Aventurile habitatelor naturale oferă excursii ecologice în mediul sălbatic din întreaga lume pentru cuplurile iubitoare în aer liber

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Natural Habitat Adventures nu este la fel ca majoritatea operatorilor de turism care se concentrează pe orașele mari și atracțiile turistice populare. În schimb, organizarea ecoturismului și partener al World Wildlife Fund oferă itinerarii spre destinații care sunt acasa , la unele dintre creaturi și ecosisteme cele mai uimitoare din lume - de la urșii polari din Canada la Monarch migrații fluture în Mexic. Dacă sunteți un cuplu care caută experiențe-o de-un fel în aer liber, natural Habitat Adventures poate personaliza o excursie în cazul în care veți lega pe o iubire împărtășită de spații sălbatice ale pământului. Fie că este vorba un lux de bază tabără în Groenlanda sau trekking prin savana, compania se concentreaza pe ecoturism responsabil, conservarea și furnizarea getaways de o viață.

Amplasat la poalele Munților Stâncoși, Boulder, Colorado, este larg cunoscut pentru vederile sale vârfuri acoperite de zăpadă și populația de locuitori campenesc. Frumusețea orașului și regiunea înconjurătoare au inspirat multe pentru a obține în afara și de a lua legătura cu natura. Deci, nu este surprinzător faptul că populara companie de ecoturism si partener World Wildlife Fund Natural Habitat Adventures înființat magazin acolo.

load...

Angajații organizației sunt angajamentul de a oferi experiențe palpitante axate pe animale sălbatice pentru a călători în întreaga lume, dar ei nu doar vorbesc vorbesc - au mers pe jos de mers pe jos.

Emily Deemer, Director de Marketing pentru Digital Natural Habitat Adventures, ne-a spus echipa distractiv de aproximativ 70 de angajați este incredibil de activ și pasionat de mediu, si este conservarea etosului lor pe care clienții găsesc atât de primitor.

Natural Habitat Adventures creează itinerarii de călătorie pentru persoanele care iubesc natura.

load...

„Suntem cu toții foarte de lucru-concentrat“, a spus ea. „Dar, la sfârșit de săptămână, noi suntem primii pe pârtii de schi sau drumeții la munte.“

Pasiunea echipei pentru natura și faunei sălbatice se extinde și asupra misiunii de ansamblu a companiei. Natural Habitat Adventures este vorba de a ajuta iubitorii de natură planifica itinerarii în cazul în care acestea își pot realiza visele in timp ce lipire cu tovarășii lor de călătorie.

„Ceea ce-mi place cel mai mult la munca mea este deschiderea ochii oamenilor în această lume sălbatică și minunate în care trăim“, a spus Emily. „Cred că modul în care toată lumea în birou se simte, de asemenea.“

O companie Ecoturism Angajate la ameliorarii lumea

Responsabil Mișcarea turismului a câștigat popularitate în ultimii ani. Oamenii sunt mai conștienți de modul în care anumite tipuri de deplasare pot afecta mediul înconjurător și pot dăuna faunei sălbatice. Ca urmare, un număr tot mai mare de călători de cotitură Adventures habitat natural pentru a planifica călătoriile ecologice din întreaga lume.

load...

Natural Habitat Adventures este un susținător foarte mare de ecoturism si opereaza cu obiectivul principal de a conserva minuni și creaturi naturale ale pământului. Organizația se mândrește cu parteneriatul cu World Wildlife Fund și fiind prima companie de turism carbon-neutru din lume.

„Suntem în primul rând o companie de turism de conservare“, a spus Emily. „Excursii noastre sunt foarte bune pentru cuplurile care doresc să călătorească cu un scop și să dea înapoi comunităților locale și mediului cu dolari lor de călătorie.“

Ea ne-a spus clientela companiei sunt de multe ori în 50 de ani sau 60 de ani, dar multe aventuri, cum ar fi safari lor africane, sunt, de asemenea, populare cu tineri HONEYMOONERS. Cu toate acestea, un lucru pe care toți clienții lor au în comun este o pasiune pentru animalele sălbatice.

Itinerarii interesante perfecte pentru escapade romantice

Natural Habitat Adventures oferă zeci de tururi din întreaga lume, care sunt perfecte pentru cupluri, dacă doriți o luna de miere unică sau o vacanță romantică specială.

Companiei safariuri africane sunt printre elementele listei sale cele mai comune cupe. Emblematice safari african este retras Botswana, care este unic prin faptul că programele pe care le grupează mai mici decât face cele mai multe companii de turism si se duce la mai mult de la distanță, habitatele naturale mai puțin aglomerate pentru a vedea animalele în elementul lor. Călătoriile durează 10 până la 13 zile, iar observarea comune includ elefanți, girafă, zebră, antilope, bivoli și. Unitati de cazare sunt la distanță, tabere de lux safari.

