Băieții drăguți termină cu adevărat?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Mult prea des, mă întâlnesc oameni care se leagana periculos pe marginea de a renunța la speranța că vor găsi iubirea de durată. De ce? Pentru ca fiecare femeie care se încadrează pentru a le spune că sunt „prea frumos“. Imediat după, desigur, vine ca vulgar și ofensator F-cuvânt: PRIETENI.

S-ar putea fi interesat să știu Brooklyn Dodgers Managerul Leo Durocher a inventat expresia în 1939. Pe măsură ce povestea merge, citatul complet este: „Uitați-vă la ei. Sunt toți tipi de treabă, dar vor termina ultima. Băieți drăguți. Termina ultima „.

Durocher avea dreptate - Dodgers a anihilat New York „tip de treabă“ Giants în acest joc rival, pentru totdeauna branding această idee în inimile și mințile baieti frumos peste tot.

load...

Astăzi, când ne gândim la frumos baieti terminand pe ultimul loc, cu siguranță nu cred că de baseball. În schimb, asociem fraza cu un adevăr destul de frustrant - că oamenii sănătoase, oneste și sensibile vor fi întotdeauna doua alegere pentru baietii rai atât de multe femei atractive.

Sindromul Bad Boy.

Cred că există o condiție legitimă prin care femeile se încadrează pentru societate bărbați a considerat eu o numesc BBS „rău.“ - Sindromul Bad Boy. Multe femei prefera barbatii agresivi sau dominant, deoarece ei găsesc pur și simplu, aceste trăsături atractive.

Mai mult decât atât, există Dames care cad în capcana de a iubi un om care niciodată nu le va iubi în schimb, deoarece acestea nu sunt disponibile punct de vedere emoțional.

load...

Femeia ta tipic, cu toate acestea, dorește sincer o relație sănătoasă cu un tip bun. A face nici o greseala despre asta, însă, nici un om nu a fost vreodată potolește pentru a fi prea bun. Dar prea frumos? Asta e altă poveste.

Cei mai mulți dintre noi vrea să fie cu un om care ne tratează drept, care este credincios și natură, iar noi vrem cu adevărat să găsească un băiat bun de a cădea în dragoste cu. Dar, atunci când un „frumos“ tip ne urmărește, așa cum Sheryl Crow pune, pierdem interesul pentru că nu este „suficient de puternic pentru a fi omul meu.“

„Poate fi adevărat că băieții frumos termina

ultimul, dar bunătatea prevalează întotdeauna.“

Femeile împinge limitele pentru a vedea ce un om este confecționat.

E puternic ca un bou, sau este el un pansea care dă în ei orice capriciu? Dacă o femeie știe că are toată puterea și poate merge peste tot omul ei ca o rogojină, ea începe să caute o portiță de scăpare.

load...

Acest lucru vorbește chiar miezul machiaj noastre genetice, care insistă vom selecta un mascul care va face un partener bun, și în cele din urmă un tată bun. Când o femeie spune că ești prea drăguță, aici e ceea ce ea spune de fapt , „Tu ești un jucător slab. Ești lipicioasă. Ești slab. Nu mă pot descurca.“

Femeile doresc un om care este un furnizor și protector.

Avem un instinct natural de a fi servil și o dorință de a fi cu un om care recunoaște locul lui legitim ca șef al gospodăriei. Da, vrem să fie romanțată cu cavalerismul, dar , de asemenea , dorim să se simtă mângâiat de cunoașterea faptului că omul nostru ar fi victorios într - un duel împotriva forțelor întunericului.

Avem nevoie de un om care poate „ne-a pus în locul nostru“, din când în când, atunci când emoțiile noastre sunt din nașpa, cineva care are mijloacele necesare pentru a rezista la presiunile vieții fără mărunțire.

Nu te voi spune să nu fie frumos, și eu cu siguranță nu vreau să crezi că ar trebui să devină un ticălos. Eu fac, cu toate acestea, doresc să înțeleagă că este nevoie de putere, încredere și curaj pentru a plasa mai întâi în această lume caine-eat-dog, și relațiile nu sunt diferite.

Dacă sunteți în mod constant spus că ești prea frumos, este timpul pentru a face unele căutarea sufletului. Ia - o carte de auto-ajutor despre cum să fie mai fermă. Discutați cu femeile din cercul dvs. Și cere indicii pentru a optimiza imaginea tip frumos în ceva mai vandabile pe scena de dating.

Încearcă să fii mai înainte la locul de muncă sau de a lua o clasă de karate. Figura ce este rupt și fixați-l. Promite-mi că nu vei abandona speranța și va continua să depună eforturi pentru a fi „un om bun, care nu este nimic frumos.“ Rețineți că poate fi adevărat că frumos baieti termina ultima, dar bunătatea primează întotdeauna.