Așează-mi una mare! Sfaturi de sărutare pentru dătătorul homosexual

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ai văzut studiul DatingAdvice.com recentă a lui care spune americanii homosexuali sunt mult mai probabil să sărute pe prima dată decât omologii noastre drepte? Dacă nu, verificați - l aici.

Care sunt gandurile tale pe de ce acest lucru ar putea fi cazul?

La fel de izbitoare este cantitatea de bărbați homosexuali care raportează antipatia lor pentru această formă de afecțiune și intimitate. De ce ar fi asta? Pentru mine, nu există nici o excitante mai mare !

load...

Fie că sunteți pentru sau împotriva acestei forme de „relații sexuale faciale,“ așa cum este inventat de sexolog Dr. Ava Cadell de la Universitatea Loveology, sarutul poate fi o activitate extrem de erotica si jucaus, care pot îmbunătăți procesul de atașament și lipirea de noi parteneri de datare (nu pentru a menționa drumeții până factorul excitatia cu aceste turbate hormoni si adrenalina!)

Acesta poate fi o expresie sănătoasă a emoțiilor și modul în care te simți față de el. Este sexy si senzual. Aceasta ajută la construirea de anticipare și entuziasm pe măsură ce începeți să ne cunoaștem.

În cele din urmă, este o formă bună de sex în condiții de siguranță înainte de a fi gata să ia lucrurile la nivelul următor!

load...

Tot ce trebuie să faceți este să se uite în nici un ziar gay sau revistă sau să citească anunțurile personale pentru a vedea comunitatea gay poate avea destul de o cultură sexualizate.

Cred că saruta este o formă de artă pierdută, care poate ajuta la ajutor procesul de curtare de-a lungul și de relații de ritm mai lent, astfel încât o bază solidă pentru un angajament sănătos poate evolua în mod natural înainte de sex vine chiar în ecuație.

Sexul prea repede poate sabota, uneori, un lucru bun înainte de a fi ajuns pe sol, așa cum am discutat în coloanele anterioare.

Hai să vorbim un pic despre câteva sfaturi saruta pentru a restabili acest lucru de multe ori trecute cu vederea efort fierbinte!

1. Adresa temerile care stau la baza.

V-ați întrebat vreodată de ce acel tip este dispus să penetreze gura sau cambuză, dar el spune că nu e doar în saruta? Asta boggled întotdeauna mintea mea prea, dar există o varietate de motive pentru care unii oameni ar putea fi anti-frenching.

load...

Sarutul poate fi o activitate foarte intimă și vulnerabilă, care necesită o persoană să lase garda jos. Uneori, homofobia interiorizat poate fi vinovat, masculinitatea fiind amenințat de a fi acest intim cu un alt bărbat.

Uneori ar putea fi o teama de a elibera controlul, fiind respinse sau care se încadrează în dragoste. Poate ca fiind respins impotriva mirosului sau a germenilor. Poate că este o problemă de încredere.

Oricare ar fi cauza, este important să se identifice și să lucreze prin orice aceste probleme ar putea fi, deoarece mai mult decât probabil se manifestă ca blocuri psihologice în alte aspecte ale vietii tale, care ar putea fi tâlhărindu de una dintre cele mai mari plăceri ale vieții.

2. Evaluarea înainte de a continua.

Este întotdeauna o idee bună pentru a realiza dacă partenerul tau va fi receptiv la gură-la-gură înainte de a merge in pentru a ucide.

Uită - te adânc în ochi pentru a vedea dacă există o calitate flirteaza și să fie conștient de limbajul corpului tipului. Este el înclinat sau tras înapoi?

Nimic nu este mai fierbinte decât un miros deosebit de buze spontan, dar dacă ești cu adevărat sigur dacă el ar fi în ea, nu e nimic în neregulă cu pur și simplu întreabă dacă poți să-l sărute.

„Nu lasa stilul tau saruta

obține stătut și monoton.“

3. Construiți anticipare.

Una dintre cele mai mari afrodisiace este elementul de intrigi și surpriză.

Șicana partenerul cu sărutări. Du-te într-o limbă-amararea, dar înainte de a întâlni buzele tale, trage departe și sărută în jurul feței și gâtului său înainte de a acționa ca și cum ai merge pentru ținta. Apoi redirecționeze sărutări și atinge în alt loc.

Lucrați-l într-o frenezie, astfel că nu poate lua mai! Va fi cerșit pentru ea!

4. Kissing ca un test de personalitate.

Kissing cineva vă poate spune de fapt, o mulțime de lucruri despre cineva.

Ce sarut tipul tau spune despre el? Are acest lucru pentru tine și cerințele dumneavoastră personale? Are declanșa chimia crescută între voi doi? Sau nu reflectă o personalitate controlată și inhibat care nu funcționează cu stilul tău relație?

5. Se amestecă-l!

Nu lasa stilul tau saruta obține stătut și monoton. Se amestecă lucrurile prin încercarea de diferite tehnici Sărutat în diferite poziții și injectarea creativitate... Precum frișca pe buze sau un cub de gheață pentru a stimula tot felul de senzații.

Amintiți-vă sărutul nu trebuie să fie localizate doar la gura. Întregul corp este o zona erogena, asa ca lasa buzele tale se călător peste tot și de a folosi toate cele cinci simțuri pentru implicare și plăcere maximă.

Chiar dacă eu sunt un avocat mare pentru saruta, nu toată lumea este în ea și este important să se respecte limitele și să vorbească despre ceea ce iti place si nu le place despre legătura fizică și contactul cu partenerul tau.

Care sunt unele din gândurile tale despre sarut? Orice tehnici sau sfaturi pe care doriți să o împărtășiți? Să împărtășesc înțelepciunea!

Sursa foto: dailypicksandflicks.com