Arată-i dragostea cu aceste sfaturi simple

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Indiferent dacă te întâlnești sau într-o relație, ceea ce face femeia ta sa se simta iubit este cheia. Este poarta de acces care se va deschide orice altceva in viata ta.

Există mai multe moduri diferite de a realiza acest lucru. Urmatoarele sfaturi sunt unele dintre cele mai eficiente și cele mai bune moduri de a face femeia ta sa se simta iubit.

1. Ascultați-i

Ascultarea ei este o modalitate foarte bună de a face să se simtă iubit, pentru că arată-ți pasă de punctul ei de vedere. După cum știm cu toții, femeile place să se simtă conectat la man.One lor principalele modalități de a face acest lucru este prin a vorbi.

load...

Chiar și atunci când sunteți ocupat sau de a face altceva, asigurați-vă că pentru a face contact vizual si da indicii pe care le procesează ceea ce ea este saying.Even dacă nu ascultă, doar dând impresia că sunt lucrări la fel de bine.

Asigurați-vă că pentru a rămâne non-judecatoare și încercați să nu întrerupă prea mult.

Ca Randi Gunther, Ph.D., a declarat în psihologie Astăzi , întreaga punct este de a lasa sa exprime ceea ce ea are nevoie să express.She vă va mulțumi pentru a fi un bun ascultător.

2. Surpriza ei

load...
Femeile iubesc surprize. Îi face să se simtă speciali. Fie surpriza este mare sau mic, este gândul care contează în ochii lor.

Programeaza ceva timp din ziua ta pentru a aduce acasă o floare și o notă de dragoste, sau ai putea planifica o aventură. Una dintre cheile de la o surpriza buna este sa stii ce ii place. Daca ii place ciocolata, puteți aduce pe care de-a lungul atunci când te întâlnești cu ea.

Surprize arată gândire, planificare și că ea este special pentru tine. Femeile au nevoie de acest lucru din timp în timp, astfel încât acestea să poată fi amintit acestea rămân o prioritate în mintea ta.

3. Împărtășiți ziua cu ea

Partajarea este o parte importantă a conexiunii. Partajarea ziua cu ea permite ei știu că dorința de a forma o conexiune. De asemenea, ajută să afli mai multe despre tine ca persoană.

Ia ceva timp, la sfârșitul zilei să o sun sau să se așeze cu ea și să-i o scurtă trecere în revistă a modului în care a mers ziua ta și ce ai făcut. Acest lucru arată îți pasă, și ea se va simți special din cauza asta.

load...

Taxa 4. Ia

Când luați pe rolul masculin și preia, femeia ta se va simți iubit. Este natura umană pentru femeile să se simtă protejați și luate de îngrijire atunci când este de a lua omul lor

încărca.

Aceasta înseamnă a lua conducerea și planificarea în date, evaluarea - te și de a face prima mutare atunci când vine vorba de nimic, potrivit lui David Deangelo în articolul său AskMen intitulat „face sa se simta speciale și multe altele.“

Dacă în week-end se apropie rapid, planifica o dată așa că nu trebuie să facă nici gândirii. Fii atent de ei, precum și în timpul planificării.

Bateti-o departe la data fără întrebări și să plătească pentru tot. Cote sunt, dacă vă luați într-adevăr taxa, ea va oferi pentru a lua o parte din proiectul de lege, oricum și se va încheia alternativ efortul înapoi.

5. Fa-o sa se simta atragatoare

Dă-i complimente din când în când. Aveți grijă să nu exagerați, dar asigurați-vă că o fac pe o zi sau o dată la bază zi.

Este important , deoarece femeile au nevoie să se simtă dorit. Sentimentul dorit dezvoltă apropiere, astfel încât asigurați - vă că să - i compliment din când în când.

Ca un bonus, acesta va ridica nivelul de încredere ei și să facă ei mai puțin probabil să aibă nevoie de validare din alte surse.

Surse Foto: saidaonline.com, corbisimages.com, quicklabel.com