Aventurierul și antrenorul de viață Michael Wigge îi încurajează pe daters să-și sporească încrederea prin confruntarea cu temerile lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Pentru mai mult de 15 de ani, Michael Wigge a fost o personalitate aventura care cucerește provocări de călătorie care se transformă în documentare și cărți. Cu toate acestea, Michael a luat recent un nou set de provocări: vorbire motivațional și de coaching. Prin aceste noi metode de comunicare, el ajută oamenii să se provocare pentru a depăși ceea ce le sperie - în dating și de viață. In timp ce el prețuiește viața sa aventuroasă, Michael a spus că găsește cea mai recentă de risc de a fi mult mai plină de satisfacții.

Întâlniri și antrenor relație, autor și vorbitor motivațional Michael Wigge a fost un discontinue de televiziune din Germania de mai mult de 15 ani. El a intervievat celebrități pe MTV - inclusiv Angelina Jolie - și mai târziu a dezvoltat o personalitate aventura pentru diferite rețele. Simulând scheme ingenioase și apoi încearcă - le, Michael a castigat o reputatie internationala ca cineva care se contestă.

load...

Unul dintre exemplele cele mai indraznete ofhis spirit aventuros a fost o provocare el însuși să călătorească în lume gratuit. Michael terminat sarcina aparent imposibil în 150 de zile, cu ajutorul a mai mult de 100 de persoane, după ce a vizitat 11 țări.

Dating și antrenor vorbitor motivațional Michael Wigge el și clienții săi provocări.

Mai târziu, el a avut o altă idee exagerată: pentru a comerțului un mar pentru o casă în Hawaii.

„Scopul meu a fost să barter un măr într-o casă în Hawaii, pe Insula Mare, și am făcut-o“, a spus Michael. „A fost o aventură destul de spectaculos.“

load...

Problema, desigur, este: Cum a această viață de exploituri de necrezut duce Michael în ultimele sale de risc ca un antrenor întâlnire și relații și vorbitor motivațional?

Michael a vrut să treacă pe lecțiile el ar învățat prin aventurile sale. Deși provocările sale au avut un nivel mai ridicat de dificultate decât provocările de zi cu zi, de predare pe oameni să se împingă pentru a depăși obstacolele încurajează dezvoltarea personală rapidă.

El nu este întotdeauna atât de diferit de clienții săi. După cum Michael observă în lucrarea sa TEDx Talk , el a fost un copil timid , care a început să lucreze pentru a extinde propria zona de confort ca un adult.

„La un anumit moment, am decis am vrut să avanseze și să ajute pe alții cu ceea ce am experimentat“, a spus muncii sale ca antrenor și vorbitor motivațional. „Îi încurajez clienții mei pentru a depăși anxietate atunci când este vorba de dating. Dacă sunteți timid sau anxietate și au dificultăți în conectarea cu alte persoane, puteți practica pentru a îmbunătăți.“

load...

În afara venturing zonei de confort, Michael a spus, practica face perfect.

Provocări speciale Ajutor Dezvoltarea Curaj

Aventuroasa lui Michael poate fi comparat cu măsurile luate de un singur nervos. Stampe s-ar putea împinge ei înșiși pentru a merge la un bar, apoi vorbesc cu o femeie, apoi cere femeia la o dată - toate „provocări“ similare celor stabilite pe Michael pentru el însuși.

Pentru mulți dintre clienții lui Michael, aceste provocări pot părea la fel de descurajatoare ca călătoresc lume pentru drum liber. El lucrează mai ales cu clienții a căror timiditate sau anxietate păstrați-le de la obtinerea ceea ce doresc de la viata. Sarcina lui, atunci, este de a le încuraja să facă ceea ce le sperie - chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să cucerească provocările lor în bucăți mai mici.

„Figura ce frica interior este și du-te prin ea, nu în jurul acesteia“, a spus el.

Michael a scris cărți documentare diverse aventuri din întreaga lume.

Pentru a ajuta clienții „trec prin“ temerile lor, Michael îi încurajează pe aceștia să părăsească zonele lor de confort și să continue să practice acele abilități care le fac nervos.

„Dacă alegem ceva ca provocarea noastră, și suntem dispuși să depășească obstacolul, de multe ori se termină prin a fi, nu este atât de dificil“, a spus el.

Cei mai mulți dintre clienții lui Michael sunt bărbați și femei în 20 de ani și 30 de ani care doresc să schimbe ceva în viața lor. Unii doresc o nouă carieră, în timp ce altele sunt probleme cu găsirea unui partener cu care să înceapă o familie. Michael se bazează atât Colorado și Berlin, Germania, dar el are clienti peste tot în lume, cu care el corespunde practic.

