Autorul publicat tom blake împărtășește decenii de înțelepciune datând cu single-uri mature pe findloveafter50.com

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: In 1990, Tom Blake a făcut senzație în scena senior datând descriind perspectiva lui ca un singur om de peste 50 de ani El a scris acum peste 3.800 de coloane, articole și buletine informative cu privire la provocările cu care se confruntă daters peste 50 și oportunitățile disponibile pentru a le pentru a găsi dragostea. Astăzi, Insights FindingLoveAfter50.comshares Tom într-un buletin informativ săptămânal orientate spre single in anii '50, '60 lor, '70, '80, si '90.

Tom Blake întâlnit Greta în iunie 1998, și au fost inseparabile de atunci. Au trăit împreună timp de 18 ani și sunt dedicate unul pe altul - dar nu sunt căsătoriți. Atat Tom si Greta au fost divorțat de mai multe ori, așa că am decis să rămână împreună fără a lega nodul.

Pentru cuplu, 2018 a fost un year.For ocupat și care îndeplinește fiecare dintre cei 21 de ani Tom si Greta au fost împreună, cuplul a luat cel putin o excursie de distracție din country.When au intrat lor tarziu 70 de ani, Tom si Greta a decis să-și intensifice călătoriile lor, în timp ce ei au șansa, și au luat o croazieră de 82 de zile prin Asia în 2018. „a fost punctul culminant al anului“, a declarat Tom.

load...

Tom Blake și partenerul său Greta la Marele Zid din China, în octombrie 2018.

Tom a descris 2018 ca fiind „interesant, ocupat, și plină de satisfacții.“ A fost un an de aventură și de creștere, și ia dat timp pentru a reflecta asupra experiențelor sale de datare, cariera sa scris și obiectivele sale pentru viitor.

În timp ce el călătorește lumea cu partenerul său Greta, Tom reușește să țină pasul cu coloanele sale de ziar bi-săptămânale, în cele nouă ziare pe care-l folosesc. Și el scrie un buletin informativ-weeklye abonaților săi fideli pe FindingLoveAfter50.com. El a vândut, de asemenea, de origine din nordul Californiei, unde mama sa a locuit când locuia, și a cumpărat o casă de schimb în Palm Springs, care este doar o unitate de două ore, de unde el și Greta live. Potrivit lui Tom, „2018 a fost foarte ocupat, care este ceea ce doresc Greta și eu în viața noastră.“

load...

Ca un autor publicat și cronicar sindicalizat, Tom și-a petrecut cariera scriind coloane informative și interesante, cărți și buletine despre subiectele care au impact asupra vieții sale ca un dater senior. El a abordat provocările de a întâlni pe cineva nou, când a fost de 50 de ceva singur, și el a subliniat strategiile de succes le-a folosit pentru a cultiva o relație în anii de aur.

FindingLoveAfter50.com oferă o sursă de informare cuprinzătoare pentru persoanele în vârstă întrebam cum de a naviga pe o scenă datând care se schimbă rapid. Tom imprumuta sprijinul său pentru single peste 50 și le permite să știe zilele cele mai bune lor ar putea fi încă în fața lor.

Peste 3.800 de articole și buletine informative oferi sfaturi Pragmatic

Tom a început să scrie despre subiecte datând în urmă cu aproximativ 25 de ani după divorțul său. El a fost de 53, singur, și a descoperi cât de greu a fost pentru o licență de la această vârstă pentru a satisface o femeie matură.

load...

El a scris despre speranțele sale și frustrările sale în multe coloane personale, iar sinceritatea lui a atras divorțată, vaduv, si single nu necăsătorite trece prin provocări similare. Mulți dintre cititorii săi erau femei interesate audiere perspectiva unui om pe întâlnire senior.

„La acea vreme, singurii oameni care scriu despre mijlocul vieții matrimoniale erau femei“, ne-a spus. „Femeile cititorii vrut să audă ce un om a avut de spus despre situația.“

Tom a subliniat diferențele dintre modul în care bărbații și femeile se apropie de întâlnire, și a început o discuție animată despre subiecte de întâlniri importante cu privire la lucruri cum ar fi cine ar trebui să plătească pentru o dată și cât timp trebuie să aștepte înainte de a deveni intim cu un partener.

Cronicar Tom Blake a scris pe larg despre subiecte senior matrimoniale.

Uneori, Tom a luat o poziție pe care femeile speriat, iar opiniile sale le-au provocat să-și reconsidere ipotezele lor despre lume dating. Fie că el oferă sfaturi despre relații sau critica norme de datare, el nu a ferit de dificil - chiar și controversate - subiecte.

„Punctul meu de vedere masculin a construit o mare mulțime de sex feminin, din cauza controverselor creat“, a spus el. „A fost informații care adesea fiert sângele lor, dar le-a plăcut să citească și să reacționeze la ea.“

Astăzi, Tom a scris peste 3.800 de coloane și buletine de știri care vizează simplu peste 50 de ani Publicul său rămâne solid de sex feminin (el ne-a spus că aproximativ trei sferturi dintre cititorii săi sunt femei), și el continuă să lucreze pentru a elimina decalajul dintre sexe. Scopul lui este de a informa daters senior astfel încât acestea să poată face față cu a fi singur din nou.

