Candidate: aplicația de android dating pentru single-uri pasionat politic care vin acum la ios

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Deși a început în urmă cu câțiva ani ca un proiect hackathon pentru a beneficia Rock vot, Android App de candidat este înfloritoare. În curând pentru a fi lansat pentru iOS, caută să se conecteze care poate face simplu cu meciuri similare politic pentru ca daca esti pasionat de anumite valori, găsirea pe cineva care împărtășește le poate face promovarea unei conexiuni reale chiar mai ușor. Scopul aplicației este de a se potrivi utilizatori pe baza răspunsurilor la un sondaj politic inițial în timp ce obtinerea de oameni vorbesc despre și participarea la procesul electoral.

Ai spus vreodată pe cineva să te după ce a postat mai urmări ceva de social media pe care nu ai de acord cu? A fost că ceva o idee politică în conflict?

Când ești singur și pasionat de politică, esti, probabil, în căutarea pentru cineva care împărtășește valorile dumneavoastră în ceea ce privește marile politica de imagine, ce afectează societatea, mai degrabă decât doresc să-și petreacă timpul încercând să schimbe convingerile fundamentale ale datei tale. (Cu excepția cazului, desigur, vă puteți bucura de dezbaterea politică și doresc să facă acest lucru în mod regulat, care de fapt se poate face cu succes. - doar uita-te la peste 20 de ani, James Carville și Mary Matalin au făcut să funcționeze)

load...

Michael Bellavia co-fondat în timpul unui hackathon care poate face 24 de ore pe zi.

Deci, dacă vă împărtășesc înclinațiile politice în întreaga mass-media sociale, sau dacă credeți că un miting de campanie este o prima dată, s-ar putea dori să încercați ca o modalitate de candidat pentru a satisface urmatorul meci.

Aplicația a fost creată în timpul de 24 de ore hackathon bun social Causathon, în care Rock votul a fost caută o modalitate de a ajunge mai bine la publicul milenară, a explicat Michael Bellavia, unul dintre co-fondatorii aplicației și CEO-ul actual.

Include acces rapid care poate face la înregistrarea alegătorilor și a normelor electorale oferind în același timp o modalitate de a găsi single cu înclinații politice similare, în timp ce navigați aplicația printr-un design simplu de tip Tinder. În timp ce inițial creat doar pentru Android, aplicația va fi disponibilă în curând pentru iOS.

load...

#RelationshipGoals de țară candidată - Meciuri care împărtășesc valorile

Prin obtinerea de mai multe persoane vorbesc politică și valori, aplicația întâlnire sparge gheața pentru ca-minded single și devine mai mulți oameni vorbesc politică. Când vă înscrieți, alegeți pozițiile dvs. Pe declarații politice populare, iar aplicația găsește apoi cel mai bine se potrivesc.

Aplicația ajută obține mai multe candidate, single-uri vorbesc despre politică împreună.

„Noi va da persoana care este cea mai apropiată potrivire pentru tine, dar dacă arde prin ele, vei ajunge treptat la oameni care sunt mai departe de tine punct de vedere politic“, a declarat Michael a logicii de potrivire Candidatului. Dacă sunteți în căutarea pentru cineva peste culoar, mai degrabă decât un meci bazat pe convingeri comune, aveți posibilitatea să faceți clic prin intermediul profilului următor, până când ajungeți la cei care nu sunt de acord cu tine pe anumite teme.

load...

Chiar acum, mai mult de jumătate din utilizatorii Candidatului sunt între 18 și 35 de vârste, ținta demografică milenar. Împărțit de gen în aplicația este de aproximativ 60% bărbați și 40% femei, iar Michael crede sparge gheața vine mai ușor și în mod natural pe app, deoarece utilizatorii sunt prezentate cu un meci bazat pe faptul că acestea au ceva în comun.

15 zile la chat cu chibriturile pe baza răspunsurilor politice Sondaj

În timp ce tradiționale de viteză datarea poate fi distractiv, vine cu două capcane majore - care oferă meciuri complet orb trebuie să încerce să se conecteze cu și apoi promovarea acestei relații, în mai puțin de două minute.

