Babeland: un magazin de jucării sex-pozitiv care încurajează exprimarea și explorarea sexuală

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Femeile și bărbații care doresc să experimenteze în dormitor pot găsi resursele de care au nevoie la Babeland , un magazin de jucării pentru adulți care se mândrește cu o vastă magazin on - line și patru locații de cărămidă și mortar. Fondată în 1993 de către Claire Cavanah și Rachel Venning, Babeland a început ca un loc sigur, primitor în cazul în care femeile ar putea merge pentru a obține jucării sexuale de calitate au vrut si necesare. Acum, Babeland este un magazin one - stop pentru oricine care caută produse pentru adulți , cât și resurse educaționale pentru a le ajuta să exploreze sexualitatea lor.

Noțiuni de bază blocat într-un șanț de intimitate poate fi un eveniment comun, indiferent dacă sunteți întâlnire, într-o relație, sau încercând să dau seama singur dorintele. Dacă v-ați confruntat cu această problemă, nu ești singurul.

Conform unui studiu realizat de psiholog si intimitate licentiat clinice expert David Schnarch, 60% dintre oameni au probleme de dorinta sexuala in curs de desfasurare , iar alte 25% le - au intermitent. Doar 6% susțin nu au niciodată o problemă cu obținerea în starea de spirit.

load...

Rachel și Claire a fondat Babeland ca răspuns la experiențele negative pe care le-au avut la sex shopuri.

Cura ceea ce ails viata sexuala poate fi doar unele de explorare - pe cont propriu sau cu un partener - și Babeland poate ajuta. Jucăria retailer de sex, care are un magazin online, precum și vitrinele magazinelor din Seattle și New York City, este un mediu pozitiv pentru cei care doresc să exploreze sexualitatea lor și condimenteze viața lor de dragoste. Babeland oferă o varietate de produse - de la vibratoare pentru lenjerie si echipament pentru bondage - și resurse educaționale , concepute pentru a oferi clienților sfaturi le pot folosi pentru a lua sexul viața lor la nivelul următor.

load...

O misiune de a face vizite Sex Shop Mai mult pentru femei Intampinarea

Babeland a fost fondat de Claire Cavanah și Rachel Venning în 1993, deoarece au fost experiente slabe la magazinele pentru adulți. Ei au știut că a trebuit să fie o modalitate mai bună pentru femei să se bucure de jucarii sexuale, așa că au creat un loc în care femeile ar putea să se simtă confortabil invata si exprima sexualitatea lor.

„Rachel și am vrut să creeze un fel de magazin în cazul în care ne-am dori să magazin. Ne-ar ambele au avut experiențe negative merge în magazine de sex“, a spus Claire. „Magazinele furnizat pentru bărbați și a simțit înfiorător - aproape periculos - pentru a merge în. Alegerile pe care le-au oferit cele mai multe ori au fost groaznic, de asemenea. A fost o misiune pentru noi, să îndrepte greșelile și de a ajuta femeile au un fel de plăcere au meritat.“

Primul magazin Babeland deschis in Seattle, iar acum există trei locații în New York, să nu mai vorbim de site-ul web.

load...

Deși Babeland a fost creat cu siguranța și plăcerea de a femeilor în minte, asta nu înseamnă că magazinul nu are un loc pentru bărbați. De fapt, 35% dintre clienții companiei sunt de sex masculin. Fie că doresc să găsească o jucărie care le pot utiliza pe alte lor semnificative, sau experiment cu o jucărie pe cont propriu, Babeland are produse care pot gadila fantezie orice om, de asemenea.

Mai mult decat un magazin, Babeland este o resursă pentru single și cupluri

Pe langa catalogul lor mare de jucării, Babeland este un învățământ oamenii de resurse pot folosi pentru a satisface curiozitatea sexuală. Claire și Rachel oferă sfaturi de sex pe site-ul gazdă și evenimente în magazin, care acoperă o varietate de subiecte - care pot ajuta clienții obține maximum de produsele pe care le cumpără.

„O mulțime de clienții noștri cumpără o jucărie de sex pentru prima dată sau încearcă ceva nou“, a spus Claire. „Este greu de a alege atunci când sunteți la cumpărături on-line, așa că am încercat să facem Babeland.com într-o resursă precum și orice magazin de ușor de navigat.“

Cum-tos & Sex Tips & Educați Utilizatori Distrați CURIOZITATE

Sexul în sine poate fi instinctuală, dar mare de sex este de multe ori învățat. Capacitatea de a multumi unui partener - sau chiar tine - este o abilitate care trebuie să fie cultivată. Pe măsură ce se angajeze într - călătoria sexuală, Babeland vă oferă acces la numeroase resurse de la experți de personal. Fie că doriți să învețe trucuri kinky ai citit în „Cincizeci de nuanțe de gri,“ alege cele mai bune prezervative și lubrifianți, sau găsi evaziv G fața locului, Babeland.com are sfaturi sexuale , cum-tos , și alte caracteristici pentru a arăta tu calea.

Sectiunea sfaturi de sex Babeland oferă o mulțime de sfaturi dacă sunteți cu altcineva sau de zbor solo.

