Balonul internațional de baloane albuquerque: cel mai mare eveniment de balon cu aer cald din lume ia romantism la noi înălțimi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă doriți data să decoleze, ar trebui să plătească o vizită la Albuquerque International Balloon Fiesta , un festival-o de-un fel , în inima New Mexico. În timpul evenimentului de nouă zile în luna octombrie, peste 550 de baloane colorate și capricios aer cald lansa în cer și de a crea o vedere remarcabil pentru rezidenți și turiști deopotrivă. Balonul Fiesta este cel mai mare festival de balon din lume (cu peste 850.000 de participanti), si este pe lista galeata multor entuziaști de zbor, fotografi și călători lume. Cuplurile pot persista timp de ore să discute cu piloți, învățarea despre călătorie cu balon și se bucură de spectacole unice și concursuri în 78 de acri Balloon Fiesta Park. Din 1972, acest festival de clasă mondială a uimit participanții cu lansări coordonate, concursuri, aeronaut și spectacole nocturne. Tu și interesul manifestat dragostea poate fi măturat de atmosfera romantică și plină de culoare , la anual Balloon Fiesta.

In fiecare octombrie, sute de baloane cu aer cald umple cerul Albuquerque cu culoare. Multe cupluri stau pe paturi sau scaune de gazon într-un câmp deschis pentru a viziona echipe de profesioniști balloonists lansa viu colorate, baloane ochi-prinderea în aer. Mii de oameni pe val la sol pentru cei norocoși de echitatie sus într-o paradă plutitoare ca nimeni altul.

load...

Albuquerque International Balloon Fiesta oferă nouă zile de divertisment imaginativ. Puteți lua o dată și stau toată ziua vorbind cu piloții și vizionarea baloane de orice culoare duce la cer. De dimineața devreme până seara târziu, festivitatile oferi oamenilor ceva pentru a vedea și de a face împreună. Balonul strălucire, AfterGlowв „ў spectacol de artificii și alte spectacole nocturne uimi participanții cu frumoase demonstrații, high-tech. Participanții pot admira baloane cu aer illuminatedhot ca soarele se duce în jos sau se bucură de un high-tech lumina laser spectacol sub un baldachin de stele.

Albuquerque International Balloon Fiesta este un eveniment anual iubit în Țara Enchantment.

load...

Anuală Balloon Fiesta este ambalat cu lucruri interesante de făcut și de a vedea. Puteti petrece o zi după rodeo balon zi uitam, ascultand muzica live, ronțăind pe produse alimentare stradă, și vorbind cu balloonists la cel mai mare festival de baloane din lume.

În plus, dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a matura data ta de pe picioarele sale, puteți lua un balon ridewith Rainbow Ryders. Acestea sunt locuri extrem de râvnit, așa că va trebui să carte devreme pentru a rezerva un loc. Fie că ești acolo cu familia sau o dată, este ușor să te lași dus de val (uneori la propriu) în timpul acestui eveniment spectaculos de nouă zile.

„Este un eveniment de familie mare“, a declarat Tom Garrity, un purtator de cuvant Balloon Fiesta. „Aduce oameni împreună într-o mulțime de moduri diferite, și este un motiv bun pentru o primă proving dată sau o propunere de căsătorie.“

O 9 zile Eveniment Uplifting Oamenii de toate vârstele Din 1972

În 1972, un post de radio Albuquerque a fost pe cale de a ajunge la 50 de ani, iar echipa a vrut să sărbătorească în stil. Ei au ajuns la un bine-cunoscut pilot local care a adunat prietenii săi pentru a lansa 13 baloane cu aer cald pe zi mare. Într-o după-amiază clar, o mulțime excitat de entuziaști de zbor se afla intr-o parcare mall pentru a viziona baloane ia la aer. Evenimentul a fost atât de impresionant și bine primit ca organizatorii au decis să-l facă o tradiție anuală, creșterea ei în afacerea internațională, care este astăzi.

load...

