Blocajele și evenimentele cheie creează oportunități de joasă presiune, de înaltă reușită pentru single-uri în 38 de orașe americane

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Lock și KeyВ® oferă evenimente simplu , cu atmosferă de distracție și spărgătoare de gheață , convingătoare care de multe ori nu sunt găsite la mixere standard. La un eveniment de blocare și cheie, femeile poartă încuietori în jurul gâtului și oamenii lor sunt date o cheie pentru a deschide una dintre încuietorile. Activitatea de potrivire chei pentru încuietori oferă un mod simplu de presiune scăzută pentru a cunoaște unul pe altul. Chiar și simplu Shyer nu trebuie să se apropie stresa cu linia de deschidere perfectă - în calitate de coordonatori de evenimente pot ajuta să le introducă altora care ar putea deveni prieteni sau parteneri romantice.

Dacă ați fost vreodată paralizat de anxietate în timpul unei încercări de a întâlni oameni noi, ca experienta de 16 de milioane de americani , știi deja că mixere tradiționale sau meetups fericit oră s - ar putea să nu fie cel mai bun loc pentru tine.

load...

Nu numai ca este enervant să adune curajul necesar pentru a aborda o singură femeie sau bărbat, dar venind cu o linie de deschidere de îmbinare poate fi la fel de stresant.

N-ar fi mai ușor să se conecteze cu cineva la un eveniment în care toată lumea a purtat un spărgător de gheață a sugerat?

Asta e exact conceptul din spatele Lock și cheie. Single la aceste evenimente întâlni reciproc în timp ce caută potrivire cheile de la lacate. Atunci când femeile ajung la un eveniment, ei dat mici încuietori de a purta în jurul gâtului, în timp ce bărbații sunt date cheile.

load...

Stimulentul partajat devine simplu vorbind unul cu altul, nu numai pentru a încerca cheile lor, dar, de asemenea, să lovească conversații. În timp ce unele pereche titularii de blocare și-cheie a lovit off, punctul central al evenimentului este de a nu asocia off cu persoana care se deschide de blocare. În schimb, Sandy Daigneau, compania HR Manager și Event coordonator, a declarat căutarea de blocare și-cheie servește ca un spărgător de gheață jucaus.

„Una dintre poveștile mele preferate de succes este de un mare, timid ursulet de plus“, a spus ea. „El a ajuns eyeing o femeie din întreaga cameră și ma întrebat:" Pot să văd dacă cheia se poate potrivi de blocare? Blocarea nu se potrivea, dar ea a fost singura persoană a vorbit toată noaptea.“

Single care participa la aceste evenimente constată că participarea la acest simplu, cheie găsește-blocare activitatea de lucrări, motiv pentru care Lock și cheie a explodat în popularitate de la începutul în 2001. În timp ce Lock și cheie a început ca o modalitate pentru South Florida simplu la întâlni și se amestece, compania sa extins la peste 38 de orașe din întreaga țară, cu evenimente la mijlocul orașelor mari dimensiuni care apar la fel de des ca și în fiecare lună.

load...

O Satisfacția echipei Asigură Cultivarea

Single rândul său, pentru a bloca și a evenimentelor-cheie din cauza premisa unic care îi ajută să lucreze camera cu mai multă încredere. Încorporat întreruptorul de gheață ajută reduce sentimentele de multe ori copleșitoare și de intimidare care vin cu cunosc oameni noi, mai ales într-un cadru urmărește atingerea până romantism.

Pentru a încuraja și mai mult să se amestece simplu, evenimentele oferă bilete de tombolă pentru cei care găsesc o potrivire pereche de blocare și-cheie. Biletele pot câștiga premii participantilor, cum ar fi carduri cadou de la restaurante locale, care sunt, de obicei donate de afaceri comunitare, pentru noi cupluri de a utiliza datele de pe primele lor. Sandy a spus că întreprinderile locale obține o mulțime de a participa la evenimente prin donații de carduri cadou.

Coordonatorii de evenimente de asemenea, joacă un rol important în aducerea laolaltă cuplurile de a face aceste evenimente fără stres.

„Coordonatori de eveniment de succes într-adevăr sunt din medii diferite, dar ele tind să fie cultivarea și clienților persoane orientate spre servicii“, spune Sandy. „În cazul în care un potențial ospati numește și spune că nu cunosc pe nimeni, poporul nostru va spune,«Voi fi aici pentru a vă verifica și să-ți arăt cum funcționează.»“

Coordonatorii de evenimente știu că, chiar și pentru Stampe încrezător, mersul pe jos într-o cameră de 50 de străini este de intimidare. „Este nevoie de o mulțime de curaj pentru unii să se înscrie și să vină în acea cameră“, a spus Sandy. Deci, este important pentru coordonatorii de evenimente pentru a ajuta la stimularea încrederii tuturor prin a explica premisa a evenimentului și cum funcționează imediat. Și, pentru că oaspeții pentru prima dată, de obicei, doresc să știe că cineva va fi la eveniment pentru a le ajuta să se introducă la alți participanți, coordonatori de evenimente de obicei ajung să joace pețitor pe tot parcursul serii, a spus ea.