Iar educația sexuală nu se termina aici. Dacă aveți nevoie de sfaturi cu privire la un anumit subiect , care nu este acoperit pe site - ul, puteți obține cu ușurință răspunsuri la întrebări pe pagina Rachel și Claire Ask. Dacă doriți să urmăriți o demonstrație cu privire la modul de a utiliza o jucărie nu sunteți familiarizați cu, există ghiduri video disponibile pentru a vă ajuta să navigați drum prin acest nou teritoriu. Dacă nu sunteți sigur ce unele dintre termenii sexuale care le - ați văzut înseamnă de fapt, Babeland are un glosar extins pentru a vă obține până la viteza.

In-Store Atelierele pot Turn Curiozitatea Into Expertiză intimă

Deși Babeland vă permite să îmbunătățiți sexualitatea cu un clic al mouse-ului, compania organizează, de asemenea, evenimente distractive din magazin unde puteți afla în timp ce întâlni alți oameni care încearcă să-și extindă orizonturile sexuale.

De exemplu, „Get Knottier: Chiar mai Rope Robie“ seminar vă puteți învăța cum să includă în siguranță tehnici de BDSM; „Plăcerea de Peppermint: Sensation Play“ clasă vă va arăta cum să sporească simțurile în timpul actului sexual prin utilizarea de produse, cum ar fi uleiuri de masaj cald și padele din piele; și „O mai bună O lui? Pelvin de sănătate cu construi cursul mișcării“, explică modul de a intari muschii pelvieni pentru a crește intensitatea orgasmului.

În plus, Babeland găzduiește ore fericite și petreceri în cazul în care aprecierea clientilor de sex jucărie entuziaști și începători se pot obține împreună și să se relaxeze, să socializați și, desigur, stoc pe unele mărfuri obraznic.

Parteneriate cu organizații care împărtășesc aceleași Ajută Dă Înapoi la cauze nobile

Când Claire și Rachel a deschis Babeland, au vrut să creeze un loc sigur pentru femei, pentru a primi sfaturi și magazin pentru jucării sexuale de înaltă calitate. Acum, că au realizat acest scop, ei au s-au dedicat donand, grupuri demne care împărtășesc aceleași valori care promovează buna sănătate sexuală, sprijin arta, sau in picioare pentru libertăți civile. De-a lungul anilor, Babeland a dat mai mult de 200.000 $ pentru organizații, cum ar fi SIDA pe tot parcursul vieții, proiectul de lege LGBT la Grupul New York Asistenta juridica, Rock impotriva cancerului, Proiectul Trevor, si Planned Parenthood.

Toate încasările din trusa de agrement incepator Babeland mergem la Planned Parenthood.

În scopul de a strânge fonduri pentru a beneficia aceste organizații, Babeland încurajează clienții să „Vino pentru o cauza“ prin cumpararea de produse specifice, pe site-ul lor. De exemplu, cu fiecare vânzare a Puterii la setul Pink - care conține un mini vibrator roz și lubrifiant cu aromă de limonada - Babeland doneaza 10% din veniturile tinerilor Supraviețuire Coalitiei, care sprijina supravietuitorii de cancer tineri. De asemenea, 100% din vânzările din kit de agrement al companiei, concepute pentru femeile care au început să exploreze sexualitatea lor, du-te la Planned Parenthood.

Co-fondatorii Claire & Rachel a scris cartea pe Satisfăcător Sex

„Moregasm“ este o resursă cuprinzătoare pentru cei care încep drumul lor de explorare sexuală.

În 2010, Claire și Rachel a extins activitatea magazinului nu și publicat manualul global „Moregasm: Ghidul Babeland la Mind-Vârtej sex“, care este umplut cu imagini lucioase și consultanță de specialitate pentru a ajuta la femei și bărbați naviga prin modul lor de sine sexuală -descoperire. Claire a spus acest lucru permite unui public mai larg să aibă acces la ea și zeci de ani de experienta lui Rachel.

„«Moregasm»a fost modul nostru de a lua experiența încercăm să creăm în interacțiunile noastre cu clienții în magazin și în atelierele noastre în restul lumii care nu locuiește în apropiere și nu se poate opri în“, a spus Claire. „Este orientată pentru persoanele care sunt mai multe la începutul călătoriei lor sexuale, poate colegiu de vârstă și '20, și este scris pentru a fi util pentru toate genurile și sexualitati.“

"Moregasm" a fost bine primit de cititori, câștigând aproape cinci stele pe Amazon si peste patru stele pe Goodreads.

Babeland: Sprijinirea in timpul calatoriei tale sexuale

Spicing viața amoroasă poate suna intimidant, dar cu ajutorul unora dintre jucarii sexuale selectați cu atenție Babeland, puteți explora sexualitatea ta - cu sau fără un partener - în moduri pe care nu ai imaginat. Scopul Babeland este de a continua răspândirea cuvântul despre bucuria de a jucăriilor sexuale până când toată lumea se simte suficient de confortabil pentru a le încorpora în viața lor de sex. Acest nivel de confort ar ajuta să îndeplinească Claire și Rachel dorința final: „! Un vibrator în fiecare noptiera“