De-a lungul anilor, a luat o viață proprie, iar acum o organizatie non-profit, care include 13 staffers și sute de voluntari plătite, organizează anual al fiesta.Today, Balloon Fiesta lansează peste 550 de baloane cu aer cald în fiecare octombrie, dacă vremea permite. Acest eveniment unic are loc la Balloon Fiesta Park, un spațiu de 78 de acri, în cazul în care peste 850.000 de entuziaști balon, turisti, familii, și cupluri se adună să se bucure de cel mai mare eveniment balonizare oriunde în lume.

Următorul Balloon Fiesta va începe 06 octombrie 2018 și a alerga până în octombrie 14. Bilete generale de admitere costa $ 10 pe persoană și includ intrarea la eveniment precum și toate activitățile la fața locului în cursul dimineții sau seara vizitei. Parcul se deschide la ora 04:30 în fiecare dimineață și, din nou, la 3:30 timp de cinci seri. Dacă vii în dimineața, va trebui să cumpere un alt bilet generale de admitere pentru a reveni în seara.

Dacă sunteți de conducere la eveniment, puteți plăti un pic mai mult pentru bilete de parcare. Balonul Fiesta oferă, de asemenea, bilete de parc-and-ride, care includ transportul dus-întors și de la Balloon Fiesta Park din cinci locații de transfer în oraș. În acest fel, și data poate sări peste tot traficul și ajunge direct la partea distractivă. Trebuie să achiziționați aceste bilete on-line înainte de începerea evenimentului, iar toate biletele sunt nerambursabile.

550+ Baloane Lansarea în dimineața devreme de masă Ascensiunii

Albuquerque International Balloon Fiesta pretinde titlul de cel mai important eveniment fotografiat din lume, și este ușor pentru a vedea de ce. Sute de baloane cu aer cald de toate formele și mărimile în derivă pe cer ca norii multi-colorate. Nu poți vedea că oriunde altundeva. De la creații trăsnite și desene animate la modele mai tradiționale carouri, a balloonists scoate în evidență creativitatea lor, în speranța de a impresiona mari mulțimi de localnici și turiști.

Dimineața devreme evenimentului Ascensiunii de masă a da oamenilor un motiv să se trezească devreme, în jos o ceașcă de cafea, și cu capul în parc cu un burrito mic dejun în mână. La ora 7 dimineața dot, balloonists profesionale coordonate unul cu altul pentru a lansa baloane lor, unul câte unul, până când cerul este umplut cu 550+ baloane. Aceste lansări au loc sâmbătă și duminică de două weekend-uri în timpul Balloon Fiesta.

Ascensiunea în masă este o priveliște uluitoare și are o cantitate imensa de îndemânare și cunoștințe pentru a scoate. Din fericire, Balloon Fiesta a antrenat directori de lansare, cunoscut sub numele de zebre din cauza uniformele lor alb-negru, pentru a vă asigura că evenimentul se execută fără probleme și în condiții de siguranță.

În timpul Înălțării Masa festivalului, sute de baloane cu aer cald sunt coordonate pentru a umfla și să lanseze în două valuri într-un ecran spectaculos de culoare.

Balonul Fiesta este un eveniment ca nimeni altul, deci este un loc minunat pentru a crea amintiri speciale cu care someone.During specială a evenimentului, puteți merge printre baloane și vorbesc cu piloții, care sunt doar prea fericit pentru a explica lucrările interioare de călătorii aeriene. Pasiunea lor pentru zborul cu balonul este pozitiv infecțioase, iar oamenii nu pot ajuta, dar fi impresionat, deoarece acestea stau printre falnic baloane de toate culorile.

Există atât de multe de făcut de la răsăritul soarelui de la apus. Participantilor Eveniment se pot bucura de o fiesta de muzică, Filminut, drujba sculptură în competiție, rodeo balon, precum și alte programe speciale în pavilioanele. Peste 90 de furnizori și standuri de concesiune pe concesiune Row ispiti pe oameni să luați o gustare sau un suvenir în care un tur al zonei.

Ai nevoie de un început de conversație? Apoi, puteți face o vizită la capătul de nord al Main Street, unde Balloon Discovery Center prezintă exponate interactive care scot în evidență istoria și știința balonizare din spatele modul în care funcționează. Peste 30.000 de vizitatori opri de acest centru educațional în fiecare an, ceea ce face cea mai populară atracție la festival.