Frumusețea constă în care poate face distractiv de ea încă sentimentul ca viteza de întâlnire, dar, deoarece se potrivește la utilizatori pe baza asemănării politic, există o familiaritate care ajuta la reducerea incomode, get-to-know-te faza.

Embedded în întreaga aplicație sunt memento-uri ale procesului politic, cum ar fi înregistrarea la vot.

După ce vă înscrieți, vi se va solicita să voteze în sus sau în jos opiniile dumneavoastră cu privire la problemele care contează cel mai mult pentru tine. Fiecare problemă este clasificată de către teme generale, cum ar fi energia, economia, studenții, și mai mult cu întrebări vă întreabă dacă sprijini, de exemplu, construirea conductei Keystone XL.

Apoi, aplicația vă prezintă o listă de zece membri diferiți ai Camerei Reprezentanților și Senatului a căror înregistrări vot aliniază cu convingerile tale. Tu, din nou vot pe glisând „Yay“ sau „contra“ asupra acestor politicieni pentru a vă aduce la meciurile reale - simplu care au luat acțiuni similare în aplicația.

Pentru a favoriza o relație mai profundă cu fiecare meci, utilizatorii sunt prezentate doar unul la un moment dat pentru fereastra de comunicare de 15 zile. Dacă nu luați măsuri și chat în aceste două săptămâni, vi se va arata automat urmatorul meci pentru tine de a găsi pe cineva se termină conectarea cu.

Născut pentru binele social - Crearea candidatului

Acum câțiva ani, Michael a intrat în Causathon ca reprezentant al său de consultanță HelpsGood , care a creat planuri de marketing și de conținut creativ pentru Consiliul publicitar, nu America de frumoasă și Smokey Ursul.

Toată lumea la Causathon a fost acolo pentru a sprijini una dintre cele mai multor cauze care au nevoie, iar în cazul lui Michael, el a ales să sprijine Rock vot. Alte două persoane - un inginer si un designer - sa alăturat echipei sale de a crea ceva pentru Rock Votului, care ar fi o modalitate de a provoca probleme obține mai mulți tineri interesați de politică și de vot.

Utilizatorii pot conecta lozie Facebook pentru a face sign-up mai ușor pe candidat.

În 24 de ore, a fost selectat ca candidat la un finalist, iar Michael a adus app la firma sa HelpsGood ca un proiect de pasiune pentru oricine este interesat de creditare o mână de ajutor. Făcând ruleaza bune adânc în venele lui Michael și echipa sa, adăugând astfel de candidat la ofertele lor făcute sens, și mulți dintre colegii săi a sărit la bord.

Aplicația a fost dezvoltat de atunci pentru iOS (din cauza constrângerilor de timp ale hackathon dezvoltarea inițială a fost doar pentru Android) și este în curs de lansare în App Store.

Gânduri finale

De la Hackathon finalist la aplicația pe deplin funcțional, cu peste 50.000 de download-uri, combină un interes politic care poate face cu datarea pe o platformă pentru a ajuta utilizatorii să se conecteze peste ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

Deoarece aplicația atrage oameni care sunt politic minte, cei mai mulți utilizatori sunt în căutarea pentru o relație reală, mai degrabă decât o hookup. Prin a găsi pe cineva cu valori și credințe similare, ceea ce face ca conexiune mai profundă devine mai ușoară.

În timp ce nu trebuie să Data în propriul partid politic, sau pentru a găsi pe cineva cu convingeri similare, Michael crede ca acordând o atenție la aceste detalii, mai ales daca esti pasionat de ea, cu siguranta ajuta sparge gheața și să deschidă calea pentru o relaţie.

El recunoaște că această aplicație este de nișă - nu numai datele unice de audiență, dar, de asemenea, acestea ar trebui să aibă înclinații politice puternice. Nișă datând a devenit din ce în ce mai populare ca simplu caută meciurile care sunt garantate pentru a fi mai mult ca ei, și Michael speră să utilizeze în cele din urmă conceptul și platformă pentru candidată ajuta daters găsi reciproc bazate pe alte preferințe cum ar fi coada lor Netflix sau cărțile preferate.

„În loc de a ține pasul cu o tona de relatii virtuale, dorim să ajutăm oamenii să găsească într-adevăr«unul»bazat pe adevarata pasiune“, a spus Michael.