Asociația internațională de pisici (tica): unde iubitorii de feline caută distracție și prietenie la evenimentele din întreaga lume

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cat Fanciers se unesc prin intermediul Asociației Internaționale Cat (TICA ) , pentru a promova și de a sărbători tot ceea ce este feline. Peste 6.000 de membri ai site - ului browsethe calendarul pentru oportunități de a se amesteca la spectacole locale pisica, conferințe și turnee agilitate. Daca esti un singur iubitor de pisici, youcan participa la show - lui Tica pentru a găsi perspective de datare care au deja ceva în comun cu tine: o dragoste de pisici. Organizarea licente sute de evenimente găzduite de cluburi în mai mult de 104 de țări, astfel încât, după cum spune motto - ul lor, „oriunde ai fi, ești în lumea lui Tica.“ Pentru a întâlni oameni noi , care împărtășesc o pasiune comună, proprietarii de pisici de uz casnic pot deveni respectate expozanti pisica la pisica TICA arată în întreaga lume.

Când simplu evaluează data-capacitatea unui nou cunoștință, acesta canfeellike trece printr-o listă de verificare. Aceeași religie. Verifica. Bună treabă. Verifica. Simțul umorului. Verifica. Fie că este vorba fizic, practic, sau personale, toti avem anumite markeri ne uităm la o dată. Pe lista mea de priorități, de exemplu, este întrebarea: „Sunteți o persoană pisică sau o persoană de câine“ Dacă răspunsul este greșit la asta, s-ar putea ajunge în cușca câinelui.

load...

Pentru oameni pisică, a găsi pe cineva cu acelasi entuziasm pentru pisici poate fi ca încercarea de a prinde un laser - doar atunci când crezi că ai înhățat un deținător, acestea se dovedesc a avea o alergie la pisici si aluneca departe.

Liz Hansen, membru și pisica expozant TICA din Chicago, sa întâlnit soțul ei la un spectacol de pisică.

Pentru a extinde rețeaua socială-pisica prietenos ei, proprietar pisica Liz Hansen au început să apară herMaine Coons la pisica arată în întreaga țară. Într-un inel de spectacol în California, ea a întâlnit un coleg expozant și a dezvoltat o relație prietenoasă cu el, stau în contact, chiar dacă au trăit mii de mile distanță.

load...

Hobby-ul lor pisica-centrică-le legat ca un cuplu, și, după ce concura între ele de ani de zile, el dezrădăcinați viața (și pisicile sale) să trăiască în fericire în familie cu Liz în Chicago.

De la înființarea organizației în 1979, Asociația Internațională Cat , sau Tica pe scurt, a servit ca punct de raliere wherecat crescatori (si animalele lor) vin together.Today, asociația deține titlul de cea mai mare registru genetic al cea mai rapidă creștere și pisici de rasa din lume.

TICA promite membrilor unei comunități dedicate „felinelor fabuloase, distractiv, și prietenii.“ Nu contează unde arein lumea, vă puteți conecta cu iubitorii de pisici locale prin utilizarea resurselor lui Tica. Association'scalendar frecvent preparate up-pisica prietenos evenimente, de la conferințe adăpost pentru animale de companie la turnee cat agilitate.

Daca esti singur si cauta sa cuiva care adorescats la fel de mult ca și tine, evenimentele lui Tica va fi ca Catnip pentru tine. Aceste adunări prietenos dau proprietarii de pisici un loc de rețea, obligațiuni, și de a construi relatii de durata. Oferindu-vă atât o mulțime de a vorbi despre, TICA face conectarea cu iubitorii de pisici din zona ta atât de mult pisica withyour easier- ca camarad ta!

load...

