Cantonul lui Kuma servește burgeri gourmet, beri locale, și metale grele la cuplurile chicago care caută distracție

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Corner Kuma , cu sediul în Chicago, nu este comun medie Burger. In schimb, lui Kuma servește burgeri realizate cu ingrediente îndrăznețe pentru datere care sunt în căutarea pentru ceva un pic diferit. La lui Kuma, meseni sărbătoare pe burgeri cu nume precum Slayer, Sabatul Negru, iar Maiden de Fier, în timp ce ascultă muzică prin conducte în metale grele prin benzile care au inspirat aceste nume. Aceste feluri de mâncare inspirate din muzica nu sacrifica aroma de noutate, fie. Ofertele Kuma au primit premii de la gurmanzi , atât în Chicago și din întreaga țară.

Oamenii care iau datele lor Corner Kuma în Chicago vor învăța cel puțin două lucruri despre ei: fie că sunt mâncători aventuros și dacă acestea sunt fani de metale grele. Restaurantul, cu locații din Illinois și Indiana, servește atât burgeri gourmet și pompe de o doză sănătoasă de muzică de metal prin aer.

load...

Multe dintre burgeri Kuma obține numele lor de la unele dintre cele mai faimoase trupe auzita prin difuzoarele sale, inclusiv Black Sabbath, Metallica, si Mastodon. În spatele numele sunt lucrate cu atenție și rețete care atrag iubitorii de burger din peste tot.

Black Sabatul este un burger condimentat înnegrirea cu chili, ceapa rosie, si jack piper, în timp ce Metallica este acoperit cu sos de bivol, sos de branza albastra, bacon, salata verde, rosii, si ceapa.

Mastodontul este o carne de vită chiftea de 10 uncii acoperit cu sos de gratar, bacon, branza Cheddar, si ceapa carliontat, și a câștigat o mulțime de fani. Printre acestea este faimosul Chicago Chef Graham Elliot, care a făcut însura la emisiunea Food Network „Vinovat Pleasures.“

load...

Colțul Kuma este un loc minunat pentru a lua o dată, mai ales dacă el sau ea place burgeri și metale grele.

Kuma lui a câștigat o reputație unică și sa distins de alte articulații hamburgeri din Windy City. Potrivit președintelui Kuma lui Ron Cain, unul dintre principalele motive este că totul pe meniu este în stare proaspătă. Restaurantele nu au nici măcar cuptoarele cu microunde sau congelatoare. Mai mult decât atât, multe capse Burger că alte restaurante achiziționează sunt realizate in-house la Kuma în fiecare zi. Aceasta include toate sosuri și condimente (chiar ketchup și muștar).

Kuma lui are, de asemenea, ambarcațiuni de bere și whisky de la fabricile de bere locale și mici la robinet cât mai des posibil, dar, probabil, aspectul cel mai unic al restaurantului este de ambianța sa. „Noi reda muzica heavy metal. Tare“, a spus Ron.

load...

Construirea unei comunități Eclectic de Foodies

Kuma a început în 2005, în Chicago, ca un alt fel de mult de stabilire: un restaurant. Cu toate acestea, în 2007, conducerea a decis să facă o schimbare semnificativă. Kuma sa transformat într-un bar burger cu scopul de a servi ceea ce-l descrie ca fiind „cel mai bun burger de pe planetă.“

„Am schimbat complet tema restaurantului să se concentreze în primul rând pe burgeri gourmet numite după benzi de metal“, a spus Ron.

La scurt timp după trecerea, a Kuma a început să dezvolte o comunitate de meseni devotați. Pentru a satisface - și depăși - așteptările lor, proprietarii de restaurante căutat membri ai personalului care au angajat să creeze o experiență de neuitat pentru toată lumea.

Lui Kuma folosește doar ingrediente proaspete, iar restaurantele sale nu au congelatoare sau cuptoare cu microunde.

„Avem un grup eclectic de persoane din familia noastră. Muzicieni, profesori, fete derby-ul, artiști și ființe umane peste tot în jurul badass“, a spus Ron.

Echipa a devenit deosebit de apropiați prin intermediul unor părți de personal regulate, în cazul în care ajung să se cunoască mai bine, iar restaurantul este închis în zilele de sărbători majore, astfel încât membrii echipei pot petrece mai mult timp cu familiile lor.

