Avg: produsul antivirus și produsul de securitate # 1 pentru a rămâne în siguranță în timpul dating online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Într - o comunitate online ce în ce mai interconectată, oamenii au nevoie de o modalitate de a proteja informațiile și a se proteja împotriva amenințărilor cibernetice. Din 1991, produsele AVG , care acum fac parte din avast, au fost una dintre cele mai populare furnizori de software de securitate on - line, oferind un produs antivirus gratuit pentru descărcare pentru Windows, Mac și dispozitive Android. Pentru cei care doresc caracteristici și funcționalități suplimentare, opțiunea de abonare, AVG Internet Security, scanează automat sistemul dvs. Și scapă de orice malware dăunătoare și virușii păstrând în același timp securitatea la zi împotriva celor mai recente amenințări. Pentru datere on - line, ceea ce înseamnă că pacea instantanee a mintii. În timp ce navigați prin intermediul unui site de dating, Fericita Maică Matrona! Pro aplicație VPN va cripta automat informații sensibile, ascunde locația dvs. Și vă păstrați în siguranță online. Puteți păstra confidențialitatea pe un site de matrimoniale prin utilizarea AVG Internet Security, # 1 resursă pentru software - ul de securitate.

Tony Anscombe, AVG ProductEvangelist, și-a făcut de securitate on-line lucrarea vieții lui. Timp de peste două decenii, locul de muncă a fost de a vorbi direct către consumatori și sensibilizarea cu privire la problemele securității cibernetice prin scrierea de posturi și articole pe blog și dând prelegeri din întreaga lume.

load...

Tony Anscombe, ProductEvangelist pentru AVG, ispassionate despre siguranța online.

Un timp în urmă, la Londra, el a dat o prezentare memorabila unui grup preocupat de confidențialitate on-line. Înainte de a vorbi, el a cerut permisiunea de a face niște cercetări și să vedem ce ar putea trage în sus cu privire la amprenta online, un participant - folosind doar numele ei.

Chiar și cei care se consideră foarte privat, de multe ori lasă o urmă. Cineva care stie ce fac (cum ar fi Tony) pot urmări conturile vechi și datele de acces pe care utilizatorii nu ar putea dori să fie făcute publice.

load...

În cazul unei singure femei, el a fost capabil să găsească profiluri de datare vechi în cazul în care mai multe detalii personale stau ascunse. El nu o întâlnise, dar dintr-o dată el a fost un expert în ea.

Tony de pe lângă cântecul ei preferat, masina preferata, si unde a petrecut vacantele de anul trecut, ea sa așezat înmărmurit. Ea nu a imaginat atât de multe informații despre ea a existat on-line. „E remarcabil“, a spus ea.

Când intra în lumea de dating online, nu doriți să dezvăluie prea multe informații pentru oamenii greșit. Linia de produse AVG, unul dintre cele mai populare branduri de software de securitate, oferă cele mai bune opțiuni pentru a vă menține în condiții de siguranță în timp ce flirta pe web. Din 1991, această echipă tech-savvy a susținut single on-line cu protecție de stat-of-the-art de phishing, spam, malware, viruși și alte amenințări la informațiile personale.

„Noi credem ca toata lumea are dreptul la un anumit nivel de protecție“, a spus Tony. „Dacă cineva are un laptop sau un telefon astăzi, există atât de multe amenințări cibernetice că este esențial ca au un produs de securitate pentru a le proteja de baietii rai.“

load...

Gratuit de securitate online AVG vă protejează pe orice dispozitiv

Produse de securitate AVG oferă protecție, performanță, și a vieții private pentru oameni, și puteți obține un produs de mare imediat, fără nici un cost. Dacă doriți mai multe caracteristici, vă puteți înscrie, de asemenea pentru 30 de zile libere proces de AVG Internet Security pentru a experimenta firewall îmbunătățit, curat disc, actualizări automate, precum și alte funcții care păstrează toate dispozitivele care rulează fără probleme.

Fie că sunteți un fan de întâlnire desktop utilizând computerul Mac sau doriți până în prezent la drum cu telefonul Android, AVG Internet Security protejează consumatorii de cele mai recente amenințări de la malware e-mail spam.

