Asociația pulmonară americană îi ajută pe fumători să renunțe și le oferă celor dragi instrumentele necesare pentru a le sprijini

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Un obicei de fumat poate avea repercusiuni grave asupra sănătății dumneavoastră, familia ta, și life.To amoroase te ajuta (sau cineva te iubesc) renunte pentru totdeauna, consultați resursele de la Lung , Asociatia Americana, un non - voluntar profitfocusedon salvarea de vieti si prevenirea bolilor pulmonare. Championing dreptul fiecăruia de a respira aer curat din 1904, organizația promovează programe de susținere, exerciții, evenimente și de cercetare pentru a ajuta fumatorii depaseasca dependenta lor si de a informa pe cei dragi cu privire la ceea ce pot face. Pana in prezent, theAmerican Lung Associationhas helpedover 1 milion de fumători găsi motivația de care au nevoie tolead o viata mai sanatoasa.

Când am fost o creștere în sus, frații mei și am jucat un joc numit „Fura pachete de țigări unchiul lui Rick.“ Ne-ar grăbi să-l, fie dintr-o dată, l copleșitoare cu oursmall degetele ating și de înaltă pitchedgiggles, sau am pe traiectoria pachet din buzunarul hainei, atunci când el nu a fost atent. Nu cred că sa bucurat acest joc de ține la distanță destul de la fel de mult cum am făcut-o.

load...

„Sunt sub atac!“, El ar țipa la surorile sale, care ar doar să râdă.

Nimeni nu a aprobat de obiceiul său de fumat, dar nu am fost cu adevărat tryingto-l ajute renuntat - cea mai mare parte am fost doar temporar holdinghim ostatic, astfel că nu ne-ar putea lăsa să meargă și smoke.My mama a avut o stricta nu-vreodata-fum-near mi-copii de politică, așa că fratele ei mai mic ar slink afară pentru o jumătate de oră sau așa și să vină înapoi cu miros amuzant.

Dependența de tutun isa chestiune profund personală și dăunătoare, nu numai din cauza ofthe complicații de sănătate le prezintă, dar și din cauza impactului itspotential pe cei dragi. Chiar dacă unchiul meu a fost cel mai tânăr dintre adulții din familia mea, el ar fi întotdeauna primul să stea când am jucat baschet sau volei. De pe margine, el ar fi huffing și puffing, dar încă aplauda restul ne pe așa cum ne-am jucat fără el.

load...

Bill Blatt, National Director de Programe de tutun, a lucrat pentru American Lung Association din 2003.

Venind în ajutorul fumătorilor , cum ar fi unchiul meu, American Lung de asociere este angajat pentru a preveni boli pulmonare în întreaga noiPentru ultimii 112 de ani, grupul a susținut sănătatea și pentrua îmbunătăți bunăstarea tuturor americanilor. În 2016, associationinvested morethan 6,5 milioane $ in cercetare boli pulmonare.

Bill Blatt, Directorul National de Programe de tutun forthe American Lung Association, stie cum utilizarea de tutun se pot infiltra în viața ta personală, chiar dacă nu le sunt un fumător. Tatal sau afumat pentru 40 yearsuntil o clasa sponsorizat de către asociația ia dat prin simpla apăsare a renuntat e necesar pentru a.

„A rămas fără fum pentru tot restul vieții sale,“ Bill a spus cu mândrie. „Câțiva ani mai târziu, când am primit această slujbă aici, că a fost un lucru foarte special pentru amândoi.“

load...

Oamenii renunțe la fumat pentru o varietate de motive: sănătatea lor, perspectivele lor de dating, cei dragi, dar toate au nevoie de un sistem de sprijin. American Lung Association, alături de prieteni și de familie, poate umple acest rol pentru fumători. Din 1904, consilierii organizației au blocat cu fumătorii prin transport pe distanțe lungi, ajutând themregain sănătatea și încrederea lor.

„Noi credem cu tărie everysmoker și tutun usercan renunțe la fumat. Oamenii pot face acest lucru“, a spus el. „Atâta timp cât oamenii vor încerca și să păstreze învățarea din încercările lor anterioare, ei vor fi în măsură să renunțe la fumat.“

EncouragingPrograms & Evenimente lider în lupta pentru Plămâni sănătoși

Unii fumători din lume , datând poate simți judecat din cauza obiceiului lor de fumat. Datere nefumatoare poate considera fumatul ca o afacere-breaker automat și respingerea unui dateat primul semn al unei țigări. În urmă cu doar câteva zeci de ani, fumatul în interior (! Chiar și pe zborurile) a fost acceptabil social, dar astăzi populația de fumat este la un all-time scăzut - doar un singur insixAmericans fumul de tigari , datorită , în parte la creșterea gradului de conștientizare a riscurilor de sănătate.

