Bucătăria din bucătăria din bucătăria din Chicago și pizzeria oferă o noapte răcoritoare și gustoasă pentru cupluri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Bucata Brewery și Pizzeria este un loc unic dată situat în cartierul Wicker Park din Chicago. Cantina Casual oferă până una dintre singurele alternative la oraș celebru pizza adânc fel de mâncare: New-stil Haven crusta subțire. Alături de pizza gustoase și bere preparată-house, meseni poate avea o conversație confortabilă într - un atmosphere.Piece low-cheie este un memorableestablishment, care este probabil motivul pentru care a rămas popular pentru mai mult de 17 de ani.

De-a lungul mai mult de 17 ani în afaceri, Bucata Brewery și Pizzeria din Chicago a găzduit primele date nenumărate. Cele mai multe cupluri doresc să ia presiunea de pe care make-sau-break prima întâlnire, iar Piece este genul de loc care îi poate ajuta să se relaxeze.

load...

„Mulți oameni mi-au spus ca au avut prima dată la bucată, iar apoi au fost angajate sau căsătorit“, a declarat Bill Jacobs, Fondator si CEO piesei. „Este atât un fantastic primul loc data si un loc fantastic data.“

Un motiv restaurantul este atât de popular cu datere este sa gustos încă unintimidating meniu - dominat de pizza crocantă și berea produsă la fața locului.

Bucata de bere și Pizzeria stabilite pentru a oferi iubitorilor de pizza Chicago cu o alternativă adâncă fel de mâncare.

În plus, atmosfera este casual, dar de mile distanță de un bar sportiv. Piesa este găzduit într-un garaj transformat cu un luminator care rulează întreaga lungime a unității. Setarea oferă deseori daters pentru prima dată, cu o multime de spărgătoare de gheață.

load...

„Oameni ca Piece pentru că este casual, rece, iar mâncarea este accesibil“, a spus Bill. „Oamenii au date de aici tot timpul, și asta mă face fericit.“

Bill a creat Piece ca o lucrare a dragostei. Originar din New Haven, Connecticut, Bill a recunoscut imediat că Chicago a fost dominată de - ai ghicit - locuri pizza concavitate adanca. Chiar și după ani de lucru în industria restaurantelor din oraș, Bill nu a putut găsi dreptul de fel de pizza cu blat subțire.

Aproximativ în același timp, Bill sa întâlnit cu Matt Brynildson, care a lucrat pentru Chicago pe baza de Goose Island fabrica de bere.

„Matt sa apropiat de mine și mi-a cerut să-l țină în minte, dacă am decis vreodată să deschidă un nou restaurant“, a spus Bill. „În cele din urmă, am decis să împerecheați două mari produse:. Mare pizza și bere mare“

În 2001, Bill și Matt a deschis Bucata cu accent pe beri fabricate local și New Haven stil subțire crusta de pizza. Restaurantul și fabrica de bere au fost deliciul daters Chicago, cupluri, și pizza- și bere iubitorii de atunci.

load...

O alternativă la Deep Dish: New Haven-Style Thin Crust

Chicago, este cunoscut ca un oraș de pizza, dar tipul specific este antena profundă. Acest stil de plăcintă este bogat, greu, și de multe ori încărcate cu topping-uri. Bucata nu vrea să concureze cu pizzeriile concavitate adanca, ci, mai degrabă, să ofere o experiență cu totul diferit.

„Nu încurajăm prea multe topping-uri pe o pizza, spre deosebire de Chicago adânc fel de mâncare“, a spus Bill. „Mai puțin este mai mult aici, și noi ca oamenii să gust ceea ce mănâncă.“

New Haven stil de pizza cu blat subțire piesei prioritizează arome peste topping-uri.

Noua pizza în stil Haven se concentrează pe calitatea câteva ingrediente simple. Fiecare placinta vine cu Pecorino Romano, oregano, ulei de măsline, și topping-uri limitate.

Cu aceasta mai puțin este mai-atitudine, mulți dintre clienții piesei alege un topping de simplu, cum ar fi ardei iute sau cârnați, pentru pizza lor, dar noi colaborari cu bucatari Chicago bine-cunoscute au adăugat câteva fler la meniul piesei.

De exemplu, Hot Doug Atomic Pizza este una pe care nu se poate găsi oriunde în altă parte s-ar putea merge la o întâlnire. Pizza este făcută cu brânză Jack ardei, ceapa caramelizate, și Hot Doug Atomic mezeluri.

„Doug Sohn a avut acest lucru cunoscut pe plan international loc de hot dog, care este acum închis, dar încă mai folosesc cârnați lui pe pizza noastră“, a spus Bill.

O altă opțiune pentru mancatorii aventuros este miere Unt Fried Chicken Pizza, care, după cum sugerează și numele, combină pizza și pui prăjit. Bucata parteneriat cu populare omonim prăjit pui restaurant pentru a crea colaborarea.