Un alt tur popular este Regatul Monarhilor , care se realizează călătorii prin Central Mexic timp de șase zile pentru a asista la migrarea a milioane de fluturi monarh. Călătorind călare și piciorul, vei explora plantațiile de pădure de la distanță pentru a vedea în cazul în care trăiesc aceste fluturi frumoase în timpul iernii. Emily ne -a spus acest lucru este un element de listă găleată pentru mulți dintre clienții companiei iubitoare de animale sălbatice. Ea a spus această călătorie este , de asemenea , popular pentru că este ușor pentru a ajunge la din Statele Unite și este mai scurtă decât unele dintre celelalte trasee.

Din Africa Costa Rica și Mexic, Natural Habitat Adventures oferă excursii palpitante de-o viață.

Unele dintre alte pachete populare naturale Habitat Adventures' includ călătoriile în Insulele Galapagos și Costa Rica. Compania oferă mai multe itinerarii diferite Costa Rica, deși una dintre cele mai cautate este Costa Rica Wilderness Explorer.

Această excursie de opt zile te duce prin zone mai puțin cunoscute ale țării pentru a observa animale sălbatice spectaculoase prin excursii cu barca si drumetii prin paduri nor. Oaspeții cazați în cabane junglă la distanță și a vedea zonele din Costa Rica cele mai multe călătorii nu ajunge la o experiență.

Dacă preferați pentru vremea rece, Natural Habitat Adventures oferă, de asemenea, excursii la regiunea arctică pentru a vedea urșii polari și expediții în Islanda și Antarctica.

În centrul atenției estul Groenlandei - O călătorie unică de o viață

Un tur care stabilește cu adevărat aventuri de habitat natural în afară este Discover Groenlanda călătorie, care va duce la o tabără de bază în estul Groenlandei lângă marginea foii de gheață din Groenlanda. Nici o altă companie de turism oferă această experiență, a spus Emily. Această călătorie este perfect pentru cuplurile aventuroase care doresc cu adevărat pentru a obține de pe calea bătut în Arctica.

În plus față de ședere într-o tabără de lux, la fel ca unul te-ai găsi pe un safari african, scoate în evidență excursie includ întâlnirea săteni inuite și învățarea despre stilul lor de viață, luând un zbor cu elicopterul pitoresc, explorarea fiorduri cu barca și pe jos, și văzând schimbările climatice în acțiune ca ghețari făta iceberguri în ocean.

Traveler D. Russler povestit aventura ei incredibilă într-un comentariu, menționând că personalul Habitat natural a fost livrat o experiență educațională de neuitat în Groenlanda.

Pachetul Groenlanda Compania ecoturismului oferă vederi uimitoare ale regiunii arctice și a faunei sălbatice.

„Această călătorie a avut atât de multe superlativele că este greu să evidențiez un singur lucru“, a scris ea. „Întreaga excursie a fost o aventură și un ochi deschis despre o zona a lumii pe care am știut nimic despre.“

Pe voiajului, Natural Habitat a luat D. Russler și însoțitorul ei de călătorie într-o croazieră prin aisberguri și le-a introdus la cultura locală.

„Ghizii noștri au fost lideri excepționale de călătorie“, a scris ea. „În primul rând, atenția asupra siguranței participanților ar trebui să fie apreciat. La nici un moment a fost cineva plasat într-o situație în care acestea ar putea fi afectate.“

Aventuri habitat natural: Treks personalizate pentru cupluri cautatori de senzatii tari

Dacă nu sunteți sigur de unde să înceapă atunci când aleg din specialiști aventură tur și opțiuni de itinerar, natural Habitat Aventuri personalizate pentru a determina cea mai bună excursie pentru tine. Specialistii dvs. Dedicate cunosc pachete companiei în interiorul și în afara, deoarece acestea au fost de fapt, pe multe dintre călătorii în sine. Acest lucru le pune în poziția perfectă pentru tine și celui drag pe itinerariul ideal oferă consultanță și răspunde la orice întrebări de-a lungul drum.

Dacă sunteți mai mult de tip DIY, site-ul natural Habitat Adventure oferă diverse modalități de a căuta și excursii de filtrare. Puteți sorta în funcție de regiune, tara, tipul de animale sălbatice, sau de interes. În acest fel, puteți alege și alege o vacanță care se potrivește nevoilor dumneavoastră - fie că este vorba de călătorie de familie, croaziere aventura, imersiune culturale, sau drumeții.

Natural Habitat Adventures pune un accent foarte mare asupra naturii și animalelor sălbatice, iar compania asigura excursii sale nu lăsa o amprentă negativă asupra mediului. Dacă vă pasă de a vedea unele dintre cele mai frumoase animale sălbatice din lume și păstrarea - l, rezervați următoarea evadare romantică astăzi, vizitând nathab.com sau de asteptare 800-543-8917.