Atelierul scriitorilor de la Gotham: în cazul în care autorul leigh michaels îi ajută pe scriitorii români care aspiră să își perfecționeze abilitățile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Bazat în New York City, Gotham Scriitorilor Atelier demystifies procesul de scriere și editare , cu peste 50instructive cursuri. Ceea ce a început cu doi scriitori de predare dintr - o cameră de zi în 1993 a crescut într - o operațiune internațională care implică zeci de instructori cu experiență. De-a lungul deceniilor, clasele companiei au mers mii de scriitori prin elementele de povestiri bune. Romantism autor Leigh Michaels a predat personal de peste 900 de studenți în cursul ei Romance scris, o resursă populară pentru scriitori care aspiră dragoste din întreaga lume. Dacă sunteți interesat în dezvoltarea abilitatilor de scris, puteți takea clasa on - line de 10 săptămâni pe această temă la alegere și să învețe trucuri de comerț scris de profesioniști în rețeaua Gotham Scriitorilor.

Când eram în liceu, nici unul dintre prietenii mei îi plăcea să citească și să scrie destul de la fel de mult cum am făcut-o. Mi-ar petrece ore lungi tastarea povești imaginare, complicate, și melancolice, în speranța că aș fi un autor copil minune adolescent. Dar, în inima mea, am știut că încă nevoie de o mulțime de practică.

load...

Ocazional, aș întreba prietenii mei apropiați să citească una dintre mele nepublicate manuscriptsand spune-mi ce au crezut. După săptămâni de așteptare chinuită, m-aș auzi înapoi: „Este foarte bine“, sau „Se pare ca-carte.“ N-am primit nici critici specifice.

Gotham Writers Workshop oferă îndrumare pentru scriitori de dragoste care doresc să îmbunătățească manuscrisele lor și publicat.

Am apreciat complimente vagi ale prietenilor mei, dar ceea ce am nevoie de cineva care să - mi spună cum să fac povestirile mele mai bine. Am nevoie de un fel de scriitori de feedback dau alte writersin comunități de susținere , cum ar fi Gotham Writers Workshop.

load...

In1993, Gotham Writersdesigned un curriculum pentru a învăța pe oameni cum să ambarcațiuni pagina-strungari și se îmbarcă pe scris, careers.Now vă puteți înregistra pentru o clasă online sau în persoană pentru a lucra la manuscriptin dvs. Un grup divers și lumesc de scriitori.

Învățarea axată pe comunitate companiei toolsattract autori aspiranți care doresc să ajute un anotherimprove. Dacă youdream de writingand publicarea unui roman de dragoste, puteți afla cum se face luând un curs de gen specific site-ului.

Cursuri de scris Gotham Scriitori acoperă o varietate de subiecte și genuri, inclusiv poezie, dragoste, blogging - ul, și scenaristică. Există chiar și clase de adolescenți pentru scriitori între 13 și 17 ani old.These de ajutor și hands-on de medii de învățare dau înmugurite de scriitori posibilitatea de a extinde talentele și să învețe abilitățile necesare pentru a publica ficțiune și non - ficțiune funcționează în prezent pe piață.

load...

Ca un Gotham Writers elev pe nume Hannah Siddiqui a spus : „Am venit în acest curs sentiment atât de blocat cu romanul meu, și eu o simt mai inspirat lăsând ca niciodată.“

Aflați intrarile si iesirile de scriere Romance De la un profesionist

În vara anului 1999, dragoste autor Leigh Michaels sa întâmplat pe un fluturaș pentru clasele Gotham Scriitori și a observat că acestea nu au oferit cursuri-romantice specifice. Ea a trimis cu promptitudine compania ei rГ © sumГ © și -a oferit serviciile ca instructor pentru o clasă de scriere romantism. Aproximativ un an și jumătate mai târziu, un Gotham Staffer calledLeigh și ia oferit jobof poziția în sus poveste de dragoste scris curs nou-nouț atelierul lui. Leigh a fost de predare Romance de scriere (nivelul I și II) pentru Gotham Scriitorilor de atunci.