„Cand vine vorba de pizza, eu sunt foarte implicat cu dezvoltarea, dar deciziile nu sunt făcute într-un vid“, a spus Bill. „Am întâlni cu managerii mei în fiecare luni și ne deschide meniul pentru discuții.“

Brewing Up un Taplist de premiat Beers

La Bucata, berea este la fel de importantă ca și pizza și fabrica de bere Jonathan Cutler a ceea ce descrie pe Bill ca „autonomie completă asupra berile.“ Fabrica de bere, care are 21 de ani de experiență crafting bere și instruiți la Brewers Association Master of America, De asemenea, rămâne la curent cu cele mai recente în domeniul științei berii.

Meniul de bere Bucata se schimbă mereu în funcție de sezon și pe ce piques interesul lui Jonathan. Recente fierturi sale includ multe stiluri diferite, inclusiv un stout fulgi de ovăz numit Roland Headless Asistent Brewer, o bere blondă american numit în greutate, și un Dunkelweizen numit the Dark „n Curvy.

Acest angajament de a crafting beri fine a făcut Piece cel mai premiat Brewpub din Chicago. Ea a adus acasă 28 medalii combinate de la Cupa mondiala de bere si American Festivalul Berii Mare. Unele dintre berilor sale castigatoare cele mai recente includ Este vina ta Alt, un Altbier care a câștigat o medalie de argint 2017, iar Swingin' unic, care a câștigat un argint în 2016. În 2006, Bucata a câștigat premiul Campion mic Brewpub și Brewer , la festival.

Bucata a câștigat 28 de medalii combinate de la Cupa mondiala de bere si American Festivalul Berii Mare.

„Jonathan nu dezamăgește niciodată. A scos bere numai premiate, iar el are încredere totala mea“, a spus Bill.

Combinația câștigătoare de pizza neobișnuite (pentru Chicago, cel puțin) și fabricarea berii realizat este rotunjit cu muzica buna, pentru o atmosferă optimistă, fericit. Bucata este deosebit de popular cu meseni mai tineri - varsta cuprinsa intre 22 la 40. Nu este neobișnuit pentru familiile tinere pentru a face drumul lor spre Piece, care este situat într-un cartier rezidențial. Și chiar dacă numărul de locuri 220 de persoane, piesa este adesea ambalate.

„Suntem mereu în căutarea de a face lucruri noi, care fac apel la baza de clienți. Este un mediu distractiv“, a spus Bill.

Bucata Brewery și Pizzeria: un loc confortabil și Hip Data spot

Bucata Brewery și Pizzeria a rămas o destinație populară pentru mese daters Chicago, deoarece a deschis în urmă cu mai mult de 15 de ani. În 2011, unitatea a câștigat chiar și premiul Top Independent Pizza Astăzi revista - o onoare națională.

Bill atribuie succesul în continuare cantina a personalului său fericit, care, la rândul său, face clienții mulțumiți. Deși multe restaurante lupta cu o rată ridicată de afaceri pentru servere, bucătari, și barmani, membrii echipei de multe ori stați la Bucata de ani de zile.

„Am angajați care au deschis restaurant acum 17 ani, care sunt încă cu mine“, a spus Bill. „Noi oferim o cultură sănătoasă pentru angajații noștri.“

Unul dintre modurile în care Bill încurajează această loialitate pe termen lung este prin oferirea de beneficii de sănătate angajaților cu normă întreagă - de multe ori o raritate în afaceri restaurant.

„Piesa este întotdeauna în evoluție. Dacă vii într - o lună sau un an de acum, nu va fi același loc este astăzi; acesta va fi mai bine.“ -Bill Jacobs, Piece Brewery și Pizzeria Fondator și CEO

Un alt motiv pentru care Piece este încă un loc preferat după toți acești ani este că niciodată nu se sprijină pe lauri. În schimb, este întotdeauna de lucru pentru a îmbunătăți ofertele sale. Echipa are întâlniri periodice în care vorbesc despre operațiile tweaking, meniul și servicii pentru a asigura Bucata este întotdeauna ședere curent în industria restaurantelor în continuă schimbare.

„Piesa este întotdeauna în evoluție“, a spus Bill. „Dacă vii într-o lună sau un an de acum, nu va fi același loc este astăzi; acesta va fi mai bine „.

Această atitudine a lucrat bine pentru înființarea din 2001, un moment în Chicago, a avut doar o altă fabrică de bere. Pe atunci, conceptul piesei a fost nou: berea produsă local și New England stil de pizza. De-a lungul timpului, ca și alte fabrici de bere și pizzerii au deschis în oraș, Piece a continuat activitatea pentru a face clienții fericiți. Această îmbunătățire consistentă și dăruire sunt de ce a rămas în partea de sus a ambalajului.