Bristlr: o rețea prietenoasă de întâlniri în care bărbații de toate formele și dimensiunile sunt iubiți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când este vorba de scruff, unele Stampe nu pot obține suficient. Pentru barba purtatori și barba-iubitori de pretutindeni, Bristlr are cultivateda rețea de nișă , datând de sute de mii de single -uri. Acești oameni vin împreună în admirație reciprocă pentru o bărbie mustăți. Ai registerby răspunde la oh-așa-importantă întrebare: „Ai o barbă?“ Nu e nevoie să indice sexul sau completați un bio de lungă durată - simplu poate începe imediat bărbi de rating și utilizatorii de mesagerie gratuit. Begunin 2014 ca o glumă, Bristlr conectează oameni cu todates păr facial care iubesc sărutări gâdilat. Astăzi, distracție iubitoare de simplu în întreaga lume caută dragoste și relații în această rețea quirky.

În 2014, John Kershaw a fost visa cu ochii deschiși la birou, atunci când o întrebare prostie mi-a venit în cap: Ce se întâmplă dacă au existat o întâlnire appdedicated la tipi cu bărbi (și pui, care likebeards)? El a verificat, si se parea ca el a fost primul care să se gândească la barba-pipăit ca bază pentru o rețea de întâlnire.

load...

Ioan a găsit ideea atât de atrăgătoare, el a creat o pagină de destinație fals pentru ea, doar pentru distracție. El a făcut ca un experiment de gândire amuzant și să amânați munca sa, dar simplu fixat pe ideea. Lo și iată, oamenii au încercat să se înscrie și-a exprimat interesul de a se alătura unei rețele sociale legate de barbă.

John Kershaw, Bristlr lui Fondator și Technical Lead, transformat o glumă într-o afacere de succes.

Când a văzut răspunsul on - line, John a dat seama că era ceva. Oamenii Bearded au nevoie de dragoste, de asemenea, așa că a mers despre a face pagina de fals într - un site adevarat. Bristlr poate fi început ca o glumă, dar a luat rapid off printre cultivatorii barba si iubitorii de barba din întreaga lume.

load...

„Avem o mulțime de PR doar de la oameni care merg«uite cât de ridicol este,»“, a explicat John, Fondator al site-ului și Technical Lead. „Bristlr este toate aboutbeards de pe suprafata, dar este de fapt mai mult decât atât. - este o piață stil de viață care reprezintă cultura beardy“

Acum, Bristlr deține poziția râvnit de cea mai mare dating site barba-centrice din lume. Promisiunea lor solemnă: „Conectarea celor cu bărbi pentru cei care doresc să bărbi accident vascular cerebral.“ Ce ai vrea mai mult?

Sute de mii de utilizatori Barba-Loving în căutarea pentru dragoste

Ioan a descris atmosfera a site-ului ca hipster-ish, atragerea de simplu cu un sentiment unic de stil (plus bărbi). Mulți dintre utilizatorii de sex masculin arată off finețea lor faciale cu bărbi sculptate, mustăți twirled, si mustati lungi pentru a face chiar și Moș Crăciun gelos.

Site-ul este activ în sute de orașe din întreaga lume, mai ales în Statele Unite și în alte țări vorbitoare de limba engleză, iar baza lor de utilizare este în creștere rapidă. Ocolind cultura Hookup, Bristlr este un site de matrimoniale bazate pe relații pentru persoanele care caută legături adevărate cu persoane fizice de calitate. Doi membri trebuie să „cum ar fi“ unul pe altul înainte de a trimite un mesaj, astfel încât single sunt în siguranță de la nesolicitate provin de suplimente de la excesul de zel barba strokers sau supra-enthused barba purtatori.

load...

„Pentru că e mai de nișă și o comunitate mai mică, nu obține cât mai mulți oameni joc agatare“, a spus John, „și ne poziția de a fi mai distractiv si relaxat.“

Site-ul este liber de a utiliza, dar unele caracteristici premium costa un pic in plus. „Noi percepe costul unei cești de cafea“, a spus John, „și poate o gogoasa.“ Într-adevăr, site-ul citește de fapt, „Cumpără-ne cafea pentru a activa“ anumite caracteristici. Pentru câțiva dolari pe lună, subscribedmembers pot vedea meciurile și punctele de vedere.

„Poti vedea cine te verifica afară și havea strălucitoare sens că you'resupporting o cauză nobilă,“ headded.

Piaptana personalizat caracteristici cum ar fi barba Evaluare

Pe Bristlr, căutările filtrate radă ore pe de navigare și de a vă aduce direct la perspectivele de date în zona dumneavoastră. Acest instrument este simplu, permițându-vă să filterthe rezultatele căutării în funcție de vârstă, distanta de la tine, noi membri, membri plăcut, și, desigur, „barbă sau fără barbă.“

Ușor de utilizat interfață Bristlr ajută simplu să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important în dating: bărbi!

Dacă vă bucura de un pic aleatoriu (și tu ești într-adevăr în bărbi), puteți face clic pe „rata bărbi“ opțiunea de a juca versiunea Bristlr de degetul spre stânga sau spre dreapta.

