Biblie de stil senior - un blog trendy pentru a întineri stilul și viața de întâlniri a femeilor de peste 60 de ani

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dörrie Jacobson este dovada că viața nu se termină la 50. Când ea turned80 în vârstă de ani, ea a început un blog numit Senior Stil Biblie pentru a da stil, întâlnire, și sfaturi generale pentru femei mature. În ochii ei, anii de aur al unei femei este un moment să strălucească, și sheleads de exemplu, de multe ori de cotitură capete cu alegerile ei de moda moderne. Cu un ton jos , pe pământ (și doar un indiciu de curaj), ea scrie articole pe săptămână despre frumusete, moda, stil de viață, și sexul din perspectiva unei femei senior. Viannei este o voce unica pe web care pledează în numele femeilor care sunt sometimesoverlookedby cultura conduse de tineri. Pe blogul său, Dörrie provoacă stereotipuri și idei preconcepute ageist aboutsenior femei. De la makeovers la sex în condiții de siguranță, Senior Stil Biblia inspireswomen să trăiască în mod deschis, cu curaj, și frumos.

La vârsta de 80, Dörrie Jacobson a găsit ea începe un nou capitol în viața ei. Ea și-a pierdut partenerul ei la Alzheimer în 2014, și știa că trebuia să facă o schimbare, dar ea nu știa whatto face next.The răspuns a venit de la fiica ei, Jodi, care a subliniat faptul că oamenii au fost întotdeauna de oprire Dörrie pentru compliment costumele și simț al stilului ei, așa că de ce să nu împărtășesc aceste sfaturi cu femei în vârstă într-un blog?

load...

Dörrie Jacobson a început Senior Stil Biblia să se răspândească sfaturi de moda pentru femeile peste 60 de ani.

„La acel moment, eu nici măcar nu știu ce a fost un blog,“ Dörrie saidin chat - ul nostru cu her.But a luat suggestionand fiica ei a fugit cu ea. Dörrie furnizat conținutul, Jodi furnizat Savvy social media, iar acum ei au aproape 30.000 de adepți pe Senior Style Biblia , un blog care oferă o woman'sperspective matură asupra modei moderne.

Dörrie, un pensionar iepuras Playboy, model si make-up artist, hasbecome o pictogramă de moda pentru femeile care citesc blogul ei. Ea a folosit pentru a transforma capul în viața ei de zi cu zi și îi place să arate pe alții cum să rămână la modă, chiar și pe măsură ce cresc. Pentru Dörrie, stil înseamnă mai mult decât pur și simplu hainele pe care le purta - este atitudinea pe care aduce la viață.

load...

Senior Stil biblic celebrează femeile peste 60 de ani, încurajându-i să recupereze moda și datând lume „Cu blog-ul, ceea ce a inceput sa fie un lucru distractiv a luat destul de mult peste viața mea“, a spus Dörrie. „Când te retragi, oamenii se așteaptă să pună pe adidași și dispar de la viață, dar, desigur, că nu este adevărat.“

82 & Fabulous: Încrederea Dörrie lui Jacobson Inspiră Seniori

Dörrie abordează o gamă largă de probleme importante pentru femeile în vârstă de astăzi, inclusiv desires.With sexuale naturale cu denumirea tendentios articole , cum ar fi „ Senior Sex: Când să spună da “ și „ Seniori și sexualitate ,“ Dörrie explorează un subiect de multe ori ignorate de cultura populară. Da, seniori au sex, de asemenea. Candoarea ei permite seniori stiu ca nu sunt singuri si este OK pentru a urmări o viață activă întâlnire.

load...

„Nu există nici o limită de vârstă la intimitate și care doresc să fie iubit.“ - Dörrie Jacobson, Fondator al Senior Stil biblic

„O piesă foarte îndrăzneață“ , scrie în Grettje , un commenter regulat pe Senior Stil biblic. „Sunteți un astfel de luptator liberal , care îndrăznește să vorbească mintea ei. Te admir."

Fie că sunteți interesat în joc câmp sau în găsirea unui companion pentru viață, Senior Style Biblia are o bibliotecă fabuloasă datând sfaturi de catering la nevoile femeilor mature. Pentru a oferi cititorilor săi un ghiont în direcția corectă, Dörrie evidențiază dating online, ca o modalitate ușoară de a întâlni oameni noi și conexiuni de formular.

„Nu există nici o limită de vârstă la intimitate și care doresc să fie iubit“, a spus ea. „Toata lumea vrea sa fie iubit si are nevoi sexuale, fie că recunosc sau nu. Deci, articolele de datare sunt foarte populare și a obține o mulțime de feedback de la cititori „.

Adepții ei Citește peste 30.000 de ia pe moda, Online Dating & Sex

Intenția ei inițială a fost de a fi o voce de inspirație pentru femeile în vârstă, dar Dörrie ne-a spus că a terminat captarea atenția unui public divers, atât tineri și bătrâni. Mesajul Senior Style Biblia pare să găsească un acord cu femeile de toate vârstele.