Autor Leigh Michaels a învățat elevii care trăiesc în SUA, Europa, China și Australia.

10 săptămâni include curs online module săptămânale, misiuni private, și peer-to-peer de feedback. În fiecare săptămână, Leigh postează un curs de gândit la dezvoltarea caracterului, de conflict, complot, sau un alt subiect important - și apoi scriitorii exprima opiniile prin intermediul consiliului de discuții.

In plus, fiecare elev primește două până la trei oportunități de a împărtăși munca lui sau a ei cu clasa și getfeedback într-un format structurat și constructiv. Stâlpii scriitor un extras dintr-un manuscris, și apoi alți studenți mustname două lucruri pe care le-a plăcut și două lucruri care ar putea fi îmbunătățite. Scriitorul trebuie să rămână tăcut în timpul critică, Buthe sau ea poate pune întrebări și de a obține clarificări la sfârșitul anului.

Acest lucru interactive scriitori processteaches de dragoste pentru a identifica punctele forte și punctele slabe în orice bucată de scris.

„Am găsit oameni să învețe de la uita la locul de muncă altcuiva precum și scrierea ei înșiși“, a explicat Leigh. „Scopul nostru este pe scris, și ai putea cu ușurință atelier de jumătate de roman de dragoste prin luarea cursuri intro și avansate spate în spate.“

Oamenii din toate mediile, de la pompieri la avocați, au luat curs Leigh și au excelat prin aplicarea unor tehnici și strategii ei scrierii lor. Instructorul a spus elevii ei aduc adesea o expertiză profesională unică la masă și canauthoritatively răspunde la întrebări nuanțate medicale, juridice, politice și de altă natură în povești de dragoste.

Prin brainstorming dinamica relație și completarea găuri complot, scriitorii fac mai bine cu fiecare nou post. Cursurile nu sunt niciodată la fel de două ori, deoarece elevii conduce conversation.`

„Îmi place genul, și îmi place clasele mele. Este un sistem de sprijin incredibil“, a declarat Leigh. „Scriitori Romance sprijină reciproc cu feedback-ul pozitiv și de încurajare, deci este o resursă fenomenală pentru oricine abia a început.“

Instructor Leigh Michaels a publicat peste 80 de cărți

Din moment ce ea a fost tânără, Leigh a iubit povestind cu endings.As fericit un copil de 14 ani, ea a scris despre eroine idealiste și idile perfecte, desen mai mult din imaginația ei decât experiențele ei.

„Tot ceea ce am știut despre dragoste, atunci ar putea potrivi pe o notă post-it“, ne-a spus ea cu un chicotit. Această primă carte nu va vedea lumina zilei, și nici nu ar fi alte cinci lucrări pe care ea a completat ca un adult tanar. Ea le-a scris, le-a ars, și a început în stare proaspătă, determinată pentru a perfecționa abilitățile sale și de a scrie ceva în valoare de publicare.

„Asta a fost modul în care am învățat ceea ce face o lucrare poveste și ceea ce o face să nu funcționeze“, ea ne-a spus.

În 1982, Leigh a decis că a scris ceva ce merită trimiterea editorilor și de a vedea ceea ce ar fi feedback-ul lor. Ea a păstrat așteptările ei mici, asa ca a fost placut surprins cand un editor a dat critica ei constructive și-a exprimat interesul pentru publicarea romanului romantism revizuit. Ea a fost în! Prima ei carte a fost publicată în Statele Unite în 1984.

Leigh Michaels a găsit sfârșit fericită atunci când ea a devenit un profesionist autor, profesor, și editor.