Barba Rating-ul este un mod distractiv de a da opiniile dvs. Pe ciocurile minunat și miriște sexy. Puteți evalua bărbi de la unu la cinci și naviga rapid prin intermediul rețelei de simplu. Ioan ne-a dat lingura interior și ne-a spus că vineri bărbi rata mai mare de oameni de ansamblu (a uptick 7%), astfel încât o mare de timp pentru a ajunge acolo și începe chat.

O altă caracteristică standout este numit Lothario detector, care vă avertizează despre mesajele spam. Dacă mesajul ofensatoare a fost trimis la un alt utilizator (două-timer-ul!), Veți primi o notificare a spune acest lucru. Prin Ieșiri cu copy-pasters, site-ul promovează comunicarea de calitate pe întregul site. „The feedbackhas a fost foarte pozitiv“, a spus Ioan, „cu excepția câtorva tipi morocănos.“

Cultivarea Povești de succes De la Cuplurile din întreaga lume

Potrivit site-ului, mai mult de 250.000 de conexiuni au fost făcute pe acest paradis on-line pentru iubitorii de barbă. Membrii lor scrie adesea pentru a spune povestea lor și mulțumesc Bristlr pentru a le aduce împreună.

În Hawaii, Ciad recuperează într-un genunchi și a propus Jenna, pe care la întâlnit pe Bristlr.

„De îndată ce l - am văzut, am știut că avea dreptate“ , scrie Emma , un membru Bristlr fericit potrivire. „A fost ca și în cazul în care piesele lipsă au căzut în loc. Am știut atunci și știu acum că el este singurul om pentru mine.“

Ea sa întâlnit Reinier on-line și, chiar dacă el a trăit în Olanda și a locuit în Australia, ei știau că ar fi găsit ceva special. El a dezrădăcinat viața lui și sa mutat la Perth să fie cu ea. Acest couplewould puțin probabil nu au întâlnit niciodată dacă nu pentru Bristlr.

O altă dovadă a succesului site - ului este Jenna și Ciad, care sa întâlnit atunci când unul dintre prietenii lui Jenna a creat profilul ei pentru ea ca o glumă. Ei s- au logodit după cinci luni de întâlnire, pentru că unele femei găsi doar bărbi irezistibil, iar acum trăiesc fericiți în casa lor din Chicago.

Ioan ne-a spus medii Bristlr despre o nunta pe lună, în funcție de ceea ce auzim de la membrii lor.

Un Savvy Echipa ruleaza site-ul cu un simț al umorului

Echipa Bristlr este hilar, semnând e-mailurile lor „Iubire și bărbi“ și poking în mod constant distracție la site-ul lor-barba obsedat. Ei nu se iau prea în serios, dar nu mai puțin pasionați de ceea ce fac sunt.

„Nu e ca suntem construi un instrument pentru chirurgi creier,“ Johnsaid cu un râs „, astfel încât ne putem distra cu ea. Doar astăzi, cineva mi-a dat o copie a unei cărți numită „Filosofia bărbi.“ Deci, îmi place acest loc de muncă.“

Într - un efort de a trece de-a lungul succesul lor la alte piețe de nișă, echipa Bristlr a venit cu M14 Industries , o clădire app companyfor antreprenori. Acestea creează aplicații care să împuternicească oamenii și aduc comunități de nișă împreună în jurul valorii de toate interests- comune de la lectura la tatuaje. M14 Industries ofera suport tehnic pentru a peoplewith idei cool pentru o nouă platformă socială.

„Ne-am dorit pentru a face ușor de a face propria aplicație întâlnire“, a spus el. „Am istoric Gota de a oferi produse cu adevărat frumos, și, în măsura în care pot spune, că suntem singurii oameni din lume care oferă un serviciu de genul asta. Spune-ne ce vrei, și o vom construi.“

Complet gratuit & Beardtastic - Bristlr Pionierii nișă Dating

Este o premisă incontestabil amuzant - un site de matrimoniale pentru persoanele cu bărbi! - dar ceea ce a creat John este mult mai mult. Bristlr favorizează o atmosferă de inima usoara pentru single, care sunt prea minunat forthe site-ul mainstream.The nu se ia în serios, și multe datere se bucură că despre asta.

Pe Bristlr, simplu vin pentru bărbile, dar stați pentru perspectivele de calitate matrimoniale.

Începând cu 2014, Bristlr a revoluționat spațiul datând de cererea pentru meetingthe-barba centrice întâlnire. Umorul lor bun, design simplu și clar de marketing a crescut publicul lor la lungimi aberante - la fel ca multe dintre bărbile pe site-ul.

Astăzi, sute de mii de ofusers, cu și fără bărbi, du-te on-line pentru a găsi relații într-un nichecommunity. Acest spațiu dating este la fel de distinctiv ca este încântător, și este liber să se alăture așa că de ce să nu dau o șansă?

Fie că Sărbătorim No-Bărbierit noiembrie sau vă sport mustati dumneavoastră pe tot parcursul anului, acest site salută păr facial de toate formele și mărimile.

„Avem aceste cupluri care sa intalnit pe Bristlr si sa ne tina actualizate, și asta e doar minunat“, a spus John. „A început ca o idee sarcastică limba-in-obraz, dar oamenii au fixat într-adevăr pe ea, și suntem foarte mândri de asta.“