Bruery oferă o experiență unică perfectă pentru single-uri sau cupluri iubitoare de bere

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Bruery este o companie inovatoare de producere a berii cu sediul in Orange County, California, care face o locație excelentă pentru o dată. A fost fondat de Patrick Rue, un homebrewer care era interesat de crafting bere cu arome unice, iar el a găsit o mulțime de succes. Fabrica de bere are acum doua locatii din California , unde pasionații de bere pot gusta libațiilor sale unice, inclusiv bere de varsta baril. La sediul Bruery, puteți merge pe un tur fabrică de bere și de a încerca numeroase beri de-a lungul drum - făcându - l un loc de distracție dată pentru cupluri și o modalitate foarte bună pentru single pentru a satisface amatorii de bere colegi. Bruery oferă , de asemenea , mai multe cluburi, societăți, pentru cei botezate care doresc acces la reduceri, brews exclusive și evenimente speciale.

Când Patrick Rue început să experimenteze homebrewing, el a mers rapid de la un colecționar cuiva care a fost obsedat de crearea de noi retete de bere.

După cum a trecut prin facultatea de drept, Patrick a lucrat la fierturi creative în timpul său liber și chiar a început premii câștigătoare. Până când a terminat școala, el a decis să sari peste examenul de barou din California și în loc să urmărească visele sale de bere și să deschidă o fabrică de bere.

load...

„Cultura a construit este în jurul valorii de faptul că inovația și dorința de a explora“, a declarat Joel Kennedy, marketing manager al Bruery.

Patrick Rue fondat Bruery pentru a crea berilor inovatoare pentru iubitorii de bere să se bucure.

Bruery a avut începuturi modeste; Patrick a deschis în 2008, ca un mic, de afaceri prieten și-familie-run. De atunci, acesta a crescut constant menținând în același timp un simt de tip boutique, specializându-se în butoi de vârstă și experimentale beri englezești. Bruery extins la o a doua locație în California și, de asemenea, a deschis un magazin din Washington, DC.

load...

„The Bruery a fost fondat pe emoție că Patrick a simțit în acele primii ani de homebrewing, și vom continua să depună eforturi pentru aceeași pasiune în fiecare aspect al afacerii noastre de astăzi,“ declarația de misiune a fabricii de bere citește. „Nu ne oprim să ne provocare pentru a dezvolta beri distincte și imaginativă, urmărind în mod constant îmbunătățiri în tot ceea ce facem.“

Două California Locații Probei Beers inovatoare

Bruery Locația principală este în Placentia, California, care se află în Orange County. Puteți tur fabrica de bere originală la această locație în zilele de sâmbătă și duminică. Puteți vizita, de asemenea, sala de degustare, în cazul în care există 40 de beri diferite la robinet.

Joel a spus tot felul de vizitatori vin la Bruery; unii sunt localnici care vizitează oriunde de la una până la cinci ori pe săptămână, pentru a vedea ce berilor noi sunt la robinet. Dar Bruery este, de asemenea, o destinație pentru bere iubitoare out-of-towners.

load...

„Vedem oameni din toate categoriile de viață pentru că berea nu cunoaște granițe, și care are mai mult de 40 de beri diferite la robinet, la o sală de degustare asigură avem ceva pentru toată lumea să se bucure“, a spus el.

Bruery are doua camere de degustare, in California, precum și un magazin fizic din Washington, DC.

Cea de a doua locație, numită Bruery Terreux, se află în Anaheim, California. Accentul aici este puțin diferit de cel principal Bruery, așa cum este dedicat berii bere sălbatice și acru. Această locație este adesea o destinație pentru iubitorii de bere care trec prin California de Sud, mai ales dacă se îndreaptă spre Disneyland din apropiere.

Recent, Bruery a deschis un magazin fizic din Washington, DC. În timp ce nu pot participa la o degustare de bere acolo, puteți ridica comenzi online și să cumpere o varietate de bere la sticlă inovatoare pentru a bea acasă.

Arome Creative și fierturi neobișnuite

Pentru că a început ca un experiment cu arome, stiluri și metode de preparare a cafelei, creativitatea este în ADN-ul lui Bruery.

„The Bruery este specializată în butoi de vârstă și experimentale ALES, astfel încât există o mulțime de arome și combinații și lucruri în vârstă de stejar pe care mulți papilele gustative nu au experimentat“, a spus Joel.

În cazul în care Bruery a debutat, ea a ieșit swinging cu arome de oameni nu au gustat.

„Avem o moștenire de a face acel an după an și unul ridicând-ne cu fierturi creative. Acesta poate fi de fructe și de vârstă baril stout imperial - care poate fi mai aproape de alcool de 20% în volum, deci este ca ca bea un port fin sau vin bun - sau bere, care sunt inspirate de horchata“, a spus Joel. „Avem o grămadă de arome culinare și lucruri pe care oamenii vorbesc despre obține asocierea cu alimente.“

Bruery creează băuturi inspirate de o varietate de diferite fabrici de bere și bere la sediul său. Potrivit site-ului Bruery lui, „Suntem condus în mare parte de experiențe de savoare. Plăcintă de cartofi dulci, mâncare thailandeză, aroma intensa de lavandă proaspăt culese, printre multe altele, sunt influentele noastre primare.“

Echipa isi propune sa creeze arome complexe din ingrediente simple. Bruery are beri pe tot parcursul anului, beri de sezon, și bere în vârstă de oriunde de la șase până la 18 luni în butoaie care anterior au fost maturate - băuturi spirtoase distilate care conferă arome interesante de pe berilor.

