Asociația de anxietate și depresie a Americii: resursele online gratuite sprijină cuplurile care se ocupă de problemele de sănătate mintală

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Anxietate si Asociatia Depresie of America (ADAA) este o organizație internațională care sprijină o bună sănătate mintală prin finantarea cercetarii clinice si educarea publicului larg cu privire la anxietate si depresie. Non - profit a ajutat milioane de oameni să înțeleagă mai bine tulburări de sănătate mintală și să caute un tratament pentru a atenua simptomele lor. În plus față de resurse cuprinzătoare online, site - ul oferă acces la sprijin anonline membrii comunității groupwhere pot împărtăși experiențele lor și a discuta soluții la problemele de relație, tensiunile de zi cu zi, temeri iraționale, și alte probleme personale. Dacă tu sau cineva drag sufera de anxietate sau depresie, puteți găsi o abundență de resurse la dispoziția dumneavoastră prin intermediul rețelei de avocați de sănătate mintală și profesioniști ADAA lui.

În „Țestoasele tot drumul în jos“, autor John Green a descris experiența de a trece printr-un atac de anxietate în detaliu extraordinar de dureros. A urmat protagonistul jos o spirală de gânduri incontrolabile pentru a oferi cititorilor o idee despre cum este să fii captiv în propria ta minte. „Adevărata teroare nu este speriat“, a scris el. „Nu este o alegere care are în această privință.“

load...

Persoanele cu tulburări de anxietate, depresie sau alte probleme de sanatate mintala se pot simți izolați și copleșiți de gândurile și sentimentele lor, dar este important să ne amintim de ajutor este acolo, și nimeni nu trebuie să se confrunte cu astfel de emoții singur.

Anxietatea și Asociația Depresiunea Americii este dedicat prevenirea, tratamentul și vindecarea de anxietate, depresie, obsesiv-compulsive, și alte tulburări mentale. Din 1979, această organizație non-profit a promovat cercetarea in probleme de sanatate mintala si a oferit publicului cu resurse educaționale care pun accentul pe îngrijire cu compasiune și coerente pentru cei din suferință mentală.

load...

Institutul Mind Copilului nominalizat Anxietate si Asociatia Depresie of America (ADAA) pentru Premiul Maker 2018 Remarcabil Organizația Schimbare.

Dacă sunteți într-o relație și tu sau partenerul tau se confrunta cu anxietate sau depresie, puteți apela la ADAA pentru a obține o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă și să găsească resurse pe sesizările locale ale furnizorului de tratament, grupuri de auto-ajutor, și alte informații utile.

„Trăim într - o perioadă în care viața nu este mai usoara pentru noi“ , a declarat Debra Kissen, Clinic de director al Luminii pe Anxietate Centrul de tratament si Fellow la clinica ADAA. „Dar suntem de multe ori mai puternic decât credem, iar noi nu trebuie să lase anxietate ne controleze.“

Ia faptele: Intelege si a discuta strategii de tratament

In fiecare an, peste 25 de milioane de oameni vizitează site - ul ADAA în căutare de resurse pe anxietate, depresie, stres, si co-apar tulburări. Astfel de tulburări sunt , din păcate frecvente în Statele Unite, care afecteaza peste 40 de milioane de adulti (18,1% din populație), și totuși un număr de subțire caută tratament. Potrivit lui ADAA statistici, doar 36,9% din cei care suferă de anxietate sau depresie primesc un tratament de la un terapeut sau medic.

load...

Uneori este doar greu pentru oameni să recunosc ei au probleme și au nevoie de ajutor. Uneori, ei vă faceți griji despre alții le judeca pentru care solicita tratament. Partenerii romantice pot juca un rol important în liniștitor alții lor semnificative pe care le-au un spațiu sigur pentru a vorbi despre emoțiile și experiențele lor. Cu sprijinul celor dragi poate face o diferență pozitivă în modul în care un individ abordează provocările sale personale.

Grup de suport online ADAA are 9,600+ posturi de la persoanele care trăiesc cu boli psihice, inclusiv TOC, PTSD, si depresie.