Această atmosferă comunitate se traduce , de asemenea , angajamentul restaurantului în orașe , aceasta le solicită acasă. În fiecare lună, echipa donează o parte din veniturile sale la o organizație de caritate locale. Acestea au inclus organizații precum Asociația distrofie musculară (MDA) și Merit Școala de Muzică, o școală de muzică din Chicago , care servește elevilor de toate vârstele. Diners pot cere serverul lor despre caritate lunii , dacă sunt interesați să contribuie.

În plus, lui Kuma are ca scop sprijinirea companiilor locale atunci când achiziționează elementele de meniu care nu se produc. Un exemplu este dorința echipei de a promova producatorii de bere mici și locale de ambarcațiuni de peste beri distribuite la nivel național.

O noapte Data Casual Fără Distractions

Cu accent pe dezvoltarea comunității, lui Kuma atrage meseni din toate categoriile de viață.

„Clienții noștri provin din medii socio-economice diferite“, a spus Ron. „Avem capete de metal, directori, motocicliști, amatorii de ambarcațiuni de bere, familii, dar grupul meu preferat este bunici.“

Multe cupluri aleg lui Kuma pentru o dată de noapte sau ca un loc să se cunoască unii pe alții. Restaurantul oferă o experiență casual, care nu are nevoie de haine de lux, dar nu este un bar sportiv.

„Dacă vii aici, data nu va fi fixat ochii pe jocul de pe televizor , dar în schimb va fi uitându -se în ochii tăi în timp ce Slayer se blochează în fundal “ , a spus Ron , cu un râs.

Restaurantul păstrează beri locale la robinet și lumina atmosfera pentru meseni.

El a spus mulți clienți fac lui Kuma în fața locului lor dată regulat , deoarece restaurantul lasa o astfel de impresie asupra lor. De asemenea, funcționează bine ca un loc regulat , deoarece meniul este mereu în schimbare. Fiecare locație oferă un Burger a lunii care onoreaza o alta trupa de heavy metal.

Dacă te pregătește pentru o dată la Kuma lui, veți avea o mulțime de opțiuni. Pentru mancatorii aventuros, Ron recomanda Sourvein, care este pui si vafe deasupra unui burger cu aioli zmeură și cerne sirop de arțar. Sourvein a câștigat premiul chiar și alegerea oamenilor de la Hamburger Hop cookoff festivalul din Chicago Gourmet.

„Știm că oamenii sunt încântați să vină la Kuma lui și, în consecință, dorim să ne asigurăm oamenii au o mare de timp“, a spus Ron.

Colțul Kuma mai deschide în curând aproape de tine

Deși Colțul Kuma a câștigat reputația de servire discernământ meseni Chicago, conceptul său sa dovedit a fi popular în multe alte orașe. Kuma lui a crescut la patru locații din Illinois, în cei aproape 15 ani în funcțiune: două în Chicago, unul în Schaumburg, și unul în Vernon Hills. Acesta a adăugat, de asemenea, o locație a cincea din Indianapolis.

Kuma lui se extinde aria de acoperire dincolo de Midwest, totuși. Echipa intenționează să deschidă o locație în Denver, mai târziu, în 2019, cu planuri de a continua adăugarea de noi locații anual.

„Dacă sunteți în apropierea Denver, se pregătească pentru cel mai bun burger din viața ta... Venim“, a spus Ron. „Și suntem în căutarea de a adăuga o nouă locație pe an. Dar nu vom crește prea repede, pentru că noi nu vrem să compromită sau se abat de la valorile noastre fundamentale.“

„Unii cauta Kuma , deoarece acestea sunt în metal, bere, whisky, și tatuaje. Dar toată lumea vine la Kuma lui pentru produsele alimentare noastre uimitoare „. - Președintele Corner Kuma lui Ron Cain

Deși lui Kuma va fi deschis șapte locații în mai puțin de 15 de ani, Ron nu ia succesul restaurantului de la sine.

„Suntem dincolo de recunoscători“, a spus el. „Ne mândrim cu asigurarea că fiecare Burger, care este servit este consecvent în ambele gust și prezentare. Succesul nostru a continuat să ne împinge să se întâlnească și să depășească așteptările.“

Dacă Colțul Kuma pare a fi o experiență ideală de data-noapte, vă puteți apuca o fată de fier sau Led Zeppelin dacă ești lângă unul dintre cele cinci locații sale actuale. Sau găsiți unul în gât de pădure în curând. Personalul vă va întâmpina cu brațele deschise - indiferent de modul în care te simți în legătură cu metale grele.

„Unii cauta Kuma, deoarece acestea sunt în metal, bere, whisky, și tatuaje. Dar toată lumea vine la Kuma lui pentru hrana noastră uimitoare“, a spus Ron.