Succesul provine de la creșterea încrederii Participanți

Fiecare eveniment incuiata vede mai multe zeci de single-uri în căutarea de a face noi prieteni sau de a găsi parteneri romantice. La întreprinderile mijlocii orașe, evenimente pot trage cât mai multe de 75 participanți în timp ce orașele mai mari se pot vedea până la 100 de persoane la un singur eveniment.

Cu atât de mulți participanți, Lock și evenimente-cheie la atragerea unor single-uri de la mijlocul lor de 20 de ani la mijlocul lor de 50 de ani.

Sandy Daigneau, Lock și Key Manager HR si coordonator de evenimente, împărtășit povești de succes cu noi.

„Am o mulțime de oameni care sunt mai în vârstă și doresc până în prezent mai tineri, și vice-versa“, explică Sandy.

„Acesta este un alt mare facilitate - puteți veni la aceste evenimente și de a întâlni oameni de orice interval de vârstă. Așa că lucrează pentru, să zicem, oameni care sunt 30, dar poate vor să o data un pic mai în vârstă.“

Pe măsură ce pieptene prin mulțime pentru a găsi o potrivire pentru blocare sau cheie, veți obține o mulțime de practică a te prezenta la străini. În timp ce majoritatea participanților vis de a găsi lor se potrivesc perfect, la un sistem de blocare și eveniment cheie, încrederea care vine de la întâlnirea zeci de oameni noi într-o singură seară poate fi un takeaway important pentru mulți.

Sandy împărtășit povestea unui oaspete care, în timp ce ea nu a îndeplinit partenerul ei la un sistem de blocare și eveniment cheie, credite succesul ei romantic participante. „Mi-a spus că merge la evenimentele noastre a ajutat-o ​​construiască încrederea și să facă felul ei.“

Deoarece Lock și evenimente - cheie ajuta participanții se simt străini de întâlnire mai confortabile , Sandy au spus că găsesc de obicei , devine mai ușor să se conecteze cu oamenii de-a lungul vieții lor de zi cu zi.

„Acestea sunt povești de succes, de asemenea.“

Blocarea și a planurilor de a construi conexiuni în mai multe orașe

După 15 ani în afaceri, Lock și Key încă mai așteaptă cu nerăbdare planificarea si obtinerea simplu entuziasmati cele mai mari evenimente sale. În celebrarea Ziua Îndrăgostiților, și cel mai aglomerat sezon pentru dragoste, compania găzduiește evenimente uriașe de la sfârșitul lunii ianuarie până la începutul lunii februarie. Lock și cheie știe Ziua Îndrăgostiților poate fi un moment dificil pentru single, care este motivul pentru care se concentrează atât de mult pe asigurarea sunt suficiente meetups distractiv planificate. În acest scop, compania este, de asemenea, de lucru pentru a adăuga mai multe orașe la lista deja expansiv de locații precum și dezvoltarea în continuare a pieței pentru single în orașele în care aceste evenimente sunt deja populare.

Lock și evenimente-cheie ajuta persoanele singure conectați în setările de joasă presiune.

Cu cat mai multe conexiuni incuiata poate face într-un oraș, mai plăcut evenimente vor fi, astfel încât compania caută locuri de distracție, care asigură single și noi cupluri pot închide într-un decor interesant, cu o atmosferă de îmbinare.

„Ne place să folosim locuri care au un DJ sau o bandă sau un fel de divertisment după eveniment“, a spus Sandy. „Ai putea vedea un cuplu care stă să se bucure de muzică sau s-ar putea vedea un grup de a lua de-a lungul și de ședere pentru a dansa impreuna.“

În plus față de găsirea de parteneriate romantice, mulți oameni care participa Lock și evenimente-cheie, de asemenea, termina cu prietenii noi, din cauza Icebreaker încurajatoare centrale acestor evenimente. In timp ce Sandy a văzut multe cupluri întâlni la evenimentele ei, ea a fost cea mai inspirata de povestea unui cuplu care nu numai că a găsit unul pe altul la unul dintre evenimentele cheie de blocare și ei, dar, de asemenea, a găsit grupul lor de bază de prieteni.

„M-am dus la nunta unuia dintre povestirile mele de succes“, a spus Sandy. „Și, la nunta, au existat oameni care au întâlnit și au devenit prieteni venind la evenimentele mele. Ei au fost un cuplu, dar și-au dezvoltat aceste alte relații și prietenii „.