Asociația americană a femeilor universitare împuternicește femeile prin advocacy și se ridică la inegalitatea de gen

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Violența împotriva femeilor, misoginismul, sexismul, și un sistem patriarhal existent sunt probleme care persistă în societatea noastră, și în timp ce mișcarea feministă a parcurs un drum lung, există încă o mulțime de muncă de făcut pentru a ajunge la adevărata egalitate. Infiintata in 1881, Asociatia Americana a Universității Femeilor (AAUW) este campion lider al națiunii pentru drepturi, echitate și educația femeilor pentru femei. Prin cercetare, granturi și programe de advocacy, organizarea la nivel local imputerniceste femei și fete tinere în toate aspectele vieții lor, care include atunci când te întâlnești cu sau într - o relație.

Progresele înregistrate în domeniul egalității de gen accelerată hascertainly, se deplasează într - o direcție foarte pozitiv , deoarece convenția drepturilor femeilor faimoșii lui în Seneca Falls, New York, în 1848. În ciuda numeroaselor descoperiri de-a lungul anilor, cu toate acestea, o prejudecată de gen încă mai există în societatea americană, care , uneori , ridicǎ capul urât în contextul relațiilor sau întâlnire.

load...

Problemele sunt subiecte frecvente Inegalitatea de discuție în campusurile universitare, dar discriminari se extinde dincolo de eforturile academice și în lumea corporativă, politică și chiar relațiile. Această prejudecată adesea manifestă ca discriminare sexuală sau hărțuirea , dar poate chiar escalada în violență. De exemplu, Coaliția împotriva violenței în familie Națională de rapoartele de aproape 20 de persoane sunt abuzate fizic de către un partener de fiecare minut , cu majoritatea victimelor fiind femei.

Asociatia Americana a Universității Femeilor (AAUW) a fost înființat în 1881 , în scopul de a promova echitatea și educația pentru womenand pentru a contribui la reducerea decalajului între femei și bărbați. Organizația de bază acționează ca un avocat pentru abilitarea femeilor pe întreg teritoriul Statelor Unite.

load...

Printre multe inițiative sale, asociația oferă burse pentru programe de colegiu conduse de sex feminin, campanii pentru politici publice care să protejeze femeile, găzduiește ateliere informative, și fonduri de oportunități educaționale pe teme importante pentru femei. Scopul principal al AAUW este de a sparge prin bariere pentru a asigura femeilor li se acordă o șansă echitabilă și egală.

Articole și cercetare pe probleme care protejează drepturile femeii

AAUW caracteristici în timp util articole despre problemele cele mai actuale referitoare la drepturile femeilor. Organizația analizează , de asemenea , inegalitățile de gen în domeniul educației și la locul de muncă prin cercetare ample. Aceasta cercetare influenteaza totul , de la hărțuire sexuală în școli și în campusurile universitare la diferența de remunerare între bărbați și femei.

load...

Cercetarea și informațiile furnizate sunt resurse valoroase, ajutând femeile să protejeze drepturile lor prin educație. Atâta timp cât femeile continuă să ia o poziție, în mod colectiv, ei pot face progrese enorme spre reducerea decalajului între femei și bărbați.

Hărțuirea sexuală: Agresiv Comportament și discriminari sunt probleme

Hărțuirea sexuală poate lua multe forme diferite, incluzând comportament agresiv și prejudecată de gen.

În articolul AAUW, „Cum să vorbești până împotriva Bias de zi cu zi“ , autor Lisa Maatz ilustrează o varietate de scenarii comune , în cazul în care femeile sunt în mod frecvent ținta de hărțuire sexuală. Ea face referire la situații, cum ar fi hărțuirea stradă și sexism on - line, ceea ce sugerează femeile nu mai trebuie să accepte hărțuirea ca status quo - ul. Prin ședere conștienți de drepturile lor, nu angajarea, și vorbind în sus, femeile pot lua înapoi puterea lor în aceste tipuri de întâlniri.

AAUW, de asemenea, rapoarte cu privire la problemele care implică totul, de la traficul de ființe umane la statisticile privind agresiune sexuală și modalitățile prin care poate lupta împotriva asalt asupra campusuri. Vorbind la evenimente naționale de presă Club, oferind fonduri educaționale, precum și sprijinirea cazurilor judiciare federale care implică o discriminare sexuală la școală și la locul de muncă, organizația rămâne activă în lupta împotriva hărțuirii sexuale.

Sex Discriminarea: Probleme cu Patriarhie să rămână

Demontarea patriarhat rămâne o luptă dificilă și sisteme dominate de bărbați, în timp ce nu la fel de evidente ca acestea au fost o dată, sunt încă în vigoare. AAUW luptă în fiecare zi pentru egalitatea femeilor într-un efort de a sparge aceste moduri de gândire.