ADAA oferă , de asemenea , grupuri de suport online , în cazul în care oricine poate pune întrebări și de a găsi solidaritate în rândul persoanelor care au trecut prin experiențe similare. Aceste forumuri peer-to-peer ajung la peste 13.000 de membri din întreaga lume.

„Vreau doar să spun mulțumesc pentru crearea acestei platforme pentru un suferind ca mine“, a scris Reedz într-o recenzie. „Mai mult spațiu pentru noi de a trăi, vorbi, și împărtășiți gândurile.“

Resursele informaționale gratuite pe site-ul ADAA a oferi oamenilor (precum și pe cei dragi lor) care sufera de anxietate sau depresie, un loc pentru a înțelege ce se întâmplă și ceea ce pot face.

„Prin obtinerea unor obiective de asistență și înțelegere în afara, puteți crea un plan de acțiune pentru a merge mai departe“, a spus Debra. „Informația este bun. Cititul este bun. Dar nu ar trebui să aștepte prea mult timp pentru a obține ajutor, pentru că noi toți avem nevoie și merită un sprijin uman.“

Ce puteți face pentru a fi acolo pentru partenerul dvs. Pe jos Zilele

Nu e ușor să știi cum să ajute un alt semnificativ recupera de suferință mentală. Ai le da spațiu? Stai cu ei 24/7? Cum de a aborda problemele cu compasiune si competence.According Debra, „Primul pas recunoaște simptomele unei tulburări de sănătate mintală și realizarea atunci când nivelurile de primejdie cu experienta in fiecare zi, nu au un impact negativ asupra funcționalității și satisfacție.“

Un partener romantic care doarme mult, își exprimă nemulțumirea de multe ori, și este lipsită de energie pentru sarcinile de zi cu zi pot fi confrunta cu depresie. Un partener care evită situațiile sociale, griji cu privire la tot ceea ce, și are obiceiuri clingy de datare pot fi suferă de o tulburare de anxietate. Puteți folosi de ADAA instrumente de screening sau director terapeut pentru a obține rezultate, găsi un medic, și să înceapă o conversație despre diagnostic și tratament.

Odată ce ați identificat problema, ar trebui să aveți o conversație cu partenerul tau despre ceea ce comportamente sunt utile in reducerea simptomelor sau diminuarea orice sentimente copleșitoare și disfuncționale.

„Persoanele care ii ingrijesc primare sunt o linie de front bună împotriva anxietății și a depresiei“, a spus Debra. „Ei sunt acolo pentru tine punct de vedere fizic, astfel încât să puteți vorbi cu ei despre ceea ce se confruntă.“

ADAA îi ajută pe oameni să înțeleagă tulburările lor, găsi un tratament, și de sprijin.

Toată lumea răspunde diferit la stres, așa că nu va fi un one-size-fits-all abordare a face cu probleme mentale. Unele cupluri consideră că este de ajutor pentru a merge la terapie împreună, astfel încât acestea să poată aborda probleme ca o echipa si sa elaboreze strategii pentru a face față cu tulburări de sănătate mintală. Unele cupluri preferă să vorbească cu un terapeut separat și apoi să se sfătuiască unul cu altul după aceea.

Cu toate acestea doriți să continuați, este important să nu se plaseze vina sau de a lua sentimentele partenerului tau personal. În cazul în care se retrag de la tine pentru o după-amiază, aceasta nu poate fi din cauza ceva ce ai făcut-o. Aceasta poate fi doar un mecanism de adaptare pentru anxietate. Ca partener de susținere, e treaba ta să fie disponibile pentru a ajuta atunci când este necesar, fără a compromite propria stabilitate mentală și fericire.

„Există limite pentru ceea ce se poate face pentru o altă persoană,“ Debra a subliniat. „Nu se poate face într-adevăr schimba pe cineva, cu excepția cazului în care sunt pregătiți și dispuși să înceapă acest proces.“

Non-profit face o diferenta in viata oamenilor obișnuiți

În gimnaziu, Bailey Kay ar sob incontrolabil pe podeaua mașinii mamei ei pentru că ea a simțit atât de mult anxietate despre mersul la școală. „Mi-ar plânge peste tot“, își amintește ea. „Niciodată n-aș părăsi casa.“

Pe parcursul ultimului an de liceu, Bailey a depășit temerile ei și a început să participe la concursuri de frumusete. Ea a spus că încă se ocupă cu anxietatea și depresia ei în fiecare zi, dar ea nu lasa sa-i oprească de voluntariat și trăiesc viața la maxim. Acum, în calitate de membru activ al ADAA, ea ridica gradul de conștientizare cu privire la astfel de probleme de a vorbi deschis și sincer despre luptele ei.

