Biggerpockets: modul în care cel mai mare hub din lume în domeniul imobiliar poate informa și împuternici cuplurile să devină independente din punct de vedere financiar

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Bazat în Denver, Colorado, BiggerPockets a facut un nume pentru sine ca un hub de informații financiare susținute de către o comunitate internațională de investitori, proprietari, și alți experți. Site - ul ofera oamenilor resursele de care au nevoie pentru a afla mai multe despre imobiliare, devin conștienți de obiceiurile lor de cheltuieli, și pentru a atinge stabilitatea financiară. Membrii liberi pot naviga prin mii de articole de blog scrise de experți financiari cu experiență, în timp ce membrii subscrise se pot angaja în conversationson forumurile comunității sau de a face oferte de pe piata online. Aceste instrumente user-friendly ajuta începători să învețe de la investitori cu experiență și de a lua decizii informate cu privire la viitorul lor financiare. Cuplurile pot utiliza această bibliotecă de cunoștințe pentru a face investiții înțelepte , care îi pot ajuta să se pensioneze mai devreme și să petreacă mai mult timp împreună.

Mindy Jensen, Community Manager al BiggerPockets, a atins echilibrul corect între muncă, familie și distracție. De-a lungul ultimilor 10 de ani, ea a lovit ușor numeroase case din Colorado, și având în vedere sfatul ei ca un expert financiar la mii de oameni prin intermediul unui blog și podcast.She și husbandtravel ei în mod frecvent la angajamente vorbind și / sau vacanțe în străinătate,. Ei au mijloacele și programul de flexibilitatea de a merge oriunde doresc.

load...

Cuplul nu trebuie să lupte peste bani sau vă faceți griji cu privire la reciproc obiceiurile de cheltuieli, deoarece au discutat aceste probleme de timpuriu și a făcut un efort conștient pentru a-și atinge obiectivele financiare. Ei au obținut independența financiară în 40 de ani, lucrând împreună și de a face investițiile corecte.

„Avem mai mult timp împreună , deoarece banii nu este o problemă.“ - Mindy Jensen, Community Manager al BiggerPockets

Acum Mindy funcționează pentru că ea vrea să, nu pentru că ea trebuie să. Ea nu are nevoie de un loc de muncă pentru a plăti facturile. Ea și soțul ei prioritizate stabilitatea financiară devreme în viața lor, iar ei profita acum de beneficiile. Soțul lui Mindy retras în urmă cu câțiva ani, dar ea a ales să continue să lucreze la BiggerPockets, o companie de tehnologie în Denver, deoarece face ei fericit să fie o resursă pentru persoanele care caută propria lor poveste de succes financiar.

load...

BiggerPockets este un site educațional care să informeze oamenii despre proprietățile imobiliare și alte subiecte financiare. Proclamau în sine ca cel mai mare hub real estate din lume, site-ul a creat o rețea internațională de oameni care se bucură de a discuta și de învățare despre sfaturi financiare din interior. Comunitatea oferă îndrumare într-o zonă de viață pe care mulți oameni nu simt capabil de a naviga prin ele însele.

„Nimeni nu vorbește despre bani și investiții“, a spus Mindy „, dar este incredibil de important. Dacă sunteți o persoană în mod natural frugal, trucurile mici in viata ta poate genera câștiguri financiare uriașe, și totul începe cu a fi conștient de bani.“

BiggerPockets favorizează o comunitate activă a indivizilor savvy financiar din toate categoriile de viață.

Mindy împărtășește Insights ei ca cineva care a obținut stabilitatea financiară, la o vârstă fragedă pentru a ajuta pe alții să înțeleagă ce pot face pentru a se obține în cazul în care vor să fie. Banii pot fi o sursă extraordinară de conflict pentru cuplurile care se confruntă cu datorii sau salariu care trăiesc la salariu - deci având cunoștințe pentru a crește averea și competența financiară poate îmbunătăți relația cu alte dvs. Semnificative.

load...

