Călăreți din New York: 60 de ani de ajutorare a comunității și de inspirație a conexiunilor prin alergare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: De- a lungul istoriei sale de șase deceniu, New York Road Runners (NYRR) a ridicat milioane de dolari pentru cauze nobile din întreaga lume. Cu vârful de lance al TCS New York City Marathon și alte rase populare și evenimente, comunitatea non - profit care rulează impactul organizației viața a mai mult de 430,000 de oameni în fiecare an, cultivarea misiunea sa de a utiliza rulează pentru a ajuta și inspira. În plus față de a da înapoi la comunitate în timp ce faci ceva ce le place, alergători au găsit evenimente și programe ideale NYRR pentru a se conecta cu oameni ca-minded , care împărtășesc o pasiune pentru altruism si curse. Fie că ești un maratonist dedicat sau pur și simplu doresc să se distreze și să rămână în formă cu alții, NYRR vă poate da un motiv pentru a rula și servi mai bine.

În 1998, Amy, un analist de cercetare mass - media, și Kenneth, un avocat specializat în probleme juridice de rang înalt, au fost atât de profesioniști care trăiesc vieți separate , în New York City. Ei foarte iubit de funcționare și interacționează cu alții, așa că au semnat în mod independent , pentru aceeași New York Road Runners clasa (NYRR) în Central Park.

load...

Amy și Kenneth început foarte bine și început să se întâlnească în termen de o lună. După antrenament împreună de aproape un an, au finalizat NYRR- a organizat New York City Marathon. Și, imediat după trecerea linia de sosire, Kenneth recuperează într - un genunchi și mi -a venit întrebarea mare.

Amy și Kenneth nu sunt singurii care au o poveste emoționantă - oamenii au venit împreună și formarea de relații prin evenimente NYRR timp de 60 de ani.

„Am avut recent un alt angajament între un cuplu care sa întâlnit la unul dintre noastre NYRR spații în aer liber“, a declarat Christine Burke, vicepreședinte al Runner produse și servicii NYRR lui. „Este o poveste foarte distractiv, inspirat de doi indivizi care au întâlnit reciproc prin acest eveniment și legați printr-o iubire tot mai mare de funcționare.“

load...

NYRR Christine Burke ne-a spus cum evenimentele non-profit sunt locuri ideale pentru a întâlni oameni noi.

NYRR operează cu o misiune pentru a ajuta și de a inspira oamenii prin rulare și a ridicat milioane de dolari pentru cauze caritabile de-a lungul istoriei sale lungi. Astăzi, organizația non-profit servește în sus de 430,000 de oameni anual prin programe deschise pentru alergători de toate vârstele și nivelurile de calificare.

De la cursele săptămânale gratuite organizate în 13 parcuri din întreaga largestmarathon din lume, evenimente NYRR oferă modalități de a se întâlni cu alți alergători, care, de asemenea, grija de a da înapoi comunității.

Oamenii Reunind care impartasesc pasiunea pentru alergare

În ultimele șase decenii, NYRR a crescut de la un club local de rulare la un campion global al mișcării de rulare. Ca organizație de funcționare comunitatea premier din lume, NYRR creează oportunități pentru toată lumea - de la început alergători la persoanele în vârstă și cele la orice nivel abilitate - să se implice în programele sale.

load...

Misiunea non-profit urmărește să încurajeze un angajament pe tot parcursul vieții să fie difuzate în același timp îmbunătățind sănătatea comunității. Dacă cauza este pentru o organizație de caritate din New York pentru copii sau relief pentru victimele uraganului din Caraibe, milioanele de dolari ridicate de alergători NYRR au un impact pe termen lung asupra a sute de mii de oameni din întreaga lume.

Începeți cu Serviciul, una dintre valorile de bază NYRR, centrele de pe filozofia la o viață mai bună și o schimbare de combustibil pozitiv. Și cluburile de funcționare, oportunități de voluntariat, cursuri de formare, și, desigur, celebrul TCS New York City Marathon, oferă ceva pentru toată lumea.

50K + Maratoniștii impetuos pentru o cauza Worthy

NYRR organizează ceea ce este recunoscut ca maratonul emblematic și de prestigiu din lume. Maratonul New York a crescut de la o cursă de 55 de persoane din Central Park la un eveniment care atrage mai mult de 50.000 de participanți din fiecare colț al globului. Maratonul electrizeaza oraș în fiecare an și creează ceea ce se simte ca o petrecere de 26,2 mile.

Pentru că este cel mai căutat după cursa din lume, numărul de intrări islimited. Cu toate acestea, care rulează pentru caritate oferă alergători un loc garantat și posibilitatea de a strange bani pentru unul dintre cei 350 de parteneri oficiali de caritate ale maratonului. Amonth partenerii de caritate este echipa proprie NYRR pentru copii, un grup dedicat de alergatori adulți din întreaga lume , care adaugă sens mila lor de strângere de fonduri pentru NYRR Voastre și programe de servicii comunitare.

În 2015 singur, 8.700 marathoners a ridicat 33,900,000 de dolari pentru cauzele lor. Maratoniștii care participă la cursa se apropie mai mult, câștiga companie, și știu că servesc un bun mai mare.

