Aterizare mr. chiar în 2020

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Deci, este un nou an de brand umplut cu speranță și posibilitate! Probabil ați conceput deja rezoluțiile de Anul Nou pentru a merge la clubul de sănătate mai des, economisind mai mulți bani, mănâncă mai nutritiously, și poate chiar a face o tranziție de carieră.

Și, în timp ce am putea merge chiar în măsura în care acest lucru va fi proclamând anul vom putea spune la revedere de la faptul că un singur statut în schimbul unui nou iubit, de multe ori avem tendința să fie foarte vagi în ceea ce privește modul în care vom de fapt du-te cu privire la atingerea acestor obiective dorite.

load...

Crafting o viziune întâlnire.

2013 ar putea fi anul visele tale de a deveni un parteneriat cu dumneavoastră Mr. Right devenit realitate, iar acest rezultat ar putea fi mult îmbunătățită prin crearea unei viziuni matrimoniale.

În timp ce acest lucru poate suna plictisitor și uscat, multe companii pretind au gasit succesul final cu ajutorul de a crea declarații de misiune și viziune.

Deci, de ce nu împrumuta acest element încercat și-adevărat din lumea afacerilor și se aplică la viața ta personală ca un singur om care doresc să îmbunătățească viața întâlnire?

Viziune ne ajută cu stabilirea obiectivelor și a ne menține responsabil și centrată pe o cale spre realizarea unui rezultat final al placul nostru.

load...

Dacă mai multă energie a fost cheltuit honuire o viziune și crearea unui „plan de acțiune Dating“, atunci poate intalniri nu ar părea la fel de evaziv și misterios.

Această viziune ne va ajuta să dea un sentiment de direcție cu etapele de acțiune concrete pe care le implementăm care devin calea spre succes.

Acest lucru ne dă mai mult de un sentiment de control asupra propriului nostru destin, mai degrabă decât o abordare pasivă la întâlnire, care dă rezultate foarte rar.

Pasul 1.

Primul pas în crearea unei viziuni proprii, datând este de a identifica ceea ce vrei în cele din urmă.

Vrei cu adevarat un prieten? Dacă da, de ce? Sunteți gata pentru responsabilitățile unei relații, sau căutați pentru mai multe implicari ocazionali?

Este important pentru a obține extrem de clar asupra a ceea ce ar defini ca obiectiv final, ca nu cumva să devină vulnerabil la obtinerea de partea urmărite și sabota-te de-a lungul drum.

„Asigurați-vă că știți ce dumneavoastră personale

load...

cerințele sunt pentru un partener.“

Pasul 2.

În continuare, este important să se realizeze o auto-evaluare aprofundată cu privire la ceea ce aduce la masă ca o datare perspectivă.

Sunteți Mr. Right? Ai tu întâlnire? Ești „captură bună“?

Înainte de a se produce orice întâlnire reală, o mulțime de pregătire și de muncă de creștere personală este de obicei necesară pentru a spori prognoza pentru relația de succes.

După identificarea punctelor forte și punctele slabe, începe un program de auto-îmbunătățire pentru a vă obține în nivelul cel mai optim de frumusețe fizică, mentală, emoțională și spirituală poți.

Pasul 3.

De asemenea, este esențial să vă asigurați că știți ce cerințele dumneavoastră personale sunt pentru un partener și o relație și de a face un angajament de a trăi prin aceste valori.

Identificarea acestor așteptări și valori acum ca acestea devin la comportamentul nostru doua ghidaje și în deciziile pe care le facem în cele din urmă.

În cazul în care se vor întâlni vă calificați perspective matrimoniale? Ce măsuri specifice de acțiune se poate lua pentru a atinge potențialul pe care îl setați aici?

Cum veți ști când ați ajuns? Ce va arata ca, simt ca și cum ar fi?

Cum veți ști dacă sunteți auto-sabotarea în nici un fel, și ce strategii veți implementa pentru a contracara aceste imediat în cazul în care apar?

Acestea sunt toate întrebările vitale pe care veți dori să vă întrebați în definirea viziunea ta.

Scrie-l.

Dacă ajută să scrie o viziune sau misiune declarație oficială ca granzi în America corporative nu, acest lucru s-ar putea ajuta cu păstrarea tine la pământ și concentrat.

De multe ori, voi avea clienții mei crea un colaj care descrie viziunea lor și post proiectul de artă terminat într-un spațiu de casele lor, ei vor vedea în fiecare zi.

Ele pot construi în responsabilitatea de a cere ei înșiși, „Ce este un lucru am făcut astăzi că mi-a mutat cu un pas mai aproape de atingerea acestui obiectiv particular?“

In timp ce acest exercițiu simplu nu va scadea magic un nou iubit in poala ta, acesta nu plasează controlul și responsabilitatea pentru a obține dvs. Ceea ce vrei mai mult pe umerii tăi.

Mai degrabă decât „winging-l“ în lumea de dating, care rareori funcționează, definind viziunea ta poate ajuta să oferi o structura de focalizare și care poate servi doar pentru a crește șansele în favoarea ta.

Deci, iată 2013 fiind anul TA! Rezolvă problema! Noroc!

Sursa foto: zcache.com