„Avem o mulțime de oameni tineri pe mass-media noastre sociale“, a spus ea. „Tinerii se tem de multe ori oamenii îmbătrânesc, iar ei consideră că este inspirat să vadă că nu este atât de teribil. Sunt acolo fac lucruri și întâlnire, așa că viața nu se ajunge la un sfârșit odată ce ajunge la 50 sau 70 sau orice altceva!“

Un fost artist de machiaj, simțul stilului Dörrie lui nu se clatina, iar ea se întoarce capul oriunde s-ar duce.

Canale de Instagram, Twitter și Facebook Senior Style biblice sunt pline de admiratori whoenjoy vizionarea Dorrieglamming-l în Las Vegas. Femeile comentariu de multe ori pentru a cere sfaturi sau mulțumind HerFor vocea pozitivă a articolelor sale.

„Este important să te simți bine și de felul în care arăți pentru că atunci proiect de încredere“, ea ne-a spus.

Dörrie lui 3 sfaturi utile pentru un dulap modern și matur femeii

Dörrie este o fashionista mândru. „Am fost implicat întotdeauna în modă într-un fel pentru cele mai multe din viata mea“, a explicat ea. Senior Stil Biblia ei oferă o piață de desfacere pentru a împărtăși ceea ce ea a învățat din experiențele ei.

Am cerut herto să ne dea câteva sfaturi rapide la helpwomen, de toate vârstele, puse împreună arată uimitor. Ea a petrecut viața ei stăpâni arta de a modei și a oferit trei recomandări de bază pentru îmbunătățirea closet cuiva.

1. Invest în bază Bucăți ca fondul de ten dulap

În primul rând, Dörrie sugerat demaraj cu piese de bază într-o culoare solidă și construirea unui dulap de acolo. Ea favorizează haine negre: „Este ușor de a găsi piese care sunt de bună calitate în negru“, a spus ea.

Dorrietells cititorii ei să investin câteva articole de îmbrăcăminte versatil pentru a construi dulapuri lor.

O pereche buna de pantaloni, cizme, și pompe, plus blaturi rezervor și jachete, formează fundația în dulap anyfashionable, așa că Dörrie încurajează femeile să se asigure că au elementele de bază acoperite înainte de a adăuga mai multă culoare și fler.

În articolele sale de modă, ea de multe ori arată designeri și stiluri de îmbrăcăminte care se potrivesc nevoilor femeilor de peste 50 de ani.

„Moda reprezinta o mare problema pentru persoanele in varsta“, a spus Dörrie. „Industria pur și simplu nu se uită la noi ca o piață, și nu fac o mulțime de haine, care sunt măgulitoare, actuale și moderne pentru femei în vârstă, astfel că este ceva ce adresa în blog-ul meu.“

2. Ce stii Îmbrăcăminte Stiluri flatezi corpului tau

Femeile de o anumită vârstă au nevoi specifice în ceea ce privește îmbrăcămintea. Ei au nevoie de un costum care prezintă cele mai bune caracteristici lor, cum ar fi o figură subțire, oferind în același timp o acoperire adecvată pentru zonele mai puțin măgulitoare. Unele femei pur și simplu nu sunt confortabile intermitent brațele lor, și Dörrie a spus că e foarte bine.

„Pentru femeile în vârstă ale căror corpuri au schimbat, s-ar putea prefera o maneca lunga sau un pic mai mult plinătatea la hainele lor“, a spus ea. „Mulți dintre noi nu mai sunt o dimensiune a doua, deci va trebui să știi propriul corp și știu ce flatează.“

3. Atrage atenția asupra-vă cu un „articol Wow“

Acesta este stilul propriu Dörrie lui. Ea se bucură de adăugarea de un pic de o culoare sau un accesoriu ochi-prinderea pentru a face tinuta ei mai memorabile. Ea solicită acest înfloritură finală un „wow element“, pentru că reacția atrage de la privitori.

„Îmi place să văd capete rândul său“, a spus ea. „Fie că port haine casual sau eu sunt îmbrăcat elegant, întotdeauna am adăuga o piesă declarație pentru a atrage atentia.“

Senior Stil Biblia Învăluie o atitudine Ageless & sfidează Stereotype

Dörrie este un avocat mândru pentru persoanele în vârstă elegant din întreaga lume. Pe Senior Stil biblic, ea vorbește deschis și despre knowledgeably ia-o pe industria modei, dating peisajul, si problemele de stil de viață cu impact femeile peste 60. Mii de cititori trage înțelegere și inspirație de simțul ei de stil.

„Stil reflectă într-adevăr foarte mult despre tine. Acesta arată cine ești“, a spus ea. „Felul în care te uiți și cum te transporta este tot despre ceea ce porți.“

Pentru femeile în vârstă, aceasta poate prezenta o provocare, dar îndrumarea experților Dörrie arată modul de a pune împreună trendsetting arată, indiferent de varsta. Sfaturi de frumusete Senior Stil Bibliei și, datând de consiliere permite femeilor să se simtă mai atractive în viața lor de zi cu zi.

„Frumusețea este fără vârstă atunci când este purtat cu un aer de încredere“ , scrie ea pe blogul ei. „Sunt fericit să crească vechi, atâta timp cât eu pot face asta în căutarea mare.“