Arhiva femeilor evreiești: povestirea povestirilor pentru a hrăni feministele în devenire și pentru a onora liderii din trecut în problemele de gen

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Între întâlnire online și integrarea feminismului, datarea sa schimbat radical in ultimele decenii. În societatea americană modernă, de comun acceptat practicile din trecut, cum ar fi oameni de plată pentru cină, au devenit mai fluid, lăsând simplu întrebându -se cum să se adapteze la un mod mai egalitară de dating. Colectarea de mii de povestiri din întreaga istorie, evreiască Arhiva femei (JWA) se concentrează asupra liderilor evrei feministe, atât din trecut și din prezent, care inspiră introspecție și de conducere în feministele din întreaga lume. De la înființarea sa în 1996, arhiva digitală și expoziții on - line, resurse și programe non - profit au cultivat o comunitate activă de Movers și vibratoare. Atthe Arhiva evreice, a peopleof toate vârstele și sexe vin împreună pentru a împărtăși experiențele lor, să consolideze identitatea lor, și să găsească un numitor comun.

Wheni semnat pentru Ficțiune evreu american în colegiu, prietenii mei suspectedI a fost doar trolling pentru o dată. Îmi place să clasifica genul meu ca tocilari drepte-up, dar un cuplu de myboyfriends au fost, de asemenea, coincidență, evrei, deci nu există o teorie în jurul plutitoare că eu sunt un fraier pentru băieți evrei. În realitate, am luat evreu aprins pentru a învăța, nu găsesc romantism.

load...

O carte atribuită în clasă, o Weave de femei de Esther M. Broner, mi -a lovit ca un pushback abilitarea împotriva patriarhatului; M - am simțit timid despre care iese ca o clasă feministin, așa că am ținut mâna mea în jos în timpul discuției. Aboy în stânga mea, cu toate acestea, nu a ezitat să vorbească. „Idon't cred că e atât de controversat“ , a spus el. „Vreau să spun, suntem cu toții feministele, nu? Cine nu crede în egalitatea?“

OK, deci poate că prietenii mei au avut un punct. A fost nevoie de doar câteva fraze pentru mine pentru a obține o pasiune pentru myclassmate.Affection este construit pe acele momente când cineva spune gândurile înainte de a face. Dacă vă simțiți ca esti o minoritate în societatea de masă, având pe cineva care a fost în mod tradițional , reprezentant al partea ta este un lucru puternic. Există puține locuri în care dinamica de gen și clasă, literatura evreiască, și feminismul pot fi întrețesute. Evreiești Arhiva de femei (JWA) este o organizație a cărei muncă și comunitate digitală oferă spațiu pentru toate aceste conversații.

load...

Fondată în 1996, JWA este o arhivă digitală a cea mai mare colecție de povestiri femeilor evreiești în lume. Bazându -se pe rădăcini academice, eforturile de a JWA makehistory accesibile și de distracție prin podcast Putem vorbi și de Jewesses cu blog - ul Atitudine. Ambele on - line resourcesgive moderne de zile feministele un loc de a împărtăși și să crească prin povestiri.

JWA promovează modele, cupluri de putere, și femei de valoare pentru a inspira publicul lor la acțiune.

Cu scopul de a efectua o schimbare, prin abilitarea de viitori lideri feministe prin exemple ale womenwho a venit în fața lor, site-ul celebrează femeile evrei care au avut un impact în lupta de secole pentru egalitate și incluziune. Recent, organizația și-a extins aria de acoperire prin sponsorizarea discuții on-the-sol, programe publice, si o bursa gândire de conducere care vizează feministele adolescente evrei.

load...

