuni vreodată. Acest lucru nu este de a spune că reținerea adevărul despre căile Cheating este vreodată bun sau moral lucru de făcut, dar există un caz să se facă că ar putea fi cel mai bun lucru pentru relația.

În orice caz, ar putea fi util pentru a explora acest tren de gândire.

Să începem prin a spune că nu ne - am ierta înșelăciune , iar noi nu vorbim despre înșelăciune în curs de desfășurare ca un mod de viață. Oamenii nu spun pe ei înșiși în timp ce ei sunt încă inseala , oricum.

load...

Vorbim despre femeile care au făcut o greșeală, simt groaznic despre el și nu au nici o intenție de a face vreodată din nou. Nu trebuie să mărturisesc? Sau puteți face o decizie de a transporta vina de dragul omului și relația?

Care este sensul creșterii pentru el?

Există o susul pentru tine, dacă mărturisești. Ai pentru a ridica sarcina și de a lua vina pe piept.

Dar, ce lucru pozitiv nu a ieșit din ea? Spunându-i că ai înșelat, ești, de fapt, lovindu-l în stomac cu o lopată. Este un lucru grijuliu și iubitor de a face pe omul pe care îl iubești?

Vei fi punerea el în durere emoțională profundă. El poate chiar te ierte și vina el însuși, dar el va suferi în continuare.

load...

Acum, gândiți - vă cât oamenii se ocupe de suferință. Ei nu îmbrățișează mama și plâng pe umărul ei. Ei nu vorbesc la telefon cu sora lor sau au un prieten împletească părul lor pentru a ușura durerea lor. Ei nu mănâncă o halbă de Ben & Jerry Chunky Monkey, să ia o baie cu bule sau cumpăra o nouă pereche de pantofi.

Nu. Acestea conduc masini foarte repede si prin imprudență, ei se imbata, au pus pumnul lor printr-un perete, ei intra in lupte, ei a lua ridicat de pe droguri, ei au sex cu femei lipsit de rușine, care stau toată noaptea sau chiar zile la un moment dat.

S-ar putea sfârși prin a pierde locul de muncă sau ruinează viața. Dar el nu poate avea doar un strigăt bun cu băieții. Sunteți singurul său sistem de sprijin, și tocmai ai aruncat în aer lumea lui.

„Tu ești singurul care poate decide

cel mai bun mod de a gestiona situația.“

load...

Cum va ajuta relația?

Nimic nu va mai fi la fel între tine pentru o lungă perioadă de timp, mult timp - dacă vreodată. Când un om înșeală pe o femeie, ea tinde să fie mai preocupat de posibilele sentimente s-ar putea avea pentru un alt amant.

Un om, pe de altă parte, este mai îngrijorat de faptul că un alt om a spurcat ceva care a fost special doar pentru el. Nu este ceva neobișnuit pentru un om cu o femeie infidel pentru a evita zonele sale private, pe care el se simte într -un fel au fost distruse.

Când crezi că se va gândi la ce a făcut celălalt om cu tine? Va fi atunci când el este pe cale de a face dragoste cu tine - de fiecare dată. Și poate lua o mulțime de dorința și Zest din amorul lui.

Dacă-l spun ai inselat, s-ar putea ruina sexul pentru el pentru o lungă perioadă de timp. Sexul cu tine, oricum. Chiar și ani mai târziu, el va aminti tot ce ai făcut. El nu va uita niciodată, și niciodată nu va face relația mai bine.

Pot exista excepții de la aceste scenarii apocaliptice, dar, probabil, nu cu relatii pe termen lung. Dacă sunteți încă un element destul de nou și el simte că nu a total „câștigat“ angajamentul dvs. Complet încă, aceasta nu poate fi atât de gravă.

Spunându-i ai făcut sex cu un alt bărbat nu ar fi într-adevăr atât de mult ca el spunându-vă „înșelat“, și s-ar putea chiar să-l lucreze mai greu pentru a câștiga afecțiunea ta completă și dedicat.

Cu toate acestea, odată ce ați devenit baza realității sale, totul se schimbă. Gândiți-vă la modul în care v-ar simți dacă el ți-a spus același lucru, și atunci ați putea fi capabil de a decide mai bine dacă este o idee bună să-i spună sau nu.

Noi putem raționaliza întotdeauna propriile noastre greșeli mai bine decât putem greșelile unui alt comise împotriva noastră. Dacă puteți găsi o cale de a te ierta , fără scădere bomba pe prietenul tău, lumea va fi cu siguranță un loc mai liniștit.

Devastand viața lui când ați văzut deja nebunia de căile voastre și a transformat viața în jurul valorii de s-ar putea părea lipsită de sens. Terminarea unei bune relații sau se aruncă-l în criză s-ar putea să nu fie cel mai bun sau posibil doar modul de manipulare propria infidelitate.

Nu-i spui ca ai inselat ar putea fi un mod mai ușor, dar nu este neapărat un mod egoist de a merge. Tu, de asemenea, de economisire-l, prieteni și familii o mulțime de durere și de durere. Viața și dragostea sunt cantități imperfecte. Nu e perfect, fie, și tu ești singurul care poate decide cel mai bun mod de a gestiona situația.

Nu trăiești o minciună dacă îl iubești și intenționează să fie credincioși cu adevărat. Nu-i datorez adevărul dacă adevărul este un pumn în intestin. Dar datorez el dragostea și loialitatea ta de azi înainte.

Dacă alegeți să nu spun, atunci trebuie să te ierte, să-l iubesc mai mult și să nu se uite înapoi.