Bootsnall: 20 de ani de ajutorare a solicitanților de aventură planifică experiențe de schimbare a vieții și se conectează cu oameni noi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Timp de aproape două decenii, BootsnAll a ajutat planul de aventurieri si sa execute complexe de călătorie în jurul lumii. Operand pe o filozofie care călătorii sunt o parte vitală și plină de satisfacții de viață, organizația oferă articole de bricolaj și de destinație ghiduri pentru a învăța pe oameni cum să cartografia excursii pe termen lung, inclusiv decalaj de ani, sabatic, și „ în jurul lumii (RTW) excursii. BootsnAll știe care merg în străinătate este vorba de oportunități de a face conexiuni cu indivizii și culturile lor, precum și resursele sale și comunitatea vastă de Globetrotters oferă Voyagers experimentați și cei noi la joc de călătorie ceea ce au nevoie pentru a deveni cetățeni ai lumii.

O vacanță de o săptămână la Disney World sau o relaxare de câteva zile pe o plaja tropicala poate suna ca vacanta de vis pentru unii oameni. Dar, pentru alții, umplutura un rucsac plin de strictul necesar pentru o călătorie în jurul lumii este la fel de important pentru viața lor ca respirație. Jennifer Miller se încadrează în această din urmă categorie. Pentru ea, de călătorie a fost cheia pentru reinventarea viața ei.

load...

Jennifer și soțul ei au făcut ceea ce mulți văd ca de neconceput; au renunțat la norma pentru puterea transformatoare de călătorie. Ei au planificat, au avut conversații dificile, și se confruntă temerile lor personale. Dar, în conformitate cu Jennifer, călătoria lor de biciclete de doi ani în jurul valorii de Europa și Africa de Nord a fost bine în valoare.

„Nici nu pot imagina ce viata ar fi dacă nu am fi făcut această pauză“, a spus ea, „dacă nu am fi lovit ușor așteptările convenționale pasărea și urmărit pasiunile noastre.“

Pentru a face ceea ce a făcut Jennifer și soțul ei necesită două lucruri. În primul rând, trebuie să realizezi durerea de a nu trăi visul tău este mai mare decât confortul vieții tale mai convenționale. Și, în al doilea rând, trebuie să dobândească cunoștințele necesare pentru a planifica și executa călătoria fără efort. Primul este în întregime până la tine; Cu toate acestea, o comunitate de aventurieri ca-minded așteaptă să vă ajute cu partea a doua.

load...

BootsnAll oferă un depozit de resurse pentru a se potrivi solicitanților aventura cu destinații de vis.

De aproape 20 de ani, BootsnAll a fost furnizarea de resurse călătorilor să planifice și să realizeze excursii complexe pe tot globul. Încă de la începuturile sale, site - ul a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni aduc visele lor de călătorie pe termen lung la viață.

BootsnAll înțelege de călătorie este o modalitate de a face conexiuni cu oameni noi si culturile care le populează. Și, prin ghidurile sale de destinație, informații privind diferitele stiluri de călătorie, precum și o rețea mare de Globetrotters, BootsnAll are tot ce ai nevoie pentru a face o pauza de zi cu zi și să vedem ce te așteaptă în lume.

Filosofia: Travel este la fel de important ca respirația & Eating

Filozofia din spatele BootsnAll este un simplu una: pe termen lung, independent de călătorie este cheia pentru o educație completă. Sean Keener, Co-fondator si CEO al BootsnAll a explicat viziunea sa la noi.

load...

„Numărul un lucru pe care noi credem că este de călătorie este vitală“, a spus Sean. „Este la fel de important ca respirația și mănâncă. Oamenii au explorat și au învățat de-a lungul istoriei, lăsând acasă și de a vedea lumea dintr-o perspectivă diferită.“

BootsnAll prezintă călătorilor cu destinații care vor îmbogăți viața lor. Acest tip de călătorie nu este vorba despre lovirea locațiile turistice și verificarea articole de pe o listă găleată. Aceste Călătoriile lungi sunt menite să deschidă ochii la lumea din jurul tău.

BootsnAll lui Sean Keene ne-a spus cum site-ul a ajutat milioane de călători planificați călătorii pe termen lung.

Global, de călătorie pe termen lung împuternicește să aflați mai multe despre alte culturi și să ia în considerare umanitatea cu o nouă perspectivă. BootsnAll îi ajută pe oameni să înțeleagă acest lucru prin oferirea de tone de resurse, sfaturi și articole despre călătorii, precum și resursele necesare pentru a rezerva de fapt, itinerarii lor.

Sean a discutat, de asemenea, unele dintre beneficiile ascunse de experiență semnificativă de călătorie atunci când vine vorba de atragerea și păstrarea partenerilor.

„Am ajutat milioane de oameni fac acest fel de călătorie“, a spus el. „Atât de mulți oameni vin înapoi și, în contextul de dating, sunt mai încrezători și ei înșiși și ceea ce doresc mai bine decât înainte de a pleca să înțeleagă. Acest lucru este atractiv!“

Oferirea 4M + Oameni Instrumente pentru excursii de succes

Se spune adesea că o călătorie este distractiv, dar planificarea nu este. Cu BootsnAll, acest lucru nu este cazul. Site-ul ofera mai multe resurse - de la rezervare site-uri la liste de verificare și ghiduri de călătorie - pentru a ajuta la a face planificarea ușoară și de coeziune. BootsnAll a luat frustrarea și ghici de lucru de cartografiere călătorii pe termen lung.