„Activități TICA multiple pot implica oameni obișnuiți care iubesc pisicile“, a declarat Roeann Fulkerson, Director de Marketing și Business Development lui Tica. „Noi toți credem pisicile noastre sunt frumoase - deoarece acestea sunt - și la TICA arată animalele de companie de uz casnic va fi respectat și admirat la același nivel ca și pisicile de rasa.“

Membrii Over6,000 TICA Vino ViaShared Împreună Pasiune

Oameni din toate categoriile de viață vin împreună la evenimente TICA withone lucru important în comun: o dragoste de pisici. Din toate colțurile țării, proprietarii de pisici turma la adunări sociale ale organizației pentru a sărbători tot ceea ce este feline și fabulos. Oricine se poate alătura rețelei în întreaga lume Tica pur și simplu prin introducerea numele său, e - mail și parola.

TICA colectează cotizatiei anuale pe 1 pentru a reînnoi beneficiile unui membru.

Membru al lui Tica este în prezent mai mult de 6.000 de puternică și în creștere tot timpul. Cele organizationprovides de anvergură multe oportunități Forcat iubitorii de a împărtăși entuziasmul lor cu oameni ca-minded din întreaga lume.

Voluntarii, expozanți și participanții eveniment pot veni împreună toenjoy o atmosferă de-pisică centrică. Acesti crescatori de pisici grijulii place să discute, să aplaude, și ajutând pisici, și TICA conduce waywith un calendar plin de evenimente angajarea.

TICA este totul despre dragoste pentru prietenii lor cu blană. „Pisicile sunt motivul meu pentru a obține până în dimineața“, ne-a spus Roeann. "Iubesc ce fac. Nu este într-adevăr un loc de muncă - este o pasiune „.

Cele staffsends dintr - un buletin informativ lunar pentru a păstra membrii abreastof evenimente viitoare, evoluții noi de sănătate, precum și toate TICA face în numele pisici peste tot.

Animale de companie de uz casnic contrafișa lucrurile lor În timp ce proprietarii Bond la show Cat

Licențe TICA pisică competitivă arată în 14 regiuni din SUA și 104 țări din întreaga lume pentru animale de companie și de uz casnic de rasa. Site-ul actualizează frecvent calendarul emisiuni pentru a evidenția evenimentele puse de către organizațiile likeJazzy Pisici, Londoncats, Sophisticats de Sud, și Thunderkatz. Indiferent de locul unde ești, puteți găsi un grup și un eveniment în zona dvs. - sau în distantlocations cum ar fi Budapesta, Tokyo sau Moscova.

„Acest hobby - ne premii cu prietenii la nivel mondial, care este unul dintre cele mai bune beneficii.“ , A spus Carol Lawson , un judecător pentru spectacole pisica lui Tica.

Longtime TICA membru și pisica ameliorator Anthony Hutcherson a vazut prima mana cum un compliment poate duce la o conversație care duce la o relație de durată. El ne-a spus cum Susan Adler, o pisica siameza entuziast, la cunoscut pe soțul ei, Larry Johnson, un fotograf pisica, prin evenimente TICA. „Am fost foarte onorat pentru a efectua ceremonia de nunta lor, și a fost Purrfect“, a declarat Anthony. „TICA arată pisica vă permit să vezi oameni - si pisici le place - în momente nepazita, afirmând o conexiune foarte rar văzut în public.“

Mixte-rase, salvărilor și profesioniști sunt binevenite de rasă pentru a concura la spectacole pisică licențiat-TICA.

Potrivit Roeann, arată pisica sunt deosebit de populare în state mari , cum ar fi New York, Florida, California, și Texas.Since 1979, peste 20.000 de pisici si peste 300.000 de pisici si pisoi au fost înregistrate cu TICA, iar peste 63 de rase sunt recunoscute pe lor pagina rasa.

Ca urmare a standardelor stabilite de TICA, judecătorii emisiunii atribuie pisica cu cel mai impresionant aspect, condiție, și arată prezența. Pisici de uz casnic de origine necunoscută sunt permise tocompete pisici alături de pursânge.

