Asociația: inspirând o comunitate evreiască globală prin programe de voluntariat și investiții în viitor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: profesioniști evrei în zona Baltimore caută să se implice în comunitatea lor , în timp ce întâlnirea ca-minded oameni au nevoie nu căutați mai departe de The Associated. Ca o sursă de strângere de fonduri centrale, Associated lucreaza cu mai mult de 25 de agenții și programe în și în jurul Baltimore pentru a ajuta oamenii să găsească oportunități de a dona, voluntar în munca ei sunt pasionați, și să se angajeze în dezvoltarea personală și profesională. Fie că sunteți interesat în a ajuta persoanele fără adăpost, care asistă persoanele în vârstă, sau păstrarea culturii și identității evreiești din Baltimore, Associated vă poate duce în direcția cea bună.

Oamenii au o nevoie intrinsecă de a se conecta cu alte persoane care împărtășesc interese comune, iar această necesitate înnăscută este evidentă în ambele prietenii și relații romantice. Angela Bahn, Wellesley College, și Chris Crandall, de la Universitatea din Kentucky, co-autorul unui studiu - cel mai mare până în prezent în domeniu - care a constatat că oamenii sunt cel mai adesea atrași de cele cu valori similare și obiective.

load...

„Voi încerca să creeze o lume socială în cazul în care te simți confortabil, în cazul în care reușești, și în cazul în care aveți de oameni poți avea încredere și cu care pot coopera pentru a îndeplini obiectivele“, a spus Chris.

Wendy Berry Mendes, un expert în emoție umană, a fost de acord cu constatările din studiu și a oferit o comparație pe care majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu.

„Aceasta cercetare oferă una dintre cele mai conturile definitive care să arate că nu numai«păsări de o pană turma împreună», dar merge un pas mai departe pentru a arăta că" păsările de o pană găsi reciproc înainte de îmbulzesc“, a spus Wendy.

load...

Mai degrabă decât ideea că extremele se atrag, se pare oameni să găsească mai fericiți, relatii mai satisfacatoare atunci când fundația este construit pe valori comune și interese comune. Pentru cei din comunitatea evreiască din Baltimore, The Associated este un loc de întâlnire al culturii, altruismul, idei, și oameni ca-minded.

Îmbogățirea, educarea și susținere evreilor din întreaga lume

Associated: evreiască Federația comunitară a Baltimore sprijină 25 de agenții și programe în domeniu, ceea ce le permite să funcționeze la cel mai înalt nivel, fără suprapunere de serviciu.

Organizația consolidează procesul de strângere de fonduri, astfel încât fiecare non-profit se poate concentra pe munca bine fac. Strângere de fonduri consolidată asigură, de asemenea, că majoritatea banilor ridicate se cheltuiesc pentru furnizarea de servicii medicale pentru cetățeni vulnerabili, să investească în programe de tineret, și îmbogățirea calității vieții pentru membrii comunității evreiești în timp ce aprofundarea legătura cu comunitatea globală.

load...

Angajarea unui sistem care funcționează atât la nivel local și la nivel global, programele și agențiile Asociate a cuprinde o varietate de misiuni, și de multe ori lucrează împreună pentru a ajuta comunitatea. Una dintre valorile de bază ale asociat este promovarea identității evreiești și îngrijirea la populatiile de risc evrei din întreaga lume.

„Nevoile vulnerabile evreu din Israel sau Ucraina sunt nevoile evreului vulnerabile din Baltimore. Munca noastră întărește legăturile care ne fac un singur popor“, potrivit site-ului asociat.

Ashley Pressman, directorul executiv al Connection Voluntar Evreiesc , un program de Associated, a văzut filantropic membrii spirit și donatori oferă.

„Cea mai mare valoare a voluntariatului este reunește comunități“, a spus ea. „Oamenii vin împreună în jurul valorii de cauze comune și de a întâlni oameni noi. De asemenea, încercăm să creeze comunități încrucișate cu clienții ei, de obicei, este posibil să nu se angajeze cu astfel încât acestea să poată ajunge să cunoască oamenii la un nivel mai profund. Aceasta este una dintre cele mai mari valori ale voluntariatului.

JVC satisface nevoile multiple prin aceeași experiență de voluntariat. Unul dintre modelele sale, Volunteams, este o modalitate deosebit de mare pentru a se conecta cu alții.

„Acestea sunt grupuri de voluntari care să ia pe un angajament comun pentru serviciu. Ei satisface nevoile în curs de desfășurare ale organizațiilor, care este esențială pentru non-profit“, a spus Ashley. „Grupurile sunt mai mari decât necesitatea, astfel încât nevoia este sigur pentru a obține îndeplinite, și voluntarii lucrează în programele lor în mod corespunzător în echipe. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a întâlni oameni noi.“

Young Adults face o diferenta cu impact

Tinerii profesioniști care caută o modalitate de a conecta cu comunitatea evreiască și reciproc , de multe ori se alăture IMPACT. Acest grup de afinitate întâmpină membrii între 22 și 39 să comuna pentru dezvoltarea personală, socială și filantropică.

