Asociația ecologică a consumatorilor: o organizație nonprofit la nivel local, unește oamenii conștienți de sănătate într-o cauză comună

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: dedicat pentru a aduce dreptate industria alimentară, Asociația Consumatorilor Organic a lansat sute de campanii de presiune asupra întreprinderilor mari și guvernele să sprijine produse și politici sănătoase, ecologice și durabile. Non - profit este un avocat fervent pentru consumatori și crede în dreptul oamenilor de a consuma alimente sănătoase, comerț echitabil liber de poluanți sau a altor substanțe chimice nocive. Dacă te consideri un revoluționar alimente - sau dacă doriți doar pentru a afla mai multe despre ceea ce ai pus în corpul dumneavoastră - puteți pieptene prin resurse gratuite site - ului internet și de a găsi oportunități de a lua măsuri și efectul de schimbare. OCA găzduiește , de asemenea , multe evenimente bazate pe comunitate, inclusiv proteste, ateliere și conferințe, pentru a ajuta la persoane fizice interesate de rețea cu activiști, ecologiști, și consumatorii organici care împărtășesc valori și obiective comune. Puteți face parte dvs. Pentru a îmbunătăți industria alimentară și pentru a îndeplini multe persoane pasionate de a deveni un membru activ al Asociației Consumatorilor organici.

Pe ani și vineri noaptea înapoi, unul dintre colegii mei de cameră colegiu a venit acasă de la un mod de dată prea devreme (destul de sigur că a fost într-o oră plat), așa că am ieșit cada de aluat cookie-am păstrat doar pentru astfel de situații de urgență și a întrebat ce“ d sa întâmplat.

load...

Ea a acoperit fața cu mâinile ei și a zis: „Eu nu pot mancatorii de carne data.“

Sa dovedit data de ei nu au știut că era vegetarian și a ales un restaurant care a avut foarte puține opțiuni și fără carne cheeseless în meniul său. In loc de a fi manierat și apologetic cu privire la aceasta, data ei a încercat să o argumenteze din convingerea ei că consumatoare de produse secundare de origine animală este greșit punct de vedere moral. Ea ar suportat acest subiect de conversație pedepsire în tăcere pentru o jumătate de oră și apoi a falsificat o durere de stomac, astfel ea ar putea părăsi data de ei nepoliticos și salată ei mâncat-o jumătate înainte de noapte a primit mai rău.

load...

Asociația Consumatorilor Organic (OCA) oferă un loc de întâlnire pentru cei care susțin produse ecologice și de viață curată.

Lucrul e colegul meu nu a decis să meargă vegan pe o ciocârlie, și ea cu siguranță nu face acest lucru, deoarece ea se bucură de a mânca tofu prăji se amestecă mai mult decât „n“ brânză mac. Ea are preocupări profunde cu privire la practicile industria alimentară și folosește alegerile alimentare ei ca un semn de protest față de suferința și lipsa de onestitate ea vede în sistem.

Când ești pasionat că o problemă, nu te poți întâlni cu cineva care nu înțeleg sau nu respectă opiniile dumneavoastră. Ceea ce ne - am pus pe farfuriile noastre este problema acontroversial în SUA, și nu este o dezbatere pe care doriți să aveți într - o noapte se presupune romantica. Cu toate acestea, dacă ai sprijini viața organică sănătoasă, probabil aflați în minoritate într - o mulțime de situații sociale - dar nu și în Asociația consumatorilor Organic , un grup de advocacy proeminent în Finlanda, Minnesota.

load...

Acest non-profit împuternicește consumatorii americani să devină mai conștienți de ceea ce este în alimentele pe care le consumă și pentru a promova politici agricole durabile și poluante liber ecologic. Activiștii de la OCA lobby neobosit oficiali guvernamentali să dețină corporații mari la răspundere și să susțină reformele politice necesare pentru sănătatea și bunăstarea publicului larg.

Prin implicarea cu organizația de bază, indivizii de sănătate-conștient și responsabile social pot găsi solidaritate și sprijin într-o comunitate internațională a consumatorilor organici.

Dedicat Revoluționarii alimentare de lucru pentru a Promulgarea Schimbare

Activiștii alimentare Ronnie Cummins si Rose Welch a fondat Asociația Consumatorilor organici în 1998 să facă presiuni asupra Departamentului Agriculturii din SUA pentru a respinge modificările de reglementare nefavorabile pentru producția de alimente ecologice. Propunerea controversată ar fi permis de inginerie generică, iradiere, și nămolurile de epurare toxice în producția de alimente ecologice. OCA a constatat că inacceptabil și a vorbit împotriva politicii propuse.

Ronnie Cummins co-fondat OCA pentru a împinge soluții sănătoase în industria alimentară.

În colaborare cu alte organizații de mediu, OCA a lansat Safeguard Standarde Organic Campanie și a mobilizat sute de mii de consumatori din întreaga țară. Acest val masiv de proteste publice a pus o presiune enormă asupra oficialilor guvernamentali pentru a păstra standardele stricte ecologice și neagă orice propunere care ar submina însăși semnificația termenului „organic“.

Succesul acestei prime campanii la nivel local a dus la sute de proiecte și proteste similare, toate orientate spre a face industria alimentară mai transparentă, sănătoasă, durabilă și benefică pentru consumatori.

