Biblioteca de plajă newport: un cadru liniștit în care single-urile locale pot să verifice cărțile și unul pe celălalt

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Situat chiar în afara Los Angeles, Newport Beach este o suburbie liniștită de coastă din sudul California.If pe care doriți să se implice mai mult în Stransele comunitate, puteți opri de Newport Beach Public Library pentru a extinde orizonturile în timp ce întâlnirea localnicii au învățat. Cele trei ramuri organizează programe literare, evenimente educaționale, precum și alte activități bazate pe comunitate care dau participanților ceva să reflecteze și să discute. In fiecare an, peste 1 milion de vizitatori merg la aceste ramuri de bibliotecă în căutarea de învățare, de divertisment, și conexiune. Ușile bibliotecii sunt deschise tuturor, astfel încât oamenii din toate categoriile de viață pot veni împreună aici. Cu atmosfera sa primitoare, evenimente publice, precum și alte resurse, Biblioteca Publică Newport Beach vă poate ajuta să găsiți un prieten de studiu și de a deschide un nou capitol romantic în viața ta.

Într - o zi, un cuplu a intrat în Newport Beach Public Library (NBPL) cu o cerere unica: au vrut să aibă nunta lor acolo. Când bibliotecarul întrebat de ce, au explicat că le - ar întâlnit la bibliotecă ca studenți.

Conexiunea a început cu o privire pe furiș. El ar uita la ea. Ea ar preface că nu observă. Ea ar uita la el. El ar îngropa capul într-o carte. Ei au studiat la mese apropiate unul de altul, în mod strategic pe ei înșiși în așa că era imposibil să ignore că ceva în afară de învățare se întâmplă aici.

load...

În cele din urmă, cuplul a început chat și a format o prietenie în sălile Newport Beach Public Library. Apoi, când biblioteca a închis timp de două săptămâni pentru renovări, le-ar intalnit la casele reciproc pentru a studia împreună, iar relația lor romantică înfloriseră de acolo.

Newport Beach Public Biblioteca este un centru de activități pentru întreaga familie și educaționale.

Din 1909, Biblioteca Publică Newport Beach a oferit fundalul pentru multe prietenii și relații în community.It nu poate fi în primul rând locuitorii gândesc atunci când brainstorming data pete romantice, dar este o locație centrală pentru îmbogățire personală și conexiune interpersonale.

load...

„Misiunea noastră este de a fi o inimă culturale, educaționale și de informare a comunității“, a declarat Katherine Mielke, specialist marketing pentru NBPL, „și cred că îndeplinesc asta.“

Dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a întâlni oameni interesante și inteligente din cartier, s-ar putea dori să plătească o vizită la bibliotecă pentru a vedea dacă puteți găsi dvs. Fericit-mereu după răsfoind rafturile.

Peste 1 milion de oameni de toate vârstele și fundaluri vizita biblioteca

Oamenii de toate vârstele, etniile și vizita Newport Beach Public Library. Bibliotecarii văd toată lumea de la grădiniță elevii învață să citească la pensionari care caută o distracție. Unii profesioniști de afaceri vin de © pentru prânz, cafenea și unii studenti de la Universitatea din California din Irvine vin să studieze pentru examene. În total peste 1 milion de oameni pe an vizita cele trei ramuri ale Bibliotecii Publice Newport Beach, care are peste 1,4 milioane de materiale aflate în circulație.

load...

Nu există nici o bibliotecă tipică goer.Walking prin biblioteca, veți vedea mamele care însoțesc copii în secțiunea copilului, adulții fac cercetări pe calculatoarele, tutori care lucrează alături de studenți în camere private de studiu, precum și multe alte persoane de navigare, de lectură și învățare împreună.

„Am încercat să văd dacă avem un grup de vârstă special, iar noi nu facem - este totul peste bord“, a spus Katherine. „Avem destul de mult în fiecare generație.“

O mulțime de cupluri întâlnesc la © bibliotecii cafenea înainte de a explora stive împreună.

Biblioteca este o instituție publică cu mai multe fațete, iar oamenii folosesc resursele în diferite ways.Some aduce propriile lor laptop-uri, în timp ce alții preferă să utilizeze WiFi gratuit și desktop. Câteva cupluri au folosit chiar si arhitectura frumoasa, in special sculptura iepuras exterior, pentru a crea un moment perfect pentru imagine. Indiferent ce căutați, puteți găsi un catalog de opțiuni de divertisment și educaționale de la Newport Beach Public Library.