Oricine poate fi spart, chiar Mark Zuckerberg , în cazul în care măsurile adecvate de protecție nu sunt în vigoare. Pentru a păstra profilul dvs. Întâlnire cât mai sigur posibil, Avast ofera de asemenea solutii proactive , cum ar fi HMA! VPN Pro aplicație, care criptează conexiunea la internet și ascunde locația dvs. Pentru a vă și informațiile dvs. În siguranță. În cazul puțin probabil sunt hacked, sa îndepărtarea de la distanță Virus serviciu canget scăpa de orice viruși sau programe malware pe computer și de a restabili dispozitivele.

„Am fost primii care au pus un produs gratuit pe piață“, ne-a spus Tony cu mândrie. „Protecția efectivă de bază este tot în produsul liber.“

Ca tip de IT rezident al familiei sale, Tony a spus că folosește AVG Internet Securityto gestiona software-ul tuturor, uneori, care rulează o scanare pentru fiul său sau actualizarea software-ului pentru părinții lui. „Am devenit managerul lor de IT de la distanță, și eu pot face tot ceea ce de la telefonul meu“, a spus el. „Există o întreagă serie de produse de protecție a alege de la.“

Compania vede 1 miliard de atacuri malware pe lună, blocuri mai mult de 500 de milioane de URL - uri infectate pe lună și blocuri în jurul valorii de 50 de milioane de atacuri de tip phishing pe lună. Când vine vorba de a proteja oamenii de pe telefonul mobil, în 2010, AVG Anti - Virus pentru Android a fost prima aplicație antivirus disponibile pe Google Play pentru a depasi 100 de milioane de descărcări. Gratuit pentru primele 30 de zile, aplicația AVG vine cu un sistem de blocare dispozitiv, de backup de aplicații și alte caracteristici pentru a proteja utilizatorii mobili.

Preferata mea este capcana Camera , care are o imagine de oricine IGMP de pe telefon sau tabletă. Dacă un partener băgăcios încearcă și nu reușește să deblocați dispozitivul, acesta va fixa o fotografie și e - mail - l la tine. Prins in flagrant!

Un expert de securitate oferă 4 sfaturi de siguranță online daters

Cu 20 de ani de fundal de lucru ca un tehnician și consumator avocat, Tony are o multime de expertiză în ceea ce privește modul în care până în prezent în condiții de siguranță pe web. El ia perspectiva lui de securitate conștientă oriunde se duce.

Stând la aeroport în timpul interviului nostru de telefon, se uită în jur și vede oamenii pe telefoanele lor, cel mai probabil, folosind WiFi publică pentru a naviga on-line. Cu excepția cazului este criptat, el ne-a spus, că traficul poate fi transformat cu ușurință în informații publice.

Experții de securitate AVG sunt disponibile 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, pentru o protecție optimă a consumatorilor.

„Mai ales atunci când te întâlnești, te trimit o mulțime de informații personale de contact înainte și înapoi“, a spus el. „Toate acestea curge în texte libere. E ca trimiterea unei scrisori de dragoste prin carte poștală. Toată lumea de-a lungul trenului de livrare este, probabil, va citi.“

Pentru a vă ajuta să vă securizați informațiile, Tony partajate patru sfaturi esențiale pentru crearea în condiții de siguranță un profil de dating online.

1. Cercetarea dvs. Footprint electronic prealabil

Tony este fericit căsătorit, dar spune simplu, dacă el ar fi fost dating online, primul pas ar fi „pentru a merge de fapt, pe Internet și de a afla ce este acolo despre mine deja.“

Acest lucru este la fel de ușor ca și Googling numele sau numele de utilizator. Vei vedea ce cineva te caută va găsi - sperăm, nimic prea jenant - și vă puteți asigura identitatea virtuală apare așa cum vă doriți. La revedere, profil jenant LiveJournal din 2005.

De asemenea, puteți configura alerte Google pentru a vă înștiința automat dacă orice informații noi despre tine intră în domeniul public. În acest fel, nimeni nu poate oferi detalii despre tine fără știrea ta.