„Suntem o arhivă pur digitală dedicată vocile femeilor evreiești“, a declarat Rachel King, Director de Marketing si Comunicare pentru JWA. „Noi învățăm de la foremothers noastre și femeile kickass uimitoare care au venit înaintea noastră pentru a face o schimbare de astăzi.“

Voci contemporane Promovarea Progresiv Idealuri & Egalitatea

Arhiva Evreiască Femeilor isi propune sa inspire o trezire intelectuală în feministele din întreaga lume. Podcast-urile website'scommunity storiesand atât sublinia lideri istorice ca o modalitate de a responsabiliza membrii în comunitatea lor de a continua lupta pentru schimbare socială.

Luate în ansamblu, arhiva evreicele dă cititorilor un vocabular și de context, pentru a vorbi despre sex și identityin un mod semnificativ. O comunitate condusă plină de viață parte a site-ului JWA este „Jewesses cu atitudinea“ blog-ul, care fostersa spațiu relaxat, informal pentru feministele evrei pentru a aduna și de a conversa. Dacă doriți un loc ca să se gîndească relațiile interpersonale și problemele feministe contemporane, puteți trece prin poveștile personale de la scriitori plin de pasiune pe JWA.

Un autor anonim se conectează experiența ei cu mișcarea #YesAllWomen. Un alt lider feminist Larisa KLEBE puternic împinge înapoi împotriva stereotipurilor reductivă și demodate ale feministelor ca om care urăsc. La sugestia că așa-numita „Lupta dintre sexe“ ucide dragoste, ea puncte de la propria ei căsnicie fericită: „Este perfect posibil“ , scrie ea, „pentru o feministă să fie într - o relație sănătoasă cu un bărbat în timp ce încă crede că el beneficiază de privilegiul de sex masculin.“

Acest blog provocator abordează totul , de la drepturile de reproducere la capcanele de dating online , și nici nu simplifică nici generalizează conflictele care se confruntă femeile.

„JWA face parte din rescriere a istoriei din perspectiva oamenilor care sunt de fapt trăiesc în fiecare zi.“ - Kate F., cercetător și cititor al Arhiva Femeilor evreu

Uneori grave, uneori amuzant, online blogcovers o serie de subiecte-buton fierbinte - păr evenJewish. În această arhivă vastă de poveștile și experiențele liderilor evrei și feministe, „ Ce este parul evreu ?“ Este cel mai popular post - blog Jwa de departe. Publicat în 2007, articolul garners încă o cantitate mare de atenție pe blog.

„Este evident rezoneaza,“ Bella Book, JWA Asistent executiv și Office Manager, a spus râzând. „Blogul nostru este de multe ori cu inima usoara si capricios, care este mare. Are umor, dar are, de asemenea, conștientizarea faptului că tot ceea ce vorbim despre are un fundal istoric și are rezonanță pentru femei de azi.“

Evenimente locale Stimulează conversație în Comunitatea evreiască

JWAis cea mai mare arhiva din lume a femeilor evreice. În fiecare an, peste 1 milion de vizitatori vin la site-ul, și manyfind un sentiment de apartenență și identitate în cuvintele și poveștile femeilor evreiești, cum ar fi Emma Goldman, Bella Abzug, Gloria Steinem, și Ruth Bader Ginsburg. Mergând dincolo de conținutul lor, Arhiva Femeilor evreu oferă oamenilor șansa de a se implica și de a găsi supportin o atmosferă prietenoasă.

Puteți verifica evenimentelor JWA calendarul pentru a afla mai multe despre șansele viitoare să se alăture discuției și întâlni oameni care împărtășesc idealurile dvs. La programele publice.

În plus, club de carte on - line JWA lui favorizează cititorii conversationamong pe șoareci de bibliotecă site.For ca mine, vorbind despre ceea ce citesc isa mod rapid de a lega și de a construi prietenii. Clubul de carte este deschis pentru oameni de toate genurile și fundaluri. Puteți merge online la întrebări de discuție toanswer, citește interviuri autor, și geta lista titlurilor feministe evreiești întreținută.

În clubul de carte JWA, cititorii recomanda booksand discuta titluri scrise de autori evrei.

