Camille virginia îi învață pe clienți să facă conexiuni offline pentru a găsi date în lumea reală

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Dupa ani de împingându fi salvat timiditatea, Camille Virginia a găsit o pasiune pentru a crea legături mai semnificative cu oamenii. După conectarea cu bărbați în cafenele, magazine alimentare, și baruri, ea a decis să împartă ceea ce ea a învățat cu prietenii ei. Sfatul Camille a fost atât de popular încât a decis să lanseze propria afacere , datând de coaching. Acum, Programul de Master Offline Dating coaching - ul ei, ateliere de lucru și cărți preda single din întreaga lume în profunzime strategii pentru a face aceste conexiuni în persoană.

Acum câțiva ani, Monica a fost la sfârșitul anilor 50, când ei a dat seama că are nevoie de ajutor pentru a găsi o relație. Deși ea a fost o persoană vorbăreață și entuziast în cele mai multe domenii ale vieții ei, ea a descoperit că ea a fost conștientă de sine în jurul valorii de oameni. Ea a decis că vrea să lucreze prin problemele ei și de a găsi un partener cu care ea ar putea împărtăși viața și experiențele ei.

load...

Când Monica voluntar pe o barcă cu pânze de o vară, ea a căzut pentru unul dintre membrii echipajului, dar ea nu a avut nici o idee cum să se conecteze cu el la un nivel romantic. Deci, ea a apelat la întâlnire antrenor Camille Virginia , care este specializat in a ajuta femeile singure învăța strategii de a întâlni parteneri în situații reale.

„Am învățat-o consistență și cum să vorbească cu toată lumea ca esti deja prieteni cu ei“, a spus Camille. „I-am spus să vorbesc cu el ca el a fost cel mai bun prieten.“

Camille Virginia ofera tehnici de simplu pentru a face conexiuni în viața lor de zi cu zi.

load...

Strategia de Camille a lucrat pentru Monica ca ea și marinar ei într-adevăr sunt cei mai buni prieteni și parteneri romantice de azi.

Dilema lui Monica nu este un caz neobișnuit pentru Camille. De fapt, o multime de simplu doresc să se întâlnească parteneri modul de modă veche - față în față - dar din cauza culturii intalniri app, ele nu sunt neapărat bine versat în aceste interacțiuni.

Camille a recunoscut că interesul care stau la baza în dating dincolo de aplicații. Ca răspuns, ea a dezvoltat o filozofie de a întâlni parteneri romantice în persoană și acțiunile sale pe site-ul intuiții ei.

„Noutatea de dating online este purtarea off, și abilități sociale sunt ca mușchii; dacă nu le folosesc, le-ai pierdut“, a spus ea.

De ce este important să se întâlnească față în față într-o societate-Tech

Camille a spus mulți oameni în legătură cu filozofia ei, deoarece acestea sunt de multe ori lipsesc conexiuni semnificative și semnificative în viața lor. În cazul în care întâmpinați probleme la întâlnirea parteneri romantici, ei, probabil, nu știu cum să facă prieteni, fie.

load...

„Oamenii sunt înfometați pentru conexiuni“, spune Camille. „Ei lipsesc pe sens în viața lor prin faptul că nu a te conecta cu oameni -. Și romantic altfel“

Ei ar putea dori ei ar putea avea întâlniri mai neașteptate cu oameni interesanți în viața de zi cu zi. Dar vremurile s-au schimbat. Afară, în lumea reală, mulți oameni sunt în întregime axat pe dispozitivele lor in situatii de zi cu zi - de la cumpararea de cafea pentru a manca la restaurante. Ele pot fi prea nervos să se uite la - să nu mai vorbim se angajeze cu - altele.

Camille sugereaza indivizii pot schimba această mentalitate închis-off prin luarea câțiva pași simpli.

Master Offline Programul Dating acoperă strategii de conexiune în persoană, inclusiv modul de a lovi o conversație reală.

„Dacă cineva da chiar și un zâmbet, te vei simți împlinit și să fie înainte de atât de mulți oameni care nu pot face acest lucru, chiar dacă vor să“, a spus ea.

După prima conexiune, interacționând nu este atât de dificil. După un zâmbet, un individ ar putea demara o conversație cu un simplu „Bună“ sau pune o întrebare casual, cum ar fi „Recomanzi cei?“ La omul drăguț în magazin alimentar, care ține o cutie de bare granola. Majoritatea oamenilor nu sunt la fel de standoffish sau izolate, deoarece acestea pot apărea. Metodele Camille au fost, de asemenea succes, deoarece ea este o persoană empatică, care a fost în aceleași situații.