Bond cu alte persoane, o dragoste de Strălucind Race

Dacă nu crezi o dragoste de rulare poate ajuta să găsiți dragoste sau prietenie de durată, cred din nou. Christine ne-a spus oamenilor care vin împreună, prin interesul lor comun în stare de funcționare și de a da înapoi.

„Noastre Rulează NYRR deschise sunt gratuite, comunitate organizate evenimente care au loc în fiecare săptămână, în 13 parcuri din oraș. Joia, de exemplu, vom vedea cel puțin 100 de persoane participa la 5K nostru la Brooklyn Bridge Park. Ei aleargă împreună și apoi se amestecă și să se cunoască reciproc, după cursă“, a spus ea.

Christine a remarcat aceste evenimente consolida legăturile comunitare și de a promova relații de durată de tot felul.

„Este într-adevăr un câștig-câștig pentru toată lumea“, a spus ea. „Oamenii de obligațiuni și de a contribui la consolidarea comunității lor, în același timp.“

NYRR oferă atât de multe activități diverse ca orice tip de alergător poate găsi un prieten într - un grup. Oamenii pot participa la diverse programe de formare, cum ar fi apă curentă profundă sau Yoga pentru alergători , pentru a le ajuta să crească ca sportivi.

Aceste oportunități de formare de grup , condus de echipa de coaching NYRR lui, oferă camaraderia, coaching - ul, și inspirație direct de la alti alergatori in timpul celor patru sesiuni săptămânale diferite. Fiind o parte dintr - un grup de minuni lucreaza pentru a imbunatati starea generala de sanatate si oferă oportunități de a întâlni oameni pozitive, motivate.

Programul de voluntariat Robust În cazul în care toate tipurile de relatii Blossom

Pentru cei cărora le place să ruleze , dar nu sunt neapărat interesați de concurente, există numeroase oportunități de voluntariat disponibile în cazul în care oamenii pot mai bine comunitatea lor și de a întâlni alte persoane cu interese similare.

„Noi oportunități pentru alergători curatoriat noastre de a intra în parcuri în jurul orașului pentru a le curăța în sus“, a spus Christine. „Am auzit o mulțime de povești amuzante despre relațiile care au înflorit din aceste activități de legătură.“

Fie că curățarea unui parc sau înmânarea apă la curse, posturi de voluntariat poate fi o modalitate plină de satisfacții pentru a ajuta cartier alocal. Pentru cei care doresc un rol și mai activ cu NYRR, voluntarii se pot aplica la Programul de lider pentru a deveni ambasadori pentru non - profit.

Această poziție nu oferă doar o oportunitate de a întâlni și conecta cu numeroși voluntari, personalul NYRR, și lideri de grup, se arată, de asemenea, un angajament imens la altruism.

Intrarea într-o competiție de club sănătoasă Fosters & Prieteniile noi

100 de cluburi care rulează NYRR lui , fiecare cu propria sa istorie, scopul și obiectivele, sunt mari moduri de a întâlni oameni noi.

Cluburi, cum ar fi 3RunPL și Brooklyn Road Runners, sunt competitive și de a oferi o piață de desfacere pentru alergători grave să urmărească în mod activ curse. Altele, cum ar fi Harlem Run si Black Men alerga New York, pur și simplu oferă oportunități de a socializa.

Unele cluburi de lucru pentru a atinge obiectivele de formare specifice, cum ar fi pregătirea pentru triatlon. Alte cluburi, cum ar fi Runners mai bune, sunt dedicat pentru a rula mai inteligent. Mulți au propriile lor pagini de Facebook și organiza evenimente sociale pentru membrii să se conecteze atunci când nu epuizați trotuar.

Cele mai multe cluburi sunt liberi să se alăture, iar unele au taxe minime pentru a acoperi cheltuielile asociate cu intrarea sau organizarea de evenimente. Dar un lucru toate cluburile au in comun este ca ei aduc oamenii împreună. Și, cu atât de multe cluburi pentru a alege, alergatori sunt sigur de a găsi o potrivire.

NYRR - Sprintand într-un viitor de Motivație & Activism

Cel mai mare obiectiv în curs de desfășurare NYRR este de a spori acoperirea sa ca organizație și să încurajeze mai mulți oameni pentru a rula. Christine ne-a spus echipa este de lucru pentru a combate percepții negative cu privire la rularea in randul copiilor si adolescenti, care de multe ori au de a face ture ca o formă de pedeapsă la școală.

„Tocmai am relansat programul nostru de tineret, Rising New York Road Runners “ , a spus ea. „Acesta servește sute de mii de elevi din întreaga țară, oferind programe de educație în școli. Scopul nostru este de a face rulează distractiv și interactiv și de a dezvolta acești participanți tineri în alergători puternici, încrezători care găsesc bucurie în a fi activi.“

Programul de tineret oferă încă un alt exemplu de modul în care este NYRR bettering comunitatea din New York City și forjare obligațiuni. Este din cauza unor programe de acest gen, și evenimentele organizate în tot orașul, că oameni ca Amy și Kenneth se formează relații puternice, de durata în timp ce faci ceea ce le place.