Unul dintre motivele pentru iubitorii de bere iubesc vizita camere gustând Bruery este că ei pot gusta atât de multe beri unice, care se executa gama in termeni de tip și aroma.

„Vom vedea unii oameni merg în berile mai acru pe care le pune la cale la Bruery Terreux. Dacă oameni ca limonada sau beri cu fructe, avem o mulțime de opțiuni în această categorie“, a spus Joel. „Alții gravitează spre mari, stouts haler și mai puternic API.“ The Bruery, de asemenea, face colaborari ocazionale cu alte fabrici de bere pentru a crea noi rețete.

Brewery Tours Ideal pentru o noapte Data sau pentru a întâlni alți iubitorii de bere

Bruery oferă excursii la ambele locatii sale din California fiecare sâmbătă și duminică pentru doar 5 $, iar sâmbătă este cea mai populara zi pentru un tur, în conformitate cu Joel.

Turul include un pahar de suveniruri și mai multe probe de-a lungul drum. „Oamenii învață totul despre originile companiei noastre, cum se face berea, și calea de la fabricarea berii la sticla“, a spus Joel.

După tur, opriți de sala de degustare, în cazul în care vă puteți crea propriul avion de bere. Joel spus Bruery a fost una dintre primele fabrici de bere să îmbrățișeze ideea de degustare mai multe beri la un moment dat. Completați un formular de zbor personalizat și alege oricare cinci beri din cele 40 de pe meniu.

Un tur al Bruery este o modalitate foarte bună pentru cuplurile să se cunoască mai multe despre bere - și unul pe altul.

„Dacă oamenii vin aici pentru o dată sau cu un grup, un zbor îi ajută să experimenteze atât de multe arome - in special cele din afara regatului lor“, a spus el.

O vizită în Bruery este, de asemenea, perfect pentru cuplurile interesate în obținerea în bere, dar care nu au găsit ceva care le place foarte mult. Joel a spus că toată lumea care lucrează pentru Bruery a avut „un moment aha“, atunci când au dat seama că nu a știut niciodată bere ar putea gust asta.

„Suntem ca ambasadori care încearcă să ajute oamenii să găsească acel moment aha“, a spus Joel. „Cel mai simplu loc pentru ca oamenii să aibă această experiență este la o sală de degustare, astfel transformându-le pe diferite beri, afla ce fel de arome le place, și apoi se potrivesc, care cu o bere pentru a satisface profilul lor este destul de rece. În cazul în care bec se stinge, îl puteți vedea, și că persoana este dependent de viață.“

Bruery Are un Societies program pentru Entuziaști Avid de bere

Bruery se execută mai multe cluburi de bere diferite, numite societăți, pentru amatorii care iubesc ofertele sale unice. Intrarea într-o societate este o idee mare pentru cuplurile care doresc să-și extindă cunoștințele lor de bere împreună, și calitatea de membru include reduceri exclusive, avantaje și evenimente.

În primul rând, există Societatea de Conservare , care este un club de bere trimestrial. Membrii primesc un pachet special de trei beri curatoriată în fiecare trimestru , cu o reducere de 10% de club. Membrii au acces la vânzări exclusive la cele două camere California degustare și magazinul DC. In plus, in fiecare toamna, membri ai Societății de Conservare poate avansa la următorul nivel de membru - Societatea Reserve - înainte de a fi puse la dispoziția publicului. Acesta poate fi un beneficiu semnificativ, deoarece Societatea Reserve se umple de multe ori repede.

Societatea Reserve are un număr limitat de sloturi și oferă chiar mai multe beneficii pentru ambarcațiunile de bere obsedat. Odată ce umple, este închis pentru noi membri.

Membrii Societății pot beneficia de reduceri, avantaje, și acces special la comunicate de bere viitoare.

Al treilea nivel este hoarders Societatea, care „este un club exclusiv de fanatici noștri cei mai pasionați“, potrivit site-ului Bruery lui. Vă puteți alătura numai prin invitație specială, iar membrii obține acces în primul complet la bere din ambele locații din California. Aceasta include beri exclusive pentru Societatea hoarders. Membrii obține, de asemenea, reduceri mai substanțiale și alte privilegii disponibile numai la acest nivel particular.

Joel a declarat că societățile sunt perfecte pentru cuplurile care doresc să meargă mai adânc în lumea de bere și de gust arome care nu s-a putut altfel de experiență. În viitor, fabrica de bere intenționează să deschidă mai multe locuri în societățile.

Dar, membru al societății sau nu, și că cineva special poate peste cap de la Bruery pentru o bere și conversații. De aceea, Patrick a început fabricarea berii beri sale unice, în primul rând: Pentru a oferi oamenilor ceva să se conecteze peste.