Blurb îi ajută pe profesioniștii în care se datorează să-și auto-publicizeze sfaturile în cărți, reviste și cărți frumoase

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Infiintata in anul 2006, blurb este un, site - ul de auto-publicare user-friendly la prețuri accesibile , care ajută autori, fotografi și alte reclame distribuie conținut într - un mod tangibil. Pentru întâlniri și relații antrenori, Matchmakers, și experți stil de viață, ei pot profita din plin de instrumente și resurse site - ului de a publica , nu numai cărți de înaltă calitate, reviste și cărți electronice - dar , pentru a , de asemenea , pentru a obține materialul lor în fața publicului potrivit și de a construi brandul lor ca o autoritate pe acest subiect.

Publicarea unei cărți poate fi o idee nouă (nr joc de cuvinte destinate), dar a fost istoric mai ușor de zis decât de făcut. Pentru a publica o carte în trecut, ar fi trebuit să aterizeze fie o afacere carte - nu este feat ușor - sau ponei o mulțime de bani pentru a fi cartea tipărită, legat, și publicate profesional.

load...

Acest proces a fost norma industriei până blurb a venit în 2006. Fondat de Eileen Gittins, blurb este prima platforma din lume pentru crearea, tipărirea și publicarea de cărți independente. Ea a creat site - ul , deoarece ea a vrut să publice o carte de fotografie ei. Eileen a crezut luând cartea la un editor ar fi un proces simplu și de stabilire a prețurilor rezonabile. Din păcate, costurile au fost imobilizarea și pașii erau departe de a fi simplu, astfel încât ea a lansat blurb pentru a face auto - publicare , accesibilă tuturor. Până în prezent, se lucrează bine pentru ea și milioane de alți autori.

load...

Blurb permite utilizatorilor să publice într-o varietate de medii și proiecta fiecare proiect din scoarță în scoarță.

Încă de la începuturile companiei, autorii blurb au creat mai mult de 2 milioane de cărți. Misiunea companiei de la început a fost de a oferi oamenilor posibilitatea de auto-publica, iar echipa este alături de ideea că mai multe moduri puse la dispoziția creatorilor de a publica materiale, cu atât mai bine.

Din distribuție creationto și vânzări, blurb pune autori în control, ceea ce face ca procesul complet personalizat. Acesta poate stimula, de asemenea, profilul de reclame în doar despre orice industrie.

Un proces simplu de producție Plasează Creatori controlul complet

Interfata user-friendly blurb și varietate de formate face mai ușor pentru autori de a avea libertate de proiectare totală atunci când vine vorba de publicarea unei cărți, reviste sau de carte electronică. Site - ul oferă un built-in instrument de creare a propulsat-blurb pe Adobe Lightroom precum și-aplug pentru Adobe InDesign. Acesta prevede , de asemenea , o serie de caracteristici și aplicații care permit blurb să lucreze în colaborare cu alte programe.

load...

Accesul la aceste instrumente permite reclame pentru a face toate deciziile pentru cartea lor. Procesul, de asemenea, taie complet intermediarul, făcându-l mai ușor și mai accesibil.

Alegeți între o varietate de formate pentru a găsi aspectul potrivit pentru proiectul dumneavoastră

Utilizatorii au acces la o gamă frumoasă de template-uri de pornire pentru cărți de bucate, reviste, cărți pentru copii, cărți de călătorie și o varietate de alte discipline. Aceste modele sunt pentru designeri și non-designeri deopotrivă, și blurb le oferă o mulțime de opțiuni pentru a alege de la în funcție de nivelul de calificare și preferința estetică.

Blurb are mai multe opțiuni pentru fiecare tip de carte sau proiect de revistă, oferindu-autori libertatea de proiectare.

Cele mai multe template - uri pot fi ușor modificate, și ca un utilizator blurb, puteți alege dintre șabloane Bookwright și Bookify. Template - uri Bookwright vă permit să modificați fonturile, tweak de plasare, și ajustați machete dvs. După ce ați instalat Bookwright, în timp ce șabloane Bookify nu necesită descărcare și sunt simplu să dau seama.