Cu toate acestea, 40 de milioane de adulti din SUA in prezent de fum de tigari, precum si fumatul ramane principala cauza de boli pot fi prevenite si moarte in natiunii, reprezentand mai mult de 480.000 de decese in fiecare an, in functie de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.

Fumătorii senzație de presiune pentru a iesi nu au nevoie pentru a lupta dependenta lor singur. American Lung Association a petrecut zeci de ani honuit procesul lor și oferă multe instrumente de sprijin pentru a obține oameni la obiectivele lor.

American Lung Association a fost stabilit inițial în 1904 pentru a battletuberculosis (TB).

Resurse American Lung Association sunt o gură de aer proaspăt pentru fumatorii care se simt izolați în societate. Bazându-se pe experiența în valoare de peste un secol, profesioniștii și voluntarii care lucrează pentru organizație au o atitudine pozitivistă despre capacitatea unui fumator sa renunte.

„Întregul punct al programelor noastre este de a ajuta oamenii să se simtă mai stabile și sigure în noua lor viață de nefumatori“, a spus Bill. „Dacă ajunge la noi, nu contează cine ești, te putem ajuta.“

Următoarele patru programe sunt doar câteva care sunt conduse de Asociatia Americana Lung și care oferă fumători și cei dragi o rețea de sprijin personal pentru a promova obiceiuri sănătoase.

1. Libertatea de la fumat: profesioniști instruiți Ghidul un grup Clinica

Printre cele mai eficiente programe din țară, Libertatea de la fumat a ajutat sute de mii ofadultsquit fumatului în ultimii 35 de ani. Acesta a fost primul program disponibil la nivel național dedicat tohelpingsmokers renuntat.

În opt sesiuni de grup față-în-față, fumătorii găsi solidaritate și aflați mai multe despre durata de complicații de sănătate care provin din utilizarea de tutun. Consilieri cu experiență lucra cu fumătorii timp de câteva săptămâni, ajutându-le să creeze planul aquit si stabili o data iesiti whilerecommending tactici (de la medicamente pentru a exercita) adaptate la nevoile individului.

„Este un program complet de susținere, fără a fi judecat,“ Bill ne-a asigurat. „Faptul că încerci să renunțe este excelent, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta.“

2. Libertatea De la SmokingВ® Plus: Module online Monitorizează-ți Progresul

Libertatea De la SmokingВ® Plus profită de instrumente online și mobile pentru a aduce o mobilitate sporită și comoditate pentru oricine care vrea să oprească utilizarea produselor din tutun. Într - o serie de nouă lecții, fumătorii pot face cu ușurință un plan pentru a ieși și urmări progresul lor.

Programul poate dura cât mai puțin de șase săptămâni sau, atâta timp cât un an, în funcție de recidive individuale sau ritmul preferat.

Modulele sunt complet pentru dispozitive mobile, așa că, dacă cineva este departe de desktop-ul lor și simt o dorință care vine, ei pot accesa engagingtools de pe telefon.

3. Lung HelpLine și tutun Quitline: Experți respiratorii disponibile gratuit

American Lung Association ramane cu oameni la fiecare pas din drum , deoarece acestea renunta la dependenta lor. Lung Helpline și tutun Quitline este un serviciu gratuit deschis pentru apelanții în fiecare zi a săptămânii. Puteți trăi , de asemenea , chat - ul cu un consilier de pe site - ul folosind adresa de e-mail pentru a se conecta.

Consilierii profesionale de la American Lung Association poate fi contactat prin telefon, e-mail sau chat live.

Liniile de apel sunt ocupate de asistente medicale inregistrate, terapeuti respiratorii, specialisti certificate de tratament de tutun, precum si a altor consilieri care pot oferi îndrumare cunoștință pentru fumători și nefumători. Dacă aveți o întrebare despre sanatate pulmonar, pur și simplu apel 1-800-LUNGUSA sau trimiteți întrebarea dvs. On - line.