Accesibil toate, exhibitionsmaintain o atmosferă deschisă și primitoare whereseasoned oameni dau adesea o mana oricui nou la evenimente. Proprietarii de pisici în mod liber în timpul amestece spectacole, astfel încât simplu se poate face cunoștință cu mulți oameni pisică într-o singură după-amiază.

„O pasiune comuna - ca o dragoste felinelor - oferă peoplethe oportunitate de a consolida relațiile personale“, a spus Roeann. „Noi nu încercăm să avem spectacole în aceeași zonă conflictul între ele, astfel încât nimeni nu este lăsat pe dinafară.“

Voluntarii Entuziasmat Asigurați-Fast Prieteni la zeci de Conferințe

TICA promovează voluntariatul pentru a asigura pisici sunt obtinerea grija si atentia de care au nevoie pentru a trăi fericit, sănătos lives.If pe care doriți să facă o diferență în această cauză, puteți voluntar la diferite conferințe legate de pisici a avut loc in intreaga lume. Pana acum in acest an, TICA a înființat standul lor la opt conferințe animale de companie,.

Standul organizației devine de multe ori un loc de socializare populară, în experiența Roeann lui, pentru că de multe ori thevolunteersbring pisicile lor să stea cu ei. Participanții la conferință în căutarea unor imbratisari persista adesea in jurul cabina de chat cu voluntari în timp ce mângâi pisicile. La unele evenimente, TICA a tematice, chiar standul lor ca o „Kissing Booth“, invitând oamenii să vină dea pisicile lor un pupic.

Iubitorii de pisici turma la conferințe în cazul în care pisicile sunt mangaiat si adorate (fie că le place sau nu)!

Dacă doriți o modalitate casual, de a întâlni profesioniști iubitoare de animale, ia în considerare de creditare o mână de la un veterinar sau animale de companie conferință adăpost în apropierea you.By de voluntariat cu această asociere-pisica prietenos, vă puteți alătura o cauză bună și oamenii meetaltruistic care împărtășesc pasiunile și interese.

TICA se angajează , de asemenea , apartenența lor la activități cum ar fi turnee feline agilitate. Aceste evenimente fast-paced sunt la fel de distractiv ca suna. Puteți admira viteza și grația unei pisici în mișcare și se amestecă cu iubitorii de pisici în timpul studiilor temporizate. „Felinelor agilitatea este pur și simplu distractiv“ , a spus Roeann. „Suntem foarte interesați de implicarea publicului.“

Miau pisicii: Evenimente lui Tica sunt ideale pentru daters pe prowl

Fie că sunteți o doamnă pisica stereotip sau o pisică entuziast casual, TICA oferă o comunitate la nivel mondial pentru toate tipurile de oameni pisică. Când participa la un eveniment TICA, sunteți în companie bună. Puteți verifica „persoană entuziast pisica“ de pe lista de trăsături dorite și flirtfreely (fără câini la vedere). Membrii Asociației gudura peste pisici într-o rețea de iubitori de pisici de susținere și de caritate.

„Vizionarea unei persoane extinde mangaieri blând pisica lor afirmă o bunătate pe care niciun e-mail număr cat, texte, sau apeluri telefonice pot“, a declarat Anthony, „și acest lucru se întâmplă de mai multe ori decât pot fi numărate la un spectacol TICA pisică.“

TICA este o asociație internațională care aduce mai mult de 6.000 de iubitori de pisici împreună.

La spectacole pisică, conferințe și alte evenimente legate de pisica, TICA conectează persoanele care iubesc prietenii lor cu blană. Puteți angaja cu oameni si admira pisici la numeroase funcții animale de companie, a avut loc în întreaga lume. În cazul în care dragostea de pisici este un must-have trăsătură inyour alte semnificative, veți găsi opțiuni aplenty cu ajutorul calendarului lui Tica.

„Spectacolele TICA sunt super prietenos“, a spus Roeann cu entuziasm. „Suntem cunoscut sub numele de registru cel mai prietenos din lume.“