Blackloveadvice - un blog de relații și relații curate pentru femeile negre educate

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Nu există atât de multe sfaturi acolo; aceasta poate fi o provocare pentru a găsi ceva care vorbeste despre situația dumneavoastră unică. Pentru femei de culoare educate, de cultură, care este în cazul în care BlackLoveAdvice.com vine. Blog-ul creează conținut pentru cei care doresc sfaturi oneste, care le pot arăta cum să trăiască cel mai bine viața lor. În plus față de articole, BlackLoveAdvice oferă, de asemenea, clipuri video de înaltă calitate, concepute pentru a inspira, a lumina și chiar să adăugați un pic de frivolitate plin de umor la suișuri și coborâșuri de dating. Cititorii de multe ori se angajeze unul cu celălalt pe social media, de asemenea, crearea unei comunități de femei de culoare aproape de susținere să se sprijine pe. BlackLoveAdvice este un loc ideal pentru a ajuta femeile de culoare să învețe cum să intre în relațiile pe care le merită.

Social Networking poate fi dificil pentru toată lumea, o problema nu-i de gen, etnie sau statutul socio-economic. Cu toate acestea, femeile de culoare de multe ori constată că datarea poate fi mai dificil pentru ei. Jasmine Diaz, pețitor profesionist și datarea strateg pentru o listă de client, care este de 95% negru și 85% femei, vorbește despre acest fenomen:

load...

„Am auzit de la femei singure, cu locuri de muncă de rang înalt și care sunt extrem de inteligente pe o bază de zi cu zi, și mulți dintre ei se tem că oamenii vor fi intimidați de ei“, a spus ea. „Dar, având mai mult și de a fi de succes este o parte a ceea ce suntem femei de culoare din America de azi. Educația este apreciată, atât de mulți dintre noi merg la colegiu, obtinerea de grade avansate, și exceland.“

Pentru femei de culoare educate cauta sfaturi de specialitate, datând grijuliu, BlackLoveAdvice.com este locul unde să se adreseze. Acest blog popular oferă sfaturi cu privire la fiecare subiect sub soare și umple un gol în industria de dating.

Ca răspuns la nevoile de Cultured femeilor de culoare

BlackLoveAdvice este o autoritate care să satisfacă un public predominant negru de sex feminin. Acesta oferă conținutul cel mai bun și original verificat, iar experții vorbesc într-un mod simplu despre relații și cum să decodeze problemele uneori ascunse care opresc oamenii de la a fi mulțumiți cu viața lor de dragoste.

load...

Editor executiv , Victor Trammell ne -a spus mai multe despre inspirația din spatele site - ului: „The Chief Strategist Digital Marketing al site - ului, Quentin Witt, a început ca autor. Una dintre cărțile sale intitulate „ Secretele dezvăluit: Adevărul netăiată care va schimba viata ta iubesc pentru totdeauna “ a fost un best - seller. Cărțile lui Quentin sunt cu privire la bărbați și cum să ajute femeile să înțeleagă bărbați în ceea ce privește ceea ce conduce comportamentul bărbaților atunci când vine vorba de infidelitate, și ceea ce simt în interior atunci când nu sunt în măsură să se exprime. Cred că e ceea ce percepția este. Femeile au o inteligență emoțională mai mare, iar căderea oamenilor este incapacitatea lor de a arăta emoțiile.“

load...

BlackLoveAdvice ajută femeile să înțeleagă bărbați, în general, dar, și mai precis, cum să se ocupe cu bărbații din viața lor. Curator articole și clipuri video în afara, în plus față de conținutul original, da un spectru complet de experiență personală, expertiză profesională, și diverse atitudini.