„Am trecut prin tot spectrul pe întâlnire mine“, a spus ea. „Eu pot identifica cu clienții mei, dar am dezvoltat, de asemenea, cunoștințele pe care vine cu aceste experiențe.“

În același timp, ea ajută clienții săi să ia măsuri coerente, deoarece ea vrea ca ei să vadă rezultate cât mai repede posibil.

„I a păstra clienții mei merge mai departe folosind responsabilitate, așa că spun„Ne-am luat temele în această săptămână. Cum vom asigura că acest lucru se întâmplă? '“, A spus ea.

Dar, în cele din urmă, Camille reamintește clienților săi că toată lumea vrea același lucru: „Noi toți vrem doar de acceptare, recunoaștere și apreciere, și amintiți-vă, astfel, orice persoană cu care“, a spus ea.

Predarea abilități interpersonale la Single la Obișnuiți Apps Dating

Ca un adult tânăr, Camille găsit prea mult succes în datarea din cauza timiditatea. Dar, în loc să se dea demisia de a rămâne liniștit, ea a decis să înceapă a face lucruri care-i speriat.

„Am căzut în curând în dragoste cu conectarea cu oameni, și care a tradus pentru oameni cerându-mi în locurile de zi cu zi“, a spus ea.

La un moment în care cele mai multe dintre prietenii ei se luptă pentru a găsi date pe Tinder, Camille a fost obtinerea invitat la Starbucks. Toată lumea a vrut să știe secretul ei.

„Am făcut o prezentare PowerPoint pe care am dat niște prieteni“, a spus ea. „Și am păstrat construirea acestui repertoriu de consiliere și în cele din urmă a creat un atelier de lucru pe care am continuat să predau mai mult de 100 de ori. După aceea, m-am transformat ideile mele într-o clasă on-line, iar apoi a devenit o afacere.“

În multe feluri, strategii de Camille nu sunt doar despre a ajuta clienții săi găsi date ca ea, de asemenea, le învață modalități de a fi mai deschis pentru a întâlni alții.

Ea îl numește practica abordabilă sau „atragerea de oameni fără să spună un cuvânt.“

Pentru a face acest lucru, ea sugereaza purtarea de haine care te face sa te simti increzatoare si alege culori luminoase sau piese declarație. Oamenii abordabil, de asemenea, de multe ori zâmbet, face contact vizual, și să demonstreze limbajul corpului receptiv, cum ar fi de relaxare umeri și evitând trecerea brațelor.

Ea sugereaza ca persoanele, în special femeile, pot face mai ușor pe potențialii parteneri demonstrând interesul pentru a întâlni noi prieteni.

O altă strategie ea învață cum să se mute dincolo de a vorbi mici. În multe situații, oamenii nu știu cum să înceapă o conversație sinceră, astfel încât acestea să se concentreze pe subiecte impersonale.

„Conversația fatică nu este satisfăcătoare; se poate simți aproape mai mult de izolare“, a spus Camille. „Eu i învețe pe oameni cum să obțineți de pe mici vorbesc și într-o conversație mai semnificativ și mai plăcută.“

Camille Virginia: Găsirea împlinire în distribuirea mesajului ei

De-a lungul anilor, metodele Camille de predare pașii ei pentru off - line întâlnire au evoluat. La început, ea a dat prezentări și ateliere de lucru predate , prin care ea perfecționată conținutul ei. Acum, ea se concentrează pe coaching - ul privat și de grup.

La un moment dat, ea lucrează unu la unu cu aproximativ cinci clienti, de obicei femei. Ea lucrează cu fiecare client timp de aproximativ 90 de zile, o cronologie a spus ea este perfect pentru a ajuta le atinge rezultatele dorite.

Camille oferă, de asemenea, un program de coaching de grup numit Offline Dating Academy. Femeile inrolati in curs de practică o metodă nouă pași pentru a învăța să se întâlnească bărbați în diferite setări.

„Coaching - ul meu este cel mai mare împlinire în viața mea. Îmi place obtinerea sus și merge la locul de muncă „. - Camille Virginia, Dating Antrenorul

În curând, Camille va extinde ea ajunge la oameni chiar mai mult. Pentru cei care nu pot participa la antrenament, ea în curs de dezvoltare o serie de carte care va aduce strategii ei cititorilor. Prima ei carte, intitulat „Offline Dating metodă,“ este programat pentru lansare în septembrie 2019. Ea intenționează să lanseze încă două cărți pe această temă în 2020.

Ca metode ei devin tot mai populare, Camille rămâne pasionat de a dezvolta expertiza în strategii care lucrează pentru toată lumea.

„Coaching-ul meu este cel mai mare împlinire în viața mea“, a spus ea. „Eu văd experiența umană în toate formele diferite. Îmi place obtinerea sus și merge la locul de muncă.“