„Am văzut un sprijin extraordinar în comunitate“, a declarat Katherine, „și că a fost cheia succesului nostru.“

Evenimente speciale a aduce cititorilor Împreună Prin interesele comune

Newport Beach Public Biblioteca găzduiește zeci de evenimente publice pe tot parcursul anului. Puteți verifica calendarul on - line pentru a afla despre cursuri viitoare, autografe de carte, expoziții și alte activități educaționale sau angajarea. Aceste evenimente ajuta indivizii se reunesc prin interese comune și să se simtă parte a comunității.

Din lecturi de poezie la concerte mici, theNewport Beach Public Library prezintă talentul multor locale studenți, artiști, muzicieni și să educe și să se angajeze oameni în comunitate. Unele evenimente satisface adulții tineri prin oferirea de bere și vin înainte de curs, screening-ul de film sau o prezentare.

Biblioteca sprijină , de asemenea , un program de ProLiteracy care perechi voluntar tutori cu oameni care doresc să îmbunătățească abilitățile lor în engleză. Aceasta este o oportunitate remarcabilă de a da înapoi și să îndeplinească diverse persoane din comunitate.

Newport Beach Public Biblioteca găzduiește concerte în aer liber, unde daters pot ieși din cochilii lor și să se bucure de spectacole muzicale în direct.

Duminica Musicales aduce o mulțime de oameni la Biblioteca Centrală de pe Avocado Avenue. Acest eveniment oferă spectacole muzicale cu violoniști, pianiști, cântăreți și alte ansambluri. Puteți lua o dată la aceste programe să se bucure de muzică live într - un cadru low - cheie.

În timpul verii, Concerte pe verde sunt o funcție majoră dată-noapte cu oameni care stau in afara pentru a asculta muzică și să se bucure de vremea caldă și o atmosferă prietenoasă.

Dacă ar sta mai degrabă cu o dată, puteți accesa Kanopy video streaming folosind cardul de bibliotecă pe site - ul NBPL și urmăriți un rom-com sau un documentar ca o activitate ieftina data de noapte pe o zi de vineri.

Un personal bine educată și mai multe generații ajunge să cunoască vizitatori

Personalul de la Newport Beach Public Library este la fel de diverse ca oamenii care le deservesc. De la stagiari în vârstă de 20 de ani, a bibliotecarilor senior, oameni de toate vârstele și nivelurile de experiență lucrează împreună pentru a oferi un serviciu public pentru comunitate. Aceste persoane foarte bine pregătiți și bine educați au o pasiune pentru educație, tehnologie, multiculturalismul, și, bineînțeles, cărți.

Personalul face un punct pentru a oferi servicii personalizate. Dacă aveți o întrebare, membru al personalului aknowledgeable vă poate direcționa către citirea sau resursele de care aveți nevoie. Tot ce trebuie este un card de bibliotecă pentru a te deschide spre o lume a cunoașterii și de oportunitate.

Personalul Newport Beach Public Library ajunge să cunoască oamenii care vin la bibliotecă.

Prin combinarea diferitelor seturi de competențe, bibliotecarii, cercetători și alți membri ai personalului au creat o rețea informațională extrem de avansată, disponibilă gratuit pentru toată lumea.

Pentru că de multe ori ei văd aceleași fețe de zi de zi, mulți bibliotecari sunt pe baza principiului primul nume cu vizitatorii obișnuiți ai bibliotecii. „Chiar dacă este o bibliotecă destul de mare, încă mai are ca simt personal“, a spus Katherine, „ pentru că personalul ajunge să cunoască vizitatori după nume.“

Newport Beach Bibliotecă: educațional, cultural și Social Hub

Personalul Newport Beach Public Library se simte onorat să facă parte din poveste de dragoste de cupluri locale (cum ar fi cele două Porumbeii care au întâlnit în timp ce studia), iar ei muncesc din greu pentru a promova oportunități pentru locuitorii să se adune în săli de studiu, la evenimente educaționale, în alte spații publice.

Newport Beach Public Biblioteca deservește peste 112.000 de debitori activi în zonă.

Pentru iubitorii de carte, nu e nimic mai romantic decat a descoperi pe cineva care iubește aceiași autori, genurile și titlurile pe care le fac. În fiecare zi a săptămânii, oamenii vin la Newport Beach Public Library în căutare de cunoștințe și de a găsi o comunitate de visători și doers.By care participă la o prelegere la bibliotecă sau de a face conversație între rafturile de cărți, puteți extinde rețeaua socială și poate chiar obține o dată într-un mediu intelectual stimulativ.

„Este mai mult decât o clădire care conține cărți“, a spus Katherine. „Este un loc pentru a aduce impreuna comunitatea. Nu este vorba despre conținutul bibliotecii; este mediul în care prevede ca oamenii să se mai bine.“