A deveni independentă financiar, nu este doar despre eliminarea stresului din viata ta - este vorba despre oferindu-vă mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubesc cu oamenii te iubesc. Mindy ne-a spus relația ei cu soțul ei și-a încasat pe mai multe beneficii de-a lungul anilor. „Avem mai mult timp împreună, deoarece banii nu este o problemă“, a spus ea. „Nu ne luptăm cu privire la bani. Avem astfel o relație bună pentru că noi nu avem probleme cu banii care pot fi atât de la alte cupluri-zdrobire suflet.“

Membrii liberi au acces la forumuri, bloguri, webinarii & Video

Peste 977000 de oameni (și 25,000 companii) au alăturat comunității BiggerPockets pentru a avea acces exclusiv la informații financiare de încredere. Blogul are peste 46.000 de intrări scrise de 14,720 de membri. Forumul comunității are peste 3,3 milioane de posturi făcute de către membrii care caută informații sau să ofere răspunsuri bazate pe propriile lor experiențe.

Membru gratuit la BiggerPockets include accesul la descărcări nelimitat de fișiere, software-ul de analiză de proprietate, mesagerie privată la un coleg la un moment dat, alerte pe forum cuvânt cheie și alte beneficii. Puteți citi, de asemenea, blog-ul, viziona clipuri video informaționale, și a asculta podcast. Toate aceste resurse gratuite oferi sfaturi valoroase din interior de la experți financiari cu experiență.

Membrii libere nu pot posta anunțuri în Real Estate Marketplace BiggerPockets, în cazul în care membrii posta proprietăți de vânzare, Foreclosures recente și alte anunțuri. Acest lucru poate fi o modalitate profitabilă pentru agenții imobiliari și a investitorilor de a vinde servicii sau bunuri lor , prin crearea de rețele între ele on - line. Puteți abona ca un membru Plus sau un membru Pro pentru a profita de pe piață on - line. Plus Membrii pot posta pana la de trei ori pe lună, în timp ce Pro membrii pot posta de două ori pe zi și reposta la fiecare cinci zile.

Numai membrii pot posta în BiggerPockets piață și forumuri, dar oricine poate citi conversațiile întâmplă pe acest site, si este de multe ori o lectură interesantă. „O mulțime de oferte sunt facute pe acest site“, a spus Mindy. „Dar o mulțime de informații gratuite este dat afară, de asemenea.“

BiggerPockets face o bibliotecă de informații și resurse disponibile pentru toată lumea financiară on-line. Puteți utiliza aceste instrumente pentru a începe să lucreze spre obiectivele financiare, așa că și alte dvs. Semnificative poate profita din plin de timpul împreună.

BiggerPockets podcast , lansat în fiecare joi, este un ghid în jos pe pământ pentru nou - veniți la imobiliare. Joshua Dorkin și Brandon Turner vorbesc investitorilor despre ceea ce le -a făcut cu succes și ce sfaturi le - ar da celor doar la început. Ei vorbesc cu profesioniști din diverse medii și nișe, iar episoadele au întotdeauna takeaways interesante pentru ascultători.

Acest podcast a fost atât de mult succes încât compania a lansat un alt podcast care acoperă subiecte generale de bani. Money Salonul răspunde la întrebări frecvente, de obicei , tras direct de pe forum pe site - ul, inclusiv „Cum pot obține datorii?“ Și „Cum investesc fără bani și rău de credit?“ Mindy Jensen co-gazde acest spectacol alături de Scott transee.

„Oamenii nu știu cum să folosească banii. Ei nu știu ce să facă cu ea“, a spus Mindy. „Încercăm să că mai bine de a le oferi oamenilor informațiile de care au nevoie pentru a utiliza banii cu înțelepciune.“

Un Young Tech-savvy Echipa sprijină o comunitate de investitori

In timp ce publicul BiggerPockets skews mai în vârstă (în general, în intervalul 35-50), echipa site-ului include cea mai mare parte tineri, profesioniști tech-savvy. Cultura de pornire atrage persoane distractiv-iubitoare și greu de lucru care au grija de misiunea BiggerPockets de a educa oamenii despre problemele financiare.

Pe pereții biroului, veți vedea portrete pline de culoare ale fiecărui angajat BiggerPockets. Compania are angajați noi vopsea poze cu unul pe altul pentru a sparge gheața și le bun venit la echipa. Unii au fost efectuate cu o mulțime de detaliu și îndemânare artistică, iar altele sunt mai multe figuri abstracte băț. O masă de ping-pong invită, de asemenea, echipa de lipire și o mulțime de râde în rândul angajaților.

