Bnai brith international: o organizatie non-profit in care membrii evrei gasesc comunitate si camaraderie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: B'nai B'rith International, Cea mai mare organizație evreiască din lume, și-a petrecut ultimii 175 de ani, ajutând membrii săi sărbători cultura lor, in timp ce ajuta pe alții - la nivel local și în întreaga lume. Prin aderarea împreună, elastic comunitatea B'nai B'rith a făcut progrese majore în protejarea drepturilor civile pentru toți oamenii. Organizația oferă ajutor umanitar și ajutor în caz de dezastre, atât în ​​Statele Unite și în întreaga lume. B'nai B'rith susține, de asemenea, pentru drepturile de conducere în Washington, DC, și în jurul valorii de țară, în special furnizarea de locuințe pentru cei cu venituri mici. Organizația dezvoltă viitorul prin Leadership Rețeaua Tinerilor, care oferă tinerilor oportunități de a întâlni adulți și voluntariat în SUA și în străinătate în timp ce afectează schimbarea. Începând cu 1843, B'nai B'rith a fost angajat la misiunea de îmbunătățire a calității vieții pentru comunitatea globală.

Fac lucruri natură pentru alții ai putea face o persoană mai plină de compasiune mai fericit. Conform unui studiu in Jurnalul de Psihologie Socială, fapte bune pot îmbunătăți satisfacția în viața personală - și efectele pot fi simțite în cât mai puțin de 10 zile.

load...

Cu toate acestea, nu numai că oamenii altruist obține un impuls de a face bine, dar acte de bunătate pot crea , de asemenea , o buclă de feedback pozitiv , care reverbereaza pe tot parcursul vieții lor. Cercetare de la Harvard Business School prezinta oameni care au reflectat înapoi la un moment de bunătate pozitiv au fost mai multe sanse de a face filantropie o parte esențială a modelului lor de fericire.

Gasirea unor modalitati de a face fapte bune nu este un lucru, dar conectarea cu o organizație de oameni ca-minded angajamentul de a ajuta prin mai multe căi și inițiative este chiar mai bine.

B'nai B'rith International este cea mai veche și cea mai mare organizație evreiască din lume, iar membrii săi au venit împreună pentru a aduce spiritul filantropic altora timp de 175 de ani.

load...

Rhonda Love, de programare la B'nai B'rith International, înțelege că promovarea unui spirit altruist este bun pentru toată lumea.

„Ne uităm la voluntariat ca ceva bun pentru tine și bun pentru toată lumea. Uneori, voluntar devine mai mult din program decât persoana care îl ajută“, a spus ea. „În același timp, este într-adevăr o modalitate foarte bună de a întâlni oameni și de a face ceva diferit decât doar un tipic get-împreună, un film sau cina. Se face împreună și de a face ceva care are un rezultat semnificativ atașat la acesta „.

Bazându-se pe o moștenire de 175-an de muncă pentru Drepturile Omului

Începând cu 1843, B'nai B'rith International a fost dedicat pentru a asigura o calitate a vieții pentru toți, care deservesc comunitățile în mai mult de 50 de țări din întreaga lume. B'nai B'rith are spitale, orfelinate fondat, campanii de ajutorare în caz de dezastre, comunități în vârstă de locuințe, inițiative de siguranță pentru copii, programe de educație și toleranță.

load...

Organizația lucrează, de asemenea, pentru a promova înțelegerea și combate anti-semitismul de lucru cu oficiali guvernamentali, oameni de afaceri influenți, și lideri mondiali pentru a proteja și de a asigura drepturi civile - precum și sprijinul Israelului.

Rhonda și restul personalului sunt deosebit de incantati de sărbători ziua de naștere 175th B'nai B'rith.

B'nai B'rith sărbătorește 175 de ani de muncă impactful.

„Suntem foarte fericiți să fie atingerea acestui reper. Gala noastra 175th Anniversary va fi în luna octombrie la New York, împreună cu o conferință de conducere. Conferința va fi o oportunitate pentru membrii și simpatizanții să fie o parte din munca pe care o facem. Este în cazul în care sunt făcute politici, prezentări sunt realizate, iar oamenii interesante sunt aduse la masa de discuții“, a spus ea.

B'nai B'rith este un sanctuar de soiuri pentru oameni să se reconecteze cu cultura lor evreiască, de a socializa cu comunitatea lor, și de a face lucruri mari în lume.

„Oamenii vin, deoarece acestea au un interes special. Ei au grupuri care sunt conectate de afaceri. Avem oameni care sunt conectați de locul în care trăiesc. Avem oameni cărora le pasă de o anumită problemă, astfel încât acestea pot fi implicate în evenimente“, a declarat Rhonda.

Este, de asemenea, un loc minunat de a întâlni oameni cu medii și interese similare pentru prietenie, camaraderia, sau chiar mai mult.

