Blush life coaching sprijină femeile milenare în căutarea lor de a-și îndeplini viața și cariera de dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurt Versiunea: Criza sfert de viata este un fenomen real, dar este mai puțin înțeleasă decât o criză la mijlocul vieții. Deci , multe femei sunt derutați și neimplinita cu viață în la 20 de ani, și au nevoie de sprijin de multe ori nu se pot obține de la prieteni. Femeile Milenar pot primi îndrumarea de care au nevoie pentru a merge mai departe în carieră, relații, și trăiește prin Blush , un grup de coaching on - line. Blush ajută femeile să stabilească obiective și le oferă cu încurajarea femeilor sănătoase au nevoie pentru a găsi căile lor.

Îmi amintesc meu de criză sfert de viață, cu toate că nu cred că termenul a existat la momentul respectiv. La 25 de ani, am fost de lucru un loc de muncă de mare ca un reporter de mediu la un ziar din Florida de Sud, într-o relație stabilă, și care trăiesc mai puțin de 10 minute de la o plajă uncrowded. Am deținut o casă cu o piscină, o masina care nu a rupt în jos în mod frecvent, și a avut două pisici. Am avut chiar și un grup mare de prieteni. Dar, totuși, am fost nefericit.

load...

Deci, ce a fost problema?

Am simtit ca nu am fost pe deplin trăiesc viața mea - și că a fost greu să-și exprime altora. Pe hârtie, viața mea a fost fantastic, dar, în inima mea, am știut că lucrurile nevoie să se schimbe. Am fost în creștere în sus și încep să înțeleagă că deciziile am fost de luare nu a definit cine am fost.

Am urmat inima mea, și, în termen de doi ani, am plecat relația mea, a vândut casa mea, a renuntat la slujba mea, și a început să facă noi prieteni.

Kali Rogers a fondat Blush după ce a văzut problemele prietenii ei au fost confruntați.

load...

Acum, că sunt pe de cealaltă parte a acelei perioade din viața mea, mă pot privi înapoi și zâmbet. Acum lucrez pentru mine, călători în lume doar cu ceea ce se potrivește pe spatele meu, și se bucură de cele mai sanatoase experiențele datând din viața mea. Mă simt mare, și eu sincer ma iubesc. Când am fost la 20 de ani mele timpurii, care părea ca un drum lung departe.

Eu nu sunt cu siguranță singurul care a experimentat o criză sfert de viață, dar problema este că cele mai multe femei nu știu de unde să se întoarcă atunci când îndoiala începe să se strecoare în alegerile pe care le fac în life.You ar putea apela la un terapeut , dar uneori este dificil de a găsi unul care este accesibil și - cel mai important - relatable.

Blush este o comunitate de coaching online, concepute pentru a ajuta femeile milenare găsi profesioniști instruiți care pot oferi sfaturi practice pentru a lucra prin emoțiile lor cu profesioniști instruiți.

„Am realizat că stigmatul este viu și bine, mai ales pentru femeile tinere. Oamenii le spun că trebuie doar să „freca ceva murdar pe ea“, pentru a avea succes“, a declarat Kali Rogers, fondatorul Blush. „Dar când am început acest lucru, am fost doar 23 de mine, și prietenii mei au fost în căutarea terapie pentru misiuni eșuate, traume sexuale sau relatii incomode cu familiile lor.“

load...

Kali a decis să facă ceva despre el.

Fondator Kali Rogers a vazut o nevoie Milenar pentru Coaching

Când Kali a fost la 20 de ani ei timpurie, ea lucra ca barman în timp ce urmăresc diploma de master în consiliere. A auzit tot felul de povești de la patroni și a început să observe o tendință în rândul femeilor tinere, care au fost de aterizare de locuri de muncă mari chiar din școală, au fost obtinerea plătit bine, dar au fost de lucru un număr masiv de ore fără timp pentru o viață socială.

„Tocmai am văzut o mulțime de stres. Avariile au loc la bar“, a spus ea.

Când sa mutat în California, ea a dat seama că cele mai multe femei milenare nevoie de coaching pe care le-ar putea lua cu ei - on-line. Ea a început să pună împreună un grup de antrenori, diverse profesioniști pentru a forma relații valoroase cu clienții din întreaga țară.

