Avocații îndrăgostiți: un site pentru profesioniștii din domeniul juridic pentru a găsi o companie cu alții care își iau munca

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: site - ul distractiv datând Elena Albamonte lui, avocați în dragoste , are scopul de a ajuta profesioniștii din domeniul juridic - cu viața de muncă ocupat și descurajatoare și care preferă dezbaterile analitice mici vorbesc - găsi ca-minded indivizi. Pornind de la similitudinea în munca pe care o fac, utilizatorii de pe site - ul sunt în măsură să se simtă mai rapid o legătură cu meciurile lor și petrec mai puțin timp cu spărgătoare de gheață sau explica programele lor.

Cei mai mulți oameni au o poziție favorabilă imagine imediată în mintea lor când aud cuvântul avocatul. De la o scenă din „Lege și ordine“ la ceva la fel de simplu ca semne dolar, profesioniștii din domeniul juridic se ocupe de prejudecăți, de drept sau nu, pur și simplu, din cauza linia lor de muncă.

load...

American Bar Association a cerut cititorilor cum a fost până în prezent ca un avocat, iar răspunsurile au fost răsunător negativ: oamenii neincheiata zi după cădere „L-cuvânt“ sau de a fi introdusă ca titlul lor, mai degrabă decât numele lor.

Acesta poate fi o provocare pentru a găsi pe cineva care înțelege termenele și volumul de muncă al sistemului juridic, să nu mai vorbim de a găsi pe cineva până în prezent genul de oameni care sunt atrași de munca legală.

Elena Albamonte, creatorul de Avocați in Love, a vrut să ofere un loc pentru persoane care împărtășesc aceleași valori, orientate spre carieră pentru a satisface reciproc.

load...

Aceasta a fost experiența Elena Albamonte a descoperit atunci când ea sa aventurat pentru a se potrivi de ani în urmă pentru a încerca online dating.

„M-am întâlnit în cele din urmă un avocat pe meci si doar parea ca am avut mult mai multe în comun“, a spus Elena.

De la aceste începuturi modeste, sămânța unei idei pentru Avocați în dragoste au prins rădăcini în mintea Elenei. Ea a incheiat un parteneriat cu un dezvoltator de web, în ​​2005, pentru a crea un site de matrimoniale, care ar permite oricui în profesia de avocat pentru a găsi un alt avocat, paralegal sau student la drept.

Avocații din site-ul Iubirea este liber, iar Elena încă recenzii, personal fiecare solicitant pentru a elimina spam, lucrătorii de sistem non-juridice, sau oricine nesincer.

Partajarea o linie similară de lucru înseamnă o conexiune Instant

Există mai mult de 1,3 milioane de persoane care lucrează în domeniul dreptului , care nu include acele curând să fie absolvenți ai programelor legate de drept din SUA, astfel încât un dating site - ul de catering la această nișă de piață părea ca un nu-brainer pentru Elena.

load...

„Nu aveți întotdeauna timp pentru a merge afară, și datând cineva de la birou nu este o opțiune“, Elena descria problemele de datare.

Avocații petrec în mod regulat atât de mult timp la locul de muncă pe care le au în mod inevitabil să reprogramați datele. Problema este, potențialii colegi cresc obosit de a fi „smulsă“ de timp și din nou pentru muncă.

În discutarea ei experiență ca avocat încercarea de până în prezent, Elena a spus că cineva întâlnirea care a primit în cele din urmă (înțeles lucrarea ei și jargonul ei, nu confunda încrederea ei de aroganță, a avut ore de lucru similare lungi) tocmai a făcut totul merge atât de mult lin pe datele lor.

După o astfel de experiență pozitivă, ea a continuat să caute profesioniștii din domeniul juridic, și toate aceste date a terminat mai bine decât oricine sa întâmplat să se întâlnească într-o profesie aleatoare.

Conceptul de Avocați în dragoste a fost atât de simplu, a fost genial. Elena a cumpărat domeniul și un parteneriat cu un dezvoltator pentru a concretiza ideea ei. Ea a furnizat conceptele creative din spatele design, layout-ul, și profilul buildout, în timp ce el a ajutat-o ​​în codul de existență.

Unsprezece ani în urmă, Elena a lansat site-ul ei, și a continuat să fie în fruntea avocat datând încă din.

Sfaturi Elena: Fii plina de umor la crearea unui profil pe site

Viziunea site-ului este bine reprezentat de logo-ul său - o sexy Lady Justice trage cu ochiul din spatele ei legat la ochi.

„Avocații au lucruri atât de mult de grave se întâmplă“, a spus Elena. „Am vrut ca site-ul să fie distractiv și de a ajuta oamenii să găsească o potrivire mai bună.“

Atunci când oamenii se întâlnesc pe site-ul ei, ea a spus ei se simt mult mai confortabil, deoarece ei știu deja meciurile lor vor avea ceva în comun cu ei. Profesie, echilibrul dintre viața profesională, timp liber, și interesele sunt parte a profilului site-ului de dating.

„Având acei factori mari deja în aer liber într-adevăr ajută utilizatorii să găsească o persoană cu potrivire mai corect pentru ei“, a afirmat Elena.

Avocați în funcții de dragoste ca un site tipic, datând face, cu caracteristici pentru a sorta în funcție de cum ar fi locația, zona de practică, și chiar descriptori mai creative, cum ar fi Justiție Curtea Supremă vă identificați cel mai mult cu (Esti mai mult de un John Roberts, loial și serios, sau un Sonia Sotomayor, la modă și liberal?).

Există ouă legale distractiv de Paști , pe tot opțiunile de profil , inclusiv „peruca sub formă de pulbere“ ca o descriere a părului și „9 - lea Circuit“ (enumerate după „anarhist“) , ca o alegere orientare politică.

Gânduri finale

În timp ce avocații din dragoste permite studenților la drept să se înregistreze, majoritatea utilizatorilor de pe site-ul sunt mai în vârstă, cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani, și toată lumea de pe site-ul se bazează în Statele Unite.

Unul dintre obiectivele Elenei este de a creste comunitatea site-ului, formată în prezent de 56% femei și 44% utilizatori de sex masculin.

Pentru moment, Elena poate fi mândru că Avocați în dragoste oferă o modalitate ușoară pentru profesioniștii din domeniul juridic ocupat pentru a ajunge să se întâlnească, flirt, și de a construi relații cu oameni ca-minded propriul program.

„Știi, este de fapt doar o modalitate de a ajuta oamenii și să le au unele distractiv“, a spus ea.