4. Evenimente speciale Adu Fumătorii & Nefumatorii Împreună

American Lung Association ofera fumatorilor cu o comunitate de încurajare voci. Găsirea unui grup de oameni care înțeleg prin ce trece prin este la fel de simplu ca participarea la un eveniment American Lung Association. Aceste evenimente, organizate în întreaga țară, de multe ori se învârt în jurul exercitarea sau implicarea comunității, astfel încât fumătorii să devină mai implicați și activi în timp ce mersul pe jos, cu bicicleta, alpinism, sau de voluntariat.

„Evenimentele noastre sunt în sprijinul sănătății pulmonare“, a spus el. „Avem o mulțime de lucruri pe care le puteți face împreună pentru a crește gradul de conștientizare și a rămâne sănătos.“

Evenimentele sunt , de asemenea , modul în care organizația non-profit generează fonduri. Prin donații publică, lupta pentru aer urca și LUNG FORȚA Walks ajutor Sensibilizarea si fonduri pentru educatie pentru sanatate pulmonar, de advocacy, si de cercetare.

Dacă sunteți în căutarea de modalități de a se implica, vă puteți înscrie pentru a fi un voluntar pentru American Lung Association. Lor de creditare timp, energie și experiență, fumători și nefumători vin împreună pentru a crește gradul de conștientizare, împărtășesc povești personale, și de a ajuta cauza impotriva sprijini boli pulmonare.

Pasul 1 în Ajutarea Partenerul Quit: să fie de susținere și non-judecatoare

În cazul în care alte dvs. Semnificative este un fumător, influența ta poate fi un factor motivator puternic în călătoria lor renuntat. Fie că una sau ambele dintre voi este renunti, cel mai important lucru este de a oferi reasigurare, chiar și atunci când un iubit dvs. Aluneca în sus. Uneori, o smokerhas obișnuită să treacă prin mai multe „practică se închide“, așa cum le numește Bill, înainte de a fi gata să aibă în sfârșit ultima țigară.

Fumatori si nefumatori pot participa la evenimente în aer liber, împreună pentru a sprijini obiceiuri alimentare sanatoase.

Din cele 42,1 milioane de fumatori in SUA, aproximativ 46% sunt in mod activ incearca sa renunte , dar e greu să o faci singur. Fiind majoreta un fumător poate avea un impact.My unchi de durată nu a avut pe cineva de partea lui încurajându - l să renunțe real - doar noi , copiii se joacă feste - nu a făcut andhe lovi cu piciorul obicei.

Bill advisesanyone care vrea să ajute partener, prieten sau membru al familiei lor renunțe la fumat pentru a avea un sprijin, acceptând attitude.The modalitate de a ajuta pe cineva pune capăt dependenței lor nu este Ocolind ei, dar ținând mâna lor și oferind sprijin statornic și încurajare.

American Lung Association oferă resurse destinate în mod specific modul de a ajuta pe cineva renunțe. Cicălitoare, mustrări, și rugătoare nu funcționează, site - ul recomandă, în schimb ar trebui să „dea o mulțime de laudă și oferă recompense pentru a obține printr - o zi, o săptămână sau o lună fără fumat.“

„Fii sincer unul cu altul și să rămână de susținere indiferent ce se întâmplă“, a spus Bill. „Toata lumea este un individ. Ceea ce functioneaza pentru tine nu este neapărat de gând să lucreze pentru altcineva, astfel încât toată lumea trebuie să găsească propria cale de a renunti „.

Când ești în El Împreună, oricine poate renunțe la fumat

American Lung Association ofera sprijin necondiționat pentru smokerswho poate simți ostracizedby anonsmoking societate. Mai degrabă decât marginalizator oameni ca unchiul meu, care se simt neputincioși să renunțe, staffers instruiți și voluntari pasionați să încurajeze smokersto preia controlul asupra vieții și sănătății lor.

Dacă doriți să renunțe la fumat - sau doriti sa ajutati pe cineva te iubesc renunțe la fumat programe și module -ORAȘUL American Lung de asociere poate menține motivat de-a lungul drum. O dependenta de tutun nu ar trebui să fie cauza timpului pierdut cu oamenii te iubesc, și există o mulțime de oportunități pentru a obține ajutor și sprijin.

Non-profit abilitează indivizii să facă schimbări semnificative în viața de zi cu zi. „Fie că sunteți un utilizator de tutun sau te iubesc un utilizator de tutun, să rămânem împreună în acest sens. Amintiți-vă, oricine poate iesi“, a spus Bill.