Cafea întâlnește bagheta: aplicația ideală pentru femei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Dacă sunteți o femeie în căutarea de a încerca intalniri online, dar nu sunt siguri de proces, apoi cafea întâlnește chifla este rețeaua de întâlnire pentru tine. Cu un model care pune viața privată și siguranță înainte de orice altceva, CMB va avea întotdeauna spatele.

Dating online, poate fi o piscină de intimidare pentru a sari in, mai ales pentru femei. Unele întrebări care pot rula prin mintea ta includ „este acela care spune că el este? Cât de multe informații ar trebui să dezvălui? Când ar trebui să ne întâlnim în persoană?“

load...

Dacă acest lucru este de tine, atunci cafea întâlnește chifla este site-ul perfect pentru a dip degetul în apă întâlnire.

Made pentru femei; construit de femei

Surorile Arum, Dawoon și Soo Kang a început de cafea întâlnește chifla în 2012, în New York City. La fel ca multe femei singure acolo, au ținut se întreabă: „Unde sunt toate cele bune?“

Sunt toate destul, inteligent, amuzant și frumos, și New York City este plin de milioane de oameni și milioane de oportunități de a face o connection.Why a fost întâlnirea cineva special atât de greu?

Răspunsul nu este timpul.

Trăim acum într-o societate în care oamenii practic funcționează 24/7 și dormi cu iPhone lor. Cum trebuia să se întâlnească pe cineva și să aibă o carieră de succes în același timp? Răspunsul nu este cafea întâlnește chifla.

load...

„Este pentru persoanele singure care sunt foarte ocupat cu munca sau orice altceva este și ei nu au o mulțime de timp pentru a merge la baruri pentru a întâlni oameni“, a spus Dawoon Kang. „Cred că într-adevăr dating online, și tehnologie, în general, ar trebui să fie folosite pentru a face mai ușoară viața fiecăruia. - face lucruri pe care le face deja, dar într-un mod mai ușor“

Cafeaua întâlnește Bagel co-fondatorii și surorile Arum, Dawoon și Kang Soo suna „clopotul de nuntă“ de fiecare dată când un membru anunță el sau ea este angajată sau căsătorit.

Cele mai multe dintre sutele de mii de membri pe cafea Meets Bagel sunt educati, profesionisti tineri si aglomerate. Saptezeci la suta sunt cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, aproape 100 la sută sunt absolvenți de colegiu și mai mult de 35 la suta au o diplomă de licență sau mai mare.

Dar într-adevăr că termostatul iese în evidență? Cincizeci și cinci la suta sunt femei.

load...

În timp ce surorile dorit să creeze un serviciu care să satisfacă nevoile de profesioniști ocupat, cu trei femei co-fondatorii spatele volanului, acestea nu ar putea ajuta, dar, de asemenea, crearea unui serviciu care să satisfacă nevoile femeilor.

„Este cel mai bun serviciu care să satisfacă nevoile femeilor și ceea ce femeile sunt în căutarea, care este siguranța, viața privată și o conexiune semnificativă. [Dar] asta nu înseamnă că nu servesc oameni“, a spus Dawoon. „Noi de fapt, am vrut cu adevărat să facă acest brand un brand pe care toată lumea, în special femeile, pot obține incantati.“

Cele mai vechi sora Soo Kang a adăugat că ea este recunoscătoare că ea ajunge să lucreze cu surorile ei, deoarece încrederea și sprijinul este deja construit in, care produce, de asemenea, un produs de înaltă calitate mai bună și mai mult pentru utilizatori.

„Cred că încrederea între co-fondatorii este unul dintre elementele cele mai dificile și esențiale în crearea unei companii de succes“, a spus ea.

Cum CMB este diferit de alte site-uri

Cafeaua întâlnește Bagel urmează trei principii directoare:

  1. Cu excepția cazului în care doriți să-i spuneți altora, viața ta întâlnire ar trebui să rămână privată.
  2. Prietenii tăi sunt cele mai bune conducte pentru datele.
  3. Reuniunea oamenii de calitate nu trebuie să fie atât de ciudat sau complicate.

Pentru a lipi mai bine cu modelul lor, cafea întâlnește chifla oferă membrilor săi doar un singur „covrigului“ (sau meci), o zi la prânz. Membrii apoi pot, fie ca sau să treacă covrigi lor.

Dawoonsaid nu numai acest sistem de a da membrilor ceva să aștept cu nerăbdare în fiecare zi, dar, de asemenea, ia necesitatea de a swipethrough mii de peoplejust pentru a găsi un meci bun.

„Ne concentrăm pe a face conexiuni semnificative, și de aceea facem prezentările noastre doar un meci pe zi“, a spus ea. „Oamenii iau mai mult timp să se gândească la acea persoană decât tratindu-l ca este doar o imagine.“

Cafeaua se întâlnește, de asemenea, Bagel nu are o opțiune de căutare, astfel încât profilurile nu sunt la fel de ușor accesibile maselor, deoarece acestea ar putea fi pe alte site-uri.

„Nu trebuie să vă faceți griji despre profilul dvs. Fiind acolo pentru oameni să vadă, care este un fel de caz pentru cele mai multe servicii matrimoniale,“ Dawoonsaid.

Membrii, de asemenea, se potrivesc cu prietenii prietenilor prin intermediul Facebook, așa că ajută la crearea unui mediu mai confortabil decât stangacia de a fi creat cu un străin.

Dawoonsaid din moment ce majoritatea oamenilor nu se confruntă cu mii de perspective de datare în fiecare zi, compania a dorit să păstreze procesul de potrivire cât mai aproape de viața reală cât posibil.

„Încurajăm oamenii să trateze de fapt, oameni care au venit peste online, ca ființe umane reale“, a spus ea. „Daca esti tipul de persoana care cauta pentru conexiuni semnificative și un mod sigur, privat, pentru a se conecta cu oamenii, atunci aplicația noastră este, probabil, cel mai bun acolo pentru tine.“

De ce ar trebui să-l încercați

Cafeaua întâlnește chifla este un site mare pentru cei care se tem să facă un salt de credință în dating online, deoarece nu este la fel de copleșitoare ca și alte site-uri pot fi.

„Nu vă fie teamă de aplicații dating în general. Dacă doriți să întâlni oameni noi, doar face tot ce se poate ca va primi de a întâlni oameni noi,“Dawoonsaid.«Noi chiar credem modelul nostru le permite utilizatorilor să se conecteze cu ușurință și de a face mai multe conexiuni cu oamenii din jurul lor», a spus ea.