„Aș putea rupe stigma, am putea face consiliere la prețuri accesibile, și face disponibil on-line. Deci, nu ar conta dacă o fată a trebuit să se mute la New York, după absolvire, ea ar putea păstra un antrenor“, a spus Kali. „A fost făcut pentru grupul de mijloc. Nu femeile cu nevoi psihologice intense, dar acele femei care au avut probleme de zi cu zi, dar nu simt ca au avut pe cineva care le-ar putea vorbi despre ele.“

Asigurarea că clienții se potrivesc cu Antrenori calificați

Grup de antrenori Kali cuprindea inițial femei, ea a respectat care au participat la școala ei grad. Dar, așa cum diversitatea clienților săi a crescut, au echipa ei de coaching.

„Mi-ar urmări ce tipuri de clienti vor semna, și am putut vedea tipurile de nevoile pe care le aveau“, a spus ea. „De exemplu, am avut unele mame semn sus. Și nu trebuie să fie o mamă pentru a ajuta la o mama, dar m-am gândit că ar fi frumos să ai pe cineva pe site-ul care ar putea referi la problemele cu care se confruntă ei. Deci, am adaugat Samantha.“

Clienții pot alege un antrenor care se referă la ei de la echipa de diverse Blush lui.

Clientii pot alege ce antrenor se simt este cel mai relatable. Sunt Danielle, care este spiritual și în wellness și de sănătate, și Brittaney, care este intuitiv si are o multime de clienti care au nevoie de acest tip de orientare.

„Așa am curatoriată de afaceri de coaching, prin satisfacerea nevoilor clienților care au semnat“, a spus Kali. „De exemplu, wellness a devenit un subiect imens, iar unul dintre antrenori noastre, Monroe, are o certificare activă în domeniul sănătății holistică. E perfect pentru acei clienți. Eu văd nevoile, și am caute antrenori pentru a le îndeplini.“

Pachete și comunicare online face mai ușoară Obținerea de ajutor

Clientii pot lucra cu antrenori Blush într-o varietate de setări, care este ideal pentru ca fiecare femeie situația este unică.

Clienții pot achiziționa credite pe care le pot folosi pentru sesiuni de video de unu-la-unu cu antrenori sau să scrie și să prezinte intrările în jurnal pentru antrenorul lor, care răspunde în termen de 48 de ore. Un credit este bun pentru o singură intrare jurnal, care poate fi atât timp cât un client dorește, și două credite să plătească pentru o sesiune video de 30 de minute, o-la-unu cu un antrenor. Pachetele variază de la patru la 16 credite pe lună, dar, de asemenea, puteți plăti ca te duci.

Blush oferă diferite pachete de coaching pentru a oferi clienților cu dreptul de suma de sprijin.

„Când se întâmplă lucruri, și trebuie să vorbești cu antrenorul, puteți scrie un jurnal și pune totul în cuvinte, la 2 dimineata“, a spus Kali. „Antrenorul dvs. Va citi și răspunde la revista. Rata medie de răspuns este în aceeași zi.

Clienții multe ori să profite de sesiuni video private, care sunt de 30 de minute sau o oră de lungă, și antrenori maximiza fiecare minut al unei sesiuni video pentru a acoperi cât mai multe aspecte posibile, a spus Kali.

O carte, rebrand și noi Membrii echipei Keep Blush Growing

Mulți clienți au fost cu blush de la înființarea sa, și-au creat prietenii durabile - deoarece clientii sunt adesea similare cu antrenorii lor. În timp ce a fost plină de satisfacții pentru Kali, ea este de lucru pentru a extinde ea ajunge la oameni chiar mai mult.

Kali a publicat o carte , rebranduit site - ul Blush, și a început să facă mai multă muncă de consultanță corporativă - toate se așteaptă ca va extinde impactul Blush lui.

„Momentele mele preferate din Blush, de departe, sunt atunci când mă opresc sesiunile de spus," Ok, vreau să te gândești unde ai fost în această zi anul trecut“, a spus Kali. „Și ne târască înapoi," Tu întâlneam acest tip și în acest loc, și cum te simți? Ea va spune: „Am fost atât de blocat, am fost atât de supărat și nefericit și simțit ca nimic nu va funcționa.“ Și acum, ea va spune: „E noapte și zi.““

În timp ce ea stie ca parte a procesului de vindecare se întâmplă în mod natural, Kali știe că Blush ajută femeile dau seama de puterea ei trebuie să schimbe propriile lor vieți.

„Oamenii sunt mult mai capabil decât ei înșiși dau credit pentru, și este atât de distractiv să facă parte din poveștile lor de succes“, a spus ea. „Blush poate juca un rol important, și asta e pur și simplu uimitor.“