Puteți citi povesti inspirationale, cum ar fi a lui Bailey, pe pagina ADAA recenzie a lui , care pune o fata in anxietate si depresie. Oameni din toate categoriile de viață pot experimenta tulburări emoționale și de probleme de sanatate mintala, dar care nu trebuie să fie la sfârșitul poveștile lor.

„Nu ar fi trebuit sa fie greu pe noi înșine sau pe cei dragi. Dar este,“a scris lulia Blanco într-o recenzie. „Anxietatea si depresia pot consuma absolut.“ Lulia proiectează acum haine pentru a strange bani pentru ADAA.

„Anxietatea și depresia sunt înfricoșătoare, dar este real, și nu trebuie să se simtă singur.“ - Bailey Kay, un membru ADAA

Un utilizator anonim pe forum HealthUnlocked a spus că ar fi fost cu prietenul ei timp de trei ani, când a fost diagnosticată cu anxietate și depresie. Luptele au început escaladarea la meciuri urlând, dar ea a spus că a simțit în imposibilitatea de a se opri de la lovind. „Amândoi știm că acest lucru nu va fi ceva care este ușor de a obține prin intermediul“, a spus ea. „Am nevoie doar de sfaturi de la cineva care a trecut prin ceva similar - pentru că eu pur și simplu nu știu ce să fac pentru a remedia problema.“

În câteva minute, un membru al comunității a răspuns la strigătul ei de ajutor, spunând: „Am probleme, partenerul meu are probleme, dar trebuie să lucrăm pe noi înșine și să vină împreună ca o unitate. Amândoi ajuta reciproc să devină versiuni mai bune de noi înșine, prin sprijin și dragoste.“Xan8851 a continuat să spun că, uneori, având cuvinte cheie pentru a difuza situația și lucrurile calm în jos poate fi de ajutor pentru cuplurile care se ocupă cu temperează fierbinți și alte insecurității.

„Am trecut printr-o mulțime de relații“, a răspuns un membru al comunității în fir „iar numărul unu lucru pe care îl doresc să fi făcut este să stăm jos și să explice prin ce trec în capul meu.“

ADAA oferă oamenilor instrumentele necesare pentru a persevera

În vârstă de 16 de ani, naratorul „Turtles tot drumul în jos“ se luptă pentru a fi un prieten bun, o fiică bună, și o persoană bună, dar ea de multe ori se simte prins in interiorul ei de anxietate. Ea se confruntă cu gândurile ei iraționale singur, pentru că nu cred că cineva poate înțelege cu adevărat. „Toata lumea a vrut ca eu să-i hrănească acea poveste - întuneric la lumină, slăbiciune în putere, rupte pentru întreg“, spune ea. „Am vrut, de asemenea.“

Desigur, există oameni care înțeleg și doresc să ajute pe cei care suferă de atacuri de anxietate, stări depresive, anxietate și alte traumatice disorders.The mentale și de asociere depresie ale Americii asistă și sprijină milioane de oameni care se ocupă cu anxietate și depresie.

Fie că vă confruntați cu simptome de tine sau de a vedea semnele unei tulburări de dispoziție în partenerul dumneavoastră, puteți utiliza resursele educaționale gratuite pe site-ul ADAA pentru a afla despre diferitele tipuri de terapie disponibile și pentru a găsi soluții pentru a vă ajuta să gestionați și de a depăși anxietatea și depresiv tulburări.

„Este util pentru a ajuta oamenii sa treaca de Blips ca probleme de sanatate mintala a crea“, a spus Debra. „Condițiile pot fi tratate, iar persoanele fizice pot muta disconfort trecut pentru a trăi pe deplin.“