De-a lungul anilor, Tom a urmat tendințele de datare și a oferit perspective pentru a ajuta cititorii, în special cititorii de sex feminin, înțelege mai bine ce persoana de pe cealaltă parte a conversației se gândesc și simt. Nu-cost său de e-buletin informativ este publicat în fiecare săptămână; el are peste 2.500 de abonați e-newsletter - ul care citesc coloanele sale și să- l prin e - mail cu întrebări.

Tom a spus cele mai multe întrebări gravitează în jurul în cazul în care să se întâlnească partenerii romantice și modul de utilizare dating online, ca un senior, dar, uneori, el aude de la cineva într-o situație mai complicată și dureroasă întâlnire. În aceste situații, Tom este disponibil pentru consultanță plătite pentru sesiuni de 30 de minute și o oră, prin intermediul site-ul său. El a auzit de la single, care se tem de a pune ei înșiși acolo, și le-a auzit de la cuplurile căsătorite, care sunt la un pas de divorț.

„Oportunități rareori vin singur. Atunci când o fac, simplu trebuie să profite de ele, chiar dacă acestea sunt timid „. - Tom Blake

Tom răspunde fiecare e-mail El primește de la cititori și oferă sfaturi adaptate pentru a le ajuta să vindece inimile lor și de a merge mai departe. Uneori, Tom cere permisiunea de a împărtăși esența acestor conversații prin e-mail într-o nouă coloană sau un buletin informativ, astfel încât el poate ajunge la alții care se ocupă cu probleme similare.

„În acest fel, ei vor primi beneficia de intrare de la cititori de ziare și 2.500 de abonați e-Newsletter“, a spus el. „Desigur, în cazul în care doresc să rămână anonimi sau nu dezvăluie în ce oraș sau un stat în care trăiesc, onorez asta.“

Speranță Seniori Navigarea dating scena

Populația vârstnică a crescut puternic în SUA , ca și cei din generația Baby Boomer ajunge la sfârșitul anilor '50 și '60 lor. Îmbătrânirea populației a creat un efect de unda a forței de muncă, în structurile familiale, și în scena de dating.

Oamenii trăiesc mai mult acum, iar ei divorțează de la o rata mai mare odata ce ajunge la 50 de ani, 60, si 70. Rata de divorț în rândul adulților de peste 50 de aproape sa dublat în ultimii 25 de ani, un fenomen cunoscut sub numele de Gray Divorțul.

Ca urmare, dating scena a devenit inundat cu single-senior, care nu au datate în epoca tehnologiei și nu știu în cazul în care pentru a obține started.Fortunately, coloane Tom Blake'sinformation-bogat dota seniori pentru a începe peste și să atragă parteneri online și offline.

Tom poate înțelege cum este pentru single-senior, deoarece el a fost în locul lor. După divorțul său, el a trebuit să se adapteze la un nou mod de a fi unic și căutarea unui partener. El a găsit o șansă la dragoste de durată la o Deli în Dana Point, California, iar acum el îi ajută pe alții crea propriile lor povești de dragoste.

„Aș dori să văd senior întâlnire devin mai accesibile pentru persoanele în vârstă“, a spus el. „Cu fiecare an care trece, senior datarea devine și mai răspândit - este, de asemenea, devine tot mai greu, deoarece eficient, datând nevoie de timp și bani.“

п »ї

Tom oferă consiliere gratuită, datând de rang inalt din partea casei sale de e-newsletter-ul pentru a obține bărbați și femei singure au început pe piciorul drept. El înțelege dificultățile cu care se confruntă Stampe mature, iar el oferă soluții pozitive și încurajare pentru ai motiva să creeze profiluri de datare, du-te la întâlniri, și pentru a găsi iubi din nou.

„Scopul meu cel mai mare în 2019 este să facă eforturi pentru a oferi seniori singure cu speranță și încurajare pentru a obține de pe canapea și în afara casei și implicat în activități care se bucură“, a declarat Tom. „Din fericire, 2019 va fi un alt an binecuvântat.“

Tom Blake are planuri mari de pe Orizonturi

Ca simplu cresc mai mari, ele se confruntă adesea cu provocări diferite de datare decât au făcut atunci când au fost mai tineri. Poate că au copii. Poate ei doliu pierderea unei alte semnificative. Sau poate că sunt pur și simplu nu la fel de încrezător în abilitățile lor flirtezi așa cum au fost odată. Cronicar Tom Blake și-a petrecut zeci de ani care abordează aceste probleme și o lumina stralucitoare pe un datarea demografice adesea marginalizate: single-senior.

Tom scrie Love Găsirea După 50 buletinul informativ pentru a inspira cititorii să redefinim ceea ce înseamnă a fi în anii lor de aur. Îndrumarea lui practice și perspective pregnant au făcut o diferență în modul în care cititorii se apropie de întâlnire senior.

În 2019, Tom a spus că se așteaptă ca cititorii lui să crească ca mai multe baby boomers intra dating scena, și el, de asemenea, intenționează să ia o croazieră romantică cu Greta pentru a vizita Irlanda, Islanda și Groenlanda.

„Impactul Vreau sa asupra datarea senior este de a reuni persoanele în vârstă, pentru a forma legături romantice“, a spus Tom. „Nu este nimic mai plină de satisfacții pentru mine decât să văd un cuplu care deține mâinile de mers pe jos în portul nostru local, sau la Costco, sau la filme, sau oriunde, și le-au spus:«Tu ești motivul pentru care suntem împreună.» Auzind aceste cuvinte, este glazura de pe tort pentru mine.“