Feministele evrei Teenage poate deveni o parte a Fellowship Rising Voci , un program de 10 luni gândire-lider dedicat abilitarea femeilor tinere să dezvolte opiniile și vocile lor scriind pentru blogul JWA lui. Aceste liceenii bine-vorbit împărtăși experiențele lor, să reflecteze asupra justiției sociale, și vin departe cu inestimabile de scris și de conducere abilități. Este o mare oportunitate de a construi abilități de încredere și de conducere într - un cadru de grup de susținere.

„ Din cauza Rising Voci Fellowship, eu știu acum că ceea ce spun eu, scrie, și cred că este important,“ Ellie Kahn, un JWA RVF Fellow. „Dacă acest lucru este ceea ce simte o putere ca, atunci eu pot să înțeleg de ce toată lumea vrea.“

Activism Încurajarea și angajamentul, Arhiva Femeilor evreu promovează agenda lor progresivă prin programe publice, burse, și de voluntariat. „Am evoluat cu siguranță de-a lungul câteva decenii“, Rachel a spus, „pentru a deveni mai interactiv și angajarea forumfor oameni de toate plimbări de viață.“

Un non-profit Powered by multilaterală Pasionat de femei si barbati

Arhiva Evreiască Femeilor fostersa cultura diversă, de colaborare, și primitoare companie. Ei chiar să vină câini și petrece ziua lenevind la birou.

Dr. Judith Rosenbaum, director executiv JWA lui, conduce de exemplu.

Conducerea clarvazatoare a Judith Rosenbaum, director executiv JWA lui, este o mare parte din atmosfera pozitivă și glumeț în rândul personalului Arhiva Femeilor evreu lui.

„Ea stabilește tonul,“ Rachelsaid. „Ea are cotlet intelectuale serioase ca bursier feministă, și ea este un lider de sex feminin cu adevărat fabulos, așa că suntem norocoși să lucreze într-un loc axat pe femei, și alimentat de femei.“

Reflectorizante și inspirație, Judith are doctoratul în Studii Americane de la Brown și vorbește cu convingere despre responsabilizare și conducere. În acest scop, ea încurajează femeile să își împărtășească experiențele. „Povestiri ne va vindeca“ , scrie ea într - un post pe blog „ , în mod individual și ca națiune. Deci , astăzi, și în zilele următoare, ajunge la cineva și să împartă o poveste sau să se angajeze într -o conversație.“

JWA Repere de sex feminin Role Models & agenți ai schimbării

Arhiva Evreiască Femeilor recunoaște Trailblazers din trecut în timp ce pledează pentru egalitatea în prezent. Povestiri arhivei rula gama de la onorarea sufragete americane pentru a sparge plafonul de sticlă. „Ne place oferind un impact între generații de femei și recunoscând umerii ne sta pe“, a remarcat Rachel.

Comunitate de educatori Jwa ajută la modelarea viitorului femeilor din intreaga lume.

Prin educație și activismul, Arhiva Femeilor evreu a construit un spațiu digital, cu adevărat unic. Colecția sa vastă de povești promovează o înțelegere a istoriei de a informa conflictele și problemele din prezent.

Dincolo de conținut itsremarkable, organizația non-profit oferă o multitudine de șanse de a se implica prin comentarea on-line, participarea la programe locale, sau de voluntariat cu JWA. Byjoining conversației, puteți găsi aveți mai mulți aliați decât ai crezut, și că este întotdeauna un sentiment emotionanta.

Când colegul meu a vorbit despre feminism, clasa, practic, ia dat un ovații în picioare. Prin exprimându-și sprijinul său, el a încurajat pe alții să poarte eticheta „feministă“, fără stigmat. Nu am fost singurul care persista dupa clasa pentru a vorbi cu el (a se citi: flirteze cu el) pentru că, să fim serioși, băieți feministe sunt fierbinți.