Benaughty legit? 7 lucruri pe care trebuie să le știi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Este BeNaughty Legit? 7 lucruri pe care trebuie să știți

Unele dintre cele mai mari takeaways din graficul de mai sus sunt că BeNaughty este complet gratuit pentru a încerca (deci nici un angajament din partea ta), salută drept, gay, lesbiene și simplu bisexuali, și vă permite să sortați profiluri de datare de o varietate de filtre.

load...

2. A fost fondat în 2000 de către Împreună Networks Limited

BeNaughty a fost lansat în 2000 de către Împreună Networks Limited - o importantă rețea de matrimoniale online , care , de asemenea , funcționează cu 238 de branduri, inclusiv Flirt, IWantU și UpForIt. Acest lucru face BeNaughty unul dintre site - urile de montaj cele mai stabilite în jurul valorii. Rețelele de Împreună Echipa Limited are peste 15 ani de experiență în industrie, iar compania are sediul în Valletta, Malta.

3. Mai mult de 13 milioane de oameni viziteaza BeNaughty.com in fiecare luna

Nu numai că are BeNaughty milioane de membri din întreaga lume, dar site-ul devine peste 13 milioane de vizitatori lunar - ceea ce înseamnă că baza de utilizatori este doar de gând să continue să crească pe măsură ce anii trec.

load...

Milioane de oameni din întreaga lume utilizează BeNaughty în fiecare zi, și le puteți alătura gratuit în câteva minute.

Este un lucru pentru noi să spunem că BeNaughty este un site oficial de sex ocazional, dar este altul, atunci când colegii tăi simplu spune. Oamenii obisnuiti dau BeNaughty sigiliul de aprobare prin aderarea la rețea și folosindu-l în fiecare zi. După cum puteți vedea, o tona de single-zburdalnice au vorbit.

4. App este disponibil gratuit prin iTunes și Google Play

În plus față de versiunea desktop intuitiv, BeNaughty este, de asemenea, compatibil cu dispozitive iOS și Android. Aplicația poate fi descărcată gratuit în App Store și Google Play - în cazul în care acesta are 4.5 stele din 5 și 3.6 stele din 5, respectiv. În aplicația, puteți găsi hookups, indiferent unde ești sau ce faci - de la vacanță în Costa Rica pentru a avea o băutură la barul cartier.

load...

5. Este SSL criptata & Toate profilele sunt verificate

BeNaughty este o mulțime de distracție, dar nu trebuie să pună siguranța în pericol de a avea ceea ce distractiv. Site - ul utilizează tehnologia de criptare SSL , iar echipa cere ca fiecare utilizator să identitatea sa verifice prin mesaj text sau un apel telefonic. Toate acestea înseamnă că informațiile personale sunt păstrate privat, roboții sunt împiedicați să creeze profiluri false, și escrocii sunt ținute departe de site - ul. De asemenea , aveți posibilitatea de a bloca și raporta membri suspecte.

BeNaughty ecrane fiecare membru pentru a se asigura că sunt cei care spun că sunt, iar site-ul utilizează tehnologii avansate pentru a proteja informațiile personale și financiare.

„Sistemul nostru de securitate poate recunoaște fraudă și înșelătorie , la etapa de înregistrare. Acest lucru, combinat cu politica noastră de securitate, care prevede un membru poate alege ce date pentru a stoca, face BeNaughty un loc sigur până în prezent,“Vera Bulgakova, РЎhief Marketing al Împreună Networks Limited, ne -a declarat în timpul unui interviu.

6. Serviciul Clienți este disponibil 24/7

BeNaughty pune membrii săi în primul rând, astfel încât echipa este disponibil non - stop prin e - mail ([email protected]), telefon (1-800-489-6091), și e - mail melc (Împreună Networks Limited, 19 Giovanni Curmi Street, Lija, LJA 1071, Malta). De asemenea , puteți contacta Împreună Networks Limited prin intermediul unui formular online dacă doriți să luați preocupările tot drumul spre partea de sus.

7. Puteți citi Zeci de pozitive Mărturiile utilizatorilor

Ca și în orice, vei găsi unele comentarii negative despre BeNaughty acolo, dar, în ultimii câțiva ani, a primit feedback-ul pozitiv cea mai mare parte. Pagina de start a site-ului scoate în evidență unele dintre marturii sale preferate, astfel încât să ia ceva timp pentru a le citi atunci când primiți o secundă.

BeNaughty a primit o mulțime de feedback-ul bun și este responsabil pentru numeroase povești de succes, și puteți vedea doar câteva dintre ele pe pagina de pornire a site-ului.

Sam S. Este unul dintre mii de utilizatori BeNaughty satisfăcuți. Ea a scris pe SiteJabber: „Ce pot să spun? [A fost] 10 minute de când am înregistrat, și am deja patru mesaje de la zei musculoase. Nu va minți, m-am simțit bine.“

Martin L. Împărtășit, de asemenea, experiența sa, spunând „Ca și această aplicație. M-am întâlnit trei fete de pe acest site deja, și nu este sfârșitul!“

Deci, este BeNaughty meritat? Am spune Da, dar e timpul pentru tine să ajungă la o concluzie!

Nu-l ai - ia noastră pe BeNaughty. Vă putem prezenta doar cu informațiile. Depinde de tine pentru a face propria minte și decide să vă înscrieți pentru site - ul sau nu. Dintre toate site - urile de montaj care există, însă, opinia noastră este că BeNaughty este de cel puțin merită încercat.