„Nu trebuie să fie un pilot pentru a aprecia ceea ce se întâmplă aici“, a spus Tom. „Oameni buni din toate mediile diferite vin la Balloon Fiesta, deoarece ei iubesc doar de zbor.“

Peste 850.000 de oameni se bucură de o experiență One-de-un-un fel

De la lansarea Patrol Zori la ora 6 am la focuri de artificii spectaculoase la ora 8 pm, Balloon Fiesta prezintă o zi plină de acțiune de spectacole venerație-inspirat și obiective turistice memorabile. Peste 850.000 de persoane participa la evenimentul de nouă zile, și au venit departe știind că au asistat la ceva special.

„Acest lucru a fost ceva ce am fost într - adevăr așteaptă cu nerăbdare să, și nu a ratat“ , a declarat Denise Hudson-Kammerer într - un comentariu pe Facebook. „Uimitor și oarecum copleșitoare. Este într - adevăr în valoare de călătorie. Mi - ar recomanda acest lucru pentru toată lumea „.

„Evenimentul cel mai spectaculos balon , veți vedea vreodată!“ - Jamie Strong, un participant la 2017 Balloon Fiesta în Albuquerque

„Una dintre cele mai bune experiențe din viața mea“, a spus Valenzano Bergquist cu entuziasm. „Nu numai pentru a asista la toate baloanele fabuloase în aer, merge în aer, noaptea strălucește... Dar să fie într-un balon a fost un timp mare!“

Cesar Quezada a declarat că așteaptă cu nerăbdare Balloon Fiesta în fiecare an. „Este unul dintre lucrurile mele preferate de făcut în New Mexico!“, A spus el. „Îmi place baloane, vânzătorii, vremea, și doar atmosfera de ansamblu a evenimentului.“

Mulți oameni de-a lungul anilor au decis să profite de atmosfera romantica Balloon Fiesta prin propunerea unei alte semnificative sau de planificare o nunta la eveniment. Nik West, un basist care odată deschis pentru Prince, a anunțat că intenționează să lega nod la Balloon Fiesta. Violet-părul mireasa isi propune sa aiba o nunta non-tradiționale înconjurat de sute de baloane cu aer cald.

„Nu este neobișnuit pentru noi să avem mai multe evenimente de nunta pe tot parcursul Balloon Fiesta“, a spus Tom. „Cine nu vrea să se căsătorească și să zboare în viitor pe un balon cu aer cald?“

Planul de o dată memorabilă la Balloon Fiesta

Dacă vă aflați în Albuquerque în jurul valorii de la mijlocul lunii octombrie, tot ce trebuie să faceți este să se uite la cer să se simtă un sentiment de uimire. De oriunde în oraș, puteți vedea sute de baloane cu aer cald plutind pe fundalul Munților Sandia.

Puteți merge la o întâlnire inima usoara la Albuquerque International Balloon Fiesta și a vedea atracții spectaculoase de la sol și din aer. Această nouă zile extravaganta wows oameni de toate vârstele. Dimineața, ca 550+ baloane decolare, unul câte unul, un sentiment de venerație coboară asupra participanților. Apoi, pe timp de noapte, cuplurile se ghemui împreună sub pături ca parcul devine radieze de lumina incendiilor de propan de la sute de baloane statice.

Balonul incandescentă este popular în rândul cuplurilor care ies la o întâlnire seară specială.

Balonul Fiesta oferă un loc de distracție, plin de viață, și unică dată pentru cuplurile care caută ceva în afara plictisitoare rutina cina-si-film. Fie că este vorba de prima data sau aniversare de nunta 40, va avea un timp fenomenal luând în obiectivele turistice din Balloon Fiesta.

„Romantismul de zbor este de necontestat“, a spus Tom. „Când decola, nu ai nici o idee unde vei ateriza. Acest lucru creează o mulțime de spontaneitate și emoție. Asta e ceea ce face ca un astfel de zbor cu balonul o activitate dată populară „.