Sesiuni private Învățați clienții la crearea de obiective și să preia în fiecare zi Anxietăți

Când începe lucrul cu noi clienti, Michael le cere să împărtășească ceea ce au nevoie - și doresc - să se schimbe în viața lor. De obicei, clienții au sesiuni regulate cu Michael, dar, de asemenea, au nevoie pentru a finaliza între sesiune temele.

De exemplu, un client timid ar putea fi cerut să meargă la un bar, asa ca el sau ea poate învăța să se simtă mai confortabil în grupuri. Cele mai frecvente probleme raportează clienții de coaching sunt timiditate si anxietate.

„Cel mai adesea, eu văd tipi care nu au încredere cu femei“, a declarat Michael. „Chiar dacă sunt în bar și obținerea de anxietate, mă pot suna și le voi motiva să aibă succes.“

„Visele și obiective pot fi îndeplinite numai prin asumarea responsabilității pentru ei.“ -Michael Wigge

Michael, de asemenea, funcționează cu cuplurile care se confruntă cu frustrări cu gelozie și certurilor că acestea nu pot par să depășească.

Unul dintre instrumentele cele mai esențiale Michael oferă clienților săi este ceea ce el numește „ Challenger Mindset.“ Ideea este că, dacă cineva creează în mod consecvent obiectivele pentru ei înșiși că îndeplinesc sau depășesc, ei pot schimba nu numai atitudinea lor , ci și auto- lor credință.

Pentru a dezvolta această stare de spirit, Michael solicită clienților săi să creeze obiective clare, mai degrabă decât obiective vagi și, de asemenea, le încurajează să accepte un pic de risc în realizarea acestora. La urma urmei, un dater nervos nu poate fi zdrobit atât prin respingerea de la un străin într-un bar pe care nu el sau ea încearcă din nou.

„Visele și obiective pot fi îndeplinite numai prin asumarea responsabilității pentru ei“, a spus Michael.

În cele din urmă, el crede că persoanele singure și cuplurile trebuie să dezvolte metode pentru a examina problemele lor, să găsească modalități prin intermediul lor, obiceiurile de practică, și să normalizeze noi acțiuni.

Cărți și clipuri Arată alții Cum să trăiești mai Spontan

Scopul lui Michael este de a inspira clienții și cititorii pentru a adăuga o varietate mai mare la viața lor. Cărțile sale de călătorie și video pot, de asemenea, să încurajeze cititorii să-și asume o provocare.

Cum să călătorească în lume pentru gratuit ce “ documentează instrumentele folosite pentru a călători în lume , fără nici un ban. Popularitatea acestei cărți l -au condus să apară în „The Tonight Show“ , unde a stat de vorba cu Jay Leno și starul pop Katy Perry.

„De fapt, ea ma sunat o dată ieftină, din moment ce călătoresc gratuit“, a declarat Michael cu un râs.

Michael a călătorit prin fiecare stat din SUA pentru ultima sa carte, completând o provocare în fiecare dintre ele. În Illinois, el însuși provocat să găsească unul dintre vechii prieteni a lui Hillary Clinton într - o oră de la sosirea în orașul ei natal. Experiența sa este detaliată în cartea „ state Cincizeci de Wigge.“

Călătorește sau nu, Michael își propune să inspire clienții și alții forțând în mod constant el însuși să se confrunte cu temerile sale. În fiecare lună, el se expune la lucruri pe care-l sperie, inclusiv înălțimile și mulțimile.

„In aceste mici auto-experiențe, în cazul în care temerile veni, mă duc mereu prin ele, mai degrabă decât în ​​jurul lor“, a spus el. „Întotdeauna încerc să-mi depasi limitele un pic mai departe. Eu fac acest lucru pe o bază lunară, și apoi am blog despre asta.“

Pentru cei care nu pot face sesiuni de coaching unu-la-unu cu Michael, citind despre aventurile sale le poate învăța cum să caute o surpriză mai mult în propriile lor vieți.

Michael Wigge Embraces Schimbare și promovează Aventura

Provocările lui Michael nu sunt toate că diferite de ceea ce majoritatea oamenilor trec prin Stampe și în alte relații. În ambele cazuri, oamenii împingând limitele zonelor de confort poate produce rezultate extraordinare.

„Aceste similitudini au fost cum m-am schimbat de la un frate aventura la un antrenor“, a spus el.

Cu toate sale de călătorie și trendsetting hobnobbing cu celebritati, Michael are cu siguranță o viață interesant. Cu toate acestea, deși, el sugerează că activitatea sa ca antrenor întâlnire și relații și vorbitor de inspirație este chiar mai satisfăcătoare decât provocările sale.

„A fost foarte distractiv să mă provocare, dar pentru a sprijini pe cineva în adoptarea schimbării este mult mai împlinită“, a spus el. „A ajuta oamenii este provocarea cea mai implinita am avut pana acum.“