Sfaturi și onești răsplătești Relații

In timp ce majoritatea femeilor care folosesc gama de site-ul de la varsta de 18 la 34 și sunt afro-americani, conținutul este relevant pentru femeile de toate varstele si etnice. Victor a spus, „femeile negre desfășoară maternitate și o carieră într-un ritm care nu a fost văzut în anii 1950 și '60. Deci, asta este vorba. Este conținut inclusiv, dar vorbește mai ales la femeile de culoare.“

Articolele nu carne tocată cuvinte. In schimb, ei sunt cinstiți și, uneori, practica dragoste dură. De exemplu, „9 Semne Relația ta este de peste (dar nu dai seama că încă...)“ vine cu adevăruri de genul „Te simți singur chiar și atunci când sunt împreună“ și „Tu fantezii fiind într-o relație cu altcineva. “

În timp ce nimeni nu vrea să se gândească la o despartire, prin articolul său, Victor vă dă semne de avertizare pe care nu le poate ignora cu un memento blând că o relație nesănătoasă irosește timpul și ia bucurie. După cum sugerează el, de ce să nu abordeze doar elefant în cameră și trece mai departe?

Articole acoperă multe alte subiecte interesante , precum și - inclusiv modul de a creste vibratiile tale de dragoste Feng shuing casa ta și cum să evalueze dacă sunteți cu adevărat gata pentru a fi într - o relație. In timp ce multe site - uri matrimoniale sfaturi vă va spune ceea ce vrei să auzi, BlackLoveAdvice îți spune ce trebuie să audă.

Conectează-te cu experți prin intermediul Video utile

Secțiunea video a site - ului este mare pentru cei care prefera sa ma uit la sfaturi , mai degrabă decât a citit - o. Aici, veți găsi sfaturi de la experți relație și celebrități deopotrivă. În timp ce unele videoclipuri sunt grave (cum ar fi înțelegerea legăturii dintre dimensiunea inel de logodna și divorț), altele sunt mai cu inima usoara si distractiv (cum ar fi cum să știi că ești „The One“).

Victor ne-a spus unul dintre creatorii săi de conținut video favorite: „Unii conținut video, care este foarte popular este de Shanny și Steve. Ei fac aceste videoclipuri într-adevăr despre comedic lucruri cum ar fi ce să facă în cazul în care dumneavoastră alte sforăie semnificative. Este foarte amuzant și antrenant. Ei posta aproximativ de două ori pe lună pe canal YouTube, care este legat de rețeaua noastră.“

În ceea ce privește știri celebritate, veți vedea clipuri video, cum ar fi secretul căsătoriei Will și Jada și cel mai bun sfat relație Taraji P. Henson a primit vreodată.

BlackLoveAdvice Creează o comunitate de susținere

În plus față de site - ul, BlackLoveAdvice are o prezență social media înfloritoare. Victor a spus, „Cititorii au posibilitatea de a contribui la site - ul. Cine este mai bun decât cei care folosesc serviciul să participe și să crească ea?“

Cititorii pot , de asemenea , cântărească în probleme comunitare în secțiunea Sondaje. Cineva va trimite într - o problemă sau situație în care un scriitor BlackLoveAdvice va răspunde cu sfaturi, iar apoi colegii cititorii pot partaja ceea ce ei cred că prin vot la o întrebare sondaj. Sondajele nu numai multiple perspective , ci , de asemenea , construi o comunitate. Acesta este un domeniu care Victor , de asemenea , menționată face parte din planurile de viitor ale site - ului.

„Având oamenii vorbesc despre situațiile lor de viață este o altă idee dezvoltăm merge mai departe. Se va utiliza în mod pozitiv pe cei care interacționează cu noi pe social media“, a spus el.

În curând, cititorii vor fi în măsură să ofere altora sprijin și consiliere bazate pe experiențele și perspectiva lor. Este o modalitate foarte bună de a obține mai multe opțiuni diferite atunci când se ocupă cu relațiile tot ceea ce se poate arunca la tine.

Echipa de la BlackLoveAdvice este axat pe aducerea de idei ca acestea roade pentru că sunt pasionați de ceea ce fac. Victor a spus: „Este foarte eliberator pentru a ajuta pe alții. Nu există nici o sumă de bani pe care le puteți pune pe posibilitatea de a inspira oamenii în căutarea lor pentru dragoste.“