Leigh a scris acum mai mult de romane publicate 80romantic byHarlequin Enterprises, Sourcebooks, Montlake Romance, și Scriitori Digest Books. Mai mult de 35 de milioane de copii ale cărților sale sunt tipărite în 25 de limbi și 120 de țări. „Am o experiență foarte largă în domeniu“, a spus ea. „Am o poziție unică în procesul de predare, deoarece am scris atât romantism contemporane și ficțiune istorică, și am auto-a publicat și a lucrat cu numeroase edituri.“

De-a lungul ultimilor 20 de ani, Leigh a publicat , de asemenea , cinci cărți de auto-ajutor despre scrierea romane romantice de a împărtăși cunoștințele sale cu scriitori din lumea întreagă. „Detaliul în această carte este uimitor“ , Edie a scris într - o trecere în revistă a „ Cu privire la scriere Romance.“ „Acesta este un must-have carte dacă sunteți interesat deloc în a fi un scriitor de succes.“

Clasa ei Inspiră scriitori de a reuși prin sprijinul Constructiv

De-a lungul ultimelor decenii, Leigh estimează că ea a predat peste 900 de studenți prin clasa ei Gotham scriitori. Ea știe la least50 dintre elevii ei au ajuns să aibă cariere de succes publicate authors.Some au păstrat legătura cu ea pentru a obține sfatul ei și las-o să știu cum fac. Alții au plecat să câștige concursuri de scris sau premii prestigioase, inclusiv un RITA din Romance Scriitorilor din America.

„Îmi place să spun oamenilor că predarea este scris ca fiind o bunică“, a spus ea. „Nu trebuie să faci oricare din munca grea, dar ajunge să se laude despre copil. Autorul este cel care face munca. Sunt mândră că am avut o mână în care „.

„Mâinile în jos, experiența de învățare cele mai valoroase am fi putut spera ca un scriitor aspirant.“ - Lara Mitchell, un student Romance de scriere

Marturii pentru dragoste de scriere clasa Leigh sunt rupere pozitiv cu entuziasm și recunoștință. „Nu - mi pot imagina un instructor de sprijin mai mare și mai inteligente colegi scriitori să mă încurajeze fiecare pas din drum“ , a lăudat Lisa Christensen , un director de scriere de publicitate și de student Gotham Scriitorilor.

„Am găsit-o foarte stimulare a avea o astfel de clasă mică“, a scris Linda Lane, un farmacist care a spus că și-a păstrat în contact strâns cu colegii ei de scris Romance. „O adevărată legătură a fost format între noi și instructorul că nu voi uita în curând.“

Sprijin pozitiv și pasionat Leigh este coloana vertebrală a cursului de scriere. „Nici scris este irosit,“ a menținut ea. „Tot scrisul este o practică bună.“

Înregistrează-te pentru o clasă Romance la WritingClasses.com

Ca un adolescent, am scris ceva pe ciorne brute , fără direcție și fără pregătire formală. Rezultatele au fost, după cum a spus un prieten, în conturi cum ar fi , dar am nevoie de cititori mai atent pentru a explica ceea ce - mi lipsește. În cele din urmă, am crescut ca un scriitor prin care caută comunități online în care oamenii comun entuziasmul meu pentru povestiri și ar putea oferi o analiză detaliată a muncii mele.

Dacă doriți să înăsprească scris dumneavoastră, puteți învăța de la colegii tăi scriitori de a lua un curs de la Gotham Scriitorilor Workshop. Oamenii vin din toate colțurile lumii pentru a beneficia de aceste resurse de scris incepator-prietenos.

Fie că doriți să se concentreze asupra dialogului scris scris ornovel, Gotham Scriitorilor are o varietate de cursuri on-line orientate spre scriitori de toate vârstele și fundaluri. Romantismul de scriere curs, predate de Leigh Michaels, este un pas cu pas de inspiratie pentru piatra de o carieră în ficțiune romantică, și scriitori novice pot obține, de asemenea, sfaturi generale de scris în clasa de susținere. Este un loc bun pentru a flexa muschii creative și a vedea ce cred cititorii de poveștile tale romantice.

„Nu poți pune un preț pe cunoștințele și feedback constructiv, am câștigat prin această clasă“, a scris Amy Jenkins, un scriitor care a luat clasa Leigh. „Acesta este cel mai bun format online, am experimentat.“