Este pur și simplu o chestiune de preferință, iar întreaga gamă de template-uri disponibile înseamnă că puteți crea doar despre orice aspect pentru cartea dvs. De auto-publicate sau cartea electronică. Fie că ești un expert în datarea, fotograf sau bucătar, creând o carte de ochi-prinderea sau revista este o modalitate foarte bună de a prezenta brand-ul, și poate stimula, de asemenea, vânzările de conținut. Blurb vă oferă mijloacele de a face toate acestea.

Puteți fi plătit prin intermediul Amazon, Apple si chiar pre-vânzări

După ce ați finalizat un proiect, blurb oferă o gamă largă de moduri de a vinde și de a distribui cărți. Ai optionto vinde direct prin blurb , în plus față de Amazon, Ingram, și iBooks Apple Store. Sau aveți posibilitatea să pre-vinde cu Kickstarter.

Aceste opțiuni sunt toate disponibile la auto-editorii direct pe site-ul, și printr-o serie de link-uri, blurb vă ghidează prin întregul proces de vânzare și distribuire.

Utilizatorii blurb pot vinde munca lor printr-o varietate de canale, și chiar finanța Kickstarter de lucru.

Având astfel un mijloc ușor de distribuție permite mai multor reclame pentru a avea o piață de desfacere pentru publicarea materialului lor. In plus, blurb le oferă modalități de a fi văzut că de conținut și pentru a putea câștiga un trai de la munca lor.

Scriitori, experți și producătorii de conținut de toate tipurile descoperă că nu mai este necesar să avem acea carte afacere râvnit. Sau, după cum a spus Eileen , „să ia oa doua ipotecă și să angajeze o mică armată doar să publice câteva exemplare din propria lor carte.“

Dating Experți poate crea ghiduri pentru a informa clienții & Stand Out

Auto-publicare a deschis o lume de oportunități pentru întâlniri și relații guru. Cu blurb, se pot transforma acum newsletter-ul, blog-ul și conținutul lor pe forum în frumoase ghiduri imprimate, reviste cu aspect profesionist, și, desigur, cărți electronice convenabile.

Site - ul are o vastă colecție de cărți dedicate subiectului de dating, și veți găsi citește ca „ 100 comune Sfaturi Sense Dating ,“ de CM scriitor, sau „ Dating Cyber / Internet ,“ de Discreet Manevrele.

Blurb are o multime de cărți de relații în piața lor, inclusiv „100 de Common Sense Dating sfaturi.“

Pentru experți în căutarea unui mijloc de a distribui conținut original, de auto-publicare este o abordare fantastică. Blurb oferă instrumentele necesare pentru a crea cărți profesionale de calitate la un preț rezonabil, fără a fi nevoie să aștepte o afacere carte.

Auto-publicare înseamnă, de asemenea, sunteți capabil de a primi cea mai mare parte a profiturilor obținute din carte sau o revistă de vânzări. Pe de altă parte, cu editurile mari, este probabil doar pentru a vedea un mic procent din profiturile, ceea ce face auto-publicare o alternativă atractivă.

Blurb permite oricui cu o poveste bună pentru a obține Publicat

După ce, la un moment dat, auto-publicare a fost dezaprobat, dar în timp, aceasta a devenit o formă larg acceptată de publicare pentru oricine, cu o poveste bună. Există milioane de consumatori, în căutarea de conținut de calitate pe atât de multe platforme diferite, și gusturi variază foarte mult. Blurb este una dintre acele platforme - oferind întâlniri și relații antrenori, Matchmakers, și alți experți stil de viață o piață de desfacere pentru a genera și distribui cărți cu aspect profesional, reviste și cărți electronice.

O nouă carte este creat pe blurb fiecare minut, iar peste 2 milioane de cărți au fost produse pe site-ul din 2006. Din cauza resurselor, cum ar fi blurb, există mai multe cărți în lume acum decât oricând înainte, și o lume plină de carte este un lume în care cititorii cu siguranță doresc să trăiască.