Autor Sarah Cele mai bune sugerează modalități femeile pot rămâne active în lupta pentru egalitate in articol AAUW, „5 moduri de a zdrobi Patriarhie.“

Desigur, există momente în istorie, în funcție de politica actuale ale națiunii, atunci când lucrurile sunt mai nedrept denaturate în direcția unui sistem patriarhal decât altele. În aceste vremuri, legi importante cum ar fi Roe v. Wade sunt atacate, în pericol dreptul unei femei de a alege. AAUW sugerează găzduirea unui miting pro-alegere pe o parte a ocupat campus sau voluntariat la o clinica locala pentru a crește gradul de conștientizare a unei probleme critice.

În esență, tot ceea ce face și AAUW reprezintă are ca scop promovarea unei societăți de gen neutru. Am parcurs un drum foarte lung de la 1881, iar această organizație în continuă creștere nu are planuri de a opri lupta lupta bună.

Violența împotriva femeilor: Expunerea o problemă pe rampant campusurile universitare

Conform unui sondaj realizat de guvern, una din cinci femei este o țintă de agresiune sexuală în timp ce în colegiu. Acest lucru poate părea ca o statistică alarmantă, și ar trebui să fie. Este o amenințare foarte reală, iar femeile parts AAUW moduri pot lupta împotriva agresiunilor sexuale în campus în timp ce contribuie la cresterea gradului de constientizare a corpului studentului.

În articol, „10 moduri de a lupta impotriva Sexual Assault on Campus,“ Ivonne Ramirez folosește analogia că probabilitatea unei femei a fost agresată sexual în colegiu este aproape la fel ca probabilitatea ei de capturare gripa.

Una dintre problemele AAUW acoperă este violența împotriva femeilor, care pot avea cu siguranță consecințe urâte într-un context întâlnire sau o relație.

„Ea nu poate lua doar NyQuil și odihnă în pat pentru câteva zile. Agresiunea sexuală are un efect de durată asupra studenților,“Ramirez a scris în articol.

Ramirez încurajează studentele să își cunoască drepturile lor atunci când vine vorba de discriminare pe bază de sex în educationand de a utiliza instrumente de social media pentru a ajuta la răspândirea conștientizării. Ea încurajează, de asemenea, elevii să se ofere voluntari pentru centrele de criză locale de rapiță sau de a se implica în campanii naționale dedicate sensibilizarea și luarea de măsuri împotriva problemelor care implică agresiune sexuală și violența împotriva femeilor.

Continuarea o misiune pentru egalitatea care a început 125 de ani în urmă

AAUW a jucat un rol critic în istoria femeilor de la sfârșitul secolului al 19-lea. De-a lungul istoriei, organizația a luat poziții cu privire la problemele femeilor, inclusiv cele de natură economică, socială și politică.

Fondatorii Marion Talbot și Ellen Richards întâlnit pentru prima dată în Boston , cu 15 de absolventi reprezentand opt colegii diferite pentru a discuta nevoile femeilor cu studii superioare în domenii legate de egalitate.

Membrii organizației au lucrat, deoarece impreuna pentru a imbunatati viata a milioane de femei și familii. Ei realiza acest lucru prin intermediul unor programe de cercetare, sprijin caz, fonduri de învățământ, și negocierea salariului. Ideea este de a inspira o acțiune în rândul femeilor care nu își pot permite să renunțe la orice motiv, după venirea de departe în lupta lor.

Există mai multe modalități de a se implica cu AAUW - de la luarea de măsuri on - line pentru a se alătura comunității sale și de a face o donație.

170000 Strong: Un non-profit care Avansuri drepturile femeii

Cu mai mult de 170.000 de membri și susținători până în prezent, AAUW a fost o forță puternică în promovarea și promovarea drepturilor femeilor și echitatea în educație și în alte domenii ale vieții.

AAUW numără 170,000 între membrii și susținătorii săi, cu 1.000 de filiale locale și 800 de colegii și universități partenere.

Prin granturi, programe educaționale, de cercetare și advocacy pentru toate lucrurile legate de drepturile femeilor, organizația non-profit a îmbunătățit viețile a milioane de oameni. Este, de asemenea, a pus o bază pentru a învinge prejudecată de gen, merge mai departe, și continuând să lupte pentru egalitate în educație, la domiciliu și la locul de muncă.

AAUW este un catalizator pentru schimbare. Organizația împuternicește femeile și tinerele fete să se ridice în picioare pentru drepturile lor și să ridice și să încurajeze femeile din jurul lor să facă același lucru.

Datorită Trailblazers care alcătuiesc organizația, mișcarea pentru drepturile femeilor a avansat în unele moduri foarte mari. Pot exista obstacole de moment de-a lungul drum, dar istoria arată o creștere pe termen lung și progresul sunt mereu iminente.