Backline: sprijin fără judecată pentru deciziile cele mai personale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Printr - unul dintre ei servicii de natură și strategii de schimbare socială, Backline creează o lume în care fiecare persoană poate fi sprijinită în a face cele mai bune decizii de reproducere pentru ei.

Fie că sunteți gravidă pentru prima dată, au în vedere un avort, au devenit doar un părinte sau au în vedere adoptarea, poate fi dificil să findsomeone pentru a vorbi cu care va asculta de fapt, la feelingswithout dumneavoastră vă spune ce să faci.

Dar asta este exact ceea ce Backline face.

load...

Shelly Dodson, director de program Backline lui

Fondată în 2004 în Portland, Oregon, Backline oferă sprijin necondiționat și judecată gratuit pentru toți oamenii, atunci când este vorba de orice și toate deciziile de reproducere, și, probabil, cel mai bun mod în care face acest lucru este cu lor, fără taxe Talkline naționale.

„Fondatorii noștri au văzut nevoia de o explorare mai profundă și spațiu sigur pentru oameni pentru a purta conversații pe toate aceste probleme“, a declarat Shelly Dodson, director de program Backline lui. „Talkline noastră este singura Talkline națională, neafiliată, care oferă sprijin în întreaga sarcină, creșterea copiilor , avort, adopție, pierderea sarcinii și infertilitate înainte, în timpul și după oricare dintre aceste experiențe.“

load...

Realizat cu mai mult de 30 de voluntari, Backline nu numai că oferă un loc unde oamenii pot comunica în mod deschis, dar creează, de asemenea, oportunități pentru persoanele tobecome angajate în conversații care se extind empatia si compasiunea lor, care devin deprinderi de viață neprețuit.

„Cu Talkline noastre naționale, nu avem un loc în care avem nevoie pentru a ajunge la cu ei,“ shesaid. „Singura noastră agendă este de a organiza spațiu thatconfidential pentru ca oamenii să aibă un sprijin necondiționat, ceea ce este un lucru rar să aibă în țara noastră,“ shesaid.

Toate opțiunile pentru toți oamenii

De la ce gazduieste ateliere de lucru și training-uri pentru utilizarea social media, cercetare și comunitare dialoguri pentru a face o schimbare, viziunea Backline a fost întotdeauna torevolutionize servicii noi și cele existente, transformarea rețelelor awarenessandweave împreună.

Backline all-Opțiuni Sarcina Centrul de Resurse se va deschide 02 mai în Bloomington, Indiana.

load...

Cel mai recent modul in care faci aceste trei lucruri este cu All-Options Sarcina Centrul de Resurse, o primă de centrul său de acest gen care se va deschide 02 mai în Bloomington, Indiana.

Acest nou spatiu va oferi teste gratuite de sarcina, consiliere la egal la egal, materiale cum ar fi scutece si haine pentru copii, recomandari pentru furnizorii de servicii medicale, finanțarea avortului și mai mult - toate gratuit.

„Durează viziunea și munca pe care le-am făcut cu Talkline și făcându-l o cărămidă și mortar“, a spus Dodson.

Dodson a adăugat thatthis fel de centru este particularitate importantă pentru statele din Midwest, care adesea, ignorate în conversații despre justiția reproductivă și sănătatea reproducerii.

„Oamenii de aici vor să se implice în acea conversație. Oamenii de aici vor să fie angajate. Oamenii de aici sunt dorind acest spațiu pentru ei să fie auzit și ascultat“, a spus ea.«Suntem incantati de a pune Indiana pe hartă pentru ceva pozitiv, care sprijină familiile și oameni».

Puterea de ascultare

Este ușor de văzut că Backline a avut un impact semnificativ în ultimii 10 de ani, iar în următorii 10 ani par a fi la fel de luminos, mai ales odată cu lansarea tuturor opțiunilor.

„Unul dintre obiectivele noastre este de a deschide un spațiu care oferă suport deschis și cu inima deschisă la minte pentru oameni din toate de sarcina lor si de parinti puncte de cotitură“, a spus Dodson. „Vom fi aici pentru persoanele cu iubire, compasiune și sprijin, indiferent de ceea ce trec prin sau cum se simt despre it.To simți că te poate fi auzit foarte puternic și de viață în schimbare pentru oameni. “

Backline promovează sprijin necondiționat și libera judecată pentru persoanele în toate deciziile lor, sentimentele și experiențele cu sarcina, părinte, adopția și avortul.

Viitoarele obiective includ, de asemenea interacționează cu mai multe organizații și membrii comunității, deschiderea centrelor de resurse morepregnancy, extinderea ore Talkline și furnizarea de mai multe ateliere și sesiuni de formare în întreaga țară.

„Vrem sa cream un spatiu unde oamenii pot veni împreună, indiferent de ce domeniu sunt în“, a spus ea. „Furnizăm un spațiu pentru ca oamenii să sape în jos aroundfeelings adânci și experiențe și a valorilor în timpul sarcinii, creșterea copiilor, avort, adopție și infertilitate. Vrem ca oamenii să se întrebe: „Cum sprijinim oamenii, cum ne despachetați propriile noastre lucruri și puneți-l deoparte pentru a sprijini oamenii într-un mod mai bun?

Pentru a afla mai multe despre Backline, visityourbackline.org. Puteți apela, de asemenea, Talklineat 1-888-493-0092from oriunde în SUA și Canada.