Mindy a descris echipa ca fiind extrem de colaborare. „Dacă am o problemă cu site-ul, eu pot merge la dezvoltatorii pentru a obține ajutor“, a spus ea. „Avem un mare sentiment de munca în echipă și respect unul pentru altul.“

O echipă energetică lucrează împreună pentru a face BiggerPockets top comunității imobiliare din lume.

BiggerPockets găzduiește, de asemenea, frecvente excursii companie rock alpinism săli de sport, cursuri de gătit, piese de du-te-kart, și alte locuri de distracție. De la evenimentele sale de echipă la mediul său de lucru flexibil, compania asigură angajaților săi se simt satisfăcuți și motivat de la o zi la alta.

Echipa BiggerPockets lucreaza din greu pentru a dezvolta instrumente ușor de utilizat, astfel încât, chiar de calculator analfabet oameni pot găsi drumul lor spre informații utile și un forum comunitate de susținere. Scopul general este de a face informații financiare mai accesibile oricui și tuturor celor care au nevoie de ea.

„Unul dintre cele foarte mari lucruri despre compania noastră este că oferă oamenilor un loc unde pot merge pentru a vorbi despre obiectivele lor financiare“, a spus Mindy. „Pe site-ul nostru, investitorii pot împărtăși experiențele și sfaturile lor.“

Cheltuie banii cu înțelepciune, astfel încât să puteți petrece timp împreună

BiggerPockets oferă o comunitate de experți pentru a ajuta începători să înțeleagă nuanțele de subiecte financiare complexe. Mulți experți financiare oferă sfaturi personalizate gratuit pe forumurile site-ului, care încurajează o discuție activă în rândul persoanelor interesate de domeniul imobiliar.

Puteți citi blog-ul, pentru a asculta podcast-uri, sau pune o întrebare pe forum pentru a obține cunoștințe care vă pot ajuta să ia decizii de sunet pentru viitorul financiar. „Puteți face o mulțime de bani, dacă știi ce faci,“ Mindy ne-a spus, „și site-ul nostru conecteaza oamenii cu informatiile de care au nevoie pentru a cheltui banii lor cu înțelepciune.“

„Mi -a plăcut articolul tău. Scurt si la-punct cu multe informații bune pentru a aplica „. - Ted Spencer Mcafee într - un comentariu la un articol BiggerPockets

BiggerPockets favorizează o conversație dinamică între membrii interesați să devină independentă financiar. Oamenii pot folosi aceste resurse pentru a face temele și să se pregătească pentru a discuta chestiuni de bani grele cu un partener.

Este important să vorbim despre bani devreme într-o relație, deoarece obiceiurile de cheltuieli incompatibile poate duce la unele conflicte între cupluri urât plini de resentimente. În cazul în care cheltuielile de un partener conduce la familia fiind în datorii, relația de cuplu poate deveni incordate ca ei lupta pentru a face capete întâlni.

Pe de altă parte, realizarea stabilității financiare împreună pot consolida o relație și poate da cuplurilor un sentiment mai mare de împlinire personală și satisfacție.

„Nimeni nu a avut vreodată un copil astfel încât să poată lucra până când sunt 80“, a spus Mindy. „De ce să lucreze timp de 50 de ani, dacă nu trebuie să? Dacă puteți face mici ajustări la viata ta, astfel încât să puteți pensiona ani mai devreme.“

BiggerPockets: un Smart de investiții pentru familia ta Viitorul

Mii de oameni apelează la BiggerPockets ca lor de du-te-la sursa de informații imobiliare și consiliere financiară. Principalele sale posturi de blog, podcast-uri, webinarii, și forumuri oferă îndrumare de specialitate într-un ton de conversație. Datorită acestei rețele, indivizii obișnuiți pot deveni stăpânii viitorul lor financiare prin a învăța cum să maximizeze întoarce în imobiliare și alte investiții.

Mindy îi place să împărtășiți sfaturi financiare pe BiggerPockets, deoarece ea crede în puterea de bani pentru a schimba calitatea vieții și a relațiilor oamenilor. Ea și soțul ei urmărit în mod activ independența financiară de la o vârstă fragedă, iar ei acum ajunge pentru a culege recompense de ani de decizii inteligente și practici solide de bani.

„Este posibil să se pensioneze la 30 de ani sau 40 de ani, dacă o faci bine“, a spus Mindy. „Aveți posibilitatea să utilizați bani ca instrument care este de a vă ajuta să atingă independența financiară.“