Grupul coordonează programe de evenimente sociale și gazde, care se ocupă cu strângerea de fonduri, educație, voluntariat și dezvoltarea leadership-ului. Membrii pot întâlni și se amestece cu alți adulți evrei, cum ar fi-minded într-un mediu cald și inclusiv. IMPACT oferă, de asemenea, membri ai posibilitatea de a descoperi în cazul în care se încadrează în cele mai bune astfel încât acestea să folosească abilitățile, cunoștințele și pasiunile pentru binele comunității evreiești.

IMPACT poate ajuta să găsiți modul în care preferați să dea înapoi. Ar putea fi, prin donarea de bani sau de creditare de timp pentru a hands-on proiecte de voluntariat. Ai putea alătura, de asemenea, un grup de lucru sau un comitet pentru a influența comunității evreiești din Baltimore, și IMPACT vă poate ajuta să ghideze.

Programul IMPACT Associated ajută membrii mai tineri să învețe cum să dea înapoi.

Organizațiile partenere, cum ar fi Charm orașului Tribe, oferă programe educaționale și activități sociale pentru tinerii adulți evrei în intervalul de vârstă IMPACT. Majoritatea participanților sunt profesioniști post-grad care locuiesc în centrul orașului Baltimore. Grupul găzduiește totul dintr-o Brew Ha Ha anual pentru Hanukkah la un proiect de reparare de voluntariat lume care de multe ori parteneri, cu o fabrică de bere locală.

O serie nouă, farmecul orașului Beit Midraș, se axează pe abordarea problemelor contemporane relevante printr-o lentilă educațional.

„Pentru prima noastră întâlnire, ne-am concentrat pe criza de opiacee, parteneriatul cu Jewish Community Services, o agenție de Associated și Open Society Institute. Rabinul Jessy Gross a condus o parte din seara, folosind texte evreiești pentru a explora problemele de dependență și de stigmatul care îl înconjoară în societatea noastră“, a declarat Jake Max, directorul Charm orașului Tribe programului. „Am auzit, de asemenea, povestea unui dependent de recuperare, precum și un grup de lucru profesionist în advocacy politic.“

Persoanele Affinity Grupuri Ajutor Caută prieteni & Mentorii

IMPACT este doar unul dintre grupurile Associated a adunat în cazul în care membrii pot voluntar pentru a ajuta pe alții în timp ce face conexiuni cu colegii lor. Aceste grupuri nu ajuta doar strângerea de fonduri pentru agenții și programe, ele ajuta, de asemenea, oamenii să găsească oportunități de voluntariat și echipe care contribuie la interesele lor personale.

Membrii se pot alătura grupurilor de afinitate pentru a spori dezvoltarea lor personală și profesională, rețea cu alte persoane care pot oferi îndrumare și inspirație, și întâlni lideri în domeniul lor.

Grupuri Affinity includ tineri profesioniști, femei, avocați, imobiliare, o masă rotundă planificată, oferind profesioniștilor din domeniul sănătății, și chiar o inițiativă vorbitoare de limbă rusă-evreiască.

În cadrul fiecăreia dintre aceste grupuri, puteți găsi oameni inspira care au aceleași interese și care sunt interesați să crească prin a da îmbunătățind în același timp comunității.

Associated: Cum se implica poate schimba viata

Associated functioneaza prin conectarea persoanelor cu munca pe care le inspiră cel mai mult prin intermediul programelor sale partenere și agenții. Având în vedere că organizația a fost format în urmă cu aproape 100 de ani, a fost aducerea evreilor în Baltimore mai aproape de cei care au nevoie, comunitățile lor, și reciproc.

Organizarea lui Ashley, JVC, este capabil să se potrivească cu voluntari situația lor de voluntariat ideală prin intermediul asociat.

În parteneriat cu organizația de reparare naționale în lume, JVC ajută în special tinerii profesioniști ocupat prin găsirea oportunităților de voluntariat care lucreaza pentru ei. Ei pot voluntar la domiciliu, la locul de muncă, în comunitate, și la organizațiile non-profit. Și ei pot lucra în grupuri pentru a lega cu alte altruiști.

Associated este de a face o diferență uriașă, nu doar pentru comunitatea evreiască, dar comunitatea mai largă, de asemenea. Prin aderarea, puteți începe pe propria cale filantropice si se conecteaza cu oameni minunati de-a lungul drum.