Astăzi, OCA este singura organizație din SUA sa concentrat exclusiv pe promovarea intereselor aproximativ 50 de milioane de consumatori responsabili social de produse ecologice. Motto - ul său este „campanie pentru sănătate, justiție, durabilitate, pace și democrație.“ Dacă cei sunet ca idealuri ai putea ajunge în spatele, poți să te implici de mai jos buletinul său și a păstra un ochi pentru oportunități de petiționare, lobby, și voluntariat pentru o cauză bună.

Fie că vă pasă de siguranța alimentară sau încălzirea globală, veți găsi mulți oameni de la OCA, care se simt la fel de puternic ca și tine și lucrează din greu pentru a schimba sistemul agricol din SUA pentru binele tuturor.

Evenimente comunitare Turn Consumatorii În Activiști

OCA pledează în numele consumatorilor organici, și, de-a lungul deceniilor, campaniile sale au avut un impact asupra întreprinderilor și guvernelor din întreaga lume. Poziția sa fermă pe probleme agricole îi ține pe oameni cinstiți și crește gradul de conștientizare cu privire la subiecte importante pentru sănătatea consumatorilor.

Potrivit site-ului, „strategia de primar OCA este de a lucra la campanii naționale și globale de promovare a sănătății, justiție și durabilitate, care integrează educația publică, presiunea piață, lucru mass-media, litigii, și lobby la nivel local.“

Dacă toate acestea sună chiar dumneavoastră alee, care unește OCA ar fi o modalitate teribil de a ajuta la o cauză nobilă în timp ce întâlnirea de oameni care împărtășesc valori organice similare și înclinațiile activiste. Pagina de evenimente OCA permite membrilor știu când și unde să se ofere voluntar, marș, sau să contribuie la campaniile locale. Evenimentele variază în dimensiune, de la conferințe mari la ateliere intime, dar toate oferă oportunități unice de a se amesteca cu fermierii locali, activiști la nivel local, și consumatorii organici la nivel național.

Puteți citi mai multe despre campaniile OCA on - line și pentru a găsi o cauză care vorbește inima ta. De la salvarea albinelor curățarea industria de cosmetice, OCA are interese în ceva care protejează sănătatea consumatorilor, precum și mediul amplu.

Oricine e foame pentru schimbare ar trebui să verificați site-ul OCA și să se implice în campaniile sale pentru a promova pacea, dreptatea, democrația, și de sănătate. Mulți consumatori organici înflăcărate au venit împreună, datorită eforturilor de mobilizare și de lobby neobosite OCA.

Resurse online gratuite gradul de conștientizare cu privire la aspectele

Educația este o componentă majoră a ceea ce face OCA pe o bază de zi cu zi. Oamenii pasa doar despre problemele pe care le cunosc despre, astfel încât site-ul face tot posibilul să strălucească o lumină pe teme puțin cunoscute, sau de neînțelese care subminează sănătatea consumatorilor americani.

În fiecare zi, blog OCA posturi hot-off-prese actualizări despre problemele agricole cruciale. În cazul în care un politician propune un proiect de lege care ar strica agricultura ecologică, veți auzi despre. În cazul în care un brand nume mare face afirmații false cu privire la ingredientele sale naturale, vă puteți adresa petiții împotriva lui. Blogul acționează ca o sursă de știri, precum și o platformă de rezistență. La sfârșitul celor mai multe articole, veți găsi un apel la acțiune care îi ajută pe cititori se alăture voci și lupta pentru schimbare.

Blogul OCA scoate în evidență problemele de actualitate care afectează consumatorii de produse ecologice din întreaga lume.

Blogul este o resursă excelentă pentru oricine caută să afle mai multe despre viața organică (probabil pentru a impresiona o dată) și ce pot face pentru a combate politicile și practicile alimentare dăunătoare.

Pur și simplu a rămâne informat cu privire la problemele care nu este de ajuns pentru OCA - încurajează oamenii obișnuiți să vorbească prin adăugarea de numele lor la petiții sau care ies să se ofere voluntar. Împreună, consumatorii pot schimba industria alimentară, dar mișcarea trebuie să înceapă cu opțiuni individuale și la inimă la inimă conversații la masa din bucătărie.

Vino împreună cu campania OCA pentru Sănătate și Pace

Colegul meu de cameră colegiu a avut câteva pași greșiți în dating scena, dar a lovit în curând pas ei când a început în rețea la evenimente-vegan prietenos în campus și în jurul orașului. Este atât de mult mai ușor pentru a începe o conversație și de a construi o legătură romantică cu cineva atunci când aveți un teren comun în ceea ce crezi sau cum îți trăiești viața. De asemenea, face alegerea unui restaurant data-noapte mult mai ușor.

Când te implici cu o organizație de bază, cum ar fi Asociația consumatorilor Organic, vă întâlni în mod natural oameni care au puncte de vedere și pasiuni similare. Tot felul de relații fructuoase poate crește dintr-o zi de voluntariat sau protestau în comunitate.

De la OCA a lansat prima campanie în 1998, mii de oameni au venit la mesajul organizației și a adăugat vocile lor la apelul de schimbare în industria alimentară. Acest non-profit a devenit un bastion bine-cunoscut de activism la nivel local dedicat creșterii gradului de conștientizare cu privire la politicile dăunătoare în industria alimentară în timp ce lobby pentru a efectua o schimbare și pune în aplicare producția durabile, hrană sănătoasă în întreaga lume.

Un suporter numit Caitlin comentat pe pagina de Facebook a lui OCA, „Noi trebuie să reducă expunerea umană la produse chimice toxice, inclusiv cele din alimente și medicamente și apă... Sunt recunoscător pentru Asociația Consumatorilor Organic.“