Campania națională: liderul în prevenirea adolescenței la adolescenți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: În ultimii 20 de ani, Campania Națională a fost organizația lider în efortul de a reduce Teen si sarcini neplanificate si a imbunatatit vietile a mii de copii și familii pe tot teritoriul SUA cu serviciile lor.

Ceea ce a început ca o inițiativă independentă în timpul administrației Clinton a devenit acum una dintre cele mai de succes instituții dedicate prevenirii adolescent și a sarcinii nedorite: Campania Națională pentru prevenirea Teen și neplanificată Sarcina.

load...

Bill Albert, Ofițer Programul de șef Campania National.

„Ca o organizație mică, ne place să se gândească la lucrurile cele mai strategice pe care le putem face pentru a încerca să ajungă la adolescenți, adulți tineri, factorii de decizie politică, părinții și alte persoane la nivel national,“ saidBill Albert, ofițer de program șef.

Declarație de misiune exactă Campania Națională este:

„Pentru a îmbunătăți viața și perspectivele de viitor ale copiilor și familiilor și pentru a vă asigura că copiii se nasc în familii, cu doi părinți stabile, care se angajează să și gata pentru exigente sarcina de a ridica generația următoare.“

load...

Ei fac doar asta, și iată cum:

Cercetare Convingătoare, partnershipsand influent mai mult

Bazat în Washingtong, DC, Campania Națională se concentrează pe promovarea comportamentelor responsabile și politici care ajută la prevenirea Teen si sarcini neplanificate, iar echipa nu thatin o varietate de moduri, includingdeveloping de cercetare in-house și participarea la eforturile de politici publice, care Fondul național de învățământ programe.

„Acest lucru tinde să fie o problemă pe care oamenii carepassionately despre și că este adesea controversată, iar rolul nostru în toate acestea înainte și înapoi este că suntem o organizație bazată pe cercetare. Ea nu face să dispară controverse, dar ajută de multe ori“, a spus Albert.

Ratele de sarcini la adolescente au fost în scădere în toate cele 50 de state din 1992.

Campania Națională de asemenea, funcționează cu mass-media de divertisment, inclusiv spectacole precum „16 și gravide“ și „teen mama“, pentru a ajunge în mod direct publicul.

load...

„Incercam sa merg acolo unde adolescenții sunt, și în cazul în care acestea sunt în număr mare este consumatoare de mass-media de divertisment“, a spus el. „Lucrul cu MTV pe spectacole, care sunt concentrate pe sarcini la adolescente și potențialele consecințe ale sarcinii precoce si Graviditatea este foarte atractivă pentru noi, asa ca am lucrat cu ei de-a lungul anilor pentru a lua cuvântul.“

Dar poate cea mai mare realizare a fundației este colaborarea cu alte organizații de îngrijire pentru a obține ratele de sarcini la adolescente in SUA la minime istorice, care au fost în scădere aproape în fiecare an, din 1992, în toate cele 50 de state și între toate grupurile etnice, potrivit lui Albert.

„Scopul nostru a fost întotdeauna o reducere numerică specifică a ratei sarcinii, adolescenta națiunii“, a spus el. „Acum suntem singura organizație responsabilă pentru asta? Nu, desigur că nu. Dar suntem destul de siguri că ne-am jucat un rol în asta.“

Există încă mai inovatoare de făcut

În timp ce Campania Națională a făcut deja atât de mult în ultimele două decenii, Albert a spus că nu e timpul pentru a închide că „Misiune îndeplinită“ semna încă.

„Cand te uiti la ratele de adolescente sarcinii în scădere și continuă să scadă și faptul că ritmul de progres a luat, dacă ceva, în ultimii cinci sau șase ani, care este, desigur, foarte plăcut“, a spus el. „Una dintre provocările noastre primare merge mai departe este de a ajuta națiunea să înțeleagă că provocarea de sarcini la adolescente ramane. Progresul este posibil, dar este de asemenea adevărat că ratele noastre, chiar și cu progresul istoric care a fost făcut, rămân mult mai mari decât în ​​alte țări dezvoltate.“

Campania Națională de asemenea, lucreaza pentru a ajuta femeile in 20s lor de a preveni sarcini neplanificate.

Privind spre viitor, Campania Națională se va concentra, de asemenea, pe sprijinirea femeilor in 20s lor de prevenire a sarcinilor neplanificate și părinții vor fi încurajați să își asume un rol mai activ în viața de dragoste copiilor lor.

În prezent, pe deplin șapte din 10 sarcini în rândul femeilor singure sunt descrise de către femei, ele însele s neplanificate.

„Am început uita la modul în care putem ajuta femeile în 20 de ani a realiza ceea ce spun că doresc să realizeze, care este amânarea sarcinii și părinte în acel moment în viața lor, cel puțin pentru mulți dintre ei“, a spus Albert. „În ceea ce pentru părinți, am făcut la nivel național sondaje reprezentative de ani de zile, iar una dintre concluziile cele mai consistente pe care le avem este atunci când întrebați direct adolescenti«Cine influențează deciziile cele mai multe despre sex?» adolescenții spun părinții lor. Ei nu spun partenerii lor. Ei nu spun cultura populară.“

Pentru mai multe informații despre Campania Națională și toate lucrurile mari organizației nu, vizitați thenationalcampaign.org. Puteți vizita, de asemenea, sistersites campania națională a lui, StayTeen.org, care oferă consiliere relație persoanelor sub 17 ani, și Besider.org, o rețea online de sprijin de control al nasterii pentru cei in varsta de 18-29.