2. Creați un cont de e-mail separat, cu o parolă unică

Când de fapt, configurați contul dvs. De întâlnire, ar trebui să aveți o cale de scăpare trasat, pentru orice eventualitate. Asta inseamna crearea unui profil care este total separat de alte identități dvs. On-line: nou cont de e-mail, nou nume de utilizator și o parolă nouă.

Nu vrei ca oamenii să fie în măsură să eco-referință profilul dvs. Datând cu conturile de social media. Un cont de e-mail arzător va conduce orice Stalkers potențiale la un capăt mort, cu nici o cale de a găsi mai multe profiluri permanente.

„Dacă totul nu funcționează pe site-ul de dating“, a spus Tony, „te poate ucide existența ta.“

3. Asigurați-vă că imaginile nu dezvălui locația dvs.

Este posibil să nu intenționează să difuzeze locația când postezi o imagine, dar pentru cineva care știe unde să se uite, care ar putea fi exact ceea ce se întâmplă.

Mulțumită de geotagging, atunci când trimiteți un meci potențial dvs. Selfie rapid, ai putea fi, de asemenea, trimiterea exactă unde te afli.

„O mulțime de siguranță pe Internet este la fel de mult despre educație și persoana care se comportă în mod responsabil ca este vorba de tehnologie. Tehnologia noastră este acolo ca o linie de apărare pentru a sprijini comportamentul bun „. - Tony Anscombe, AVG ProductEvangelist

„Trebuie să înceapă să se gândească dacă promovați locația“, a explicat Tony. „Dacă trimiteți o imagine în formatul brut, și aveți setările privind locația pornit de pe camera foto, coordonatele GPS sunt atașate la ea.“

Dacă nu sunteți gata pentru a adresa de acasă cu cineva cunoscut on-line, asigurați-vă că pentru a extrage date de la orice media pe care le trimiteți.

4. Plătiți cu un arzător card de credit

„Mi-ar recomanda, de asemenea, cineva obține un card de credit arzător să plătească pentru un profil de întâlnire,“ Tonysaid. „În acest fel, ea îi ține pe oameni departe de viața ta permanentă.“

Puteți ridica o cartelă preplătită de la supermarket sau de a cumpăra o viză virtuală on-line. Cu toate acestea te duci cu privire la aceasta, punctul este păstrarea cartea de credit principală în condiții de siguranță de hacking. În acest fel, în cazul în care societatea în sine este hacked - așa cum a fost AshleyMadison în 2015 - informațiile de plată nu va fi compromisă.

„Asigurați-vă că, indiferent de ceea ce faci, utilizați parole diferite complexe“, a adăugat el. „Nu vrei să fie următoarea victimă a unei încălcări a datelor.“

Compania continuă creștere și Actualizarea acestora Măsuri de protecție

În 1991, AVG a fost o companie mică pe bază din Republica Cehă. Produsele lor de securitate generate în curând o cerere mare, iar compania a crescut de a avea sute de milioane de utilizatori, și să fie cunoscut ca fiind unul dintre produsele cele mai fiabile de pe piață.

Pana in 1998, acestea au fost comercializarea produselor în Europa și SUA, iar în octombrie au fost achiziționate de către Avast, un producător de vârf în industrie a software-ului de securitate cea mai de încredere din lume.

MaintainYour de confidențialitate În timp ce Dating Online Cu ajutorul AVG

AVG actualizează produsele lor frecvent pentru a oferi protecție de top-notch pentru tine.

Din cauza sprijinului neobosit AVG, simplu înscriere într-un site de intalniri nu au nevoie să se simtă mai vulnerabili la escrocii online sau hackeri. Stampe au puterea de a se menține în condiții de siguranță împotriva amenințărilor cibernetice prin descărcarea software-ul AVG sau de aplicații.

După cum Tony a demonstrat la Londra, o mulțime de informații plutește liber pe web - AVG are o serie de produse versatile, care pot ascunde detaliile pe care nu doriți să devină o parte a domeniului public.

„Păstrarea înaintea infractorilor cibernetici este o sarcină uriașă“, a spus Tony. „Suntem în curs de dezvoltare continuu noi motoare, noi tehnici și mecanisme noi pentru a păstra oameni în condiții de siguranță.“