Furnizarea de ajutor umanitar și în caz de dezastre la nivel mondial

Efectele eforturilor umanitare B'nai B'rith se resimt mult mai largă și. Inițial, fondatorii au venit împreună pentru a ajuta la furnizarea de cheltuielile de trai, educație, și cheltuielile de înmormântare chiar și pentru familiile membrilor pentru a se asigura că acestea nu au căzut de pe vremuri și mai greu după ce a pierdut un iubit-o. Această generozitate se extinde acum la oameni din întreaga lume.

B'nai B'rith a oferit ajutor în caz de dezastre de la mijlocul anilor 1860 și a ajutat comunitățile globale încă din anii 1880..

Rhonda individualizata un program de lungă durată, care reflectă tradiția spiritului filantropic la B'nai B'rith.

„Proiectul Hope, care vine de ajutor Oamenii noștri de pretutindeni, este un proiect de distribuție a produselor alimentare, iar noi avem oameni care au fost implicați în program, care aduc acum copiii lor să se ofere voluntar, deoarece ei au venit în calitate de copii cu părinții lor“, a spus ea. „Este tipul de activitate în care se pot întâlni social precum și cu vecinii lor.“

Organizația sprijină , de asemenea , proiecte internaționale în curs de desfășurare , cum ar fi Helping Haiti. Nu numai că oferă un ajutor atunci când a lovit 2010 cutremur, dar a continuat să facă acest lucru prin intermediul Haiti creste, un program agricol care oferă fermierilor haitiene educația, banii și accesul pe care acestea trebuie să investească în - și să crească - propriul teren.

Advocacy pentru Seniori impactful în 28 de comunități

Îngrijirea și sprijinirea îmbătrânirea populației este una dintre problemele cele mai critice ale timpului nostru. B'nai B'rith înțelege că persoanele în vârstă sunt membri valoroși ai societății și are un rol de lider în furnizarea - și pledează pentru - servicii de conducere.

Rhonda Dragostea a vorbit cu noi despre misiunea B'nai B'rith International pentru a ajuta pe alții.

Parteneriat cu HUD, B'nai B'rith a contribuit la crearea 38 de clădiri în 28 de comunități în mod expres pentru populația senior cu venituri mici. Acest lucru a făcut cea mai mare organizație sponsor național evreiesc de locuințe subvenționate în SUA. Aceste comunități includ 4.000 de unități, care au un impact pozitiv mai mult de 8000 de oameni. Organizația sponsorizează de asemenea, case-mamă din întreaga lume, în Anglia, Noua Zeelandă, Canada și, printre alte țări.

„Facilitățile noastre de locuințe senior, care sunt situate în comunități din Statele Unite oferă locuințe pentru acele persoane care au o anumită necesitate din cauza situației lor financiare“, a declarat Rhonda. „În legătură cu faptul că, există lideri B'nai B'rith și voluntarii care lucrează în aceste clădiri și crearea unei comunități pentru rezidenți. „

Advocacy Senior B'nai B'rith Initiative funcționează cu factorii de decizie politică în toată țara pe probleme de conducere, cum ar fi Social Security, Medicare, de cercetare de celule, si de finantare pentru rețeaua de servicii de îmbătrânire stem. De asemenea, ei trimit „Alerte de acțiune“ pentru a lăsa oamenii să știe despre așteptarea și legislației propuse și modul în care acestea pot contacta liderii aleși rapid și ușor.

B'nai B'rith: O rețea de lideri evrei

Conducerea Network Young este un grup de lideri de impact viitoare în B'nai B'rith. Ei se întâlnesc cu alți lideri tineri pentru a face schimb de idei și de a ajuta lupta comunităților prin intermediul unor evenimente la ambasade, misiuni, site - uri de reconstrucție dezastru, și colectori de fonduri.

Acești lideri tineri, de multe ori cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, sunt o forță vitală pentru viitorul B'nai B'rith. Sunt tinere grupuri de conducere de rețea în șase orașe din SUA: New York-New Jersey, Chicago, Florida de Sud, Washington, DC, Denver, și Los Angeles.

Este, de asemenea, un loc minunat de a întâlni oameni la fel de minte pentru prietenie și romantism potențial. „Atât de mulți oameni au avut o conexiune B'nai B'rith. Nu pot să vă spun cât de mulți oameni m-au sunat și a zis: "Părinții mei au întâlnit la un eveniment de B'nai B'rith“, a spus Rhonda.

Cei interesați se pot alătura acestei comunități care celebrează cultura evreiască și patrimoniu, pledează pentru alții, oferă un ajutor în cazul în care este necesar, și se conectează cu o comunitate evreiască internațională. Este, de asemenea, un loc pentru a conecta social cu un nou doua familie,.

„Avem grupuri care se reunesc pentru mese de Shabbat. Avem grupuri care se reunesc pentru grupuri de discuții și experiențe de învățare“, a spus Rhonda. „Oamenii care sunt implicați în organizație cu adevărat unul la altul si sunt acolo unul pentru altul; este familia lor B'nai B'rith.“