Unele site - uri de călătorie fac rezervarea în jurul lumii la de călătorie confuz și dificil. Dar BootsnAll oferă utilizatorilor săi acces la indie, singurul motor biletul de avion pentru a planifica pentru excursii cu oriunde între șase și 25 stații. A Indie ușor de utilizat și oferă amestec perfect de simplitate și funcționalitate. Platforma prezintă mai multe opțiuni de rezervare, oferind atat flexibilitate si cele mai ieftine tarife posibile.

BootsnAll prevede , de asemenea de masterat Liste de verificare pentru planificarea calatoriei. Liste de control separate sunt personalizate pentru persoane fizice si familii, astfel încât toate dvs. Rațe stați frumos într - un rând. Există chiar și o listă pentru cei care au luat o pauză de carieră , care include luarea în considerare a locurilor de vizitat și experiențe pentru a avea , care va spori o rГ © sumГ ©.

Ghiduri de călătorie sunt o parte esențială a planificării călătoriilor dvs. Pe termen lung. De exemplu, poate doriți să vizitați Africa pentru prima dată și nu sunt sigur ce zone sunt cele mai bune pentru călătorii și ceea ce nu ar trebui să ratezi. Făcând clic pe secțiunea Africa ghidajelor educă călători pe pilonii vitale pentru experiența africană. Informații despre transport, companii de turism, și opțiuni de cazare sunt de asemenea disponibile. Și, cu Consiliul Africa comunitar Mesaj, articole și povești de călătorie despre Africa, BootsnAll este un magazin one - stop pentru tot ceea ce trebuie să știți despre vizita continent.

Proiectare RTW Excursii la Globe & circumnaviga intalni noi exploratori

Toată lumea a visat de călătorie în jurul lumii , la un moment dat in viata lor. Cu RTW de călătorie , aceste vise devin realitate ușor de gestionat. RTW descompune călătorie în jurul valorii de -lume în cinci părți majore: inspirație, planificare, în timp ce sunteți plecat, Coming Home, și forumuri de călătorie.

Inspirația acoperă totul , de la miturile de călătorie la cele mai bune locatii de valoare pentru dolarul american. Planificarea se referă la toate întrebările frecvente și ghidurile de planificare ai putea avea nevoie , astfel încât să știi ce să faci. În timp ce ai plecat ofera perspective critice asupra ramane sanatosi , pe drum și modul de a gestiona de lucru și de voluntariat în străinătate. Coming Home se ocupă cu lucruri care nu toată lumea crede despre cum ar fi șoc cultura inversă. În cele din urmă, Travel Forum conectează călătorii pentru discuții importante și a răspunde la întrebări cu privire în jurul valorii de lume de călătorie.

BootsnAll oferă , de asemenea , cursuri gratuite de 30 de zile pentru a ajuta călătorii planificați călătoria lor RTW. In fiecare zi, veți primi un e - mail pe care te plimba prin toate detaliile, cum ar fi planificarea, salvarea și bugetare, care merg în a face călătoria dvs. O realitate. De exemplu, e - mail ziua a treia ar putea acoperi în cazul în care să meargă și concentreze ziua șaptesprezece ar putea fi pe imunizări. Planningtrips de o asemenea magnitudine poate fi copleșitoare, astfel încât cursul de 30 de zile este esențială pentru a face fiecare parte a experienței de călătorie în doze zilnice.

Sean belives merge într-o călătorie în jurul lumii la este o experiență unică, care isimportant pentru toată lumea.

„O excursie mare, de obicei, cel puțin două sau trei săptămâni, variind de până la un an sau mai mult, este o modalitate de a învăța despre tine și lumea care nu pot fi reproduse prin învățare on-line sau citind singur“, a spus el. „Ori de câte ori este că noi creștem este doar un mod de viață și de învățare. Și costul de a călători pe termen lung sau în întreaga lume nu a fost niciodată mai accesibil.“

Fiind un cetățean global pe care se deschide pentru a afla mai multe despre lume și cum să se conecteze cu adevărat cu și se referă la alții.

BootsnAll - dedicat pentru a face Journeys o parte vitală a vieții

BootsnAll vrea sa elimine toate obstaclesto experiența de învățare ofbeing un cetățean al lumii. De fapt, Sean face foarte mult pentru a ajuta pe elevi și pe alții atinge această experiență prin noul său efort, proiectul Access Travel.

„Am co-fondat un 501 (c) (3) numit Proiectul de acces de călătorie , care acordă burse pentru studenții care doresc să facă călătorie educațional“ , a spus el. „Am vrea să vedem un an decalaj pe fiecare rГ © sumГ © deoarece noi credem de călătorie este vitală... Astfel încât orice fel de experiență de călătorie experiential, cum ar fi RTW sau sabatice, pe fiecare rГ © sumГ © se califică către obiectivul nostru, de asemenea.“

World Travel ii face pe oameni mai plini de compasiune, a informat, precum și lucrători mai buni, profesori, și însoțitori. Jennifer Miller a dat seama că va fi mereu sceptici pentru a vă descuraja să fugi pentru a vedea lumea. Și Sean vrea ca oamenii să se marineze pe acest atunci când caută inspirație pentru a călători.

„Ca tineri și bătrâni naviga de viață și iubire, ia în considerare a lua o cale alternativă decât cea oricine altcineva este pe“, a spus Sean. „Ori de câte ori te afli îngrijorat ce alte persoane vor crede dacă călătorie în lume, sau de a face X, Y, sau Z, STOP. Nimanui nu-i pasa. Du-te face și de a explora cum doriți „.