Ar trebui să stați cu un trișor?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

„Delir și romantism se concentreze urâciune înaintea oferă vălul.“ ВЂ • Suzanne Finnamore

Ai alege vreodată să rămână cu un partener care trișează ?

Este ușor să spui că ar lăsa-o relație fără măcar o privire înapoi dacă cineva ați fost implicat cu înșelat. Cu toate acestea, alegerea nu este întotdeauna atât de clare sau evidente în viața reală.

load...

Odată ce viața se împletește cu o altă persoană și o legătură emoțională sau fizică este în loc, aceasta poate fi de fapt o decizie chinuitoare și complicată.

Dacă ați fost înșelat, te simți probabil rănit, și cu inima zdrobită trădat. Sunteți probabil filat cu furie sau chiar gânduri de răzbunare.

Înainte de a trantesti usa inimii tale pe acel bun-pentru-nimic șarlatan înșelăciune, poate doriți să ia ceva timp să se răcească suficient de mult timp pentru a evalua cu atenție actuala „starea de lucruri.“

Există unele considerații cheie în timp ce încerca să mergeți acest labirint uimitor.

1. Amândoi au fost pe aceeași pagină despre relația?

În primul rând, întrebați-vă dacă o înțelegere prealabilă cu privire la relația a fost în loc înainte de incidentul inselat sau afacere.

load...

Multe cupluri nu definesc ce fel de relație pe care ambele doresc sau a determina nivelul lor de angajament unul de altul, chiar dacă acestea pot fi sexual sau implicat emoțional.

Multe cupluri nu definesc ce fel de relație pe care doresc, chiar dacă acestea sunt implicate sexual sau emotional.

Unul sau ambii parteneri pot face presupuneri false cu privire la starea relației. În timp ce un partener poate crede relația este exclusivă, celălalt ar putea crede că sunt încă liberi să exploreze alte posibilități.

Această lipsă de comunicare și așteptările care urmează sunt adesea precursori ai unor neînțelegeri grave.

2. Există speranța de a salva relația?

În această situație, poate exista o deschidere pentru a clarifica dacă sunt sau nu nevoilor și așteptărilor atât oamenilor pot fi îndeplinite sau în ce condiții relația ar putea continua.

load...

Deși nu poate fi ușor, poate exista încă o șansă de a merge mai departe cu un nivel mai profund de înțelegere.

Dacă a existat o definiție a exclusivitate sau a unui angajament în loc înainte de incidentul înșelăciune sau afacere, lucrurile pot fi chiar mai complexe. Ați experimentat ultima tradare si poate crede capacitatea dumneavoastră de a avea incredere in partenerul tau din nou, a fost complet distrus.

În timp ce poate fi imposibil de a vedea dincolo de durerea și suferința în acest moment, acesta poate fi în valoare de efortul de a încerca să facă acest lucru.

Deși nu poate fi ușor, poate exista încă o șansă de a merge mai departe cu un nivel mai profund de înțelegere.

Are relația de vreme deja unele furtuni sau a trecut testul timpului? Sunteți dispuși să ierte ? Este partidul înșelăciune dispus să recunoască greșelile, face modifică și să caute să -și recapete încrederea? În acest caz, poate exista o speranță.

Amintiți-vă acest lucru va fi o călătorie, și va dura ceva timp. Înțelegere și compasiune va fi nevoie de ambele părți.

3. Există și alte probleme care stau la baza?

Chiar dacă sunteți cel care a fost înșelat, există adesea „motive“ o persoană care a căutat pentru a obține nevoile lor îndeplinite în afara relației. Acest lucru nu justifică înșelăciune, nici nu ar trebui să își asume responsabilitatea pentru acțiunile rătăcite ale unui alt.

Cu toate acestea, aceasta poate însemna că sunt alte aspecte importante thatneed care urmează să fie articulate și rezolvate pentru relația pentru a supraviețui. Ambii parteneri trebuie să vrea să salveze relația și să fie dispuși să vadă lucrurile prin.

Este esențial să se caute modele în orice relație. Dacă sunteți conștient de persoana pe care sunt implicate și- a înșelat în relații anterioare sau a inselat pe tine înainte, atunci vă rugăm să ia în considerare acest lucru pentru a fi un steag luminos roșu de avertizare ! În cazul în care trisor este nepocăiți sau continuă să mintă despre afacerea, va trebui să meargă departe de a menține orice sentiment de auto-respect sau demnitate.

Ambii parteneri trebuie să vrea să salveze relația și să fie dispuși să vadă lucrurile prin.

Nimeni nu este perfect, iar oamenii reali fac greșeli, dar un trișor cronica nu este probabil va fi vreodată înclinați să fie fidel niciunei persoane. Cel mai bine este de a reduce pierderile și se lasă.

Orice ai decide, o situatie ca aceasta este o ocazie pentru introspectie. Fii blând și bun cu tine însuți și să permită timp și spațiu pentru a evalua în mod clar situația. Cu toate acestea, odată ce ați stabilit ce este potrivit pentru tine, propria decizie și merge mai departe cu convingere.

Se va lua cu siguranță ceva timp să aibă încredere din nou partenerul sau pentru a deschide inima pentru cineva nou, dar nu renunta la a crede în alți oameni sau devin prea cinic despre dragoste. Un mar rău sau o inima profund rupt poate face sa te simti ca da, dar dincolo de AFTERSHOCK, încă mai există speranță.

Surse Foto: fansshare.com, huffpost.com, xp-protect-2008.com